Demon's Souls

تا حالا ندیده بودم بازی سال تایپیکش اینقدر خلوت باشه.... به هر حال....
دوستانی که بازی رو تموم کردن خواهش میکنم اینا رو جواب بدن:
1- من چند روز پیش بازی رو خربیدم. و فقط از باس همون باس اولی boletarin کشتم بعدش هم اون عنکبوته تو مرحله تونل ها. حالا راحت ترینش بعد اینا کدومه که برم سراغش ؟ میشه به ترتیب بگید؟ و اینکه چطوری میشه باسی رو قبل از رسیدن بهش نابود کرد؟
2- کجا میشه dragon sword رو آپگرید کرد؟ از کجا میشه زره خرید؟
3-بهترین شمشیر بازی کدومه و کجا میشه پیداش کرد؟!
ممنون.:love::love::love:

یکی نیست کمک کنه؟ فقط یکی اینو توضیح بده که کجا میشه اون زره مخصوص (که روی قاب بازی بود) رو بدست آورد و کجا سلاح هایی مانند hitless و dragon sword رو آپگرید کنم؟ اون مرده آهنگره تو نکسوس اینا رو آپگرید نمیکنه. الان تمام هیولاهای سه تا دنیا رو تموم کردم و فقط لاتاریا مونده.
ممنون.:love:

بالاخره منم این بازی رو تموم کردم. فوق العاده بود. البته هر چند دوستان کمک نکردند و نتونستم اکثر شمشیرهامو آپگرید کنم( هر شمشیر رو فقط یه آدم خاص آپگرید میکنه که نتونستم اونا رو پیدا کنم.) ولی خیلی راحت OLD KING ALLANT که سخت ترین باس بازیه رو شکست بدم. هر باس تکنیک خاص خودشو داره و با این تکنیکی که روی ALLANT بکار بردم خیلی راحت و بدون حتی استفاده از هر گونه مجیک و..... شکستش دادم. کافی بود شمشیر تا ته آپگرید شده DRAGON رو انتخاب می کردید و زره کاراکتر رو بر می داشتین ( تا بهتر جاخالی بده ) و با جاخالی دادن و ضربه زدن اونو هلاک کنید:biggrin1:
کلا من با 40 ساعت و با سول لول 88 بازی رو تموم کردم.
اول بازی اونقدر سخت بود که میخواستم دیسک بازی رو بشکونم ولی رفته رفته قوی میشه و دیگه نمیمیرین. من باس های سختی مثل OLD HERO و MEANTOR( یا یه همچین چیزی) و .... بدون اینکه حتی یه بار بمیرم کشتمشون.
در نهایت این بازی رو به همه پیشنهاد میکنم البته اگه بتونن یه 5 ساعت اول بازی رو دوام بیارن:biggrin1:
این بازی اولین بازی روی PS3 بود که تموم کردم.:love::love::love:

سلام آقا این بازی چطور بازی هست آیا واقعا ارزش اینوکه game spot بهترین بازی سال کرده رو داره؟؟؟
آخه کلا game spot به بازی مهای سبک RPG خیلی خوب نمره میده...:-"

خب گیم اسپات بعضی وقتها جو گیر میشه وکار دست خودش میده:biggrin1: اینم از اوناست. البته بسنگی داره از RPG خوشت بیاد یا نه. مثلا من که عاشق بازیهای RPG هستم منم جای گیم اسپات بودم انتخاب میکردم. (اونقدر اعتیاد آور بود که روزانه 6 ساعت بازی میکردم)
ولی در کل بازی خیلی خوبی بود. :love:

سلام
من میخوام این بازی رو بخرم
میخوام ببینم ارزش داره بگیرم
چون من عاشق این سبک بازی ها هستم
ولی برای روی ps3 تا الان سبک rpg بازی نکردم
ولی 360 تا دلتون بخواد :d

ارزشش اونقدر بود که من آنچارتید و کیل زون و ... بقیه رو ول کردم و این بازی رو چسبیدم. البته اگه بتونی یه 5 ساعت اول بازی رو دوام بیاری بازی فوق العاده لذت بخش میشه برات. اگه این سبک رو دوست داری حتما بخرش.

سلام
من میخوام این بازی رو بخرم
میخوام ببینم ارزش داره بگیرم
چون من عاشق این سبک بازی ها هستم
ولی برای روی ps3 تا الان سبک rpg بازی نکردم
ولی 360 تا دلتون بخواد :d
یکی از سخترین بازیهاست که نیاز به کلی صبر و حوصله داره! اگه اواخر مرحله باشی و بمیری دوباره برمیگردی اول همون مرحله این یه مورد اذیت میکنه! و خیلی زود میره رو اعصابت ولی اگه بتونی دووم بیاری یکی از بهترینهاست!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or