Demo بازی Castlevania: Lords of Shadow نسخه PC فردا در Steam

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Castlevania-Lord-of-Shadows.jpg

Demo نسخه PC از بازی Castlevania: Lords of Shadow فردا در شبکه Steam قرار خواهد گرفت این مورد را MercurySteam در Facebook تایید کرده است.نسخه کامل این بازی در 28 آگوست برای PC خواهد آمد.
آقای Hideo Kojima در ساخت نسخه دوم این بازی حضور نخواهند داشت و MercurySteam مشتاق ساخت و عرضه خود بدون حضور ایشان می باشد.
دنباله این بازی یعنی Lords of Shadow 2 نیز در ماه نوامبر برای PC, PlayStation 3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.
VG247

من نظر شخصيم رو گفتم و نظر شخصي هم چيزي نيست كه بشه در هر شرايطي با يه سري دليل ساده تغييرش داد.
من اشاره كردم كه نظر شما هم محترمه و تشكرم ميكنم كه دلايل خودت رو بازگو كردي ولي من حرفم اينه كه از اولم ميشد يه نفر بياد و چنين مسائلي رو گوشزد كنه اونجوري ديگه نيازيم به 100 تا شكلك و دعوا و نقل قول و ... نبود.

بازم يه بحث ساده بود و تموم شد رفت من نظر خودم رو گفتم و شما هم نظر خودت رو. ادامه دادن بيش از حد اين بحث به جنگ و دعوا ختم ميشه و تاپيك رو از بحث اصليش منحرف ميكنه.

من نگفتم که نظرت رو تغییر بدی امیرحسین جان,فقط دلایلم رو گفتم!
خب دوستان هرکدم یه دلایلی واسه مخالفت با حرفت داشتن که بازگو کردن,فقط متاسفانه بعضی از دوستان تو بازگو کردن نظراتشون به افراد دیگه خیلی تند برخورد میکنن و اکثر اوقات به جای بیان نظر مخالف فقط دعوا راه میندازن!!!:d

من اصليت PC رو گفتم گلم وگرنه اگه قرار باشه HDMI بزنم به TV و دسته هم دستم بگيرم كه خوب ميرم رو كنسولم بازي ميكنم.( اين نظرشخصي منه )
الان یکی نخواد 720p با گرافیک حال بهم زن بازی کنه باید بره بمیره؟ اصلیت PC چه صیغه ای ه دیگه؟

اول این که توی بعضی بازی ها PC اصلا نمی شه با کنترل دیگه بازی کرد و PS3 هم توی بعضی بازی ها می شد بهش موس و کیبور وصل کرد.
دوم این که بله حق انتخاب هست اما بازی باید با کنترل اصلی یک پلتفرم هماهنگ باشه و بشه راحت با اون بازی کرد.شاید یکی نخواد کنترل اضافه بخره.
H&S روی PC با کیبور اصلا جالب نیست همونطور که یک بازی استراتژی روی کنسول جالب از اب در نمیاد.
هر سبک نیاز به یک کنترل خاص داره. من وقتی کنسول و PC داشته باشم برای H&S نمی رم کنسول رو ول کنم با PC بازی کنم.
با X360CE و Xpadder آشنایی داری شما؟
بازی هایی که تو PS3 از موس و کیبورد پشتیبانی میکنن به 10 تا نمیرسن!
دوستان جواب شما رو دادن;)
شاید کسی نخواد کینکت بخره واسه کنسولش, الان تجربه بهتر تو بازی ها پَر؟
این نظر شماست و کلا هیچ ارزشی نداره!

پ.ن: ما میتونیم همین استدلال رو واسه بدرد نخور بودن کنترلر Wii U هم به کار ببریم, پس لطفا نینتندو فن ها حرف از کنترلر نزنن:-":دی

@Dark War
تاپیک به خوشی پیش می‌رفت آمدی یک پست تحریک آمیز دادی بعد میگی چرا این طور برخورد می‌کنید؟
هرچیزی رو ما نمی‌تونیم بگیم نظر شخص راه بیفایم تو هر تاپیکی هرچیزی خواستیم بنویسیم بعد آخرش بگیم نظر شخصیه این درسته؟ اینکه فلان سبک تو فلان پلتفرم جالب نیست چه کنسول چه PC این نظر ما است نه نظر سازنده‌ها.

بعد بیاییم یهو وسط یک بحث خوب بگیم PC فلانه این درسته؟ بعد آخرشم بگیم من از این بازی خوشم نمیاد روی PC خوب هرچیزی رو هرجایی نمی‌گند هیم روش تاکید کنیم باز درست نیست.
ما وقتی می‌تونیم چیزی رو بگیم نمیشه که این موضوع ثابت شده باشه RTS روی کنسول میشه همون طور که طراح COH 2 گفت فقط موضوع کنترلر کنسول‌هاست.

