Deep Down یک بازی آنلاین است و احتمال انحصاری بودن آن برای PS4

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
deep-down.jpg
Capcom با تیزر جدید خود اعلام نمود که عنوان ساخته شده توسط موتور Panta Rhei یعنی Deep Down که اولین بار در همایش PS4 معرفی گردید، نیاز به اینترنت دارد و یک بازی آنلاین است.
این اتفاق در جریان Capcom Network Games Conference و در بخش بازی های آنلاین در حال ساخت شرکت مذکور رخ داد.
اطلاعات جدید در طی Tokyo Game Show منتشر می‌شوند و در این نمایشگاه، DD قابل بازی خواهد بود.
در نمایش اجرا شده، فقط نام PlayStation 4 را مشاهده می‌کنیم و نکته قابل ذکر اینجاست که وقتی بازی برای نخستین بار معرفی شد اصلا پلتفرمی مشخص نشده بود.
همچنین Deep Down نام نهایی بازی نبوده و با این حال این عنوان هیچ ربطی به Dragon’s Dogma نیز ندارد.
*تیزر به نمایش در آمده با استفاده از فیــــــلتر شکــــــــن در سایت منبع، قابل مشاهده است.
منبع

بستر MMO دیگه چه صیغه ایه؟ کلا از این همه بازی که تا حالا معرفی شده چنتا نیاز به اینترنت داشتن؟ شما نمیخوای قبول کنی که داری اشتباه میکنی ، بحثی هم نمیمونه ولی چیزی که واضحه اینه که MMO بودن هیچ ربطی به قوانین piracy که شما میگی نداره.حالا میخوای بازم داستان کرد شبستری تعریف کنی ؟ هرجور راحتی ولی بدیهیات رو نمیشه عوض کرد. قوانین مسخره ی DRM از سوی مایکرو هم برداشته شد و تموم شد و رفت و الان گیمر حق انتخاب داره که بازی ای که میخواد بازی کنه رو آفلاین بازی کنه یا آنلاین ولی بازی ای که ذاتاً آنلاین هست رو نمیشه آفلاین بازی کرد.

فعلا که چهار قلم IP اون هم از نوع AAA نیاز به انلاین دارن تازه اول نسل هم هست به مرور هم داره اضافه میشه

آخرین ویرایش:
ببینید واقعا قدرت گیمر ها خیلی زیاده اگه اونا نخوان هیچ تغییری صورت نمیگیره همین DRM رو به قول معروف همین ترولیستا و توی اینترنت کلکشو کندن مایکروسافت با اون عظمتش مجبور به عقب نشینی شد اگه از یه چیزی خوشمون نمیاد باید جلوش بایستیم حتی اگه کمپانی محبوبمون داره اینکارو میکنه اگه سونی شروع کرد یواش یواش به سمتی بره که منافع گیمرها رو به خطر بندازه باید جلوش ایستاد محصولش رو نخرید نینتندو و مایکرو هم به همین طریق وگرنه ما رو سر کیسه میکنن این نظر منه حالا شاید خیلیا مخالف باشن

ببینید واقعا قدرت گیمر ها خیلی زیاده اگه اونا نخوان هیچ تغییری صورت نمیگیره همین DRM رو به قول معروف همین ترولیستا و توی اینترنت کلکشو کندن مایکروسافت با اون عظمتش مجبور به عقب نشینی شد اگه از یه چیزی خوشمون نمیاد باید جلوش بایستیم حتی اگه کمپانی محبوبمون داره اینکارو میکنه اگه سونی شروع کرد یواش یواش به سمتی بره که منافع گیمرها رو به خطر بندازه باید جلوش ایستاد محصولش رو نخرید نینتندو و مایکرو هم به همین طریق وگرنه ما رو سر کیسه میکنن این نظر منه حالا شاید خیلیا مخالف باشن

اخه بحث DRM هیچ ربطی به این تاپیک نداره
کپکام یه بازی انلاین ساخته طرف میاد میگه پس مسئولین سونی دروغ گفتن که کنسولشون احتیاجی به همیشه انلاین بودن ندارنو ازین حرفا.من موندم اصلا چه ربطی داره؟
واقعا نمیدونین MMO چیه یا خودتون رو زدید به اون راه؟

به نظر من قطعا باید به عقل کسی که میگه "چون DD که احتمالا انحصاری PS4 هست MMO هست در نتیجه PS4 همیشه آنلاینه" شک کرد. بدون ذره ای اغماض و آوردن شک و شبحه ای!!

تا چراغ سبز سازنده های کنسول نباشه هیچ وقت به این سرعت اکثر بازی های نسل بعد همیشه آنلاین نمیشه..آنلاین بودن قطعا هزینش خیلی بیشتر هست که خیلی از این هزینه های روی دوش ماکرو و سونی هست..ولی خوب از طرف دیگر هم این همیشه آنلاین بودن سود های رو برای هر دو شرکت داره..
قبلا گفتم الان هم میگم نسل بعد نسل چاپیدن هست وقتی برای هر بازی مجبور شدین کلی هزینه کنید اون وقت میفهمین چی شده الان طرفدارهای BF3 دارن این قضیه رو به نوعی تجربه میکنن..

