Destiny | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واسه من که beta ننوشته

خوب از بازی که فقط یه نسخه عرضه شده چطور مال شما نداره و مال من داره ؟ البته من آفلاین تست کردم , شاید آفلاین باشی این پیغام میاد

شما همچین پیغامی نداری ؟

nc75kr0ijt42.jpg

خوب از بازی که فقط یه نسخه عرضه شده چطور مال شما نداره و مال من داره ؟ البته من آفلاین تست کردم , شاید آفلاین باشی این پیغام میاد

شما همچین پیغامی نداری ؟

nc75kr0ijt42.jpg
3d090b19216277498dced288a775c5e8.jpg

دوستانی که بازی رو تست کردن یه نقد کوچیک ازش بزارن ببینیم نسخه ی 360 چجور در اومده .
از هر نظر عالیه تنها فرقش هم تا جایی که من میدونم نسبت به نسل بعد گرافیک بازیه که اونم اصلا اذیت کننده نیست,

Last edited by a moderator:
میتونی اینترنت رو قطع کنی و تست کنی ببینی این پیغام میاد یا نه ؟
وقتی کانکشن قطع باشه اصلا تو بازی نمیره

خیلی بازی باحالیه ... یکوب 8 ساعت بازی کردم..... الان فن ایکس باکس داره بهم فوش میده :d

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
گیرمرتگتو تو تاپیک xbl بزار با هم بازی کنیم اگه خواستی بیا تو کلن

Last edited by a moderator:
با چه سرعتی دارید بازی می کنید .چقدر پیش دانلود داره لطفا کسانی که دارن بازی میکنن اطلاعات را دقیق بزارن الکی پول ندیم پیشاپیش متشکرم

وقتی کانکشن قطع باشه اصلا تو بازی نمیره
خوب من نخواستم شما بری تو لایو. شما اینترنت رو قطع کن و تا همین منو اول برو . اگه آفلاین باشی تا منو اول میاد . میخوام بدونم چون من آفلاین هستم این پیغام میاد یا داستان چیز دیگه هست

خوب من نخواستم شما بری تو لایو. شما اینترنت رو قطع کن و تا همین منو اول برو . اگه آفلاین باشی تا منو اول میاد . میخوام بدونم چون من آفلاین هستم این پیغام میاد یا داستان چیز دیگه هست
عزیزم من متوجه منظورت شدم وقتی رو play destiny. دگمه a رو میزنی اگه کانکشنت وصل نباشه برمیگردد به داشبوردت .
دوستان بازی نصبش اجباری نیست ولی باید حتما گلد باشید با این گلدای یه هفته ای نمیشه کو آپ بازی کرد

با چه سرعتی دارید بازی می کنید .چقدر پیش دانلود داره لطفا کسانی که دارن بازی میکنن اطلاعات را دقیق بزارن الکی پول ندیم پیشاپیش متشکرم
حدود 150 مگ, سرعت اینترنتت فکر نکنم زیاد مهم باشه، سرورای بازی خیلی عالین فقط وضعیت پینگت باید مناسب باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or