PlayStation Death Stranding 2: On The Beach

سازنده
Kojima Productions
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
ds2_keyimage_withoutreleasedate_16x9.png

سازنده: Kojima Production
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
تاریخ عرضه: 26 ژوئن 2025

"دث استرندیگ 2 ژانر استرند را بازنگری خواهد کرد."
استاد هیدئو کوجیما B-)

سم و یارانش سفری فراتر از UCA را برای وصل کردن آدمها به یکدیگر آغاز میکند تا نسل انسان را از خطر انقراض نجات دهند, و در طول این سفر با موانع زیادی همچون دشمنان فراطبیعی و سوال های سختی همچون "آیا ما باید به یکدیگر وصل میشدیم؟" رو به رو میشوند.
photo_2024-02-06_18-21-04.png
اطلاعات داستانی:

1. نام کامل بازی Death Stranding 2: On The Beach است.

2. علاوه بر بازگشت سه شخصیت سم, فرجایل و هیگز , دو شخصیت جدید به نام Tomorrow و Rainy با هنرپیشگی Elle Fanning و Shioli Kutsuna به مجموعه دث استرندینگ اضافه خواهند شد.
مدل کارگردان معروف جورج میلر, در نقش شخصیتی به نام Tarman در بازی وجود دارد که گربه روی دوشش از شخصیت کاپیتان هارلاک ایده برداری شده.

3. کوجیما پس از وقوع کرونا مجبور به بازنویسی قسمت دوم شده.

4. براساس گفته این بازیساز بزرگ, اگر الی فنینگ پیشنهاد همکاری اش را قبول نمیکرد, او مجبور به بازنویسی بخشی از بازی میشد, شخصیت فنینگ در بازی مرموزه و ممکنه دوست یا دشمن شما باشه.

5. مدل کارگردان معروف جورج میلر, در بازی وجود دارد که گربه روی دوشش از شخصیت کاپیتان هارلاک ایده برداری شده.

6. مدل کارگردانی دیگری به نام فیف آکین در بازی است که نقش عروسکی کوچک شبیه عروسک های ژاپنی bunraku را ایفا میکند, او سم را در سفر هایش همراهی میکند و میتواند با او درباره بارهایش صحبت کند, اینکه چرا او به شکل مترسک درآمده در طی داستان مشخص میشود.

7. شخصیت هیگز زنده شده و بار دیگر شخصیت منفی است, همچنین گفته شده که او ممکن است در قسمتی از داستان به شما علیه روبات های سامورایی کمک کند.

8. شخصیتی با لباس نینجای سایبورگی, مشابه گری فاکس از متال گیر در این بازی وجود دارد.

9. "فرجایل گروه جدیدی به نام Drawbridge را تشکیل داده تا مناطق بیرون از UCA را بهم متصل کند. او رهبر این گروه بوده" و دیگر مثل گذشته خودش ضعیف نیست, دست دوم فرجایل نقش بزرگی در بازی دارد.

10. سفینه ای که در تریلر دیدیم ماگلان یا ماژلان نام دارد. این سفینه یک پایگاه متحرک است که سم را در باربری هایش همراهی میکند. همینطور به زیر زمین هم میرود.

11. بازی در قاره ای متفاوت از آمریکا جریان داره, جایی که سم برای وصل کردن Chiral Network بهش سفر میکنه. برای متصل شدن مناطق خارج یک گروه خصوصی باید وارد عمل شود چرا که اگر UCA دست بکار شود عملش به عنوان یک حمله شناسایی میگردد.

12. حظور بازی سازانی همچون سم لیک و نیل دراکمن به عنوان بازیگر مهمان در بازی تایید شده.

13. شخصیتی مشابه سالید اسنیک با هنرپیشگی لوکا مارینلی معرفی شد. کوجیما در گذشته گفته بود که او گزینه مناسبی برای اسنیک در یک اقتباس سینمایی از متال گیر است.
نقش این شخصیت به کلیف در قسمت اول شباهت دارد. مردی که گذشته مجبور به انجام کارهای کثیف شده است.

ds2_sxsw2025_screenshots013.jpg

اطلاعات گیم پلی:

1. تریلر روی PS5 اجرا میشده, کوجیما فکر میکنه که گرافیک بازی بهتر هم میشه. به گفته کوجیما "است های بازی آماده اند و فقط باید بسازیمشون." دوبله ژاپنی بازی امسال شروع میشه تا به عرضه بازی در 2025 برسه.

3. سم حالا میتونه کیفش رو برای راحت تر حرکت کردن و مبارزه دربیاره.

