Demon's Souls

بخش آنلاین هم داره ؟ چه جوریاست؟

بخش آنلاینش خیلی خلاقانه طراحی شده....
مثلا شما وقتی آنلاین بازی می کنید بعد از اینکه اولین باس رو کشیتید یک سری نت وجود داره که بقیه بازیکن ها برای کمک و راهنمایی گذاشتن یا خودت هم میتونی برای بقیه نت بگذاری...
وقتی لکه خون بقیه بازیکن هارو دست بزنی میتونی ببینی چجوری مردن پس میفهمی که منطقه جلوی چجوریه....
و میشه بقیه بازیکن هارو دعوت کرد که توی مرحله های خیلی سخت بهت کمک کنند(تا چهار نفر)یا خودت بری به بقیه کمک کنی
میتونی به دنیای بقیه هم حمله کنی یا میتونن بهت حمله کنند خیلی جذابه.....

Hint هایی که تا اینجا میتونم بهتون بدم

1-اگر فکر کردید تعداد دشمن زیاد فرار نکنید اونوقت کارتون سخت تر میشه
2-روی دشمن های سنگین اسلحه از بمب های آتشزا استفاده کنید
3-هیچوقت توی موقعیتی قرار نگیرید که یک دشمن جلو و دیگری پشت باشه
4-سهل انگاری به معنای از دست رفتن همه Soul ها هستش....
5-وقتی مردید دوباره تا Soul هاتون رو پس نگرفتید تمام سعی رو بکنید که نمیرید چرا که ایدفعه کاملا از بین میرن!
6-از اسلحه هایی که به level شون نرسیدید استفاده نکنید میزان قدرتشون 1/20 حالت عادی میشه
7-اگر اسلحه رو با دو دست بگیرید قدرت ضربه هاتون دو برابر میشه
8-سعی کنید که در همون اوایل بازی تکنیکparry (L2) رو یاد بگیرید و بهش وارد بشید بدون اون زنده موندنتون ممکن نیست......
9-موقع مبارزه با دشمن های سبک اسلحه و ابتدایی سریع حرکت کنید و فقط از ضربه استاندارد استفاده کنید.....

آخرین ویرایش:
میشه یه کم توضیح بدید:(شبیه چه بازیه؟چه جوریاست؟:cheesygri

سیستم مبارزه تا حدودی شبیه Witcher هستش.....
ولی کلا بازیهای زیادی اینجوری نیستن.....
نمیشه گفت مثل چه بازی هستش چون من بعد اینهمه سال بازی کردن بازی که دقیقا اینجوری باشه ندیدم....
سیستم مبارزه بر پایه قدرت اسلحه ات و سنگینی اش بنا شده و اینکه بتونی گارد بگیری یا ضربه حریف رو دفع کنی و ضد حمله انجام بدی....
سیستم آپگرید شخصیت و اسلحه هات بر اساس Soul هایی هستش که از دشمن ها جمع میکنی.که میتونی با یکبار مردن همه رو از دست بدی..(حتی آپگرید هات هم میپره)
در کل اگر زیاد در بازیهای سبک آر پی جی مهارت نداری یا اعصابت ضعیفه این بازی رو بهت پیشنهاد نمی کنم.......:biggrin1:

بعد از ساعتها تلاش و مردن های پیاپی باس اول رو کشتیم و یک عدد تروفی گرفتیم!!!!:biggrin1:
hint

با شمشیر آتشی باس اول رو بکشید آیتمش در این مرحله پیدا میشه اسمش یادم نمیاد ولی شبیه یه کیسه کوچیک طلاست.....برای کشتن اون دشمن ها با سپر هم که جلوی باس رو گرفتند از جادوتون استفاده کنید و نگذارید خیلی بهتون نزدیک بشن نصفشون رو که بکشید فضا برای حمله به باس خالی میشه شمشیر رو آتشی کنید بیوفتید به جونش

