PlayStation Detroit: Become Human

d598246_.png
Detroit: Become Human یک بازی هیجان انگیز سوم شخص مربوط به آینده ، با سبک اکشن ماجراجویی ، توسط استودیوی رویاپرداز Quantic Dream توسعه داده شده و بصورت انحصاری توسط Sony Interactive Entertainment در تاریخ 25 می 2018 برای PS4 منتشر خواهد شد .
Quantic Dream از موتور گرافیکی جدیدی برای ساخت این بازی بهره برده ، و از 100ها بازیگر در لس آنجلس ، لندن و پاریس برای ساخت انیمیشنها و خلق دنیایی پویا استفاده کرده .
نوشتن داستان بازی بیش از دو سال زمان برده که به عنوان پیچیده ترین کار دیوید کیج شناخته می شود .
بازی از PS4 PRO پشتیبانی خواهد کرد .
d42617_.png

داستان اینگونه است که هوش مصنوعی در آینده توانست اندرویدهایی را خلق کند که داوطلبانی برای تبدیل شدن به انسان باشند . انسانها برای هر چیزی از اندرویدها استفاده می کنند ، آنها کارآگاهان ، خدمتکاران و نیروی کار انسانها هستند .
تصمیماتی که در طول بازی میگیرید بسیار مهم هستند و بر روند داستان تاثیر مستقیم خواهند گذاشت . انتخابها گسترده تر ، پیچیده تر و متفاوت از بازیهای قبلی کیج خواهند بود .

s77674_.png

در بازی با 3 شخصیت اندرویدی کاملا متفاوت روبرو هستیم ، کارا به عنوان خدمتکار در خانه ی مرد مرموزی کار میکند که باید از کودکی معصوم به نام آلیس مراقبت و محافظت ! کند ، مارکوس اندرویدیست که برخلاف آب شنا می کند و قصد دارد جامعه ی انسانها را خالی از بردگی و آزار اندرویدها کند و به همین دلیل به عنوان رهبر با جمع کردن اندرویدهای دیگر دست به شورش میزند و به دنبال انقلابی جدید است ، در مقابل شخصیت کانر را داریم که یک کارآگاه است ! ، کانر طبق تریلرها مشخص شده یک اندروید با توانایی های بسیار بالاست که می تواند هر سرنخ کوچکی را تجزیه و به مقصود اصلی خود برسد ، چنین اندرویدی که اطلاعات و مهارتهای زیادی در رابطه با جرم و جنایت دارد مطمئنا کار را برای مارکوس سخت خواهد کرد !
w460561_.png

در بازی می توانید به نقاط خاصی از داستان بازگردید تا تصمیهایی که گرفتید را در صورت رضایت نداشتن تغییر دهید ، دریافت سرنخ اجازه خواهد داد تا رویدادهای رخ داده را بازسازی و پخش کنید ، یا می توان با گشتن در محیط با تجزیه و تحلیل موارد به آن دست پیدا کرد . کانر می تواند عناصر صحنه جرم را قبل از رفتن به بالکن و شروع مذاکره ، تجزیه و تحلیل کند ، اینها مشابه بخش های کارآمد در بازی Heavy Rain است ، جایی که از حالت کارآگاهی استفاده و برای تجزیه ، تحلیل و بازسازی دنباله ای از وقایع قبل از ورود به صحنه استفاده می کنید . تقریبا همانند همه ی بازیهای دیوید کیج که با همه چیز در محیط میتوان ارتباط برقرار کرد ، و از این حیث برتر می باشد . بطور مثال متوجه شدن کانر در قسمت قفسه ی اتاق که اندرو مسلح است .
وضعیت گروگانگیری دختر تنها یکی از سناریوهاست ، اندرو که وظیفه ی مراقبت از خانواده را بر عهده داشته ، اعضای خانواده را کشته و دختر را ربوده است ، تریلر کار بزرگی انجام می دهد ، نشان می دهد را ه های بی شماری در صحنه می توانید انجام دهید . امیدوارم در برخورد اول موفق باشین !!
Detroit: Become Human دقیقا تداعی گر دیگر عناوین Quantic Dream است ، با پیچ و تاب و چرخش آنالوگها برای تعامل با محیط ، همراه با صفحه لمسی و کنترل حرکتی ، که در این مورد از معدود توسعه دهندگانیست که از تمام مزایای DS4 استفاده می کند .



 
آخرین ویرایش:
نگاه کن

هوی رین بهتر و موفق تر از بیانده

بیاند یه بازی ضعیف مضخرف و شکست خورده است !

