Devil May Cry 4 - PC Thread

::Devil May Cry 4 ::

خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
N_aggressive%20(4).gif

شانس ما را ببین....ملت همه بازی را تموم کردند من هنوز نمی دونم فردا صبح به دستم می رسه یا نه؟(این هم از سانس پایتخت نشینان است که بازی ها هم زود تر به دستشان می رسه.)

شانس ما را ببین....ملت همه بازی را تموم کردند من هنوز نمی دونم فردا صبح به دستم می رسه یا نه؟(این هم از سانس پایتخت نشینان است که بازی ها هم زود تر به دستشان می رسه.)
داداشی میاد دستت...من دوستم شماله ...گفتم که زودتر از من بازی دستش رسید...تو که این همه صبر کردی یه روز دیگه هم روش;)

بچه ها راستی ...من یه مشکلی داشتم تو بازی...وقتی با اسپیکر صدای بازیو دریافت میکردم ...صدای دیالوگ های بازی نمیومد فقط موزیک پخش میشد ولی وقتی با headset بازی میکردم مشکله صداش رفع میشد...میدونم مشکل از سیستم منه فقط نمیدونم مشکلش چیه...اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه..ممنون.

بچه ها راستی ...من یه مشکلی داشتم تو بازی...وقتی با اسپیکر صدای بازیو دریافت میکردم ...صدای دیالوگ های بازی نمیومد فقط موزیک پخش میشد ولی وقتی با headset بازی میکردم مشکله صداش رفع میشد...میدونم مشکل از سیستم منه فقط نمیدونم مشکلش چیه...اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه..ممنون.

همین مشکلی که شما میگی رو من برعکسش رو دارم یعنی با هدست این مشکل رو دارم و وقتی سیم هدست رو باهاش ور میرم و تکونش میدم این مشکل حل میشه و فکر کنم مشکل شما هم راه حلش همین باشه و به احتمال قوی مشکل از سیم هایی هست که به اسپیکر وصله.(یک مقدار با سیم ها ور برو و بازشون کن و دوباره ببند شاید مشکلت حل شد.)

داداش زحمت نكشيدي رو Human 10 ساعت طول كشيده !!!‌:eek:
توصيه مي كنم رو Devil Hunter شروع كنيد وگرنه بازي فوق العاده چرت مي شه رو Human !!!

آخرین ویرایش:
من بیجاره بگو تازه بازی 2 یا 3 روز دیگه بازی به دستم میرسه

حالا این یکی که گذست انشا الله برای بازی های جدیدی که بیاد برای یه دونه بازی هم شده میام تا تهران میخرم و بر میگردم

بجنورد تا تهران 12 ساعته برگشت هم 12 ساعت ارزش داره بازی زودتر بازی کنی

داداش زحمت نكشيدي رو Human 10 ساعت طول كشيده !!!‌:eek:
توصيه مي كنم رو Devil Hunter شروع كنيد وگرنه بازي فوق العاده چرت مي شه رو Human !!!

زحمتی که نداشت:p
من گفتم تو سایت هم که یه جای بازی کلی الافم کرد مگرنه به ظهر نمیرسید بازی تموم میشد...خودمم گفتم که رو human زیادی آسونه.
همه که مثله شما حرفی ای نیستن.;)

من بیجاره بگو تازه بازی 2 یا 3 روز دیگه بازی به دستم میرسه

حالا این یکی که گذست انشا الله برای بازی های جدیدی که بیاد برای یه دونه بازی هم شده میام تا تهران میخرم و بر میگردم

بجنورد تا تهران 12 ساعته برگشت هم 12 ساعت ارزش داره بازی زودتر بازی کنی
چه قدر یه کلم حرف رو تکرار میکنی...مدیر ها هم که الحمدلله اصلا نمیان اینجا...از دیروز تا حالا 50 تا پست دادی که نمیدونم بازی کی به دستم میرسه،3 روز کمه ازش مشتق بگیر ضربدر 2 کن و ...

بسه دیگه چت روم سایت هم آدرسش اینه > http://www.bazicenter.com/chat/index.php
در صورت تمایل yahoo و انواع مسنجر برای اینکار ها ساخته شده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or