"Devil May Cry بعدی میبینیمت": Devil May Cry جدید Tease شد!؟

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
درود

دو سه روزی هست که نسخه ژاپنی DMC4SE عرضه شده و هوادارا موفق به بازی کردنش شدن و ویدئوهایی از بخشهای جدید اون توی نت قرار دادن. حالا بعد از چند روز به نظر میاد به تصویر جدیدی در بازی رسیدن که عرضه نسخه بعدی DMC رو تایید میکنه!

jR31s.jpg

تصویر بالا بعد از تموم کردن بازی روی درجه سختی Hell or Heaven باز میشه و به صورت کاملا واضح وجود نسخه بعدی DMC رو تایید میکنه:
تبریک!

ممنون که این نسخه رو بازی کردی! Devil May Cry بعدی میبینیمت!

این تصویر تا الان توسط چندین منبع مختلف قرار داده شده و به نظر نمیاد Fake یا ساختگی باشه. پس از گذشت 7 سال از عرضه آخرین نسخه در سری اصلی و همینطور 2 سال از آخرین Devil May Cry، این اولین باره که به صورت رسمی به نسخه جدیدی از سری Devil May Cry اشاره میشه. با توجه به قرار گرفتن تصویر در DMC4SE بجای DmC:DE، به نظر میاد کپکام بار دیگه قصد داره سری اصلی رو ادامه بده.

منیع

Update:
ترجمه Google Translate از مصاحبه Itsuno با Gamer.jp در E3:
- What will the Devil May Cry sequel is conceived already?

ITsuno said: It's a secret (laughs).
ترجمه:
سوال: آیا دنباله DMC الان در حال توسعه (ساخت) است؟
Itsuno: این دیگه یه رازه *با خنده*

منبع

آخرین ویرایش:
چقدر خوب میشه نسخه بعد رو هم Ninja Theory بسازه ... واقعا تو نسخه قبل خیلی خوب عمل کردن.
مطمئنا اگه ساخت این نسخه به عهده شون گذاشته بشه ... خیلی بهتر عمل میکنن.

من هم کارهای نینجا تئوری رو خیلی دوست دارم. ولی به نظرم بهترین کار اینه که کپکام بیاد و سفارش یه عنوان جدید رو بهشون بده و بشه ناشر. اینها هرچقدر هم که خوب باشن همه میان کارشون رو با DMC مقایسه میکنن و درست یا غلط از کارشون ایراد می گیرن
البته فکر کنم یه دلیل هم که NT ساخت DmC رو به عهده گرفت شاید این بود که فروش بازیاشون راضی کننده نبود و اسم DMC میتونست کمک کنه به فروش و دیده شدن بیشتر کارشون.

چقدر خوب میشه نسخه بعد رو هم Ninja Theory بسازه ... واقعا تو نسخه قبل خیلی خوب عمل کردن.
مطمئنا اگه ساخت این نسخه به عهده شون گذاشته بشه ... خیلی بهتر عمل میکنن.

آقا نمیتوینی، نگیر روزه داداشم!:دی توهم زدی خو!:دی فاجعه ایی به نام DmC، باشد که دیگر نباشد:|

بچه ها یه سوال!؟ این جمله رو نباید مینوشت: see you IN next Devil May Cry ؟ والا به خدا بنده ادعایی توی زبان ندارم، میدونمم همه ـتون متوجه شدید، فقط برام سواله! آخه اونجوری که توی عکس نوشته درست به نظر نمیاد.

بعد یه چیز دیگه :d

توجه کردید توی جمله دوم فقط کلمه you رو تماماً با حروف کوچیک نوشتن! بقیه ـش رو همه رو با حرف بزرگ شروع کرده. فرض کنیم کلمه See شروع جمله باشه و باید با حرف بزرگ نوشته بشه. Devil May Cry هم که اسمه باید همونجوری نوشته بشه :d اونقوت این وسط Next چرا با حرف بزرگ شروع شده؟ :d چرا you سرش بی کلاه مونده؟ :d
چرت و پرت گفتم آیا؟ :d