آخرین ویرایش:
الان یکی نخواد 720p با گرافیک حال بهم زن بازی کنه باید بره بمیره؟ اصلیت PC چه صیغه ای ه دیگه؟

با X360CE و Xpadder آشنایی داری شما؟
بازی هایی که تو PS3 از موس و کیبورد پشتیبانی میکنن به 10 تا نمیرسن!
دوستان جواب شما رو دادن;)
شاید کسی نخواد کینکت بخره واسه کنسولش, الان تجربه بهتر تو بازی ها پَر؟
این نظر شماست و کلا هیچ ارزشی نداره!

پ.ن: ما میتونیم همین استدلال رو واسه بدرد نخور بودن کنترلر Wii U هم به کار ببریم, پس لطفا نینتندو فن ها حرف از کنترلر نزنن:-":دی
اول این که امیرجان گفتن که این بحث رو تمومش کنیم و دیگه نمی خوان در این مورد بحث کنن.
با این تفاسیری که شما گفتی بهتره ما حرف نزنیم در مورد کنترل چون نینتندو فن هستیم و نظرات ما هیچ ارزشی نداره.
و انگار که پست رو اون جوری که دلتون می خواد خوندید و جواب دادید.
کلا من دیگه هیچ پستی نمی دم و بحث نمی کنم پس خواهشا نقل قول نکنید.

من اصلا كاري به كيفيت تصوير ندارم و در مورد سيستم گيم پلي صحبت كردم كه نظر شخصيمم بازگو كردم اگه اين حرف بنده به نظر شما خوشايند نيومده مربوط ميشه به سليقه و منطق شما چون شما نظر خودتو داري و منم نظر خودمو انتظارم ندارم كه نظر بنده به كسي تحميل بشه تاپيك بازه تا هر كي نظر خودش رو باتوجه به استدلال و منطقش بازگو كنه.
تاپیک به خوشی پیش می‌رفت آمیدی یک پست تحریک آمیز دادی بعد میگی چرا این طور برخورد می‌کنید؟
هرچیزی رو ما نمی‌تونیم بگیم نظر شخص راه بیفایم تو هر تاپیکی هرچیزی خواستیم بنویسیم بعد آخرش بگیم نظر شخصیه این درسته؟ اینکه فلان سبک تو فلان پلتفرم جالب نیست چه کنسول چه PC این نظر ما است نه نظر سازنده‌ها.
بعد بیاییم یهو وسط یک بحث خوب بگیم PC فلانه این درسته؟ بعد آخرشم بگیم من از این بازی خوشم نمیاد روی PC خوب هرچیزی رو هرجایی نمی‌گند هیم روش تاکید کنیم باز درست نیست.
ما وقتی می‌تونیم چیزی رو بگیم نمیشه که این موضوع ثابت شده باشه RTS روی کنسول میشه همون طور که طراح COH 2 گفت فقط موضوع کنترلر کنسول‌هاست.
آخه چرا الكي پيچيدش ميكني برادر گلم؟! خوبه من گفتم براي PC و PC گيمرا احترام خاصي قائلم و قصد زير سوال بردنشونم ندارم. من فقط نظر شخصيمو گفتم و اينكه جنابعالي انقدر زود تحريك شدي مشكل بنده نيست شما اگه واقعا مي خواي تاپيك رو بهم نزني نقل قول الكي نكن يا ميكني درست پست بده كه پشت سرش دعوا راه نيوفته عزيزم. بعدشم من كه از همون پست دوم يا سومم گفتم كه بحث تمومه و ادامش باعث جنگ و دعوا ميشه اين شمايي كه الكي داري تشنج ايجاد ميكني و كشش ميدي!

در هرصورت پست هاي من نشأت گرفته از نظر شخصي منه و از اين به بعدم هيچ نقل قول و بحثي رو ادامه نميدم بنابراين همينجا بحث رو تمومش كنيد!

نه بازی نکردم اما این رو می دونم که هر چقدر عالی باشه به لذت بازی کردن با دسته نمی رسه.
خب تا وقتی بازی نکردین از خودتون فکت صادر نکنین.
دلیل اینکه میگن فلان سبک به فلان پلتفرم نمیاد بر میگرده به فقدان نبود این سبک توی یه بازه زمانی بزرگ و صدالبته طرز تفکری پوسیده.
اگر سازنده از همون روز اول سبک H&S رو برای PC میزد تا الان کامیونیتی خیلی بزرگی داشت و دیگه همچین چیزایی رو شاهد نبودیم. این وسط خودم با عرضه عناوین RTS هم روی کنسول هیچ مشکلی ندارم.

