danijon_2006
کاربر سایت
من تو اين tower of latria گير كردم الان اون جادوگر سياه پوشه كه تو يكي از سلول ها بود آزادش كردم و اومده تو نكسوس ولي هرچي ميگردم كليد اين سلول lord rydell پيدا نميشه.اگه كسي ميتونه كمك كنه لطفا
من تو اين tower of latria گير كردم الان اون جادوگر سياه پوشه كه تو يكي از سلول ها بود آزادش كردم و اومده تو نكسوس ولي هرچي ميگردم كليد اين سلول lord rydell پيدا نميشه.اگه كسي ميتونه كمك كنه لطفا
کسی نیست یه توضیحی در مورد بازی بده
چرا این اینجوریه
هر موقع میمیری میره از اول میاد
دیگه همه جورش رو دیده بودیم این دیگه شورش رو در آورده
با اینکه از بازی خوشم اومد ولی اگه واقعا بازیش همین جوری باشه و این همه میگفتن سخته همینه که واقعا چرته
این سختی نیست عذاب دادن گیمره!
راستش ببین اگه بخوایم یه ذره وسیعتر به بازی نگاه کنیم میبینیم که در مقابل این همه بازی Cheap و آسونی که هرسال عرضه میشه و اصلا آدم رو هم به چالش نمیکشن(نمونش همین Witcher 2 که خیلی آسون بود) این بی انصافیه که از سختی Demon's Souls ایراد بگیریم. تازه باید خدا رو شکر کنیم که همچین بازی هایی هنوز وجود دارن! در ضمن توی همین سایت شاید نزدیک 8-7 نفر بازی رو تموم کردند که نشون میده بازی نیازمند حوصله و وقت زیادیه اما بلاخره میشه تمومش کرد! بعد اونی هم که میگی هی از اول میاد، اگه یکم وقت و حوصله برای مرحله اولش بزاری راحت میشه تمومش کرد و به مراحل بعدی رفت. تازه بازی زیادی هم سنگدل نیست توی هر مرحله یه راه های میانبری وجود داره که جوی اتلاف وقتت رو میگیره مثلا همون مرحله اول یه دریچه آهنی نزدیکای اول مرحله هست که بسته هست اما وقتی یکم جلو بری و از اون طرف اهرمش رو بکشی و بازش کنی دیگه هر بار که بمیری میتونی از اون میانبر راهت رو کوتاه کنی. ادم وقتی توی همچین بازی هایی تلاش و پیشرفت میکنه دیگه انجام سایر بازی ها براش مثل آب خوردن میشه، باید خدا رو شکر کرد که Dark Souls در دست ساخت هست و امسال عرضه میشه!کسی نیست یه توضیحی در مورد بازی بده
چرا این اینجوریه
هر موقع میمیری میره از اول میاد
دیگه همه جورش رو دیده بودیم این دیگه شورش رو در آورده
با اینکه از بازی خوشم اومد ولی اگه واقعا بازیش همین جوری باشه و این همه میگفتن سخته همینه که واقعا چرته
این سختی نیست عذاب دادن گیمره!
من اصلا برام مهم نیست که یه بازی سخت هست پس در نتیجه خوبه و اون یکی آسون پس بده چون بازی می کنم که لذت ببرم حالا چه سخت باشه چه آسون ولی تا زمانی که حس کنم دارم ازون بازی لذت می برم نه اینکه سر لج با سازنده ها بخوام بازی رو به هر زحمت و مشقتی شده تموم کنمراستش ببین اگه بخوایم یه ذره وسیعتر به بازی نگاه کنیم میبینیم که در مقابل این همه بازی Cheap و آسونی که هرسال عرضه میشه و اصلا آدم رو هم به چالش نمیکشن(نمونش همین Witcher 2 که خیلی آسون بود) این بی انصافیه که از سختی Demon's Souls ایراد بگیریم. تازه باید خدا رو شکر کنیم که همچین بازی هایی هنوز وجود دارن! در ضمن توی همین سایت شاید نزدیک 8-7 نفر بازی رو تموم کردند که نشون میده بازی نیازمند حوصله و وقت زیادیه اما بلاخره میشه تمومش کرد! بعد اونی هم که میگی هی از اول میاد، اگه یکم وقت و حوصله برای مرحله اولش بزاری راحت میشه تمومش کرد و به مراحل بعدی رفت. تازه بازی زیادی هم سنگدل نیست توی هر مرحله یه راه های میانبری وجود داره که جوی اتلاف وقتت رو میگیره مثلا همون مرحله اول یه دریچه آهنی نزدیکای اول مرحله هست که بسته هست اما وقتی یکم جلو بری و از اون طرف اهرمش رو بکشی و بازش کنی دیگه هر بار که بمیری میتونی از اون میانبر راهت رو کوتاه کنی. ادم وقتی توی همچین بازی هایی تلاش و پیشرفت میکنه دیگه انجام سایر بازی ها براش مثل آب خوردن میشه، باید خدا رو شکر کرد که Dark Souls در دست ساخت هست و امسال عرضه میشه!

R3 رو بزن روی هدف قفل میکنه...بعد مشکل اصلی توی مبارزات به نظرم نبود سیستم lock on target هست که نمی شه ضربه ها یا آیتم ها رو دقیقا به دشمن زد و بازی بدجوری سر نبود این ویژگی آدم رو اذیت می کنه
خب اشتباه کردی دیگه بهتره از RPG های دیگه شروع کنی...:dاقا این مرحله هاش Checkpoint نداره؟
لامسب از همین اول دو تا ضربه میخوره جان به جهان افرین تسلیم میکنه
بعد از اوله اول شروع میشه مسخره
این اولین بازیی هست که تو این سبک بازی میکنم...
راهی برا این روش وجود داره یا توانایی من برا بازی کردن این سبک کمه؟b-)
آقا یک سئوال : میشه اول بازی هی دشمن کشت برگشت نکسوس باز دوباره همونا رو بکشی ، هی بکشیدشون تا soul بگیر upgrade کنی ؟