به خدا اومدم تو فروم فشارم افتاد ... چقدر نقل قول!!!!:dآقا من حرفم رو با دلیل میگم ... باشد که قانع شوید.:d

من هم کارهای نینجا تئوری رو خیلی دوست دارم. ولی به نظرم بهترین کار اینه که کپکام بیاد و سفارش یه عنوان جدید رو بهشون بده و بشه ناشر. اینها هرچقدر هم که خوب باشن همه میان کارشون رو با DMC مقایسه میکنن و درست یا غلط از کارشون ایراد می گیرن
البته فکر کنم یه دلیل هم که NT ساخت DmC رو به عهده گرفت شاید این بود که فروش بازیاشون راضی کننده نبود و اسم DMC میتونست کمک کنه به فروش و دیده شدن بیشتر کارشون.

اصلا غیر از این نبود ... کپکام این عنوان رو سپرد به NT و بر روند ساخت بازی ها هم نظارت کلی داشت.طرح اصلی بازی و پیشرفت داستانی همه دست کپکام بود.اینکه طرفدار ها از DmC دلخور بودن فقط سر داستان بود که اصلا هیچ ربطی به NT نداشت.استدیو فقط نقش اجرایی رو داشت و دیدیم از لحاظ گیم پلی و گرافیک هنری و تکنیکی چقدر خوب عمل کردند.اگه قراره سر داستان دنبال مقصر بگردیم ... صد در صد کپکام مقصره.(البته داستان برای کلی از گذشته دانته گفت ... )

نه اتفاقا اصلا جالب نمیشه :d اگه دقت کنی بین HnS ژاپنی و غربی یه سری تفاوتایه ریزیه که اینا رعایت نکردن تو DmC. اگه DMC که نماده HnS ژاپنیه بخواد از ذاتش دور بشه دیگه چرا باید اسمش DMC باشه ؟؟
خیلی راحت میتونن یه اسم روش بذارن که غرب پسندترم باشه و بیخودم طرفدارایه قدیمی تر سری رو شکنجه ی روانی نکنن.

اگه حرف اینه که بازی اصالت خودشو از دست میده با اینکار ... واقعا حرفی منطقی هست.
به شخصه خودم دوست ندارم یک بازی از ریشه و درون مایه اش دور بشه.

میشه لطفا واسه این پست انحصارا Dislike بزارید؟
میدونستی با گفتن این کفر الان روزت باطل شده ؟

توبه :d

آقا نمیتوینی، نگیر روزه داداشم!:دی توهم زدی خو!:دی فاجعه ایی به نام DmC، باشد که دیگر نباشد:|

فاجعه که اغراق آمیزه ... بازی خیلی خوب بود ... اما واقعا طرفدارها حق دارن نگران اصالت بازی باشند ولی احتمال دور شدن بازی از ریشه ی خودش رو من به NT نسبت نمیدم ... به ناظر بازی یعنی کپکام ربط میدم که خواسته بازی برای رقابت با دیگر Hack & Slash ها کمی از ریشه اش دور بشه که بازخوردش رو دید و صد در صد تکرار نمیکنه.
--------------------------------------------------------
بازم اشاره میکنم NT نقش اجرایی داشت ... کپکام الان چند وقتی هست تو فکر بلاک باستر کردن بازی هاشه ... از کجا معلوم بازی تو دستای خودش غربی تر نشه؟

در مورد داستان که کاملا دست NT بود و فهمیدیم چی شد. شخصیت پردازی کاملا توی دیوار بود.

در مورد گیم پلی کپکام کمکشون کرد وگرنه گیم پلی بازی های NT یه خورده دیگه تلاش کنه به دیوار میرسه.

گرافیک و طراحی خوب بود و مشکلی نداشت. فقط بازی بیش از حد پلتفرمینگ داشت.

DmC یه بازی خوب بود اما فقط یه بازی خوب. به جرات میتونم بگم 99% افراد فقط منتظر DMC5 هستن و به هیچ عنوان سراغی از DmC2 نمیگیرن.