روی PC مشکل کنترل وجود نداره. سال هاست که بازی‌ها از Gamepadها هم پشتیبانی میکنند. هر کسی طبق سلیقش با هر کدوم که راحت‌تر هست کار میکنه. این مسئله زمین تا آسمون فرق میکنه با نبود بازی های استراتژی روی کنسول به خاطر نامناسب بودن Gamepad برای این سبک. هر وقت این مشکل روی کنسول ها حل شد بازی های استراتژی هم براش عرضه میشن. LoS هم اولین H&S عرضه شده روی PC نیست و عرضه شدن این بازی روی PC خیلی مهم هست به خاطر نرخ فریم ضعیف نسخه کنسولی.

اول این که توی بعضی بازی ها PC اصلا نمی شه با کنترل دیگه بازی کرد و PS3 هم توی بعضی بازی ها می شد بهش موس و کیبور وصل کرد.
دوم این که بله حق انتخاب هست اما بازی باید با کنترل اصلی یک پلتفرم هماهنگ باشه و بشه راحت با اون بازی کرد.شاید یکی نخواد کنترل اضافه بخره.
H&S روی PC با کیبور اصلا جالب نیست همونطور که یک بازی استراتژی روی کنسول جالب از اب در نمیاد.
هر سبک نیاز به یک کنترل خاص داره. من وقتی کنسول و PC داشته باشم برای H&S نمی رم کنسول رو ول کنم با PC بازی کنم.

هر کس بیاد سراغ PC Gaming و بخواد بازی H&S بازی کنه، واسش کنترلر هم تهیه می‎کنه.
هیچ دلیلی نداره که موس و کیبورد کنترلر اصلیتون باشه، بنده سه سال می‎شه به جز عنواین FPS، همه بازی‌ها رو با کنترلر 360 و PS3 بازی می‎کنم (روی PC). کنترلر 360 که ساپورت Native داره و همه بازی‌ها رو راحت می‎شه باهاش بازی کرد، یعنی کنترل بازی هیچ فرقی با نسخه XBox نداره.
این حرفایی که شما داری می‎زنی مال 10 سال پیشه، الان دیگه PC از نظر کنترلر مشکلی نداره.

اما این که ژانری مثل H&S روی PC کمتر از فرضاً یک بازی RTS فروش می‎کنه، علتش اینه که اکثر کسایی که PC Gamer هستن، به خاطر بازی‎های H&S سمت PC Gaming نیومدن، در نتیجه کامیونیتی بزرگی برای این ژانر روی PC وجود نداره. اما الان که دارن H&Sـها رو هم واسه PC منتشر می‎کنن، رفته رفته کسایی که H&Sـباز هم هستن، مشکلی با PC Gaming ندارن و این کامیونیتی رشد می‎کنه و فروش این ژانر هم روی PC خوب می‎شه.

من خودم به شخصه خیلی راحت با موس و کیبرد کمبو می زنم، دیگه عادته!:دی دسته PS3 هم برای FPS مزخرف به معنای کلمه بود(من خودم دستم عرق می کرد سر می خورد از آنالوگ!) ولی ملت راحت باهاش بازی میکنن ، تمرین و عادت:دی

این بحث مسخره چی هست راه انداختین !

بازی را یکی دیگه ساخته خودش و تهیه کننده دوست داشته بده روpcبعد شما شاکی می شین !
قطعا یکی از 10 تجربه برتر این نسل بود رو کنسول هم مشکلاتی داشت که می تونه یک خاطره به یاد ماندی را رو pcبرای تمام طرفداران ورق بزنه

گذشت زمان تیغ علی شاه که دسته استاندارد واسه pc وجود نداشت.الان راحت یه دسته سیم دار 360 تهیه میکنید یا وایرلس با گیرندش برای pc و از طریق hdmi که دیگه همه کارت گرافیکها میخورن اگر هم نبود اصلا یه تبدیل dviبهhdmi میخری 4 یا 5 تومن بیشتر نیست میشنی پای lcd برای خودت کیف میکنی.
بعضیا هنوز تو دوران 5 سال پیش سیر میکنن.
همین الان وارد استیم بشین بخش top sell رو نگاه کنید ببینید کدوم بازی هنوز بعد از چند هفته جزو 3 تای اول هست؟
مورتال کامبت.
یادمه یه بنده خدایی میگفت بازی فایتینگ رو pc فروش نمیکنه.پس این چیه؟
سبک h.s همینه تازه وضعیتشم هنوز بهتره.طرف داره dmc کنسول رو میبینه بعد میاد پای pc هم فریم بالاتره هم گرافیک بهتره کدومش رو برای بازی انتخاب میکنه؟
خودتون رو از همین الان اماده کنید چه دوست دارید چه ندارید امکان داره بازیهای دیگه مثل تیکن و wwe و ufc هم بیاد برای pc.البته این تاپیک مال سبک h.s هست:d
بعضیا هنوز تو دوران هالف لایف2 و امپایر سیر میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or