تا چراغ سبز سازنده های کنسول نباشه هیچ وقت به این سرعت اکثر بازی های نسل بعد همیشه آنلاین نمیشه..آنلاین بودن قطعا هزینش خیلی بیشتر هست که خیلی از این هزینه های روی دوش ماکرو و سونی هست..ولی خوب از طرف دیگر هم این همیشه آنلاین بودن سود های رو برای هر دو شرکت داره..
قبلا گفتم الان هم میگم نسل بعد نسل چاپیدن هست وقتی برای هر بازی مجبور شدین کلی هزینه کنید اون وقت میفهمین چی شده الان طرفدارهای BF3 دارن این قضیه رو به نوعی تجربه میکنن..
طرفداراي BF3 چي رو تجربه ميكنن؟ توقع ندارين كه كانتنت هايي كه روشون ماه ها زحمت كشيدن مجاني عرضه كنن؟. من راضيم وقتي DLC ها در سطح كيفي BF 3 باشه بخرم.نه مثل بعضي بازي ها كه وسط بازي رو كات ميكنن ميفروشن.
بازي هاي انلاين(MMO) هميشه بايد براي يه سري چيز ها پول پرداخت كرد كه روي pc تازگي نداره، فردا خواستن براي يه ايتم ازتون پول بگيرن تعجب نكنيد.

اخه بحث DRM هیچ ربطی به این تاپیک نداره
کپکام یه بازی انلاین ساخته طرف میاد میگه پس مسئولین سونی دروغ گفتن که کنسولشون احتیاجی به همیشه انلاین بودن ندارنو ازین حرفا.من موندم اصلا چه ربطی داره؟
واقعا نمیدونین MMO چیه یا خودتون رو زدید به اون راه؟
من جواب دوست قبلیو دادم بعد هم من خودیما جواب مایکرو فن نمیدی که :d

طرفداراي BF3 چي رو تجربه ميكنن؟ توقع ندارين كه كانتنت هايي كه روشون ماه ها زحمت كشيدن مجاني عرضه كنن؟. من راضيم وقتي DLC ها در سطح كيفي BF 3 باشه بخرم.نه مثل بعضي بازي ها كه وسط بازي رو كات ميكنن ميفروشن.
بازي هاي انلاين(MMO) هميشه بايد براي يه سري چيز ها پول پرداخت كرد كه روي pc تازگي نداره، فردا خواستن براي يه ايتم ازتون پول بگيرن تعجب نكنيد.

آره DLCی که کلی وقت و هزینه روش صرف شده آدم پول بده اشکال نداره ولی نه اینکه بیان از بازی اصلی چند قسمت رو بردارن بعد به عنوان DLC بندازنش به گیمرها .. حالا اسکین ها و آپدیت اسلحه و آرمور و... که دیگه بماند که نسل بعد فکر کنم واسه گلوله ها هم باید پول بدیم..

بعد از چندین هفته چرخ زدن توی تاپیکای بخش اخبار واقعا نمی دونم چی بگم . جو تاپیکا داره دیگه آزاردهنده میشه . همش ترول . همش نوشته های پریشان . اعصاب همه انگار داغونه . چرا واقعا و به چه قیمت . همه داریم همدیگه رو ترول می کنیم . یکی میاد سونی و ترول میکنه یکی دیگه ماکرو رو بقیه هم تقسیم میشن بین دو جبهه و کلا جو باحال قبلی تقریبا از دست رفته . و به قول شاعر ، اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد :(

دوست عزیز مدرسه ها فعلا تعطیل هست.مدرسه ها باز بشه این مشکل حل میشه

کدوم همیشه؟

اول هر نسل سازنده ها به یک سبک گیر میدن زمان PS1 پلتفرمه بود همگیر شد مثل مور ملخ همه داشتن پلتفرمه میساختن .

زمان PS2 که شد همه ملت شروع کردن به TPS ساختن .

این نسل هم بیشتر جماعت گیر دادن به FPS .

حالا هم نسل جدیده زمان MMO و MMF ,... دیگه هستش .

تو هر کدام هم چند تا بازی شاخ در امد .

دوست عزیز مدرسه ها فعلا تعطیل هست.مدرسه ها باز بشه این مشکل حل میشه

میشه این صحبت مسخره رو تکرار نکنید ؟ یعنی چی یه چند نفر چند تا تاپیک گفتن الان داره همگیر میشه مثل اینکه ؟ شما داری به هرکی که مدرسه میره توهین میکنید با این صحبت ما هم یک زمانی جای همین دوستان بودیم یک دفعه 25 30 ساله نشدیم که خوب بود یکی میومد بالای 30 سال یه چیزی میگفت ؟ خود شما ناراحت نمیشدی ؟ .