آخرین ویرایش:
بخش آنلاینش خیلی خلاقانه طراحی شده....
مثلا شما وقتی آنلاین بازی می کنید بعد از اینکه اولین باس رو کشیتید یک سری نت وجود داره که بقیه بازیکن ها برای کمک و راهنمایی گذاشتن یا خودت هم میتونی برای بقیه نت بگذاری...
وقتی لکه خون بقیه بازیکن هارو دست بزنی میتونی ببینی چجوری مردن پس میفهمی که منطقه جلوی چجوریه....
و میشه بقیه بازیکن هارو دعوت کرد که توی مرحله های خیلی سخت بهت کمک کنند(تا چهار نفر)یا خودت بری به بقیه کمک کنی
میتونی به دنیای بقیه هم حمله کنی یا میتونن بهت حمله کنند خیلی جذابه.....

Hint هایی که تا اینجا میتونم بهتون بدم

1-اگر فکر کردید تعداد دشمن زیاد فرار نکنید اونوقت کارتون سخت تر میشه
2-روی دشمن های سنگین اسلحه از بمب های آتشزا استفاده کنید
3-هیچوقت توی موقعیتی قرار نگیرید که یک دشمن جلو و دیگری پشت باشه
4-سهل انگاری به معنای از دست رفتن همه Soul ها هستش....
5-وقتی مردید دوباره تا Soul هاتون رو پس نگرفتید تمام سعی رو بکنید که نمیرید چرا که ایدفعه کاملا از بین میرن!
6-از اسلحه هایی که به level شون نرسیدید استفاده نکنید میزان قدرتشون 1/20 حالت عادی میشه
7-اگر اسلحه رو با دو دست بگیرید قدرت ضربه هاتون دو برابر میشه
8-سعی کنید که در همون اوایل بازی تکنیکparry (L2) رو یاد بگیرید و بهش وارد بشید بدون اون زنده موندنتون ممکن نیست......
9-موقع مبارزه با دشمن های سبک اسلحه و ابتدایی سریع حرکت کنید و فقط از ضربه استاندارد استفاده کنید.....
توضیحات خوبی بود. البته من هنوز بازیو نگرفتم ولی بزودی میگیرم.
درباره آنلاین یه ذره ابتدایی تر بگو که اصلا آنلاینش چه جوری هست؟ من تا حالا بازیRPG آنلاین انجام ندادم بیشتر بازی اول شخص انجام دادم که دو گروه میشی و همدیگه رو میکشی...

توضیحات خوبی بود. البته من هنوز بازیو نگرفتم ولی بزودی میگیرم.
درباره آنلاین یه ذره ابتدایی تر بگو که اصلا آنلاینش چه جوری هست؟ من تا حالا بازیRPG آنلاین انجام ندادم بیشتر بازی اول شخص انجام دادم که دو گروه میشی و همدیگه رو میکشی...

گفتم که.....همه آنلاینش همون چیزی بود که گفتم
بازیهای آر پی جی حالت آنلاین به اونصورت ندارن(بیشتر اصلا حالت آنلاین ندارن)
آها وارد شدن به حالت آنلاین هم ساده است اگر به اینترنت وصل باشی خود به خود وارد حالت آنلاین میشی ولی اگر وصل نباشی آفلاین بازی میکنی ..........

گفتم که.....همه آنلاینش همون چیزی بود که گفتم
بازیهای آر پی جی حالت آنلاین به اونصورت ندارن(بیشتر اصلا حالت آنلاین ندارن)
آها وارد شدن به حالت آنلاین هم ساده است اگر به اینترنت وصل باشی خود به خود وارد حالت آنلاین میشی ولی اگر وصل نباشی آفلاین بازی میکنی ..........
تو بازی آنلاین هر آدمی رو که ببینی یک نفر کنترلش رو به دست گرفته یا اینکه بعضی هاشون با هوش مصنوعی کنترل میشن؟