4. محیط بازی بصورت ریل تایم میتونه تغییر فرم بده. جاده ها میتونن توسط زمین لرزه نصف بشن, جتگل ها بسوزن, سیل بیاد و...

ds2_sxsw2025_screenshots005.jpg

5. وقتی که سم شبکه کایرال را وصل میکند, سفینه ماژلان میتواند آزادانه به این مناطق سفر کند. همچنین میتوانید سفینه را خبر کنید که به دنبالتان بی آید.

ds2_sxsw2025_screenshots002.jpg

6. بازی تعداد زیادی وسایل نقلیه داره.

ds2_sxsw2025_screenshots006.jpg

7.دشمنان جدید همچون سگ های رباتی در تریلر دیده میشود.

ds2_sxsw2025_screenshots009.jpg

8. فوتومد تایید شده است.

ds2.jpg

----------------------------------------------------------------------

7. طبق گفته کوجیما موشن کپچر و صداپیشگی بازی به پایان رسیده.

8. دث استرندیگ 2 در سال تاریخ 26 ژوئن 2025 عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
بعضی از پلیرها رو هرکاری کنی کلا بازی سینگل پلیر داستانی رو درک نمیکنن.
حالا نه اینکه نتونن بازی کنن ، بیشتر میگن خب که چی الان؟
تهش چی قراره که بشه ، براشون چالش مورد نیاز رو نداره و او حس رقابتی بودنشون رو ارضا نمیکنه.

همینطور برعکس یکسری از پلیرها اصلا نمیتونن درک کنن یکی بشینه بازی آنلاین بازی کنه.

این دوگروه کلا دنبال بهونه میگردن که بازی پیشنهادی دسته مقابل رو بازی نکنن.
این رو کاریش نمیشه کرد.

البته هیچ کدوم هم اشتباه نمیکنن ، فقط جذابیت رو تو یه نوع دیگه از گیم پلی میبینن.
:D :D :D
57098289-5182-l__7560.jpg

ببین من اتفاقا به جز فوتبال بقیه بازیها فقط سینگل پلیر بازی میکنم ولی در مورد کوجیما و هنرش بذار اینطوری بگم که مثلا شجریان هم دوست ندارم.همه میدونیم شجریان استاده ولی من از اون سبک هنر خوشم نمیاد و نمیتونم ارتباط بگیرم باهاش.کوجیما هم برام همینه و هیچوقت بازیهاش رو نتونستم درک کنم و باهاشون ازتباط بگیرم.

کوجیما از دوران MGS (شاید هم قبلش) یه سری خل و چل بازی‌ها توی آثارش داشته و خوشبختانه Death Stranding 2 هم شامل این قضیه می‌شه. :دی موارد طنز مختلفی توی بازی وجود داره، ولی عجیب‌ترین مورد رو چند روز پیش دیدم.
این سکانس معناگرایانه که هیچ ربطی به داستان اصلی بازی نداره، زمانی اتفاق می‌افته که وارد چشمه‌های آب گرم بشیم و یه دکمه‌ای رو بزنیم. احتمالاً با رسیدن به اولین چشمه آب گرم بشه این صحنه رو دید ولی چون خودم تا قبل از اپیزود ۹ ندیده بودمش، برای احتیاط بد نیست اگه هنوز به اونجاها نرسیدین اسپویلر رو باز نکنین.
بابت کیفیت پایین ویدیو هم شرمنده! اول از WEBM به MP4 تبدیلش کردم و بعد هم حجمش رو کم کردم و دیگه ترکید! ولی مهم محتوای شاعرانه و عرفانی ویدیو هست، نه کیفیت تصویر. :دی

فقط تغییر قیافه Dollman! :دی

:D :D :D
View attachment 386560

ببین من اتفاقا به جز فوتبال بقیه بازیها فقط سینگل پلیر بازی میکنم ولی در مورد کوجیما و هنرش بذار اینطوری بگم که مثلا شجریان هم دوست ندارم.همه میدونیم شجریان استاده ولی من از اون سبک هنر خوشم نمیاد و نمیتونم ارتباط بگیرم باهاش.کوجیما هم برام همینه و هیچوقت بازیهاش رو نتونستم درک کنم و باهاشون ازتباط بگیرم.
خب پس اشتباه از من بود.
چون با توجه به اینکه فیفا دچاری :D و تو یکی دوتا تاپیک دیگه مثل الدن رینگ هم از همین بهانه ها آوردی نتیجه گیری کردم که کلا آنلاین بازی و کلا به سینگل پلیر زیاد علاقه ای نداری.
اما خب در هر صورت من از هیچ سمتی بد نگفتم ، اگه هم سینگل داستانی بازی و هم آنلاین باز (خودم اینجورم) که این عالیه.

