Demon's Souls

واقعا به اين بازي تو ايران كم لطفي ميشه !‌

من الان بازي رو 4 بار تموم كردم (بار چهارم تو جهان آخرم)

90 ساعت بازي ، سول لول 158 ! به نظرم يكي از بهترين بازي هاي سال 2009 بود ولي نميدونم چرا تو ايران طرفدار نداره !‌ فقط 11 صفحه بحث راجب اين بازي !!!

-------------------------------------

از دوستاني كه بازي رو تموم كردن كمك ميطلبم . من يك سري اسلحه ها رو ميخوام آچگريد كنم ولي سنگاشو ندارم . ازتون ميخوام كه سنگارو بهم بديد منم در عوضش اسلحه رو ميدوم بهتون . كه هم من ترافي رو بگيرم هم شما !!!

----------------------------------------------
اينم بگم ، تمام گوشه كناراي بازي رو رفتم ، يك جا باقي نزاشتم . تا اينجا فقط يك نفرو نديدم تو بازي كه اونم نيازي ندارم فعلا حوصلشون ندارم . هر گونه سوال ،‌كمك ، و .... خواستيد فقط كافيه پيام بديد ميام اينجا كامل توضيح ميدم .
-------------------------------------------

واقعا به اين بازي تو ايران كم لطفي ميشه !‌

من الان بازي رو 4 بار تموم كردم (بار چهارم تو جهان آخرم)

90 ساعت بازي ، سول لول 158 ! به نظرم يكي از بهترين بازي هاي سال 2009 بود ولي نميدونم چرا تو ايران طرفدار نداره !‌ فقط 11 صفحه بحث راجب اين بازي !!!

-------------------------------------

از دوستاني كه بازي رو تموم كردن كمك ميطلبم . من يك سري اسلحه ها رو ميخوام آچگريد كنم ولي سنگاشو ندارم . ازتون ميخوام كه سنگارو بهم بديد منم در عوضش اسلحه رو ميدوم بهتون . كه هم من ترافي رو بگيرم هم شما !!!

----------------------------------------------
اينم بگم ، تمام گوشه كناراي بازي رو رفتم ، يك جا باقي نزاشتم . تا اينجا فقط يك نفرو نديدم تو بازي كه اونم نيازي ندارم فعلا حوصلشون ندارم . هر گونه سوال ،‌كمك ، و .... خواستيد فقط كافيه پيام بديد ميام اينجا كامل توضيح ميدم .
-------------------------------------------
منم Soul's Level ــم 100 ــه .
نخوری من رو :دی
راست میگی به این بازی کم لطفی میشه .

من شدم 168 :smile:

كمكي چيزي خواستي بگو . ديگه يه چيزشم نيست كه ندونم :cheesygri

و اينكه ميتوني بياي از سنگهاي Chunk of bladestone , marrowstone )har nooei) , va 2 ta chunk of cloudstone به من بدي ؟ من سلاحارو آژگريد ميكنم ميدم به خودت بعدش . هم من ترافي رو ميگيرم هم شما !

دوستان اگه بازي ميشناسيد كه شبيه دمونز سولز باشه اگه زحمتي نيست تو پيام خصوصي اسمشو برام بفرستيد .

از سر علاقه ام نگيد ميخوام كه خيلي شبيهش باشه .

انصافا بازي رو دسته اين دمونز سولز نيست !!!

سلام
عجیبه که من دمون سولز رو این همه بازی کردم ولی این تایپیک رو ندیدم
منم 80 در صد تروفی گرفتم
جریان تروفی بقیه چطوره
کسی پلاتینیوم نگرفته

سلام
عجیبه که من دمون سولز رو این همه بازی کردم ولی این تایپیک رو ندیدم
منم 80 در صد تروفی گرفتم
جریان تروفی بقیه چطوره
کسی پلاتینیوم نگرفته

دقیقا منم الان این تاپیکو میبینم :d
بچه ها اگه Ring و Stone اضافی دارید بیاید قرار بذاریم Share کنیم :d یه Pure Spiderstone لعنتی میخوام !

من خودم friend ring می خوام
گرفتم جفتشو میدم
سنگ چی میخوای
من فقط و فقط و فقط pure blade stone میخوام
6 تا Pure Spiderstone دارم
حیف آنلاین نیستم
تو همین هفته که آنلاین شدم همرو میدم
فقط نمیدوم چرا شخصیتم سفید نمیشه که friend ring رو بگیرم

كيا جون 100 دفعه هم اينو بازي كني پلات نميكني..بيخيال شو;)

كي ميگه نميشه ؟

اتفاقا راحتم ميشه ، ولي رو دور 5-6 كه بازيرو داريد تموم ميكنيد تازه ميفهميد منظورش از خيلي از ترافيا چيه ، برا يه سري سنگام مثل marrow stone و ... بايد 600 بار اون مرحله رو بازي كنيد .

من خودم فقط رينگ ها و يكسري از شمشيرا مونده بود !!_(76%)

ويرايش :‌ منظور از عدد 600 فقط بيان تعداد دفعات بالا بود :d

اقا من شدیدا به این بازی احتیاج دارم
ترجیحا امروز ترجیحا اکبند
کسی نمیدونه کجا دارند؟
شماره بدید لطفا!!

----------------

پدرم درومد 100 جا زدم نداشتن...

من یه سوال داشتم... سرور های این بازی ممکنه March 2011 بیاد پایین به گفته ی ارام جباری از کمپانی Atlus .. تو IGN خوندم
من اگه انلاین اینو نتونم بازی کنم چیزه خواصی از بازی رو از دست میدم؟ یا Single Player کامل هست و ارزششو داره..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or