خداییش فقط تایپ کردی که جوابی داده باشی ؟؟؟
البته قبلاً هم سر بازی های کوچیک و ژاپنی با هم بحث کردیم و شما چون نه اطلاعاتی ازشون داری و نه علاقه ای هیچ زاویه دید درستی نسبت به این بازی ها نداری ، نینتندو میاد با همین بازی ها نه تنها سونی رو تو ژاپن تحقیر آمیز بیرون میکنه ، تو بازار جهانی هم رقابت میکنه !!! اتفاقا همین ضعف سونی و طرز فکر گهر بار لیدن و اندرو هاوس به نینتندو فرصت کامبک داد!
پرسونا ۵ شاید ۳ میلیون فروخته باشه ، ولی حداقل یه ملیون از این سه میلیون به خاطر این بازی کنسول میخرن !
آها کوانتیک دریم ترد پارتی بود ،اوکی پس ببخشید ببخشید ، سونی غلط کرد بازی ترد پارتی رو به عنوان انحصاری معرفی کرد و فروخت !! کوانتیک دریم ترد پارتی بود ولی سونی به خاطر یه سری شایعه داخلی استودیو تر پارتی که هیچ وقت هم ثابت نشد ، حتی سر صدا هم نکرد روابطش رو باهاشون قطع کرد؟؟؟
در مورد متال گیر هم اون زمان که متال گیر ۴ انحصاری شد ، نسخه های قبلیشم انحصار پلی استیشن بودن !!! کوجیما هم دیگه زیادی دارید گنده میکنید ، آره بازی ساز فوق العاده و خفن پر از ایده ها ناب و داستان های عالی ، که متال گیر ۳ ش جز ده تا بازی عمر منم هست ، ولی دیگه آمار فروش بازی هاشم موجوده ، اون خداوندگاری که ازش ساختید نیست ، که مثلا مسیر گیمینگ رو تغییر میده و یا حیات یه کنسول به وجودش وابسته است !
واقعا نمیفهمم شما مگه وکیل مدافع یا سهامدار سونی هستید که آنقدر نگران سودش هستید !!! مگه نمیشه با مشتری مداری سود کرد !!!؟
دیگه بحث رو هم ادامه نمیدم ، چون کم کم داری می رسونیش به اون جمله معروف یه نفر دیگه هم بازی کنه چی از تو کم میشه !!
خیلی فرق هست بین بازی که روز اول تو استیم پورت میشه تا بازی که 1 سال بعد با 13 میلیون فروش کنسول با استریم فقط اجرا میشه.
یعنی ماه دیگه که این بازیا حذف شن ،باز انحصاری میشه ، خیلی خنده دارید شماها!!! آخرش باید به برند سونی پول بدی تا بازی کنی ، اگه از درک این موضوع عاجزی ، دیگه کار به جا های غیر قابل بازگشت رسیده
خوب مسئله دقیقا اینجاست که نمیتونی روی پلتفرمی به اسم pcبازی کنی ، فقط یه اکسس داری !!! مثل همون اسمارت تی وی ها و گوشی های سونی که این سرویس رو داشتن تا دو سال پیش! اگه چیزی فراتر این میخوای بگی فقط یه لودگی برای این تاپیک و ذوق زدگی موقت که مثلا به خیال خودت برم حال سونی فن ها رو بگیرم ، ولی این واقعیت رو تغییر نمیده !مرسی که برامون تستش کردین و باگاشو گرفتین
اولا ، سه ماه دیگه دوما ، وقتی الان آمدن و میشه استفاده کرد پس قطعا در آینده بیشتر/مدوام تر میان سوما ، بحث اصلا سره پول دادن یا ندادن به سونی نبود و نیست چون قطعا هرجا بازی ای از طرف سونی بیاد باید به سونی پول بدی الکی مغلطه نکن ، بحث سره پلتفرمیه که می تونی باهاش بازی کنی و اینکه بدون PS ها هم میشه بازی کرد چهارما ، Death Stranding باید درس شده باشه براتون الکی یه چیزی نگین بعد تهش اینطوری بشه.
