Demon's Souls

سختی بازی از ninja gaiden هم بیشتره؟

میشه گفت آره ولی نینجا گیدن وقتی میمیری همه آیتم هات رو داری و چکپوینت هم داری تو این بازی نه چکپوینی وجود داره و تمام soul ها هم از دست میره

به wow میرسه؟؟؟

من با WOW زیاد آشنا نیستم ولی آره در حد کنسول میرسه.......

من هم بازی رو گرفتم فقط میتونم بگم بازی از هر لحاظ کامله ولی فرد پلیر باید دارای اعصاب درست حسابی و صبر باشه و گرنه اصلا نمیتونه بازی کنه.

به wow میرسه؟؟؟
چه ربطی داره؟!؟!Wow استراتژیه!این یه Action RPG رفیق من!
سختی بازی از ninja gaiden هم بیشتره؟
Ninja Gaiden سختیه مهارتی داشت!این هر کاریش کنه سخته!برای اعصاب ضرر داره این بازی!واقعا سوهان روحه!

من فعلا سخت درگیر کشتن باس دوم هستم......لعنتی حواسم نبود نزدیک 20000 تا sOUL رو اونجا جا گذاشتم اگرم بخوام برشون گردونم باید با باس بجنگم که فعلا زورم بهش نمیرسه.....یعنی تا نشدم LVL 50 اینا نمی تونم بمیرم!!!!تازه LVL 21 هستم!هه هه

دوستان وقتی مردید از بازی خارج نشید ممکنه سیو هاتون خراب شه کُـــــلا ! :cheesygri (تو Loading)
چجوری میتونم با یکی دیگه بازی کنم؟
دوست عزیز یه راهنمایی کن این دشمن ها خیلی من رو میکشــــــن! :biggrin1:

دوستان وقتی مردید از بازی خارج نشید ممکنه سیو هاتون خراب شه کُـــــلا ! :cheesygri (تو Loading)
چجوری میتونم با یکی دیگه بازی کنم؟
دوست عزیز یه راهنمایی کن این دشمن ها خیلی من رو میکشــــــن! :biggrin1:

کجای بازی هستی؟اگر هنوز باس اول رو نکشتی بیخیال Summon کردن کس دیگه ای باش....
اون قابلیت فقط توی مرحله های خیلی خیلی خیلی سخت باید استفاده بشه......مثلا همینجایی که من گیر کردم ولی تصمیم گرفتم بدون کمک ردش کنم.....
یه سنگی بدست میاری طول مراحل بازی....اگر شانس بیاری و به پستت بخوره توی Inventory میادش از اونجا باید استفاده کنی ازش....البته من چون هنوز ازش استفاده نکردم نحوه کارش رو دقیق نمی دونم ولی اونایی که استفاده کردن میگن که خوب تاثیر داره تو روند نبرد.........

ps

اژدهای قرمز رو کشتم توی منطقه 2-1 اگر خواستید بپرسید بهتون بگم آسونترین حالت این کار چیه

آخرین ویرایش:
کجای بازی هستی؟اگر هنوز باس اول رو نکشتی بیخیال Summon کردن کس دیگه ای باش....
اون قابلیت فقط توی مرحله های خیلی خیلی خیلی سخت باید استفاده بشه......مثلا همینجایی که من گیر کردم ولی تصمیم گرفتم بدون کمک ردش کنم.....
یه سنگی بدست میاری طول مراحل بازی....اگر شانس بیاری و به پستت بخوره توی Inventory میادش از اونجا باید استفاده کنی ازش....البته من چون هنوز ازش استفاده نکردم نحوه کارش رو دقیق نمی دونم ولی اونایی که استفاده کردن میگن که خوب تاثیر داره تو روند نبرد.........

ps

اژدهای قرمز رو کشتم توی منطقه 2-1 اگر خواستید بپرسید بهتون بگم آسونترین حالت این کار چیه
من اون باس اولی رو کشتم (همون که مثل مـــَشک بود! :biggrin1:) این دومی رو چجور بکشم؟ همش لهم میکنه!
شما چجوری انقدر Level گرفتید؟ :biggrin1:
یکم راهنمایی کن که چجوری قدرتم زیاد بــشه! :biggrin1:

