"Devil May Cry بعدی میبینیمت": Devil May Cry جدید Tease شد!؟

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
درود

دو سه روزی هست که نسخه ژاپنی DMC4SE عرضه شده و هوادارا موفق به بازی کردنش شدن و ویدئوهایی از بخشهای جدید اون توی نت قرار دادن. حالا بعد از چند روز به نظر میاد به تصویر جدیدی در بازی رسیدن که عرضه نسخه بعدی DMC رو تایید میکنه!

jR31s.jpg

تصویر بالا بعد از تموم کردن بازی روی درجه سختی Hell or Heaven باز میشه و به صورت کاملا واضح وجود نسخه بعدی DMC رو تایید میکنه:
تبریک!

ممنون که این نسخه رو بازی کردی! Devil May Cry بعدی میبینیمت!

این تصویر تا الان توسط چندین منبع مختلف قرار داده شده و به نظر نمیاد Fake یا ساختگی باشه. پس از گذشت 7 سال از عرضه آخرین نسخه در سری اصلی و همینطور 2 سال از آخرین Devil May Cry، این اولین باره که به صورت رسمی به نسخه جدیدی از سری Devil May Cry اشاره میشه. با توجه به قرار گرفتن تصویر در DMC4SE بجای DmC:DE، به نظر میاد کپکام بار دیگه قصد داره سری اصلی رو ادامه بده.

منیع

Update:
ترجمه Google Translate از مصاحبه Itsuno با Gamer.jp در E3:
- What will the Devil May Cry sequel is conceived already?

ITsuno said: It's a secret (laughs).
ترجمه:
سوال: آیا دنباله DMC الان در حال توسعه (ساخت) است؟
Itsuno: این دیگه یه رازه *با خنده*

منبع

آخرین ویرایش:
میشه بگید کجای DmC بد بود ما هم بفهمیم؟
من هم 1 رو بازی کردم هم 3 و هم 4
حداقل حداقل از شماره ی 4 فرسنگ ها بهتر بود
اقلا یه داستان منسجم تحویل می داد
نه به خاطر کمبود پلات زور کنه آدم رو که آدم عملا 2 بار بازی رو تموم کنه و یه مشت شخصیت بریزه توی بازی که هیچ هدفی ندارند و گویای چیزی نیستن!

میشه بگید کجای DmC بد بود ما هم بفهمیم؟
من هم 1 رو بازی کردم هم 3 و هم 4
حداقل حداقل از شماره ی 4 فرسنگ ها بهتر بود
اقلا یه داستان منسجم تحویل می داد
نه به خاطر کمبود پلات زور کنه آدم رو که آدم عملا 2 بار بازی رو تموم کنه و یه مشت شخصیت بریزه توی بازی که هیچ هدفی ندارند و گویای چیزی نیستن!

قبلا زیاد در این مورد بحث شده. این لیست رو خیلی وقت پیش نوشتم:

- 30 فریم بر ثانیه بجای 60 فریم که استاندارد سبک و خصوصا سری Devil May Cry ـه.
- دشمنای قرمز و آبی که رسما توانایی بازیکن رو نصف و کمبوهای اون رو محدود میکردن.
- بزرگ کردن Hit box های دشمنا برای جبران 30 فریم بودن بازی رسما مکانیک های بازی رو نابود کرده بود.
- Jump Cancel و Air Physic = جوک!
- استایل رنکینگ فوق العاده مسخره ( Demon Dodge ----> SSS)
- Devil Trigger....... در این مورد چیزی نگم بهتره
- آسون بودن بیش از اندازه بازی (Dante Must Die = Joke)
- Boss Fight های افتضاح! Boss ها فقط از لحاظ بصری قشنگ بودن، همین!
- حذف استایل ها!
- حذف Lock-On دستی

تازه اینا فقط ایرادای گیم پلی بازی بودن. اگه بخوام وارد داستان، طراحی هنری، شخصیت ها و ... بشم که باید تا فردا صبح بنویسم (اه، قبول، یکم دارم اغراق میکنم ولی خب)

پس نه، فقط بخاطر تغییر رنگ موی دانته نیست. DmC به عنوان یه بازی جدا مطمئنا HnS خیلی خوبیه ولی به عنوان یه دنباله برای سری Devil May Cry............. نه!

