varenax360
کاربر سایت
واسه من که beta ننوشته
خوب از بازی که فقط یه نسخه عرضه شده چطور مال شما نداره و مال من داره ؟ البته من آفلاین تست کردم , شاید آفلاین باشی این پیغام میاد
شما همچین پیغامی نداری ؟
واسه من که beta ننوشته
خوب از بازی که فقط یه نسخه عرضه شده چطور مال شما نداره و مال من داره ؟ البته من آفلاین تست کردم , شاید آفلاین باشی این پیغام میاد
شما همچین پیغامی نداری ؟
![]()
از هر نظر عالیه تنها فرقش هم تا جایی که من میدونم نسبت به نسل بعد گرافیک بازیه که اونم اصلا اذیت کننده نیست,دوستانی که بازی رو تست کردن یه نقد کوچیک ازش بزارن ببینیم نسخه ی 360 چجور در اومده .
میتونی اینترنت رو قطع کنی و تست کنی ببینی این پیغام میاد یا نه ؟آره دیگه, دارم بازی میکنم
وقتی کانکشن قطع باشه اصلا تو بازی نمیرهمیتونی اینترنت رو قطع کنی و تست کنی ببینی این پیغام میاد یا نه ؟
گیرمرتگتو تو تاپیک xbl بزار با هم بازی کنیم اگه خواستی بیا تو کلنخیلی بازی باحالیه ... یکوب 8 ساعت بازی کردم..... الان فن ایکس باکس داره بهم فوش میده :d
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
بازم مثل همیشه سوال یک 4 گیگی
نیاز به نصب روی هارد خود کنسول که ندارد مثل تیتان فال :ی
خوب من نخواستم شما بری تو لایو. شما اینترنت رو قطع کن و تا همین منو اول برو . اگه آفلاین باشی تا منو اول میاد . میخوام بدونم چون من آفلاین هستم این پیغام میاد یا داستان چیز دیگه هستوقتی کانکشن قطع باشه اصلا تو بازی نمیره
عزیزم من متوجه منظورت شدم وقتی رو play destiny. دگمه a رو میزنی اگه کانکشنت وصل نباشه برمیگردد به داشبوردت .خوب من نخواستم شما بری تو لایو. شما اینترنت رو قطع کن و تا همین منو اول برو . اگه آفلاین باشی تا منو اول میاد . میخوام بدونم چون من آفلاین هستم این پیغام میاد یا داستان چیز دیگه هست
حدود 150 مگ, سرعت اینترنتت فکر نکنم زیاد مهم باشه، سرورای بازی خیلی عالین فقط وضعیت پینگت باید مناسب باشهبا چه سرعتی دارید بازی می کنید .چقدر پیش دانلود داره لطفا کسانی که دارن بازی میکنن اطلاعات را دقیق بزارن الکی پول ندیم پیشاپیش متشکرم