من اون باس اولی رو کشتم (همون که مثل مـــَشک بود! :biggrin1:) این دومی رو چجور بکشم؟ همش لهم میکنه!
شما چجوری انقدر Level گرفتید؟ :biggrin1:
یکم راهنمایی کن که چجوری قدرتم زیاد بــشه! :biggrin1:

برگشتی Nexus با Monumental صحبت کنی؟اگر آره که بعدش برو پیش Blind maiden که لباس سیاه پوشیده با خرج کردن Soul شخصیتت رو آپگیرید کن تا Soul level ت به 40 اینا نرسیده سراغ اون شوالیه بزرگه که توی 2-1 هستش نرو......
باس اول رو کشتی و لولت هم حدود 20 اینا رسید برو سراغ اژدها....همونجایی که میاد آتیش میزنه و همه رو میکشه توی 2-1 روی اولین قلعه قرار بگیر و با تیرکمون و حدود 100 تا تیر بکشش نزدیک 7000 تا Soul میگیری که برای آپگرید خیلی بدردت میخوره.....بعد از اینکه کلا همه اینارو انجام دادی برو level 2 توی همون راهروی مرحله اوله توی Nexus باس اول اونجا رو هم بکشی دیگه لولت شده 40 اینا میتونی بری سراغ باس 2-1........کلا سعی کن اول تا جایی که میتونی لول کاراکترت رو ببری بالا.......حتی اگر مجبور شی یه منطقه رو 5-6 بار بری و همه رو بکشی ولی حواست باشه که نمیری و Soul هارو از دست ندی......اینم توجه داشته باش که توی آپگرید کردن یه چیز رو تا ته نبری یه چیزی رو اول کار نگه داری همه رو در یه حد آپگرید کن چرا که با هر یه دونه آپگیرد....آپگرید بعدی گرونتر میشه و مهم نیست چقدر آپگرید بی ارزشی باشه

• Like
Reactions: Adidas95
Soul تقریبا همون XP هست دیگه؟!؟ (تقریبا)
یعنی چی از دست میرند؟یعنی هرچی جمع کنی با یک بار مردن از دست میره؟و دوباره باید بشینی همه ی سرباز ها و ... رو بکشی تا بگیریش؟
بعد این قضیه ی تا Soul ها رو پس نگرفتی نباید بمیری چیه؟مثلا اگر بمیریم چی میشه؟

من هنوز بازی رو نگرفتم میخوام ببینم با روحیاتم میسازه یا نه :d (البته با روحیم میسازه ولی با اعصابم نمیدونم :d )

برگشتی Nexus با Monumental صحبت کنی؟اگر آره که بعدش برو پیش Blind maiden که لباس سیاه پوشیده با خرج کردن Soul شخصیتت رو آپگیرید کن تا Soul level ت به 40 اینا نرسیده سراغ اون شوالیه بزرگه که توی 2-1 هستش نرو......
باس اول رو کشتی و لولت هم حدود 20 اینا رسید برو سراغ اژدها....همونجایی که میاد آتیش میزنه و همه رو میکشه توی 2-1 روی اولین قلعه قرار بگیر و با تیرکمون و حدود 100 تا تیر بکشش نزدیک 7000 تا Soul میگیری که برای آپگرید خیلی بدردت میخوره.....بعد از اینکه کلا همه اینارو انجام دادی برو level 2 توی همون راهروی مرحله اوله توی Nexus باس اول اونجا رو هم بکشی دیگه لولت شده 40 اینا میتونی بری سراغ باس 2-1........کلا سعی کن اول تا جایی که میتونی لول کاراکترت رو ببری بالا.......حتی اگر مجبور شی یه منطقه رو 5-6 بار بری و همه رو بکشی ولی حواست باشه که نمیری و Soul هارو از دست ندی......اینم توجه داشته باش که توی آپگرید کردن یه چیز رو تا ته نبری یه چیزی رو اول کار نگه داری همه رو در یه حد آپگرید کن چرا که با هر یه دونه آپگیرد....آپگرید بعدی گرونتر میشه و مهم نیست چقدر آپگرید بی ارزشی باشه