خیلی واضحه ، Stadia Uplay+ EA Access Game Pass و ... الان فکر کنم نزدیک 15-20 تا سرویس میشن این مدلی ، یا Cloud Gaming مثل PS Now و ... یا Subscription Service طور مثله Uplay+ و ...
قطعا سونی هم مجبوره یک چیزی بیاره که عقب نمونه و اونم همین PS Now عه !
حالا یک سال دیگه دو سال دیگه رو هم میبینیم
من درک نمیکنم این قضیه رو.یعنی اگه از قدرت پردازشی کامپیوترم استفاده نکنه قبول نیست؟خوب مسئله دقیقا اینجاست که نمیتونی روی پلتفرمی به اسم pcبازی کنی ، فقط یه اکسس داری !!! مثل همون اسمارت تی وی ها و گوشی های سونی که این سرویس رو داشتن تا دو سال پیش! اگه چیزی فراتر این میخوای بگی فقط یه لودگی برای این تاپیک و ذوق زدگی موقت که مثلا به خیال خودت برم حال سونی فن ها رو بگیرم ، ولی این واقعیت رو تغییر نمیده !
اینده رو ول کن حال رو بچسب ، اگه اون آینده ای که نشستی منتظرش بیاد ، من خودمم بقلت وایستادم سونی و سونی فن ها رو مسخره میکنیم !!!
من دارم در مورد فروش بازی های کوجیما و صحبت میکنم ، برای من متا میارن !! من برم تو افق های بازی سنتر محو شم!
در مورد متال گیر هم اون زمان که متال گیر ۴ انحصاری شد ، نسخه های قبلیشم انحصار پلی استیشن بودن !!!
Game | Metacritic |
---|---|
Metal Gear Solid | (PS1) 94[142] (PC) 83[143] |
Metal Gear Solid: VR Missions | - |
Metal Gear: Ghost Babel | - |
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty | (PS2) 96[144] |
Metal Gear Solid 2: Substance | (Xbox) 87[145] (PS2) 87[146] (PC) 77[147] |
Metal Gear Solid: The Twin Snakes | (GCN) 85[148] |
Metal Gear Solid 3: Snake Eater | (PS2) 91[149] |
Metal Gear Solid 3: Subsistence | (PS2) 94[150] |
Metal Gear Acid | (PSP) 75[151] |
Metal Gear Acid 2 | (PSP) 80[152] |
Metal Gear Solid: Digital Graphic Novel | (PSP) 78[153] |
Metal Gear Solid: Portable Ops | (PSP) 87[154] |
Metal Gear Solid: Portable Ops Plus | (PSP) 65[155] |
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots | (PS3) 94[156] |
داش شما سهام داری تو سونی؟خوب بده ما هم قدردان این حمایتتون میشیم!
مرسی که برامون تستش کردین و باگاشو گرفتین
نه کنجکاوم ببینم چند نفر از اینایی که میان میگن وای ps now در خدمت ماست و بتاش رو برامون تست کردید، دارن ازش استفاده میکننداش شما سهام داری تو سونی؟
نه کنجکاوم ببینم چند نفر از اینایی که میان میگن وای ps now در خدمت ماست و بتاش رو برامون تست کردید، دارن ازش استفاده میکنن
به هر حال آبی از ps now برای اکثریت pc , گیمر خصوصا ایرانیش نمیجوشه! و فقط کل کل های بچه گانه بازی سنتریه
شکی نیست استریمینگ آینده گیمینگه ، و بدیهیه سرویس ها جای کنسول ها رو میگیرن ، اتفاقا این خبر خیلی بدیه برای کساییه که امروز میخوان از این قضیه ژست خوشحال رو بگیرن !!! اما در کل اگه وضعیت ما ایرانیا تو این شرایط و این سبک مملکت داری باقی بمونیم ، تو اون اینده هم هیچ سهمی نداریم !اینکه میخوای تاثیرات ps now روی بخش گیمینگ سونی رو کلا منکر بشی و بگی به خاطر ایرانی بودن نباید درباره اش بحث کنیم بچه گانه است!