Deep Down یک بازی آنلاین است و احتمال انحصاری بودن آن برای PS4

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
deep-down.jpg
Capcom با تیزر جدید خود اعلام نمود که عنوان ساخته شده توسط موتور Panta Rhei یعنی Deep Down که اولین بار در همایش PS4 معرفی گردید، نیاز به اینترنت دارد و یک بازی آنلاین است.
این اتفاق در جریان Capcom Network Games Conference و در بخش بازی های آنلاین در حال ساخت شرکت مذکور رخ داد.
اطلاعات جدید در طی Tokyo Game Show منتشر می‌شوند و در این نمایشگاه، DD قابل بازی خواهد بود.
در نمایش اجرا شده، فقط نام PlayStation 4 را مشاهده می‌کنیم و نکته قابل ذکر اینجاست که وقتی بازی برای نخستین بار معرفی شد اصلا پلتفرمی مشخص نشده بود.
همچنین Deep Down نام نهایی بازی نبوده و با این حال این عنوان هیچ ربطی به Dragon’s Dogma نیز ندارد.
*تیزر به نمایش در آمده با استفاده از فیــــــلتر شکــــــــن در سایت منبع، قابل مشاهده است.
منبع

فکر نکنم اصلا تو PS4 اجرا بشه ، چون تو E3 گفتن PS4 نیازی به اتصال دائمی اینترنت نداره :-/
یعنی یک دروغ تبلیغاتی گفتن ؟! :-/

تمیز دادن 2 تا مطلب انقدر سخته؟؟؟ فرق بین واژه های اجبار و اختیار ه
یکی میگفت اجبارا به نت وصل باشد تا بتونید بازی کنید یکی گفت خود کنسول نیازی به وصل شدن به نت نداره نه اینکه قراره بازی انلاین براش نیاد!!!

کنسول های همیشه افلاین پس سر کاری بود.ه اصلا به استایلش نمیخوره بخواد محتوای انلاین داشته باشه.
آره دیگه سر کاری بوده! نمی‌شه با کنسول آفلاین، در حالت آفلاین بازی MMO و آنلاین بازی کرد!
من که دیگه از PS4 زده شدم!
Just Kill Me Please:|

این نسل از Turn10 که Racing می سازه گرفته انواع اقسام FPS ها و RGP ها یک MMO و کوفتی چسبوندن به بازیشون که 90 % شما آنلاین نگه دارن ...
حالا این وسط سونی میگه کنسول ما نیاز به اتصال دائم به اینترنت نداره ، چهار نفر تو کنفرانس خشتک پاره می کنند !
قبلا هم گفتم، نسل بعد بازیهای خیلی زیادی به سمت تمام آنلاین روی میارن. روز به روز داره بیشتر مشخص میشه که اون always-online مایکروسافت چیز خاصی نبود و برای تجربه نسل بعد نیازه. بدون اینترنت، نسل بعد میشه همین کنسول های الان با سخت افزار قوی تر (به قول یه کامنت Xbox 360 version 2).
منم همین می گم ...
الان 90% بازی های TP داره آنلاین میشه ، بخوای نخوای کنسول باید آنلاین بشه ...
بعد تو کنفرانس بجای بازی نشون دادن ، تبلیغات دروغ تحویل ملت می دن !

آخرین ویرایش:
قبلا هم گفتم، نسل بعد بازیهای خیلی زیادی به سمت تمام آنلاین روی میارن. روز به روز داره بیشتر مشخص میشه که اون always-online مایکروسافت چیز خاصی نبود و برای تجربه نسل بعد نیازه. بدون اینترنت، نسل بعد میشه همین کنسول های الان با سخت افزار قوی تر (به قول یه کامنت Xbox 360 version 2).

از هر چی بازی آنلاینه متنفرم ، فرقی هم نداره چی باشه و انحصار کدوم کنسول باشه

انشالا سونی کپکامو آدم کنه

همون Destiny هم می شد آفلاین سینگل پلیر رو بازیش کرد ، الکی DRM گذاشتن واسش

آخرین ویرایش:
اینم که شد کنسول همیشه آنلاین..!
خواهشا الکی جو ندید.
اولا این یه بازیه MMO که یه شرکت Third Party داره میسازه و ربطی به تغییر سیاست های کنسول نداره.
بخاطر یه بازی هم کنسول همیشه انلاین نمیشه.
دوما شما میتونید خیلی بازی های دیگه مثل Infamous Second Son و Killzone Shadow Fall رو افلاین بازی کنید.
-------------------
ترول به چه قیمتی؟؟:-/

بعد از چندین هفته چرخ زدن توی تاپیکای بخش اخبار واقعا نمی دونم چی بگم . جو تاپیکا داره دیگه آزاردهنده میشه . همش ترول . همش نوشته های پریشان . اعصاب همه انگار داغونه . چرا واقعا و به چه قیمت . همه داریم همدیگه رو ترول می کنیم . یکی میاد سونی و ترول میکنه یکی دیگه ماکرو رو بقیه هم تقسیم میشن بین دو جبهه و کلا جو باحال قبلی تقریبا از دست رفته . و به قول شاعر ، اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد :(

همون Destiny هم می شد آفلاین بازیش کرد ، الکی DRM گذاشتن واسش
شما خبر Destiny رو اشتباه متوجه شدید. بانجی نگفته میتونی آفلاین بازی کنی، گفته میتونی سینگل (تنهایی) بازی کنی. سینگل یا مولتی، در هر حالت باید آنلاین باشی.

بعد از چندین هفته چرخ زدن توی تاپیکای بخش اخبار واقعا نمی دونم چی بگم . جو تاپیکا داره دیگه آزاردهنده میشه . همش ترول . همش نوشته های پریشان . اعصاب همه انگار داغونه . چرا واقعا و به چه قیمت . همه داریم همدیگه رو ترول می کنیم . یکی میاد سونی و ترول میکنه یکی دیگه ماکرو رو بقیه هم تقسیم میشن بین دو جبهه و کلا جو باحال قبلی تقریبا از دست رفته . و به قول شاعر ، اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد :(
چون بازی ها کم شده ملت بیکار شدن رو آوردن به ترول. gta5 که بیاد ایشاالله مشکل حل میشه:d

نسل بعد بيخيال سينگل بشيد:d تمركز بازي ساز ها روي بخش انلاين هست.
فقط من نميدونم چجوري MMORPG رو با كنترلر بازي كرد؟ اصلا با عقل جور در نمياد :d هزار تا جادو و.. داره چجوري جا ميدن.

نسل بعد بيخيال سينگل بشيد:d تمركز بازي ساز ها روي بخش انلاين هست.
فقط من نميدونم چجوري MMORPG رو با كنترلر بازي كرد؟ اصلا با عقل جور در نمياد :d هزار تا جادو و.. داره چجوري جا ميدن.
مولتی در واقع :دی چون سینگل آنلاین هم که داریم که :-/ :دی
خودِ RPG ها رو چجوری کنسولایز کردن !؟ :دی همین بلاها رو ه مسر MMO RPG ها میارن :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or