Demon's Souls

من تو اين tower of latria گير كردم الان اون جادوگر سياه پوشه كه تو يكي از سلول ها بود آزادش كردم و اومده تو نكسوس ولي هرچي ميگردم كليد اين سلول lord rydell پيدا نميشه.اگه كسي ميتونه كمك كنه لطفا

من تو اين tower of latria گير كردم الان اون جادوگر سياه پوشه كه تو يكي از سلول ها بود آزادش كردم و اومده تو نكسوس ولي هرچي ميگردم كليد اين سلول lord rydell پيدا نميشه.اگه كسي ميتونه كمك كنه لطفا

من نمیتونم اون جادوگره رو ازاد کنم چطوری ازادش کنم؟

من نسخه ریپ شده بازی رو دارم
یه مشکل هست اونم اینه که اول بازی صدای لباس و زره آهنی شخصیت اصلی میاد و وفتی روی زمین قلط می خورم کاملا افکت صدای آهن هایی که به زمین کوبیده می شه شنیده میشه ولی بعد از اینکه میرم توی نکسوز اونجا دیگه این صدا نمیاد
این مشکل رو همه دارن؟

کسی نیست یه توضیحی در مورد بازی بده
چرا این اینجوریه
هر موقع میمیری میره از اول میاد
دیگه همه جورش رو دیده بودیم این دیگه شورش رو در آورده
با اینکه از بازی خوشم اومد ولی اگه واقعا بازیش همین جوری باشه و این همه میگفتن سخته همینه که واقعا چرته
این سختی نیست عذاب دادن گیمره!

چرا این اینجوریه
با اینکه از بازی خوشم اومد ولی اگه واقعا بازیش همین جوری باشه و این همه میگفتن سخته همینه که واقعا چرته

ببین هرکسی این بازی واسه اولین بار شروع کرده همین نظرو داشته ولی بعدش اکثرا عاشقش شدن. چون خیلی گیم پلی غنی و وسیعی داره.

تو اینجا
من قبلا راجع به بازی یه مقدار توضیح دادم. تازه اون موقع خیلی مبتدی بودم.شدیدا بهت پیشنهاد میکنم به http://demonssouls.wikidot.com/ یه سری بزن. تا متوجه بشی چقدر بازی گیم پلیش متغیره. تو این بازی تصمیماتت نیست که باعث میشه روند بازی عوض بشه بلکه مهارتت در بازیه باعث عوض شدن اتفاقات میشه.

• Like
Reactions: Wander
چرا این اینجوریه
راستش ببین اگه بخوایم یه ذره وسیعتر به بازی نگاه کنیم میبینیم که در مقابل این همه بازی Cheap و آسونی که هرسال عرضه میشه و اصلا آدم رو هم به چالش نمیکشن(نمونش همین Witcher 2 که خیلی آسون بود) این بی انصافیه که از سختی Demon's Souls ایراد بگیریم. تازه باید خدا رو شکر کنیم که همچین بازی هایی هنوز وجود دارن! در ضمن توی همین سایت شاید نزدیک 8-7 نفر بازی رو تموم کردند که نشون میده بازی نیازمند حوصله و وقت زیادیه اما بلاخره میشه تمومش کرد! بعد اونی هم که میگی هی از اول میاد، اگه یکم وقت و حوصله برای مرحله اولش بزاری راحت میشه تمومش کرد و به مراحل بعدی رفت. تازه بازی زیادی هم سنگدل نیست توی هر مرحله یه راه های میانبری وجود داره که جوی اتلاف وقتت رو میگیره مثلا همون مرحله اول یه دریچه آهنی نزدیکای اول مرحله هست که بسته هست اما وقتی یکم جلو بری و از اون طرف اهرمش رو بکشی و بازش کنی دیگه هر بار که بمیری میتونی از اون میانبر راهت رو کوتاه کنی. ادم وقتی توی همچین بازی هایی تلاش و پیشرفت میکنه دیگه انجام سایر بازی ها براش مثل آب خوردن میشه، باید خدا رو شکر کرد که Dark Souls در دست ساخت هست و امسال عرضه میشه!