اگه فرق این دو تا رو نمیفهمی نه وقت خودت رو بگیر نه ما رو ! باشه!
تهش هم مثل همیشه جوش میاری که:))
ببین کی اینجا هر از سلیقه و نظر و منطق و فهمیدن میزنه:)]
 
وسط بحث تون دوتا نکته
1. برای بودجه چند وقت پیش توسط یک مجله/سایت فرانسوی اعلام شد بودجه Beyond بیست میلیون یورو بدون بازاریابی بوده ( که هوی رین بدون بازاریابی 16 و با بازاریابی به 40 میلیون رسیده)، بودجه دیترویت هم بدون بازاریابی 30 میلیون
2. برای بازیه چهار، پنچ سال پیش که هرکی میخواسته دیگه تا الان تجربه اش کرده به نظرم نظرات خودمون رو درباره اش به اشتراک بذاریم خیلی بهتره به جای اینکه متا رو مدنظر قرار بدیم
منظور به beyond نیست ولی خب crysis 3 با متای 75-6 یکی از بدترین شکست های تجاری و کیفی در تاریخ ویدیو گیمینگ محسوب میشه، اونطرف یک بازی دیگه با این متا به کلی موفقیت میرسه و .... نمیدونم تونستم منظور رو برسونم یا نه

==============

درباره خود بازی هم نمیتونم دمو رو دانلود کنم ولی نظرات میخوندم مثل اینکه دیوید کیج مشکل اصلی beyond رو رفع کرده و انتخاب ها واقعا تاثیرگذار هستند و گیمپلی بیشتری داره نسبت به اثار قبلی
در کل امیدوارم کیج این سبک رو با دیتروت در اوج کنار بذاره و در اینده بره سراغ کارهای گسترده تر در سبک های مختلف
 
آخرین ویرایش:
5 سال از عرضه بیاند گذشته ولی هنوزم نقدهای شونصد سال پیش از سایت‌های مختلف رو نقل قول می‌کنید و به خیال خودتون باهاش قراره حرفتون رو به کرسی بنشونین!
آخه مگه تجربه نکردید بازیو؟! خب خیلی راحت بشینید در مورد ضعف و قوت بازی و تجربه‌ی خودتون صحبت کنید...دیگه اینکه 73.645343 درصد نقدا مثبته یا اینهمه نقد داره و نداره به چه دردی میخوره؟! اینا واسه قبل از عرضه و وقتیه که بازیو تجربه نکردید...
الان چون چند نفر توی سال 2013 یه جملاتی رو نوشتن که خودشونم یادشون نمیاد، نمیشه گفت بازی شکست خورده یا برعکس موفق عمل کرده ؟ خیلیا از بازی به عنوان یه شکست و خیلیا هم به عنوان موفقیت یاد می‌کنن، به درک که 70 درصد نقدا بالای 70 هستش.
 
بياند جدا از گرافيك و ساندترك عاليش واقعا چيز خاصي نداشت. روايت داستان شلخته و بد . خود انتخابات هم تاثير خاصي نداشت . واقعا انقدر بحث نداره بازيش كه يه سري انقدر واكنش نشون ميدن. يه چيز خيلي معمولي بود
 
حالا چرا از لایک خوردن من تو حرص میخوری=))=))=))
خیلی خوبی به خدا:))
اون یکی دوستمون هم که میگی نقل قول نکن عزیز من فروش 4.5 میلیونی 3 میلیون از کجات درآوردی خدا میدونه برای بازی که یکی از سلیقه ای ترین و خاص ترین سبک بازی هاست و طرفدارای محدودی داره یعنی فرای موفقیت
نکنه میخواستی اندازه GTA V بفروشه=)) متای 87 هم کم چیزی نیست بعد عرضش تو سال 2010 هم دیدیم چطور N تا بازی تو این سبک ریخته شد تو بازار8->
داداش جبهه بازی در نیار تو را به حضرت عباس:))=))
دوم کل پست های من تو تایپک های فارنهایت، heavy rain, beyond two souls و همین تایپک هم هست، من خودم همیشه یکی از طرفدار های 99 درصدی این بازی ها بودم، چون شخصیت پردازی و داستان الان برام جز اولیت های هر بازی هست!
همون beyond two souls که این همه کوبیده شد، برای من یکی از برترین بازی های زندگی ام بوده در کنار فارنهایت، (heavy rain) رو هنوز بازی نکردم متسفانه.
کلیت حرف من این بود اون دوست عزیز اومده میگه باید تنگ نظرت مینوشتی نظر شخصی برای بازی که همرنگ جماعت نشده و بازیش شکست خورده است-__- اخه چرا باید بنویسه نظر شخصی؟ =)) این طور که باشه، تو این فروم هر کس هر حرفی بزنه باید اولش بنویسه نظر شخصی که خیلی مسخره است:| همین که وارد صفحه اصلی سایت میشید یا فروم یه کادر میاد که میگه نظرتون رو بنویسید، خب بدونید این که هر کس نظرش رو میزاره شخصی است دیگه، بحث بعدی هم اینه تو اومدی heavy rain رو با beyond two souls اشتباه گرفتی:D

