توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
آره من خودم هم با این وان شات کردنش مشکل اساسی داشتم، احساس میکنم درجه سختی آسونتر برای بازی گذاشتن و یارو هم تا اونجا داشت خوب بازی میکرد ولی یهو شل کردآخه درد اینه نمایش حس سخت بودن نمیداد!
شاید در واقعیت سخت باشه ها، ولی من میبینم طرف احمقه
داره میبینه باس با سرعت خیلی آروم دستش رو برده بالا که بزنه لهش کنه، جای جاخالی یا دفاع کردن، داره هنوز اتک میده
کجای دنیا باس وان شات میمیره آخه! حتی بگیم طرف مثلا فکر هم نکرده این باس هست، از هیکل دشمن خجالت بکش این رو میخوای وان شات کنی آخه؟
کلا خیلی زورکی میخواستن پیام you died رو روی صفحه نشون بدن ، من مشکلم فقط با این بخش نمایش هست
درجه سختی اسون بذارن رسما بازی با کله سقوط میکنه ! خیلی بعید میدونم چنین کاری بکنن . این دمو حالت تمرین و نمایش کلیت گیم پلی رو داشت.آره من خودم هم با این وان شات کردنش مشکل اساسی داشتم، احساس میکنم درجه سختی آسونتر برای بازی گذاشتن و یارو هم تا اونجا داشت خوب بازی میکرد ولی یهو شل کرد
خو دیگه حتماً گفته دفاعش بازه، بزار بزنم
ولی برای باس توتوریال این یارو خیلی سخته، احتمالاً توی بازی اصلی هم با این تجهیزات بازی رو شروع نمیکنیم. شاید حتی خود ما هم ببینیمش جفت کنیم و همون یه اتک هم نتونیم بزنیم
پ.ن: اگه E3 داشتیم شاید یه دمویی چیزی توی مراسم میزاشتن و دو تا بازیکن باتجربه هم بازیش میکردن و اونوقت میشد در مورد گیم پلی بهتر نظر داد.
این مقایسه رو برای ps4 نداری؟مثلا تو بازی بلادبورن یا دارک ۳ چقدر طول میکشید؟
این مورد فک میکنم قبلا هم وجود داشت..تو دارک سولزها نبود ولی تو دیمن سولز بوداین پریدن از روی موانع انیمیشن جالبی بود که اول تریلر نشون دادن . میتونه تغییرات جالبی تو گیم پلی ایجاد کنه .
View attachment 166428
آره من خودم هم با این وان شات کردنش مشکل اساسی داشتم، احساس میکنم درجه سختی آسونتر برای بازی گذاشتن و یارو هم تا اونجا داشت خوب بازی میکرد ولی یهو شل کرد
خو دیگه حتماً گفته دفاعش بازه، بزار بزنم
ولی برای باس توتوریال این یارو خیلی سخته، احتمالاً توی بازی اصلی هم با این تجهیزات بازی رو شروع نمیکنیم. شاید حتی خود ما هم ببینیمش جفت کنیم و همون یه اتک هم نتونیم بزنیم
پ.ن: اگه E3 داشتیم شاید یه دمویی چیزی توی مراسم میزاشتن و دو تا بازیکن باتجربه هم بازیش میکردن و اونوقت میشد در مورد گیم پلی بهتر نظر داد.
نمایش برای من که مخالف سر سخت سولزبورن هستم و موافق گذاشتن درجه سختی، هم خیلی زیادی آسون میزد دیگهدرجه سختی اسون بذارن رسما بازی با کله سقوط میکنه ! خیلی بعید میدونم چنین کاری بکنن . این دمو حالت تمرین و نمایش کلیت گیم پلی رو داشت.
به شخصه تو تمام سولزبورن ها فقط دیمن رو بازی نکردم خوشبختانه و به شدت منتظر این ریمیک هستم . ولی یه سری تریلرهارو از نسخه ps3 دیدم پریدنی در کار نبود. تریلری داری ببینیم تو نسخه ps3 هم بوده ؟این مورد فک میکنم قبلا هم وجود داشت..تو دارک سولزها نبود ولی تو دیمن سولز بود
اگر بی بی واسه فایو ریمستر شه(که احتمالش کم نیست) اونوقت میشه مقایسه کرداین مقایسه رو برای ps4 نداری؟مثلا تو بازی بلادبورن یا دارک ۳ چقدر طول میکشید؟