راستش ببین اگه بخوایم یه ذره وسیعتر به بازی نگاه کنیم میبینیم که در مقابل این همه بازی Cheap و آسونی که هرسال عرضه میشه و اصلا آدم رو هم به چالش نمیکشن(نمونش همین Witcher 2 که خیلی آسون بود) این بی انصافیه که از سختی Demon's Souls ایراد بگیریم. تازه باید خدا رو شکر کنیم که همچین بازی هایی هنوز وجود دارن! در ضمن توی همین سایت شاید نزدیک 8-7 نفر بازی رو تموم کردند که نشون میده بازی نیازمند حوصله و وقت زیادیه اما بلاخره میشه تمومش کرد! بعد اونی هم که میگی هی از اول میاد، اگه یکم وقت و حوصله برای مرحله اولش بزاری راحت میشه تمومش کرد و به مراحل بعدی رفت. تازه بازی زیادی هم سنگدل نیست توی هر مرحله یه راه های میانبری وجود داره که جوی اتلاف وقتت رو میگیره مثلا همون مرحله اول یه دریچه آهنی نزدیکای اول مرحله هست که بسته هست اما وقتی یکم جلو بری و از اون طرف اهرمش رو بکشی و بازش کنی دیگه هر بار که بمیری میتونی از اون میانبر راهت رو کوتاه کنی. ادم وقتی توی همچین بازی هایی تلاش و پیشرفت میکنه دیگه انجام سایر بازی ها براش مثل آب خوردن میشه، باید خدا رو شکر کرد که Dark Souls در دست ساخت هست و امسال عرضه میشه!
من اصلا برام مهم نیست که یه بازی سخت هست پس در نتیجه خوبه و اون یکی آسون پس بده چون بازی می کنم که لذت ببرم حالا چه سخت باشه چه آسون ولی تا زمانی که حس کنم دارم ازون بازی لذت می برم نه اینکه سر لج با سازنده ها بخوام بازی رو به هر زحمت و مشقتی شده تموم کنم
این واسه بحث سختی بازی
تا اینجا با یه نگاه کلی به بازی می بینم که واقعا چیز خاصی توی این بازی نیست. آپگرید ها و لول آپ هایی که توی تمام بازی های RPG هست و کلاس ها و آیتم ها و بقیه چیزا. نمی گم مزخرفه یا تکراریه بلکه می گم چیز جدیدی نمی بینم
در مورد نداشتن چک پوینت دلیلی غیر از این نمی بینم که سازنده ها با دیدن بازی و مدت زمان اتمامش با داشتن چکپوینت به این نتیجه رسیدن که اگه یه قانون بزارن که باعث بشه بازی سخت تر بشه میشه مدت گیم پلی بازی رو افزایش داد و به بالای 50 ساعت رسوند که یه مدت زمان استاندارد واسه بازی های این ژانر هست( یاد بازی مقاومت نسخه ایرانی بخیر که اونم واسه افزایش مدت زمان بازی فکر می کنم سیو رو برداشته بود که بازی از اول مرحله بعد از مردن شروع بشه) من عاشق چلنج و به چالش کشیده شدنم ولی به این نمی گن چالش! همون جور که گفتم به این می گن تست صبر و حوصله و یا عذاب دادن بازکننده
بهرحال من از سر لج می خوام بازی رو برم و تموم کنم!:دی

الان یه 4000 هزار تا سول داشتم و بعد سر یه پل یه اژدها اومد و منو جزقاله کرد و بعد که اومدم ازون میانبری که می گید واسه مرحله 1 گذاشته که نزاره با این گذاشتنش! چون 100 تا جک و جونور آتیش به دست توی این میانبر و راه پله هست که هر لحظه ممکن بپرن روی دینامیت ها و منفجرت کنن
با هر زحمتی که شده همه اینا رو کشتم و زنده موندم ولی سر نفر آخری که بالای پله ها بود یهو سقوط کردم به پایین و 5000 تا سول من دود شد رفت هوا! اگه قدرت مالی داشتم که یه تی وی دیگه بخرم اون موقع خیلی دوست داشتم که دسته رو بزنم وسط صفحه!:دی
بعد مشکل اصلی توی مبارزات به نظرم نبود سیستم lock on target هست که نمی شه ضربه ها یا آیتم ها رو دقیقا به دشمن زد و بازی بدجوری سر نبود این ویژگی آدم رو اذیت می کنه
حالا سوال اینجاست که باید هر بار که مثلا 4000 تا سول دارم بیام نکسوز و 4000 تا رو خرج کنم پای آپگرید ها و بعد دوباره از اول شروع کنم ؟ چون فکر نمی کنم عاقلانه باشه که با این مقدار سول توی این دنیای وحشی چرخ زد! و خوب فکر کنم با اپگرید کردن میشه که سریع تر دشمنا رو کشت و به باس فایت رسید
در ضمن کسی این PDF دویست و پنجاه مگیی که سازنده ها واسه راهنمایی دادن بیرون رو خونده؟ بدرد می خوره؟

پ.ن
یکی از دوستان گفته بود که اگه دو شمشیره باشی نمی دونم در برابر آتیش مقاوم می شی ، یا یه همچین چیزی! میشه توضیح بدید