یک سری از دوستان هم هستن، تا هر چیزی میبینن سریع جبهه بازی در میارن، که فقط برای یک کشور جهان سومی بدبخت هست، خیال می کنن باید همش یک طور نظر داد تا یکسری دیگه راضی کنند
یک چیز میگم
مرد باشید و مثل مرد حرف بزنید!
یک جا که شکست میخورید متا هیچی نیست، نظر شخصی مهمه و غیره
یک جا دیگه برای یک نمره سر و کول هم رو می شکنید
مرد باشید برای خودتون نظر بدید نه برای دیگران و فن بازی
اینو گفتم فکر نکنید من با beyond two souls حال نکردم بلکه خیلی هم ازش لذت بردم و جز یکی از بهترین بازی های زندگیم، بود و هیچ ترس هم ندارم با این متا این هم رو بگم، چون در اخر این من هستم که هر چی بخوام هستم، ولی از اون طرف منکر این نمیشم که این بازی شکست خورده است.
 
آخرین ویرایش:
بياند جدا از گرافيك و ساندترك عاليش واقعا چيز خاصي نداشت. روايت داستان شلخته و بد . خود انتخابات هم تاثير خاصي نداشت . واقعا انقدر بحث نداره بازيش كه يه سري انقدر واكنش نشون ميدن. يه چيز خيلي معمولي بود
اینو موافقم همون موقع هم همش میگفتم اگه روایت بازی از کودکی به بزرگسالی یک پارچه بود هم روایت بهتری داشت هم تاثیر گذاریش بهتر بود ! کیج با تیکه پاره کردن داستان خیلی اشتباه کرد ! البته میتونم یه حدس شخصی بزنم و بگم به خاطر ترس از همون کمبود گیم پلی و نبود کلایمکس داستانی تو بچگی جودی همچین تصمیمی رو گرفته باشن!
اما تاثیر گذاری بستگی داره چند بار بازی کرده باشید ؟ من شیش بار بازیش کردم هر دفعه هم یه چیزی دیدم حتی پایان هر مرحله ! و اینکه این تصمیماتی که وسط داستان گرقتی و کسایی که نجات دادی روی اندینگ ها تاثیر گزار بود !
 
آخرین ویرایش:
بياند جدا از گرافيك و ساندترك عاليش واقعا چيز خاصي نداشت. روايت داستان شلخته و بد . خود انتخابات هم تاثير خاصي نداشت . واقعا انقدر بحث نداره بازيش كه يه سري انقدر واكنش نشون ميدن. يه چيز خيلي معمولي بود
بی انصافی نکن دیگه:D
جدا از شوخی بازی برای من خیلی ویژه خاص هست. شاید به خاطر اینه که اون دوران که بازیش میکردم توی شرایط خاصی بودم و Beyond خیلی کمک کرد بهم.
بازی از لحاظ روایت قطعا مشکل داره و اضافات زیادی داره و خودم قبول دارم اگه همین داستان توی مدیوم سینما میومد چیزی بیشتر از یه فیلم متوسط از لحاظ داستان و روایت نمیشد. ولی چیزی که بازی رو به شخصه برای من خیلی خاص کرد و دیگه نتونستم Beyond رو توی مدیوم دیگه ای تصور کنم، این بود که واقعا تونستم خودم رو جای شخصیت جودی بزارم. اوج همذات پنداری ای هم که داشتم یکی اول بازی توی هتل و یکی هم توی مهمونی تولد بود.
اینکه بازی میگه باید مثلا با بچه ها حرف بزنی و تعامل کنی یا مثلا توی هتل باید رژ لب بزنی و .. برای من برای درک شخصیت جودی خیلی مهم بود. اینکه از اعماق وجودت بخوای مثل بقیه باشی ولی به خاطر چیزی که خودت انتخابش نکردی سرزنش بشی.
همچنین یک سوم آخر بازی واقعا تاثیر گذار بود و جدا از ریتم شاهکارش، پایان بندی خیلی احساسی هم داشت.
 