ببین من الان اون باس اول رو کشتم حالا باید چی کار کنم مرحله ی دوم هم اصلا نمیشه رفت تا اواسطش میرم ولی هیچ تو مر حله ی اول میشه اون dragon رو کشت ؟تیر کمون کجا هست؟کلا توی همون مرحله ی یک چطور سول بیشتری جمع کنم؟

Soul تقریبا همون XP هست دیگه؟!؟ (تقریبا)
یعنی چی از دست میرند؟یعنی هرچی جمع کنی با یک بار مردن از دست میره؟و دوباره باید بشینی همه ی سرباز ها و ... رو بکشی تا بگیریش؟
بعد این قضیه ی تا Soul ها رو پس نگرفتی نباید بمیری چیه؟مثلا اگر بمیریم چی میشه؟

من هنوز بازی رو نگرفتم میخوام ببینم با روحیاتم میسازه یا نه :d (البته با روحیم میسازه ولی با اعصابم نمیدونم :d )

آره میشه گفت یه جورایی Currency بازی هستش.آره ببین هرچقدر هم جمع کرده باشی اگر بکشندت میای از اول مرحله و همه سول هات هم پریده و دشمن هایی که کشتی هم همه برگشتن:biggrin1:.بعد که مردی جایی که مردی خونت ریخته اگر بتونی بدون اینکه دوباره بمیری بهش برسی میتونی سول هات رو پس بگیری ولی اگر دوباره بمیری همه از بین میرن.

ببین من الان اون باس اول رو کشتم حالا باید چی کار کنم مرحله ی دوم هم اصلا نمیشه رفت تا اواسطش میرم ولی هیچ تو مر حله ی اول میشه اون dragon رو کشت ؟تیر کمون کجا هست؟کلا توی همون مرحله ی یک چطور سول بیشتری جمع کنم؟
آره میشه کشت تیرکمون رو باید از بالای قلعه دوم همون تیکه پیدا کنی بعدش میتونی برگردی Nexus از آهنگره 150 تا تیر بخری اژدها رو بزنی.باید بری بالای قلعه اول رو به سمتی که ازش اومدی دقیقا وسط وسط بعد هدف بگیری روی دروازه رو هروقت بال سمت اژدها اومد روی هدف تیر رو بزنی که بخوره به سرش....اگر دقیق همین کار رو انجام بدی با کمتر از 100 تا تیر میکشیش ولی گفتم 150 تا بگیر که یه موقع چندتا رو غلط زدی تیرت کم نیاد بعد که اژدها رو کشتی میتونی برگردی اونجایی که اژدها خوابیده بود و آیتم هایی که نمیگذاشت بگیری رو برداری.چیزای بدرد بخوری هم روی زمین همون تیکه که اژدها رو میکشی هست هم یه سپر خیلی خوب هست هم یه نیزه خیلی قوی که یکی از اسلحه های دائمیت میشه...سول هم باز خواستی برگرد nexus دوباره برو تو اون مرحله دشمن هارو بکش سول جمع کن چون وقتی برگردی دوباره ظاهر میشن..اگرم لولت به 25-30 رسیده بود یه شوالیه چشم قرمز توی اون مرحله هست که هر دفعه بکشیش 2000 تا سول میگیری.

من جدی دارم جلوی این بازی کم میارم....دخلم اومده....با ترس و لرز پیش میرم چون به جایی رسیدم که برای هر آپگرید 10000 تا سول میخوام و همیشه کلی سول همراهمه و همش میترسم بمیرم از دست برن......:biggrin1:
خلاصه اینکه دوستان اگر هرکی بازی رو قبل من تموم کرد به من بگه که من برگشتم ایران توی لمزی بهش شام میدم;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or