آخرین ویرایش:
در مورد سختی باهات موافقم مهم لذت بردن هست اما خب یعنی میگم این بد نیست که توی کل سال یه بازی با سختی بسیار عرضه بشه که فقط باب دل گیمرهای هاردکور باشه اونا مثل تو فکر نمیکنن:d
نه به نظر من دلیل نداشتن چک پوینت بالا بردن زمان بازی نیست چون همونطور که گفتم میانبر و اینا رو گزاشتن که یه جورایی جای چک پوینت رو پر کنه! نمیدونم شنیده باشی یا نه یه گیمر تونسته بود بازی رو در کمتر از 1 ساعت تموم کنه! بعدش من مطمئنم حتی اگه قابلیت سیو دستی هم توی بازیشون میذاشتن بازی برای یه فرد عادی کمتر از 25 ساعت تموم نمیشد و با وجود بخش آنلاین بازی دیگه کسی نمیتونه حوصلش از بازی سربره. من خودم شیوه بازی کردنم این شکلی بود که یه مقدار خیلی زیاد Soul جمع میکردم بعد برمیگشتم نکسوز و شمشیر و زرهم رو آپگرید میکردم و یه مقدار خون و اینا میخریدم و دوباره از اول برمیگشتم:d یکی از خصوصیات Action RPG ها اینه که هرچی توی بازی جلو میرید بازی براتون آسون تر میشه و وقتی به اواخرش میرسی دیگه کشتن غول هاش برات آب خوردن میشه! دو شمشیره هم قدرت ضرباتت بیشتر میشه و اگه یکم سریع باشی میتونی با قابلیت Parry راحت جلو بری و دفاع هم بکنی. اون دوتا اژدها هم که توی مرحله اول هستند آیتم های سطح پایینیشون با ارزش هستند اما اینو بگم که غول آخر مرحله اولش بسیار بسیار آسون هست فقط شمشیرت رو آتشین کن و باهاش بجنگ همین، ولی برعکس غول مرحله دومش یه جورایی 5 برابر غول مرحله اولش قوی تر هست.

فعلا که باس اولی رو رفتیم
به قول دوستان اینقدر ها هم سخت نیست
بدترین چیز توی بازی اول از همه یه آموزش درست و درمون و توضیحات در مورد گیم پلی بازی هست که من هنوز برام مبهمه و نمی دونم این اشکالی که جلوی مثلا یه زره میزنه دقیقا چیه و چیرو نشون میده و کی قراره لول آپ بشم و یا مجیک بگیرم
الکلی نیست که یه راهنمایی قطور واسه بازی بعدش منتشر کردن و همه چیز رو توش توضیح دادن
گنیدش اینه که اینقدر حجیمه که مبایل من اجراش نمی کنه!اگه کسی راهی واسه کاهش حجم PDF داره معرفی کنه!:دی

اقا این مرحله هاش Checkpoint نداره؟
لامسب از همین اول دو تا ضربه میخوره جان به جهان افرین تسلیم میکنه :((
بعد از اوله اول شروع میشه مسخره
این اولین بازیی هست که تو این سبک بازی میکنم...
راهی برا این روش وجود داره یا توانایی من برا بازی کردن این سبک کمه؟b-)

بعد مشکل اصلی توی مبارزات به نظرم نبود سیستم lock on target هست که نمی شه ضربه ها یا آیتم ها رو دقیقا به دشمن زد و بازی بدجوری سر نبود این ویژگی آدم رو اذیت می کنه
R3 رو بزن روی هدف قفل میکنه...
اقا این مرحله هاش Checkpoint نداره؟
لامسب از همین اول دو تا ضربه میخوره جان به جهان افرین تسلیم میکنه :((
بعد از اوله اول شروع میشه مسخره
این اولین بازیی هست که تو این سبک بازی میکنم...
راهی برا این روش وجود داره یا توانایی من برا بازی کردن این سبک کمه؟b-)
خب اشتباه کردی دیگه بهتره از RPG های دیگه شروع کنی...:d
این بازی کاملا روی اعصاب و روان بازی میکنه ولی بعد از تمرین زیاد مطمئنا خیلی راحتر میشه...
مشکل اصلی بازی شکست باس فایت هاست که باید تجربه زیادی برای کشتنشون داشته باشی...

آقا یک سئوال : میشه اول بازی هی دشمن کشت برگشت نکسوس باز دوباره همونا رو بکشی ، هی بکشیدشون تا soul بگیر upgrade کنی ؟

اگه نمیشد که سبک بازی rpg نمیشد ! :d
من مرحله اول رو شاید بالای 100 بار رفتم برای level up

راستی اگه کسی سنگ اضافی داره بده... ادد کنه لطفا :)
برای کمک هم اگه خواستین در خدمتم
یه نکته ای که خیلی بازی رو اتفاقا اسون میکنه coop بازی کردنِ مراحله

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or