آخرین ویرایش:
آقا اصلا در مورد DmC حرف نزنیم بهتره چون تقریبا دیگه مطمئنیم قراره یک Devil May Cry واقعی ساخته بشه که 10 سال از آخرین نسخش گذشته :-s ترجیح میدم تیمی متشکل از نظافت چیان کپکام بازی رو بسازن ولی به یه استودیو غربی ندن بسازه :|

کپکام لطفا کمی دقت کن :d

اصلا غیر از این نبود ... کپکام این عنوان رو سپرد به NT و بر روند ساخت بازی ها هم نظارت کلی داشت.طرح اصلی بازی و پیشرفت داستانی همه دست کپکام بود.اینکه طرفدار ها از DmC دلخور بودن فقط سر داستان بود که اصلا هیچ ربطی به NT نداشت.استدیو فقط نقش اجرایی رو داشت و دیدیم از لحاظ گیم پلی و گرافیک هنری و تکنیکی چقدر خوب عمل کردند.اگه قراره سر داستان دنبال مقصر بگردیم ... صد در صد کپکام مقصره.(البته داستان برای کلی از گذشته دانته گفت ... )
این پاراگراف کاملا اشتباهه.

NT و خود شخص شخیص Tameem نویسنده و همه کاره داستان بود و اتفاقا DmC اولین بازیشون بود که خودشون به صورت داخلی اون رو نوشتن و برای داستان نویسنده خارجی استخدام نکردن. دلیل اصلی خراب کردن داستان بازی هم دقیقا همین بی استعدادی Tameem توی نوشتن و کارگردانی یه داستان مناسب بود.

بچه ها یه سوال!؟ این جمله رو نباید مینوشت: see you IN next Devil May Cry ؟ والا به خدا بنده ادعایی توی زبان ندارم، میدونمم همه ـتون متوجه شدید، فقط برام سواله! آخه اونجوری که توی عکس نوشته درست به نظر نمیاد.

بعد یه چیز دیگه :d

توجه کردید توی جمله دوم فقط کلمه you رو تماماً با حروف کوچیک نوشتن! بقیه ـش رو همه رو با حرف بزرگ شروع کرده. فرض کنیم کلمه See شروع جمله باشه و باید با حرف بزرگ نوشته بشه. Devil May Cry هم که اسمه باید همونجوری نوشته بشه :d اونقوت این وسط Next چرا با حرف بزرگ شروع شده؟ :d چرا you سرش بی کلاه مونده؟ :d
چرت و پرت گفتم آیا؟ :d

اولش منم همین فکر رو میکردم و میگفتم Fake ـه ولی بعد فهمیدم بر وزن See you next time نوشته شده :دی

دیگه فکر کنم TGSH وقتشه که بازی معرفی بشه. فقط بچه بازی در نیارن انحصاری اینا بکنن.

وقتی حساب کنی که تنها بازیهای تماما نسل بعدی کپکام همشون یه جورایی انحصاری بودن، هیچ بعید نیست که این یکی هم انحصاری یا انحصاری کنسولی/PC باشه.

با توجه به کمبود بازی های معرفی شده توسط کپکام تا الان و اینکه اکثر بازیهاشون ریمستر و کالکشن یا بازی های کوچیک و کم خرج مثل RE:R2 یا Strider بودن، به نظرم وضع شرکت جوری نیست که بتونه زیاد سرمایه گذاری های بزرگ انجام بده پس احتمال اینکه DMC (یا حتی RE جدید) انحصاری باشه کم نیست.

هرچند امیدوارم اینجوری نشه، چون واقعا از انحصاری شدن بازی های مولتی خوشم نمیاد. بهرحال هوادارای بازی روی اون یکی پلتفرمی که بازی براش نمیاد سالها سری رو حمایت کردن در حقشون ظلم میشه و این اصلا عادلانه نیست.

از همون موقع که DD معرفی شد (که خدا رو شکر الآن کسی نمیدونه کجاس :دی ) من یادمه زمزمه ها و شایعاتی بود که میگفتن DMC 5 هم قراره با پانتا رای و انحصاری ساحته بشه :-"

من هم فکر میکنم هیچ بعید نیست این هم به سبک SFV انحصاری بشه :| :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or