خب deus ex هم تمام و plat شد.
از نظر من بازی فوق العاده بود.customization عالی کارکتر به خاطر تنوع بالای سیستم augmentation،آزادی عمل بازیباز در نحوه پیش بردن گیم پلی بازی،مأموریت های اصلی و فرعی بسیار خوب،سیستم درخت دیالوگی فوق العاده جالب برای متقاعد کردن افراد و تأثیر عمیق برخی از انتخاب های بازیباز بر کیفیت گیم پلی از نکات مثبت content نقش آفرینی بازی هست.با اینکه با آپگرید کردن،Adam امکانات بسیار خوبی رو برای کشتن دشمنانش به دست میاره اما جلو رفتن در بازی با approach مخفی کاری قانع کننده تر از approach شوتر هست و این به خاطر امکانات بالایی هست که بازیسازها برای پیش گرفتن stealth در اختیار بازیباز گزاشتن.البته بازی مشکلاتی هم داره از جمله محدودیت گشت و گذارTعدم تأثیر انتخاب های بازیباز در جریان بازی روی اختصاصی کردن پایان ها،boss fight های ضعیف،هوش مصنوعی پایین دشمنان در برخی از موارد و facial animation های قدیمی کارکترهای بازی که البته در مقابل نقاط مثبت خیلی به چشم نمیان.اینها به کنار داستان بازی فوق العاده هست و جنبه اخلاقی بسیار قوی ای داره که اون رو از خیلی از بازی های حال حاضر متمایز می کنه.داستان بازی واقعاً حرف برای گفتن داره؛چیزی که بسیاری از بازی ها و حتی فیلم های سینمایی امروزی ازش بی بهرن.
در مجموع Deus Ex: Human Revolution اکشن نقش آفرینی فوق العاده ای هست که ثابت کرد میشه در عین داشتن جنبه اکشن قوی،جنبه نقش آفرینی قوی ای هم داشت و این طور نباشه که نقش آفرینی بودن بازی محدود به نام ژانر بازی بشه(قابل توجه BioWare).هرچند که نزدیک دو ماه از رلیز بازی گذشته اما به تمامی RPG بازهای عزیز که ممکنه این بازی رو از قلم انداخته باشن بازی کردن این بازی بسیار زیبا رو توصیه می کنم.
نمره من به بازی: 9.3