حتی به بچه هم شده احترام بزار که بچه هم احترام شما رو نگه داره بیشتر هم به خاطر اینکه فکر نمیکنم بیشتر بچه های سایت سنی بالاتر از 20 سال داشته باشن یه تعداد هستن که سنشون زیاده که احترامشون واجب این بچه ها هم باید راهنمایی کنی نه اینکه با توهین بخوای درستش کنی تازه نه به قیمت اینکه همه رو با یک چشم نگاه کنی .

چه قبول بکنیم چه نه الان نسل Cloud Computing ـه نسل بازی های آنلاین ـه مثل قبل نیست ....
من به شخصه وقتی فهمیدم Cloud Computing روی کنسول های نسل بعد هست به شخصه خیلی خوشحال شدم ... کسی که در بارش مطالعه داشته میدونه که با Cloud میشه یه رندر 24 ساعت رو توی 5 6 دقیقه انجام داد ...
به ما نگاه نکنید که هیچی از این تکنولوژی نداریم و استفاده ای ازش نمی کنیم ... اما این واقعا به نفع ماست ...
من به شخصه خوشحالم که یه بازی مثل Destiny همیشه آنلاین هست ... وقتی Borderlands رو با دوستام 4 نفره تموم کردم قسم خوردم هیچ بازی رو تک نفره نرم ... چون لذتی که توش هست خیلی بیشتره ...
حالا اینکه مثلا Forza 5 یه نوع هوش مصنوعی تعریف کرده که یاد میگیره از بازیه شما بده ؟
یا اینکه Deep Down ـه کپکام قراره یه MMO باشه بده ؟
اینکه شما تجربش رو نداشتین بده ...
یاد گرفتیم هر چیز جدیدی رو بکوبیم ...
اینکه یه بازی MMO که احتمالا واقعا سطح بالاست داره روی کنسول میاد چیش بده ؟
اینکه عمر بازی بیشتر میشه ؟
اینکه رقابت توی بازی زیاد میشه ؟ ( مثلا فلانی فلان آیتمارو داره من ندارم _ من باید بهتر باشم )
اینا جز اینکه بازی باز رو بیشتر درگیر میکنه کاری هم انجام میده که بد باشه ؟ نه !!!
متاسفانه الان نسل نسل گیمر هایی شده که میان می گن توی RE تیر تموم میکنه پس بازی بدرد نمی خوره ...
میگن چون توی B###F###3 نمی فهمی کی از کجا زدت پس COD بهتره ...
دیگه کسی یه بازی رو بخ خاطر سخت بودنش دوست نداره ...
الان میری تو فروشگاه همه از TWD بد می گن اما واقعا بده ؟
زیاد حرف زدم ... کلا منظورم اینه اگه ما چیزی رو ندیدیم و ازش استفاده نکردیم دلیل بر این نمیشه که بد باشه ... اگه ما میخوایم دزدی کنیم و بازی کپی اجرا کنیم دلیل نمیشه که بریم کسی که داره کار درست انجام میدرو محکوم کنیم چون شاید مجبور بشیم جای 20 30 تومن 200 تومن پای بازی بدیم ... کاریم نداریم حق کی خورده میشه ... کار درستیه یا نه و ... کلا من نه طرفدار سونی هستم نه ماکرو من طرفدار گیمم ... و به نظر من لذتی که توی MMO هست توی هیچ سبک دیگه ای نیست ... بیاین دعا کنیم وضعیتمون بهتر بشه تا ما هم مثل همه دنیا از همه این مکانات لذت ببریم ... شاید ما هم بازی های اورجینال رو از توی فروشگاه های خودمون خریدیم با پول خودمون و قیمت مناسبتر مثل روس ها ... اونوقت فک نمیکنم کسی باید بگه وای چرا Deep Down آنلاین هست ...
بعد این پست هم به احتمال زیاد کلی فوش میخورم ...
Feel Free For Dat ;)

این که بازی آنلاینه برام نا امید کننده شد!!خیلی منتظر این بودم که بازی و گیم پلیش رو ببینم اما با این اوضاع دیگه برام اهمیتی نداره مگر اینکه کپکام بخش سینگلی براش در نظر بگیره به صورت آفلاین بشه بازی کرد وگرنه با این وضع اینترنت ما که برای یه DLC با حجم 1 گیگ باید 1 ساعتی صبر کنیم تا از استور کنسول دانلود بشه اجرای چنین بازی ای امکان پذیر نخواهد بود!!
در ضمن یک سری دوستان فکر کردن این به معنای اینه که PS4 همیشه آنلاین خواهد بود!!خیر اینطور نیست،اگر بخواید به خاطر یک بازی که به اختیار سازنده اون کنسول باید به اینترنت وصل بشه PS4 رو همیشه آنلاین فرض کنید پس باید زمانی که با PS3 هم بازی MAG رو اجرا می کنید هم کنسول رو آنلاین حساب کنید!!
در واقع آنلاین بودن برای بازی ای که خودش بر پایه آنلاین بودن ساخته شده فرق داره تا آنلاین بودنی که برای آفلاین بازی کردن هم باید به اینترنت متصل باشید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or