بی انصافی نکن دیگه:D
جدا از شوخی بازی برای من خیلی ویژه خاص هست. شاید به خاطر اینه که اون دوران که بازیش میکردم توی شرایط خاصی بودم و Beyond خیلی کمک کرد بهم.
بازی از لحاظ روایت قطعا مشکل داره و اضافات زیادی داره و خودم قبول دارم اگه همین داستان توی مدیوم سینما میومد چیزی بیشتر از یه فیلم متوسط از لحاظ داستان و روایت نمیشد. ولی چیزی که بازی رو به شخصه برای من خیلی خاص کرد و دیگه نتونستم Beyond رو توی مدیوم دیگه ای تصور کنم، این بود که واقعا تونستم خودم رو جای شخصیت جودی بزارم. اوج همذات پنداری ای هم که داشتم یکی اول بازی توی هتل و یکی هم توی مهمونی تولد بود.
اینکه بازی میگه باید مثلا با بچه ها حرف بزنی و تعامل کنی یا مثلا توی هتل باید رژ لب بزنی و .. برای من برای درک شخصیت جودی خیلی مهم بود. اینکه از اعماق وجودت بخوای مثل بقیه باشی ولی به خاطر چیزی که خودت انتخابش نکردی سرزنش بشی.
همچنین یک سوم آخر بازی واقعا تاثیر گذار بود و جدا از ریتم شاهکارش، پایان بندی خیلی احساسی هم داشت.
اون چپتر کارتن خوابی ! من خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم و رفتم تو وجود کارکتر و اون خرابه
 
5 سال از عرضه بیاند گذشته ولی هنوزم نقدهای شونصد سال پیش از سایت‌های مختلف رو نقل قول می‌کنید و به خیال خودتون باهاش قراره حرفتون رو به کرسی بنشونین!
آخه مگه تجربه نکردید بازیو؟! خب خیلی راحت بشینید در مورد ضعف و قوت بازی و تجربه‌ی خودتون صحبت کنید...دیگه اینکه 73.645343 درصد نقدا مثبته یا اینهمه نقد داره و نداره به چه دردی میخوره؟! اینا واسه قبل از عرضه و وقتیه که بازیو تجربه نکردید...
الان چون چند نفر توی سال 2013 یه جملاتی رو نوشتن که خودشونم یادشون نمیاد، نمیشه گفت بازی شکست خورده یا برعکس موفق عمل کرده ؟ خیلیا از بازی به عنوان یه شکست و خیلیا هم به عنوان موفقیت یاد می‌کنن، به درک که 70 درصد نقدا بالای 70 هستش.
حالا ببینیم موقع اومدن نقدها هم این نظرات روشنفکرانه رو میبینیم بازم یا نه ! خود سازنده با نقد بالای بازیش نیسینه گریه میکنه اونوقت اینجا میان بیانیه میدن
 
نقدای بازی 24 مِی یعنی یه روز قبل از عرضه منتشر میشه...
برای مقایسه امبارگوی بازیایی مثل GOW و Horizon: ZD، هشت روز قبل از عرضه برداشته شده بود :-"

کاملاً بی ربط....آمار امبارگوها رو از کجا در میاری...من تو خود متاکریتیک چیزی پیدا نکردم :D

چی بی‌ربطه ؟

منظورم سوال خودم بود که بی ربطه :دی وگرنه از رابطه بین اطمینان سازنده به بازیش و تاریخ امبارگو اطّلاع دارم
 
آخرین ویرایش:
نقدای بازی 24 مِی یعنی یه روز قبل از عرضه منتشر میشه...
برای مقایسه امبارگوی بازیایی مثل GOW و Horizon: ZD، هشت روز قبل از عرضه برداشته شده بود :-"
متا بین 75 تا 80 پیش بینی می‌کنم:دی!

کاملاً بی ربط....آمار امبارگوها رو از کجا در میاری...من تو خود متاکریتیک چیزی پیدا نکردم :D
چی بی‌ربطه ؟ تعیین تاریخ انتشار محدودیت نقدها ارتباط مستقیمی با اطمینان ناشر به محصول داره. آمار امبارگوها رو هم خود سونی به منتقدا اعلام میکنه اونا هم عمومی اعلام میکنن معمولا.
 
  • Like
Reactions: FUTURE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or