اول این که توی بعضی بازی ها PC اصلا نمی شه با کنترل دیگه بازی کرد و PS3 هم توی بعضی بازی ها می شد بهش موس و کیبور وصل کرد.
دوم این که بله حق انتخاب هست اما بازی باید با کنترل اصلی یک پلتفرم هماهنگ باشه و بشه راحت با اون بازی کرد.شاید یکی نخواد کنترل اضافه بخره.
H&S روی PC با کیبور اصلا جالب نیست همونطور که یک بازی استراتژی روی کنسول جالب از اب در نمیاد.
هر سبک نیاز به یک کنترل خاص داره. من وقتی کنسول و PC داشته باشم برای H&S نمی رم کنسول رو ول کنم با PC بازی کنم.
تقریبا تمام بازیهایی که نیاز به کنترلر باشه مثل همین سبکی که الان سرش بحثه میشه میشه!!
باقی هم نیازی نیست چون با موس و کیبورد راحت تره.
بله PS3 از موس و کیبورد پشتیبانی میکنه ولی چنتا از بازیهاش هم پشتیبانی میکنن؟؟؟در حالی که PC اکثر بازیهاش از دسته X360 پشتیبانی میکنن!!
مسئله خرید کنترل اضافه ربطی نداره چون هرکی میخواد رو PC این سبک بازیها رو بخره یه بار هم باید هزینه کنه و همراه موس و کیبورد حرفه ای دسته حرفه ای هم بخره!اصولا روی PC کنترل اصلی نداریم و همه کنترلها میتونن روش تبدیل به اصلی بشن,به غیر از عناوین استراتژی روی PC که موس و کیبورد کنترلر اصلی هست.
همین خوب نبودن استراتژی روی کنسول به خاطر محدودیت کنترلر هست ولی بازم میگم این محدودیت روی PC وجود نداره پس میتونه میزبان همه سبکها باشه و مثلا مثل کنسولها نباید واسه عرضه یه بازی مثل دیابلو کل سیستم بازی رو به هم بریزن,واسه عرضه رو PC همون نسخه کنسول کافی هست!
اون شما هستی که این تصمیم رو میگیری,من و خیلیای دیگه واسه همه سبکها PC رو ترجیح میدم!
البته همین قسمت از حرف شما
نه بازی نکردم اما این رو می دونم که هر چقدر عالی باشه به لذت بازی کردن با دسته نمی رسه.
نشون میده حرفهاتون زیاد پایه و اساس نداره,چون منطقا تا چیزی رو تجربه نکردی نمی تونی مقایسش کنی و حکم به بدتر بودنش بدی!!!!
من اصليت PC رو گفتم گلم وگرنه اگه قرار باشه HDMI بزنم به TV و دسته هم دستم بگيرم كه خوب ميرم رو كنسولم بازي ميكنم.( اين نظرشخصي منه )
دعوا كه نداريم يكي با زبون خوش نقل قول كنه و جواب بده.
به هرحال اگه يه نگاه به پستم بندازيد مي بينيد كه نوشتم به نظرم! يعني اين تماما يه نظرشخصيه و نيازيم نداره كه 10 بار نقل قول بشه.
من كه نميگم يقينا اينجوريه ميگم به نظر من اينجوريه اگه نظر شما چيز ديگه ايه مشكلي نداره نظرتون محترمه.
کسی دعوا نکرد,شما نظرت رو محترمانه گفتی و من هم محترمانه دلایل اشتباه بودنش رو بهتون گفتم!!!
قبول کردنش هم به خودتون بر می گرده!