Devil May Cry 4 - PC Thread

::Devil May Cry 4 ::

خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
N_aggressive%20(4).gif

من یکی از دوستام شماله اون زودتر از من بازی رسید دستش...ایشالا به دستت برسه.

چی میگی رفیق:eek:

دوست عزیز ممکنه ازش بپرسی چطوری دستش زود رسیده :((چون زود رسیدن بازی به دست من برای من خیلی مهمه:((

چطوری از کجا خریده منم برم بخرم:love:

اصلا مگه DMC 3 تنظیمات داشت؟:دی این نسخه خیلی تنظیمات زیادی داره ;)
دستت در نکنه :cheesygri میشه بگید Resolution 1680*1050 رو هم ساپورت می کنه ؟ ( اینو برا این می پرسم چون مانیتورم 2232bw اگه Resolution کمتر این بزارم مثه اینه که بازیو رو 480*640 دارم بازی می کنم )

چی میگی رفیق:eek:

دوست عزیز ممکنه ازش بپرسی چطوری دستش زود رسیده :((چون زود رسیدن بازی به دست من برای من خیلی مهمه:((

چطوری از کجا خریده منم برم بخرم:love:

اگه پول برات مهم نیست و فقط می خوای بازی زود دستت برسه از dc بگیر
خیییییلی سریع می فرسته تنها اشکالش اینه که یه کم گرون می ده ( هر dvd 2000 تومن ) :-"
من mass efect :love: رو چون گیر نیوردم از dc گرفتم

آقا کسی هست بازیو تموم کرده باشه؟من مرحلی 13 6 ساعته موندم...سره اون 4 راهه که یه مجسمه 3 رنگ داره گیر کردم...از هر مسیری که میرم میوفتم تو تاریکی...کمممممممممممممممممک.

بازیو همین امروز تموم کردم...خدایی خیلی توپ بود...فقط پیشنهاد میکنم به کسایی که بازیو شروع نکردن رو درجه ی آسون بازی نکنن...چون راحته خیلیم زود تمومش میکنی...من که الان یه ذره ناراحتم...کلی صبر کردم تا بیاد ولی لذت بازی تو یه روز تموم شد...به هر حال من که دیوونه ی این بازیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or