من خودم میگم بعیده.
داره شایعه رو رد میکنی تهش افاضات الفضولات میکنی اگه بیاد نشون میده رویه سونی عوض شده.If Horizon Zero Dawn does end up coming to PC, it’d mark a drastic shift in how Sony releases its games and may signal bigger things that could be happening moving forward with the PS5.
هورایزن خیلی بعیده برای pc که بیاد
سونی میخواد ترشی بندازه؟ پوله دیگه شوخی نداره .هورایزن خیلی بعیده برای pc که بیاد
خیت که چی بگم کسی بخیل نیست ولی انحصاری بوده از اول . استودیو گوریلا هم هنوز زیز سایه سونیهسونی میخواد ترشی بندازه؟ پوله دیگه شوخی نداره .
ولی قبول دارم سهند بیاد خدایی خیلی خیته![]()
خیت که چی بگم کسی بخیل نیست ولی انحصاری بوده از اول . استودیو گوریلا هم هنوز زیز سایه سونیه
ببینید این شایعه اصلا اساس نداره طرف یکبار DS رو الکی لیک کرد گفت اینم لیک کنیم یه موج سواری بشه اینایی که پشت سرهم تاپیک میزنن واقعا بخیلنخیت که چی بگم کسی بخیل نیست ولی انحصاری بوده از اول . استودیو گوریلا هم هنوز زیز سایه سونیه
DS رو اگه اشتباه نکنم خودشون همون اول اولم گفتن برای pc هم ممکنه بیاد و با یه خبر تایید شد ولی این هیچ جوره نمیتونه پایه و اساس منطقی داشته باشه و نشدنیه.ببینید این شایعه اصلا اساس نداره طرف یکبار DS رو الکی لیک کرد گفت اینم لیک کنیم یه موج سواری بشه اینایی که پشت سرهم تاپیک میزنن واقعا بخیلناصلا با گوریلا هم کاری نداریم سونی اگه برنامه ای داشت رو کاور این بازی اصلا only on نمیزد! از طرفی اون کنسوله به لظف همین بازیا براشون پول میسازه و اگه برا pc بده اعتبارش از بین میبره به همین راحتی فروش HZD2 سقوط میکنه اگه بدن! بعید میدونم اینکار رو بکنن اگه بکنن احمقن
![]()
ماجرا رفته به سمت چاه مستراح با این بازیشونبا این اتفاقاتی که افتاده، بعید نیست یه دفعه مشخص بشه IP برای Konami هست و بازی هم در حقیقت MGSV: Chapter 3 هست و کلاً سر کار بودیم!
ولی جدا از شوخی، بعید میدونم دست سونی باشه و ماجرا به سمتی رفته که احتمالاً دست خود کوجیما باشه.