تو بازی آنلاین هر آدمی رو که ببینی یک نفر کنترلش رو به دست گرفته یا اینکه بعضی هاشون با هوش مصنوعی کنترل میشن؟

بازیکن های توی هر مپ بیشتر از 4 نفر نیستند و دشمن های توی مپ ها چه آنلاین و چه آفلاین همه هوش مصنوعی هستند.NPC ها در Nexus هم هوش مصنوعی هستند. شبح هایی هم که طی بازی میبینید.....بازیکن هایی هستند که همزمان با شما دارن در اون منطقه حرکت می کنند ولی هیچ تاثیری روی بازی نمی تونن داشته باشند

مثلا نمیشه 3 نفری بریم رو سر یک غول بریزیم و نابودش کنیم؟؟؟اگر میشه خیلی حال میده!!!
من موندم اینو بگیرم یا تکن!!!البته کمی اعصابم ضعیفه :d میترسم بگیرم یکهو دسته رو بزنم نابود کنم :d

مثلا نمیشه 3 نفری بریم رو سر یک غول بریزیم و نابودش کنیم؟؟؟اگر میشه خیلی حال میده!!!
من موندم اینو بگیرم یا تکن!!!البته کمی اعصابم ضعیفه :d میترسم بگیرم یکهو دسته رو بزنم نابود کنم :d

ای بابا تکن رو داری با این مقایسه میکنی؟هه هه
من از وقتی از دبستان اومدم بیرون دیگه بازی فایتینگ دستهم نزدم:biggrin1:9 سالی میشه:biggrin1:
این بازی من رو یاد بازیهای قدیمی انداخت خیلی قشنگه
منظورم از اعصاب ضعیفهم این نبود که دسته رو بترکونی منظورم این بود که حداقل توی هر مرحله 10-20 بار میمیری و هرچی داری رو از دست میدی میای اول کار تا بتونی مرحله رو رد کنی!:biggrin1:(البته اینم بستگی به وارد بودنت داره من با اینکه خوره بازی آر پی جی هستم نزدیک 2-3 ساعت تا باس اول رو بکشم طول کشید-البته خود باس رو همون سری اول کشتم)
چرا سه نفری هم میشه بریزی سر یه غول:biggrin1:
باید به اندازه دوتا سنگ Summon کردن بدست بیاری(پیشنهاد میشه فقط در جاهای خیلی خیلی سخت استفاده بشه!)بعد دو نفر رو بیاری تو دنیات بریزین سراغ غول بخت برگشده.....

ای بابا تکن رو داری با این مقایسه میکنی؟هه هه
من از وقتی از دبستان اومدم بیرون دیگه بازی فایتینگ دستهم نزدم:biggrin1:9 سالی میشه:biggrin1:
این بازی من رو یاد بازیهای قدیمی انداخت خیلی قشنگه
منظورم از اعصاب ضعیفهم این نبود که دسته رو بترکونی منظورم این بود که حداقل توی هر مرحله 10-20 بار میمیری و هرچی داری رو از دست میدی میای اول کار تا بتونی مرحله رو رد کنی!:biggrin1:(البته اینم بستگی به وارد بودنت داره من با اینکه خوره بازی آر پی جی هستم نزدیک 2-3 ساعت تا باس اول رو بکشم طول کشید-البته خود باس رو همون سری اول کشتم)
چرا سه نفری هم میشه بریزی سر یه غول:biggrin1:
باید به اندازه دوتا سنگ Summon کردن بدست بیاری(پیشنهاد میشه فقط در جاهای خیلی خیلی سخت استفاده بشه!)بعد دو نفر رو بیاری تو دنیات بریزین سراغ غول بخت برگشده.....
به wow میرسه؟؟؟

یعنی برای اینکه یکی رو بیاریم کمک خودمون باید خرجم بکنیم :d کاش میشد همینجوری بیاریم! :d
انشاالله بعدا مزاحمتون میشم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or