Destiny | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اين اپديت ١٤١ مگي اوله بازي خيلي طول ميكشه براي شما هم؟ من اينترنتم ٦مگه ولي الان يه يك ساعتي ميشه داره اپديت ميكنه

تا ۴۰٪خوب میره بعدش کند میشه.من تازه شروع کردم اگر اینترنت بزاره.دوستانی که مثل من تازه کارند خواستن ادد کنند.

من تا وقتی که دان شد رفتم دوچرخه سواری!
همون مرحله های اول رو رفتم.از همون اول میخونی سه تا class انتخاب کنی و قیافه ی شخصیتتم میتونی تغییر بدی ولی بنظرم امکانات شخصی سازی میتونست یه کمی بهتر باشه.
ولی من از مرحله های اول خیلی خوشم اومد و به نظرم اگه شک دارید بخریدش

گلد فک کنم بخواد ولی کلا باید به لایو وصل شی که البته زیاد هم سخت نیست و از نظر من ارزش تجربه کردن این بازی و تایتانفال و مولتی انلاین بازی های دیگه رو داره

من میخوام single playerش رو برم ، با گلد و آنلاین شدن مشکلی ندارم ، فقط سوالم اینه که ping چقدر تاثیر داره روی single player ش ؟ من RDR رو با همین پینگ مولتی بازی کردم و مشکلی نداشتم ، ولی مثلا برای Diablo III گاهی مشکل داشت ، فقط میخوام ببینم برای singleش که پینگ پایین نمیخواد ؟ 280 هست پینگم . . .

من میخوام single playerش رو برم ، با گلد و آنلاین شدن مشکلی ندارم ، فقط سوالم اینه که ping چقدر تاثیر داره روی single player ش ؟ من RDR رو با همین پینگ مولتی بازی کردم و مشکلی نداشتم ، ولی مثلا برای Diablo III گاهی مشکل داشت ، فقط میخوام ببینم برای singleش که پینگ پایین نمیخواد ؟ 280 هست پینگم . . .

ببین من تا اینجا که بازی کردم متوجه شدم که میشه مراحل را تکی هم رفت ولی بعضی جاها به حدی سخت میشه تکی که واقعا برای آنلاین ساخته شده و کلا بازی حالت آنلاین هست به نظرم اگر علاقه به بازی آنلاین نداری بی خیال این عنوان شو چون عین این هست که بگی زیر قایق چرخ بزاریم اون قایق هست شاید بشه به سختی با چرخ توی خشکی روندش ولی در نهایت بهترین حالتش در آب هست.نتیجه اینکه تا موقعی که تنهایی پینگ تاثیر نداره ولی وقتی افراد دیگه بیان خیلی تاثیر داره البته میتونی جلو ورود افراد رو بگیری و اجازه Join شدن ندی ولی اگر دوستات ایران باشن به راحتی میتونی بازی کنی .

من یک مشکل عجیب دارم،بعد از چند دقیق بازی کردن یک دفعه از سرورهای بازی قطع میشم.اما همچنان در لایو هستم حتی از پارتی که توش هستم بیرون نمیاد.کسی از دوستان مشکل مشابه را داره؟

جدا كسي نيست جوابمو بده؟؟؟ :-/
نیاز به اکانت لایو هست ولی نیازی به گلد نیست اگه بخواین تنهایی بازی کنین.
من یک مشکل عجیب دارم،بعد از چند دقیق بازی کردن یک دفعه از سرورهای بازی قطع میشم.اما همچنان در لایو هستم حتی از پارتی که توش هستم بیرون نمیاد.کسی از دوستان مشکل مشابه را داره؟
من همچین مشکلی ندارم,مشکل از اینترنت.

من نمیتونم وارد بازی بشم. error nightingale میده. سرچ کردم تو اینترنت نوشته پاک کن دوباره نصب کن. 10 بار کردم. درست نمیشه که نمیشه. کسی میدونه مورد کجاست؟

- - -ویرایش - - -

ارور nightingale دیدید تاحالا؟ میدونید واسه چیه؟ تو اینترنت زده بازی رو پاک و دوباره نصب کن. کردم بازم درست نشد. کسی می‌دونه چرا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or