Demo بازی Castlevania: Lords of Shadow نسخه PC فردا در Steam

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Castlevania-Lord-of-Shadows.jpg

Demo نسخه PC از بازی Castlevania: Lords of Shadow فردا در شبکه Steam قرار خواهد گرفت این مورد را MercurySteam در Facebook تایید کرده است.نسخه کامل این بازی در 28 آگوست برای PC خواهد آمد.
آقای Hideo Kojima در ساخت نسخه دوم این بازی حضور نخواهند داشت و MercurySteam مشتاق ساخت و عرضه خود بدون حضور ایشان می باشد.
دنباله این بازی یعنی Lords of Shadow 2 نیز در ماه نوامبر برای PC, PlayStation 3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.
VG247

این اولین تجربه من روی استیمه امیدوارم نا امیدم نکنه
و خوشحالم که هیچ وقت روی کنسول تجربه اش نکردم .
بی صبرانه منتظرشم :x

با وجود اينكه احترام خاصي براي PC و PC گيمرا قائلم اما به نظرم عرضه يه بازي H&S رو پلتفرم PC كار چندان جالبي نيست. به هرحال هر پلتفرمي ميزبان يه سبك خاصه مثلا همون طور كه RTS مختص PCـه و معمولا رو كنسولا جواب نميده اكثر H&Sها هم رو PC جواب نميدن و بازده خوبي ندارن. اينكه LOS چطوري از آب دربياد و با چه بازخوردي رو به رو بشه به هنر سازنده بستگي داره ولي عدم هماهنگي PC و سبك H&S ميتونه تاثير نامطلوبي رو اين سري داشته باشه.

با وجود اينكه احترام خاصي براي PC و PC گيمرا قائلم اما به نظرم عرضه يه بازي H&S رو پلتفرم PC كار چندان جالبي نيست. به هرحال هر پلتفرمي ميزبان يه سبك خاصه مثلا همون طور كه RTS مختص PCـه و معمولا رو كنسولا جواب نميده اكثر H&Sها هم رو PC جواب نميدن و بازده خوبي ندارن. اينكه LOS چطوري از آب دربياد و با چه بازخوردي رو به رو بشه به هنر سازنده بستگي داره ولي عدم هماهنگي PC و سبك H&S ميتونه تاثير نامطلوبي رو اين سري داشته باشه.
چرا دقیقا؟ دسته که میخوره بهش, با کابل HDMI هم میشه به TV وصلش کرد و لم داد رو کاناپه!

What?
عدم هماهنگی؟ این همه بازی H&S رو PC آمدند با کمترین مشکلات موجود از DMC بگیر Onimusha,Dynasty Warriors و ...تا چطور بازخوردی خوبی نداشتند برای مثال DMC با پورت خوب خیلی عالی بد بود؟ چرا همه تا اسم PC میاد میگن فقط RTS به دردش می‌خوره چرا؟از نظر من هر پلتفرمی هر سبکی رو میشه میزبانش باشه و محدودیتی وجود نداره اگر سازنده‌ا بخواهند

فرق PC و کنسولها اینه که کنسولها تقریبا توی همه بازیها محدودیت کنترلر دارن,فقط باید با دسته خودش بازی کنن ولی PC اینجوری نیست.با هرچی خواستی میتونی واسه همینم مناسب هر نوع ژانری هست هست حتی فایتینگ و H&S!
حتی بعضیا روی PC عناوینی مثل TR رو با دسته میزنن و باقی هم با موس و کیبورد,درحالی که روی کنسولها فقط با دسته میشه رفت ولی روی PC حق انتخاب داری!

:-o:-o:-o:-o:-o..............

- - -ویرایش - - -

منظورم اینه که :-o:-o:-o:-o..........؟

فرق PC و کنسولها اینه که کنسولها تقریبا توی همه بازیها محدودیت کنترلر دارن,فقط باید با دسته خودش بازی کنن ولی PC اینجوری نیست.با هرچی خواستی میتونی واسه همینم مناسب هر نوع ژانری هست هست حتی فایتینگ و H&S!
حتی بعضیا روی PC عناوینی مثل TR رو با دسته میزنن و باقی هم با موس و کیبورد,درحالی که روی کنسولها فقط با دسته میشه رفت ولی روی PC حق انتخاب داری!
اول این که توی بعضی بازی ها PC اصلا نمی شه با کنترل دیگه بازی کرد و PS3 هم توی بعضی بازی ها می شد بهش موس و کیبور وصل کرد.
دوم این که بله حق انتخاب هست اما بازی باید با کنترل اصلی یک پلتفرم هماهنگ باشه و بشه راحت با اون بازی کرد.شاید یکی نخواد کنترل اضافه بخره.
H&S روی PC با کیبور اصلا جالب نیست همونطور که یک بازی استراتژی روی کنسول جالب از اب در نمیاد.
هر سبک نیاز به یک کنترل خاص داره. من وقتی کنسول و PC داشته باشم برای H&S نمی رم کنسول رو ول کنم با PC بازی کنم.