^^^ لول دیزاین آقا ، لول دیزاین رسماً تو دیوار بود :biggrin1:
لول دیزاین، طراحی شخصیت ها، اون فیلــتر لعنتی ایی که توی محیط لیمبو استفاده کرده بودن، Twist های فوق العاده مسخره و بی معنی داستان و و و و و....
DmC:DE یه سری از اینا رو اصلاح کرد ولی بازم اختلاف بین DMC و DmC خیلی زیاده.

پ.ن: بحث در مورد داستان توی یه بازی اکشن حداقل برای من یکم عجیبه ولی خب باز اگر داستان DmC چیز خوش ساختی مثل HS بود میتونستم حرفت رو در مورد داستان قبول کنم. ولی وقتی داستان DmC با وجود کامل بودن بازم با عقل جور در نمیاد و مثل یه Fan Fiction درجه 2 میمونه، حرف زدن از داستانش در مقابل DMC4 یا کلا سری کلاسیک بی معنی میشه.

قبلا زیاد در این مورد بحث شده. این لیست رو خیلی وقت پیش نوشتم:

DmC:DE یه سری از اینا رو اصلاح کرد ولی بازم اختلاف بین DMC و DmC خیلی زیاده.

پ.ن: بحث در مورد داستان توی یه بازی اکشن حداقل برای من یکم عجیبه ولی خب باز اگر داستان DmC چیز خوش ساختی مثل HS بود میتونستم حرفت رو در مورد داستان قبول کنم. ولی وقتی داستان DmC با وجود کامل بودن بازم با عقل جور در نمیاد و مثل یه Fan Fiction درجه 2 میمونه، حرف زدن از داستانش در مقابل DMC4 یا کلا سری کلاسیک بی معنی میشه.

اون لیست بالا راجع به گیمپلی بود
گیمپلی رو بذاریم کنار
میشه خودت یه بار داستان 4 رو تعریف کنی واسمون!؟
اوه ببخشید , یادم نبود داستانی نداره که آدم بخواد تعریف کنه!!! :))

DmC رو چطوری داری داستان رو ایراد می گیری؟! فن فیکشن درجه 2؟ ریلی؟! مضمون از این بهتر نمیتونستن بذارن روی کار!
کلا گیر آوردین میخواید بکوبید نینجا تئوری بدبخت رو دیگه! :دی

گیمپلی رو بذاریم کنار

DmC رو چطوری داری داستان رو ایراد می گیری؟! فن فیکشن درجه 2؟ ریلی؟! مضمون از این بهتر نمیتونستن بذارن روی کار!
وقتی میگی گیم پلی رو بزاریم کنار، یعنی تعریف درستی از HnS نداری;)

اگه یادتون باشه سر E3 امسال بجز ریمیک فاینال فانتزی دو تا پیشگویی کرده بودم که معلوم شد منبعم درست بوده ( هر چند 3 4 نفر از شما بهم بد خندیدید :دی )
مطمئن باشید درTGS امسال شماره جدید معرفی میشود :دی نمیدونم ئچرا دوست دارم بازی جدید طوری درست بشه که راه طوری باز بشه که شماره 2 بازی نیاز به بازسازی داشته باشه و از یادها پاک بشه :|

گیمپلی رو بذاریم کنار

بهرحال بازی اکشنه و گیم پلیش.

ولی خب باشه بریم سروقت داستان.
من یادم نمیاد گفته باشم داستان DMC4 خوبه برای همین نیازی نمیبینم ازش دفاع کنم. ولی برعکس شمایی که از داستان DmC تعریف میکنی، میشه یکم از خوبی ها و نکات مثبتش بگی؟ یا از اون بهتر، میشه به چندتا سوال من جواب بدی؟

اسپاردا رو یادت هست؟ همون شیطونی که توی سری اصلی جلوی مانداس ایستاد، ارتش شیطونا رو شکست داد و با قربانی کردن قدرتای خودش دروازه شیطونا رو بست تا از انسانها محافظت کنه. افسانه ای برای خودش به حساب میاد دیگه، نه؟ اینقدر که توی سری اصلی یه عده حتی میپرستنش.

