توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
کاملا انحصاری ps5حالا اخر بازی انحصاریه یا انحصاری کنسولی یا مولتی پلتفرم؟
اخ اخ این شمشیر توضیحاتش خطرناک شد
معمولا موارد پیش خرید تو بازی ها مفتشون گرونه، نهایت 2~3ساعت اول جوابگو هستن و با اولین دراپ های بازی، از رده خارج میشناخ اخ این شمشیر توضیحاتش خطرناک شد
نه دیگه اینجا نوشته این شمشیر میتونه با اولین ضربه خیلی از دشمن ها رو از پا در بیاره ! دقیقا چیزی که تو تریلر دیدیم امیدوارم هر کاری میکنن اسونش نکن.معمولا موارد پیش خرید تو بازی ها مفتشون گرونه، نهایت 2~3ساعت اول جوابگو هستن و با اولین دراپ های بازی، از رده خارج میشن
جو دادن الکیه نگرانش نباشنه دیگه اینجا نوشته این شمشیر میتونه با اولین ضربه خیلی از دشمن ها رو از پا در بیاره ! دقیقا چیزی که تو تریلر دیدیم امیدوارم هر کاری میکنن اسونش نکن.
فک کنم تو نقاط خاصی این اتفاق رخ میداده(دکمه ای برای پریدن نبوده نمیدونم الان تغیر کرده باشه یا نه)چند مدت پیشم تو یه ویدیو دیده بودم برای دوستم ریکورد کردم ولی الان پیداش نمیکنم..به شخصه تو تمام سولزبورن ها فقط دیمن رو بازی نکردم خوشبختانه و به شدت منتظر این ریمیک هستم . ولی یه سری تریلرهارو از نسخه ps3 دیدم پریدنی در کار نبود. تریلری داری ببینیم تو نسخه ps3 هم بوده ؟
طبق اطلاعاتی که من دارم این چیزی که تو نمایش نشون دادن کاملا جدیده . تو نسخه اصلی هم قابلیت پریدن از روی موانع به این شکل وجود نداشته . کلا برای اولین باره تو سری سولزبورن و به نظرم میتونه تاثیرات جالب و طبیعی رو بازی بذاره.فک کنم تو نقاط خاصی این اتفاق رخ میداده(دکمه ای برای پریدن نبوده نمیدونم الان تغیر کرده باشه یا نه)چند مدت پیشم تو یه ویدیو دیده بودم برای دوستم ریکورد کردم ولی الان پیداش نمیکنم..
ببین ۱۱ سال پیش بازیش کردی . قطعا یه بخشی از حست به خاطر اینه . من خودم هیچوقت دیگه نمیتونم اون حسی که از فضای اولین نسخه دارک سولز گرفتم رو دوباره بگیرم . ولی این ریمیک از نظر اتمسفر و فضا واقعا عالیه . دارک بودنش حفظ شده و از این نظر قطعا مشکلی نخواهد داشت .تریلر جدید رو که دیدم بازم نگران تر شدم نمی دونم چطوری توضیح بدم ولی دیمنز سولز اورجینال یکی از اتمسفریک ترین و البته خاص ترین بازی میازاکیه. دیمنز سولز یه حسی داشت یه آنی داشت که من شخصا تو ریمیک اون حسه رو خیلی خیلی کمتر گرفتم گرافیک فنی فوق العاده است ولی حس دیمنز سولز نمیداد هنوزم با چهره ونگارد مشکل دارم
امیدوارم من اشتباه کرده باشم
دقیقا یه حسه خاصی تو گیم پلی بازی های سولز هست(که در ابعاد بالاتر به اتمسفر میرسه) که اینجا نبود..من همین الان یه تیکه هایی از بازی اورجینالو دیدم و بیشتر میپسندم اون سبک رو..این بهش یه حالت سینماتیکی دادن..تریلر جدید رو که دیدم بازم نگران تر شدم نمی دونم چطوری توضیح بدم ولی دیمنز سولز اورجینال یکی از اتمسفریک ترین و البته خاص ترین بازی میازاکیه. دیمنز سولز یه حسی داشت یه آنی داشت که من شخصا تو ریمیک اون حسه رو خیلی خیلی کمتر گرفتم گرافیک فنی فوق العاده است ولی حس دیمنز سولز نمیداد هنوزم با چهره ونگارد مشکل دارم
امیدوارم من اشتباه کرده باشم
اصلا مشکل من اتمسفریک بودن یا دارک بودنش نیست اورجینال یه حس دیگه رو القا می کرد که بیانش به زبون آدم ساده نیست ببین من مثلا اویل 2 رو 20 سال پیش بچه که بودم بازی کردم ولی ریمیکش دقیقا حسی که 20 سال پیش اویل 2 برام داشت رو تداعی کرد الان اینو از دیمنز سولز نگرفتم البته تا بازیش نکنم نمی تونم نظر بدم بازم میگم شاید من اشتباه بکنمببین ۱۱ سال پیش بازیش کردی . قطعا یه بخشی از حست به خاطر اینه . من خودم هیچوقت دیگه نمیتونم اون حسی که از فضای اولین نسخه دارک سولز گرفتم رو دوباره بگیرم . ولی این ریمیک از نظر اتمسفر و فضا واقعا عالیه . دارک بودنش حفظ شده و از این نظر قطعا مشکلی نخواهد داشت .
اتفاقا چه مثالی زدی ! چون من وقتی ایول ۲ ریمیک بازی کردم اصلا حس و حال نسخه اورجینالو برام تداعی نکرد. همونطور که گفتم بیشتر بر میگرده به حس و حال تجربه اون تاریخ و اون زمان دقیقااصلا مشکل من اتمسفریک بودن یا دارک بودنش نیست اورجینال یه حس دیگه رو القا می کرد که بیانش به زبون آدم ساده نیست ببین من مثلا اویل 2 رو 20 سال پیش بچه که بودم بازی کردم ولی ریمیکش دقیقا حسی که 20 سال پیش اویل 2 برام داشت رو تداعی کرد الان اینو از دیمنز سولز نگرفتم البته تا بازیش نکنم نمی تونم نظر بدم بازم میگم شاید من اشتباه بکنم
اگه فقط اینطور باشه که همه بازیها اتمسفر خوبی دارن و حس وحال ما و زمانی که بازی میکنیم تعیین کنندست که باهاش ارتباط گرفتیم یا نه.اتفاقا چه مثالی زدی ! چون من وقتی ایول ۲ ریمیک بازی کردم اصلا حس و حال نسخه اورجینالو برام تداعی نکرد. همونطور که گفتم بیشتر بر میگرده به حس و حال تجربه اون تاریخ و اون زمان دقیقا