چرا دقیقا؟ دسته که میخوره بهش, با کابل HDMI هم میشه به TV وصلش کرد و لم داد رو کاناپه!
من اصليت PC رو گفتم گلم وگرنه اگه قرار باشه HDMI بزنم به TV و دسته هم دستم بگيرم كه خوب ميرم رو كنسولم بازي ميكنم.( اين نظرشخصي منه )
What?
عدم هماهنگی؟ این همه بازی H&S رو PC آمدند با کمترین مشکلات موجود از DMC بگیر Onimusha,Dynasty Warriors و ...تا چطور بازخوردی خوبی نداشتند برای مثال DMC با پورت خوب خیلی عالی بد بود؟ چرا همه تا اسم PC میاد میگن فقط RTS به دردش می‌خوره چرا؟از نظر من هر پلتفرمی هر سبکی رو میشه میزبانش باشه و محدودیتی وجود نداره اگر سازنده‌ا بخواهند
منظورم اینه که :-o:-o:-o:-o..........؟
دعوا كه نداريم يكي با زبون خوش نقل قول كنه و جواب بده.

به هرحال اگه يه نگاه به پستم بندازيد مي بينيد كه نوشتم به نظرم! يعني اين تماما يه نظرشخصيه و نيازيم نداره كه 10 بار نقل قول بشه.
من كه نميگم يقينا اينجوريه ميگم به نظر من اينجوريه اگه نظر شما چيز ديگه ايه مشكلي نداره نظرتون محترمه.

اول این که توی بعضی بازی ها PC اصلا نمی شه با کنترل دیگه بازی کرد و PS3 هم توی بعضی بازی ها می شد بهش موس و کیبور وصل کرد.
دوم این که بله حق انتخاب هست اما بازی باید با کنترل اصلی یک پلتفرم هماهنگ باشه و بشه راحت با اون بازی کرد.شاید یکی نخواد کنترل اضافه بخره.
H&S روی PC با کیبور اصلا جالب نیست همونطور که یک بازی استراتژی روی کنسول جالب از اب در نمیاد.
هر سبک نیاز به یک کنترل خاص داره. من وقتی کنسول و PC داشته باشم برای H&S نمی رم کنسول رو ول کنم با PC بازی کنم.

تقریبا تمام بازیهایی که نیاز به کنترلر باشه مثل همین سبکی که الان سرش بحثه میشه میشه!!
باقی هم نیازی نیست چون با موس و کیبورد راحت تره.
بله PS3 از موس و کیبورد پشتیبانی میکنه ولی چنتا از بازیهاش هم پشتیبانی میکنن؟؟؟در حالی که PC اکثر بازیهاش از دسته X360 پشتیبانی میکنن!!
مسئله خرید کنترل اضافه ربطی نداره چون هرکی میخواد رو PC این سبک بازیها رو بخره یه بار هم باید هزینه کنه و همراه موس و کیبورد حرفه ای دسته حرفه ای هم بخره!اصولا روی PC کنترل اصلی نداریم و همه کنترلها میتونن روش تبدیل به اصلی بشن,به غیر از عناوین استراتژی روی PC که موس و کیبورد کنترلر اصلی هست.
همین خوب نبودن استراتژی روی کنسول به خاطر محدودیت کنترلر هست ولی بازم میگم این محدودیت روی PC وجود نداره پس میتونه میزبان همه سبکها باشه و مثلا مثل کنسولها نباید واسه عرضه یه بازی مثل دیابلو کل سیستم بازی رو به هم بریزن,واسه عرضه رو PC همون نسخه کنسول کافی هست!
اون شما هستی که این تصمیم رو میگیری,من و خیلیای دیگه واسه همه سبکها PC رو ترجیح میدم!
البته همین قسمت از حرف شما
نه بازی نکردم اما این رو می دونم که هر چقدر عالی باشه به لذت بازی کردن با دسته نمی رسه.

نشون میده حرفهاتون زیاد پایه و اساس نداره,چون منطقا تا چیزی رو تجربه نکردی نمی تونی مقایسش کنی و حکم به بدتر بودنش بدی!!!!
من اصليت PC رو گفتم گلم وگرنه اگه قرار باشه HDMI بزنم به TV و دسته هم دستم بگيرم كه خوب ميرم رو كنسولم بازي ميكنم.( اين نظرشخصي منه )

دعوا كه نداريم يكي با زبون خوش نقل قول كنه و جواب بده.

به هرحال اگه يه نگاه به پستم بندازيد مي بينيد كه نوشتم به نظرم! يعني اين تماما يه نظرشخصيه و نيازيم نداره كه 10 بار نقل قول بشه.
من كه نميگم يقينا اينجوريه ميگم به نظر من اينجوريه اگه نظر شما چيز ديگه ايه مشكلي نداره نظرتون محترمه.

کسی دعوا نکرد,شما نظرت رو محترمانه گفتی و من هم محترمانه دلایل اشتباه بودنش رو بهتون گفتم!!!
قبول کردنش هم به خودتون بر می گرده!

آخرین ویرایش:
کسی دعوا نکرد,شما نظرت رو محترمانه گفتی و من هم محترمانه دلایل اشتباه بودنش رو بهتون گفتم!!!
قبول کردنش هم به خودتون بر می گرده!
من نظر شخصيم رو گفتم و نظر شخصي هم چيزي نيست كه بشه در هر شرايطي با يه سري دليل ساده تغييرش داد.
من اشاره كردم كه نظر شما هم محترمه و تشكرم ميكنم كه دلايل خودت رو بازگو كردي ولي من حرفم اينه كه از اولم ميشد يه نفر بياد و چنين مسائلي رو گوشزد كنه اونجوري ديگه نيازيم به 100 تا شكلك و دعوا و نقل قول و ... نبود.

بازم يه بحث ساده بود و تموم شد رفت من نظر خودم رو گفتم و شما هم نظر خودت رو. ادامه دادن بيش از حد اين بحث به جنگ و دعوا ختم ميشه و تاپيك رو از بحث اصليش منحرف ميكنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or