حالا میشه بگی نقش Sparda توی DmC دقیقا چی بود؟به معنای واقعی کلمه میشه اسپاردا رو از توی داستان DmC برداشت و هر شیطون درجه 10 دیگه ای جای اون گذاشت، بدون اینکه داستان هیچ تغییری بکنه. ظاهرا هدف و نقش اسپاردا توی این نسخه فقط همخوابی با Eva بوده و بس! یه شیطون که عاشق یه فرشته شده و باهاش ازدواج کرده و بعد...... آممم..... هممم........ خب....... از دست مانداس فرار کرده؟!!! این الان کجاش افسانه اییه؟ چرا در طول بازی همه از اسپاردا جوری حرف میزنند انگار آدم خیلی بزرگیه و کار خفنی انجام داده؟ حالا این مورد به کنار، چرا وقتی مانداس به خونه شون حمله کرد دست بچه ها رو گرفت و در رفت!!! چرا گذاشت زنش قربانی بشه؟

بزار ببینم درست فهمیدم یا نه، Sparda عاشق Eva میشه، مانداس با این مورد مخالفه، بعد اسپاردا جای اینکه با شجاعت جلوی مانداس وایسته، از دستش فرار میکنه؟! بعد وقتی دوباره مانداس میاد Sparda و Eva رو پیدا میکنه، دوباره اسپاردا بجای اینکه از زنی که دوستش داشته و براش به همنوع های خودش خیانت(؟!) کرده محافظت کنه، دوباره از دست مانداس در میره؟!!!!!

هاه؟ یعنی میخوای بگی این اسپاردای بزرگ که همه توی بازی جوری ازش حرف میزنند که انگار یه آدم خیلی مهمیه، مثل یه ترسو هر موقع مانداس رو میبینه دمش رو میزاره روی کولش و فلنگ رو میبنده؟! تازه از اون بدتر کاریه که با پسراش میکنه.

اسپاردا به حساب خودش میاد پسرا رو از دست مانداس نجات میده تا آسیبی نبینند، بعد با تمام نبوغش میاد حافظه شون رو پاک میکنه تا..... دقیقا چی بشه؟ اینطوری که من دیدم توی بازی نداشتن حافظه فقط به ضرر پسرا تموم شد چون از همون بچگی شیطونا میدونستن اینا (یا حداقل دانته) کی اند و شکنجه شون میکردن. از اون باحال تر اینجاست که اسپاردا نه تنها حافظه شون رو پاک میکنه، بلکه دانته رو با قرار دادن توی یتیم خونه شیطانی دو دستی تقدیم زیردستای مانداس میکنه. بعدش هم به صورت کاملا هوشمندانه ای میره تسلیم کسی میشه که تا الان همش داشت از دستش فرار میکرد و خیلی راحت خودش رو به نابودی محکوم میکنه و پسراش رو تنها میزاره برای شیطونا و مانداس!!!!!!!!!!!!!

الان..... این.... چی؟ ها؟ چرا- چطور- آخه.... هااااااه؟

نه خداییش من الان متوجه نمیشم.... اسپاردا الان توی این بازی چکاره بود و چرا همه اونجوری در موردش حرف میزدن؟ یه شخصیت ترسو، بدبخت و بیخود که هیچکدوم از کاراش با عقل جور در نمیاد و دو دستی خودش و خانواده اش رو به نابودی محکوم کرد؟ It doesn't make a damn sense!!!

شما عجالتا این رو توضیح بده، تا بعد بریم سروقت باقی شخصیتا و بخشای فوق زیبا و هوشمندانه(!) داستان.

آخرین ویرایش:
DmC درسته بازی نسبتا خوبی بود (فقط نسبتا خوب نه بیشتر) ولی DMC نبود. DmC رسما تمام شخصیتایی که توی DMC ساخته شده بود که اون شخصیتا برای خیلیا مثل من دوست داشتنی ترین شخصیتای دنیای گیم بودن رو نابود کرد. از تو دیوار بودن گیم پلی بازی و سرعت پایین و درجه ی سختی مضحک که بگذریم (همون چیزایی که علی دانته کامل توضیح داد :d) میرسیم به داستان بازی و شخصیت پردازی که به نظرم حتی از گیم پلی بازیم ضعیفتر بود. این داستان رو جدا یه فن 12-13 ساله هم میتونست بنویسه, هیچ جزییاتی وجود نداشت توی این داستان, هیچکدوم از شخصیتای اصلی بازی درست شخصیت پردازی نشده بودن, یکی از مهمترین ویژگیای سری DMC که دیالوگای فوق العاده و به یاد موندنیش بود کلا ندید گرفته شده بود تو این بازی, دیالوگای دانته (نمیدونم میشه اسمشو دانته گذاشت یا نه) به قدری لیم و حوصله سر بر بود که وقتی دهنشو باز میکرد دوس داشتی سریعتر خفه شه...
حالا همین بازی رو با نسخه ی 4 مقایسه کنید (که به نظر خیلیا کنار نسخه ی دوم ضعیفترین نسخه ی سری هست و البته من قبول ندارم) تا ببینید چرا حتی فکر ساخته شدن نسخه ی دوم DmC هم فنای سری رو عذاب میده...

