کاملا درستهمن درک نمیکنم این قضیه رو.یعنی اگه از قدرت پردازشی کامپیوترم استفاده نکنه قبول نیست؟
بعد چرا آخرش منتهی میشه به مسخره کردن؟کسی قرار نیست کسی رو مسخره کنه!
اصلا بحث هم سر این نیست که کسی حال کسی رو بگیره.نمیدونم چرا اینقد جدی گرفتین
نه تنها استریمینگ ،بلکه نزدیکی پلتفرمها هم آینده گیمینگه.شکی نیست استریمینگ آینده گیمینگه ، و بدیهیه سرویس ها جای کنسول ها رو میگیرن ، اتفاقا این خبر خیلی بدیه برای کساییه که امروز میخوان از این قضیه ژست خوشحال رو بگیرن !!! اما در کل اگه وضعیت ما ایرانیا تو این شرایط و این سبک مملکت داری باقی بمونیم ، تو اون اینده هم هیچ سهمی نداریم !
یه خبر در مورد همین زدم استقبال نشد.@rahyarpaul
البته شأن لیدن زیاد ربطی به تصمیمات کلان مدیریتی نداشت، و مثلا همین ps now حتی قبل از مدیر بخش آمریکا شدنش برنامه ریزی شده بود ، چیزی که باعث انتقاد از لیدن میشه ، مدیریت غلط و تصمیمات عجیبش از وقتی اومد چیرمن wws شد! از طرف دیگه میشه به برگزاری بد کنفرانس ها و ماشینی شدنشون اشاره کرد ، کنفرانس برای اینه که هد کمپانی ها و ناشر ها و دولوپر ها ، نظرات و ایده ها و برنامه ها و احساساتشون رو با مخاطبین در میون بزارن ، نه اینکه یه فایل از قبل آماده شده بزاری ، پلی کنی و مثل نوار نقاله پشت هم بازی پخش کنه و بعد 40 دقیقه بیای بگی
thank you for coming tonight
شما تیترهای زیبات بزن با بچه ها کار نداشته باش زشتهاینکه میخوای تاثیرات ps now روی بخش گیمینگ سونی رو کلا منکر بشی و بگی به خاطر ایرانی بودن نباید درباره اش بحث کنیم بچه گانه است!
مگه خبر نداری رو ps now هست که!فراق MGS 4 روی PC کشت ما را!!!
حسرت به دلفراق MGS 4 روی PC کشت ما را!!!
دقیقا چند نفری ؟ من که نمیتونم روی PS now بازی کنم و PS3 هم دیگه ندارم قنشگ کشته با وجود اینکه بازی 12 بار تمام کردم .فراق MGS 4 روی PC کشت ما را!!!
دقیقا یک نفر! جدا اگه کسی نتی داره که میتونه باهاش PS now بزنه به ما هم بگهچقدر همگی خوش مزه بودین واقعا این همه نمک از کجا اوردین فریدون که کل جمله که به معنی سرویس محور بودن و اینکه هر دوتا سرویس محور هستن نقل قول کرده گیف میزاره انگار من گفتم PS now داره سرویس های که Steam میده داره میده یا مقایسه کردم که کدام بهتره این بالای هم مشخص نیست با خودش چند چنده چی داره ترول میکنه.
دقیقا چند نفری ؟ من که نمیتونم روی PS now بازی کنم و PS3 هم دیگه ندارم قنشگ کشته با وجود اینکه بازی 12 بار تمام کردم .
داخل ایران تعداد محدود خارج از ایران زیاد .دقیقا یک نفر! جدا اگه کسی نتی داره که میتونه باهاش PS now بزنه به ما هم بگه
داخل ایران تعداد محدود خارج از ایران زیاد .
کسایی که اینترنت فیبر نوری 50 یا 100 مگ مخابرات دارن باید بتونن من دوستم برای گیم نتش داشت یک روز رفتم تست کردم می شد بازی کرد .
وقتی خواستم برای خودم بگیرم مسخره تا سر کوچه میدادن به من نمیدادن میگفت نمیشه کابل طولانی میشه .
حالا این بازی به کنار ولی بازیهای راک استار مثل GTA و Red Dead که یکی دو سال طول میکشه نسخه pc شون بیاد ، اصلا ارزش صبر کردن نداره و در عمل هیچ فرقی با انحصاری بودن نداره ، یک سال 2 سال عمر خیلی خیلی زیادی هستش و مثل غذای از دهن افتاده میشه یه جورایی لذت بازی .
-----------------------------------------------------------------------------
با انتشار این بازی حالا قضیه جالب میشه اونایی که تا دیروز منتظر گند زدن بازی بودن ، نظرشون حتما عوض میشه و همینطور برعکس ، شاید بعضی ها بخوان با مخ بخوره زمین
ولی برای منی که اول و اخر video games برای من کوجیما هستش ، ارزوی موفقیت رو دارم و انشالله با گرافیک بالاتر تو تابستان 2020 رو PC هم بازی میکنم
پس سونی چیکارس ؟