MO021
فروشنده
دوست عزیز برای منم همین طوری بود وقتی به لایو وصل شدم رفتکسی نسخه بازی که پریروز منتشر رو گرفته ؟ من بازی رو دانلود کردم و نصب کردم ولی تو صفحه اول استارت گوشه سمت چپ نوشته BETA .
دوست عزیز برای منم همین طوری بود وقتی به لایو وصل شدم رفتکسی نسخه بازی که پریروز منتشر رو گرفته ؟ من بازی رو دانلود کردم و نصب کردم ولی تو صفحه اول استارت گوشه سمت چپ نوشته BETA .
یه بخش داستانی که هم میتونی تنها بری هم با دوستات ولی باید حتما آنلاین باشیسلام
این بازی مث اینکه فقط مولتی پلیر آنلاین داره , درسته ؟
تو ویکی پدیاش هم زده Single Player , منظور همون برای آنلاینه ؟
یه بخش داستانی که هم میتونی تنها بری هم با دوستات ولی باید حتما آنلاین باشی
دوستان کسی مشکل لاست کانکشن نداره ؟
اگه تنها بازی کنی حجمی خیلی کمی مصرف میکنه ولی من با این که اینترنت مخابراته بعضی اوقات از بازی میفتم بیرونبرای اجرای بخش داستانی بحث پینک و سرعت اینترنت و ... مهم نیست ؟
و حجم زیادی از اینترنت مصرف نمیکنه ؟
[URL=http://www.speedtest.net/my-result/3751649292]
[/URL]مشکل از دیسک هست در ضمن با 97 درصد نمیشه لایو بازی کرد بن میشید پس هرچه سریعتر 2 هزارتومن بزار روش برنر مکس بگیرسلام من یه مشکلی دارم.
دیسک بازی ۹۷ درصد هستش.
اول آهنگ پلی کردم و دیسک رو گذاشتم. بعدش یه آپدیت داشت انجام دادم. اما وقتی قراره بازی تو هارد نصب بشه. مشکل پیش میاد.
تا بیشتر از نصف بازی نصب میشه و یهو میاد از اول واسه نصب !!!
کسی میدونه مشکل چیه ؟؟
مشکل از دیسک هست در ضمن با 97 درصد نمیشه لایو بازی کرد بن میشید پس هرچه سریعتر 2 هزارتومن بزار روش برنر مکس بگیر
آره طبیعیهاين اپديت ١٤١ مگي اوله بازي خيلي طول ميكشه براي شما هم؟ من اينترنتم ٦مگه ولي الان يه يك ساعتي ميشه داره اپديت ميكنه