گیمپلی رو بذاریم کنار

شما بدجوری داری DmC رو شاخ جلوه میدی نمیدونم چرا
اما همونطور که دوستان گفتن DmC یه چیزی بیشتر از جوک نبود
DMC اصلی اصلا نباید یه بازی مزحکی مثلDmC رو به خودش میدید به عنوان دنباله :))
نه گیمپلی درستی داشت نه داستانی که ادم بخواد دنبالش رو بگیره و بگه اره خدا کنه نسخه 2 بازی ساخته بشه
اما الان خود من دارم بال بال میزنم که بالاخره دوباره یه اخباری از سری اصلی اومده

شما بدجوری داری DmC رو شاخ جلوه میدی نمیدونم چرا
اما همونطور که دوستان گفتن DmC یه چیزی بیشتر از جوک نبود
DMC اصلی اصلا نباید یه بازی مزحکی مثلDmC رو به خودش میدید به عنوان دنباله :))
نه گیمپلی درستی داشت نه داستانی که ادم بخواد دنبالش رو بگیره و بگه اره خدا کنه نسخه 2 بازی ساخته بشه
اما الان خود من دارم بال بال میزنم که بالاخره دوباره یه اخباری از سری اصلی اومده
نه دیگه شما هم زیادی داری میکوبیش!
داستان بازی قوی بود. قبلا درمورد نکات دقیق و عمیق داستان با علی دانته صحبت کردم. (خودش قبول داره حرفمو) ولی به قول خود علی، داستان مناسب هک اسلش نبود و جدا ازاون، با اینکه ماجرای کلی خیلی قوی بود ولی ماجرای دانته و ورجیل و اسپاردا و ایوا رو کلا گند زده بودن توش! همه ی ایرادات به داستان هم به خاطر شخصیت پردازی فوق العاده مضخرف این چهارتا و عده ای دیگه بود اما این حرف که بگید یه بچه 12 ساله میتونست اینو بنویسه هم خنده داره! (میدونم منظورتون مثلا یه آدم تازه کار و بی تجربه س) داستان دقیق بود، سفرهای دانته حساب شده بود، اسم ها الکی انتخاب نشده بود، چرا ماندس رییس بانکه؟ (منظورشون چیه؟) چرا از اون طرف لیلیث صاحب جاهای اهم اهمه؟:دی نقش ساکیبوس و باب باربوس و روششون برای مسخ انسان ها الکی بود؟ اینها همه حساب شده بود و داستان بازی در اصل اعتراض به وضع فعلی جهانه! از طرفی این نسخه بسیار بیستر از سری اصلی به کتاب کمدی الهی (منبع الهام داستان بازی) نزدیکه!
یه مقاله مفصل درباره داستان DmC نوشته شده که اگه خواستین لینکشو بدم پس اونجوری هم نیست که طرف شب بخوابه و صبح بلند شه و یه دفعه داستان رو بنویسه!
با اینحال تمام ضعف هایی که علی گفته درسته و همونا باعث میشه نخوایم یه DmCـه دیگه ببینیم!
بهتره غربیا کار خودشون رو بکنن و تو بازی های شرقی دست نبرن! امیدوارم hellblade عنوان خوبی از آب دربیاد. (هرچند اولین تریلر گیم پلیش چنگی به دل نمیزد)

آخرین ویرایش:
قبلا هم گفتم، ایده کلی داستان خوبه ولی به هیچ عنوان با سری DMC و کلا سبک HnS همخونی نداره. علاوه بر اون اجرای ایده هم واقعا افتضاح بود و خیلی ایراد داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or