:
evil May Cry 4 ::
خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
داداشی میاد دستت...من دوستم شماله ...گفتم که زودتر از من بازی دستش رسید...تو که این همه صبر کردی یه روز دیگه هم روششانس ما را ببین....ملت همه بازی را تموم کردند من هنوز نمی دونم فردا صبح به دستم می رسه یا نه؟(این هم از سانس پایتخت نشینان است که بازی ها هم زود تر به دستشان می رسه.)

بچه ها راستی ...من یه مشکلی داشتم تو بازی...وقتی با اسپیکر صدای بازیو دریافت میکردم ...صدای دیالوگ های بازی نمیومد فقط موزیک پخش میشد ولی وقتی با headset بازی میکردم مشکله صداش رفع میشد...میدونم مشکل از سیستم منه فقط نمیدونم مشکلش چیه...اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه..ممنون.
من رو درجه ی human بازی کردم..حدود 10 ساعت شد تا تمومش کردم.دوست عزیز تموم کردنش چند ساعت طول کشید؟! رو چه درجه ای؟!
پس هنوز برات زوده بری طرف Legendary Dark knight Mode.من رو درجه ی human بازی کردم..حدود 10 ساعت شد تا تمومش کردم.

داداش زحمت نكشيدي رو Human 10 ساعت طول كشيده !!!
توصيه مي كنم رو Devil Hunter شروع كنيد وگرنه بازي فوق العاده چرت مي شه رو Human !!!

چه قدر یه کلم حرف رو تکرار میکنی...مدیر ها هم که الحمدلله اصلا نمیان اینجا...از دیروز تا حالا 50 تا پست دادی که نمیدونم بازی کی به دستم میرسه،3 روز کمه ازش مشتق بگیر ضربدر 2 کن و ...من بیجاره بگو تازه بازی 2 یا 3 روز دیگه بازی به دستم میرسه
حالا این یکی که گذست انشا الله برای بازی های جدیدی که بیاد برای یه دونه بازی هم شده میام تا تهران میخرم و بر میگردم
بجنورد تا تهران 12 ساعته برگشت هم 12 ساعت ارزش داره بازی زودتر بازی کنی