Delta Force: Hawk Ops

سازنده
Team Jade
تاریخ انتشار
16 October سال 2024 - ۲۵ مهر ۱۴۰۳
ناشر
TiMi Studio Group
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
Delta-Force-Hawk-Ops-Art.jpg

SetWidth280-delta-force-hawk-ops-image.png
عنوان کلاسیک دلتافورس که در سبک شوتر نظامی که پس از نسخه های متعدد آخرین بار در سال 2009 شاهد انتشار نسخه ای از این مجموعه بودیم دوباره برگشته.
اینبار در فرمت Free to play به همراه پخش سینگل پلیر داستانی که قابل خریداریه.

بخش سینگل پلیر بازی در واقع بازسازی نسخه سال 2003 این مجوعه Black Hawk Down که خودش برگردان از فیلم سینمایی موفقی با همین نام ساخته ریدلی اسکاته ساخته شده.
بخش سینگل پلیر بازی از Unreal Engine 5 در توسعش استفاده شده.
نسخه اصلی Black Hawk Down بخش سینگل پلیر 6 تا 7 ساعته داشت.
باید دید نسخه ریمیک چندساعت پلی تایم ارائه میده.
نقطه قوت بازی بخش مولتی پلیر اون هست که بطور جدی یادآور نسخه های مختلف بتلفیلد از استودیوی دایس هست مخصوصا نسخه آخر اون 2042.
اما نکته جالب اینکه برای بخش مولتی پلیر استودیو از Unreal Engine 4 استفاده کرده.
این از معدود دفعاتیه که استودیویی در توسعه بازی در بخشهای سینگل پلیر و مولتی پلیر از دو انجین مختلف از یک خانواده استفاده کرده.

این بازی سعی میکنه هم طرفدارهای بخش سینگل پلیر رو راضی کنه و هم با کپی برداری خیلی زیاد از بتلفیلد و تا حدی مجموعه ندای وظیفه بخش مولتی پلیر سرگرم کننده ای رو ارائه بده.

========================​

جدای از اونها با توسعه یک بخش جدا که این روزها خیلی پرطرفداره اونهم در سبک Extraction Shooter (مثل بازیهای Escap from Tarkov و...) به اسم Hazard Operations سعی کرده که بتونه طرفدارهای اون سبک رو هم به سمت بازی بکشونه.

hazard_en.gif

بازی همین الان در استیم و یا لانچر اختصاصی بازی تحت کلوزدآلفا قابل بازیه.

همینطور تاپیک رو آوردم بالا که نظرهامون رو پخش و پلا و اینور اونور ننویسیم ولی بعدا کاملش میکنم.

آخرین ویرایش:
@K I 1 1 E R
آقا من طبق معمول یادم رفت که تگ مولتی پلتفرم رو اضافه کنم ، اگه میشه زحمتش رو بکش لطفا.
=======

حرکت جالب اینکه همین جمعه قراره که محتوای جدید برای بازی تو همین دوره آلفا بیاد.
یک اپراتور جدید به نام Uluru به بازی اضافه میشه که نقش ساپورت رو داره به همراه مپ و یک ماد جدید برای مولتی پلیر.

اجراش مشکل نداره؟ چون واسه منم دعوتنامه‌ش اومده، حجمش ۴۴ گیگ. اگه وصل شدن بهش داستان داره و درست و درمون نمی‌شه بازی کرد که دانلود نکنم.

اجراش مشکل نداره؟ چون واسه منم دعوتنامه‌ش اومده، حجمش ۴۴ گیگ. اگه وصل شدن بهش داستان داره و درست و درمون نمی‌شه بازی کرد که دانلود نکنم.
نه هیچ مشکلی نداره ، مثل dota/cs.
حجم نصب شدش 22 گیگه ولی فقط 10 گیگ دانلود میکنه.

فکر کردم اینجا تاپیک Deadolck بود.
چرا مشکل که داره ولی فقط برای اجرای بازی.
توی بازی که رفتی میتونی vpn رو قطع کنی.
با dns هم شاید بتونی بیاریش بالا.

آخرین ویرایش:
منم با خودم گفتم عه چرا واسه من ۴۴ زده بود پس :))
چون از اون یکی ازت اینوایت گرفتم بعد به این پیام دادم، قاطی شد. شرمنده.
حالا فعلا پس همون ددلاک برم تست کنم. این باشه ببینم کِی دانلود کنم...

• Smile
Reactions: m.d.makan
نتم مخابراته بدون هیچ دی ان اس و چیزی راحت بازی میکنم.

سیستم پیشرفت و آنلاک کردن اسلحه ها + کاستومایزیشن رو واقعا عالی کار کردن.
اینه که اعتیاد میاره و پلیر رو پای بازی نگه میداره.

من فقط عاشق دیگل شدم ، خیلی شبیه به COD شده.
هم انیمیشن شلیک و هم اسکرین شیک و صدا وفیدبکش.
=======
ایراد هم بخوام بگیرم به نظرم استفاده از وسایل نقلیش داغونه.
دایس از این لحاظ واقعا رقیب نداره حتی تو دوران به چخ رفتش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or