====================
اتفاقا من این ارتباط نگرفتن با یه بازی/فیلم و... رو کاملا درک میکنم چون بالاخره هممون چندتا مورد اینطوری پیش خودمون داریم که واقعا از یه فیلم/بازی و... حتی بدمون بیاد ، متنفر باشیم یا نتونیم ارتباط بگیریم ...
در صورتی که خیلیهای دیگه اون ها رو حتی بپرستن.

اما مشکل اونجایی شروع میشه (منظورم شما نیستی ، چندنفری تو تاپیک امتیازات این بازی و تاپیک بازیهای دیگه اینکار رو میکردن) که از مواردی تو این محتواها ایراد میگیرن که نقطه قوت بازی یا فیلمه یا یه سری چیزها رو فرض میگیرن و بر اساسش نتیجه گیری میکنن که به همه اثبات کنن اون بازی یا فیلم ضعیفیه یا خالقش نهایتا یه شومنه ولی دیگران متوجه نمیشن و بازی درجه چندم رو بهشون انداختن.
نهایتا اینکه چون من نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم و ازش بدم میاد پس همه باید اینطور فکر کنن و اگه اینطور نیستن پس دارن اشتباه میکنن.

اما یکی مثل خودت که میگی بازی کردم و خب ارتباط نگرفتم یا اصلا خوشم نیومده خیلی نظر قابل احترامیه و هیچ ایرادی بهش وارد نیست.
===========

از نقل قول پستت سواستفاده کردم که تعدادی رو به سمت رستگاری رهنمون کنم:D

• Cool
Reactions: hamid_barca
کوجیما از دوران MGS (شاید هم قبلش) یه سری خل و چل بازی‌ها توی آثارش داشته و خوشبختانه Death Stranding 2 هم شامل این قضیه می‌شه. :دی موارد طنز مختلفی توی بازی وجود داره، ولی عجیب‌ترین مورد رو چند روز پیش دیدم.
این سکانس معناگرایانه که هیچ ربطی به داستان اصلی بازی نداره، زمانی اتفاق می‌افته که وارد چشمه‌های آب گرم بشیم و یه دکمه‌ای رو بزنیم. احتمالاً با رسیدن به اولین چشمه آب گرم بشه این صحنه رو دید ولی چون خودم تا قبل از اپیزود ۹ ندیده بودمش، برای احتیاط بد نیست اگه هنوز به اونجاها نرسیدین اسپویلر رو باز نکنین.
بابت کیفیت پایین ویدیو هم شرمنده! اول از WEBM به MP4 تبدیلش کردم و بعد هم حجمش رو کم کردم و دیگه ترکید! ولی مهم محتوای شاعرانه و عرفانی ویدیو هست، نه کیفیت تصویر. :دی

فقط تغییر قیافه Dollman! :دی
یعنی کونامی امیدوارم هرچی زودتر بازی های قدیمی رو ریمیک درست و حسابی کنه. واقعا همشون بی نظیر هستند.

بازی خیلی خوبی بود ولی یک جوری حالا بعضیا انقدر اب و تاب میدن هم نبود دیگه مخصوصا استوری :D
داستان نیل هم با اینکه دوستش داشتم ولی خب فکر میکنم کلا داستانش اضافی بود و اینکه فقط وجود داشت تا صحنه های مبارزه بیشتری داشته باشه مثل mads . اینکه کل باندش با لوسی فقط همون صحنه زیر اوار بودن بود رو دوست نداشتم اگه حداقل نجاتش میداد بیشتر قابل باورتر بود

برای تمام حرفات دلیل هست و همه چی واقعا بازم جف و جوره ...

اما راحع به نیل :
داستان نیل نصف بازی رو تشکیل میداد و تقریبا به همه شخصیت ها هم به فراجایل هم به لو کامل مرتبط بود کجاش اضافه بود !
اگه نیل نبود لو نمیتونست توی بیچ بزرگ بشه
ضمن اینکه کانکشن لوسی و نیل بیشتر توی اون جلسه های تراپی شکل گرفت نه کودکی

نمیدونم چرا باور نمیکنید دیگه دنیای گیم فقط به گیم پلی و این چیزا ختم نمیشه
الان بحث هنر شده و کاملا دیگه با روحیات و زندگی طرف امیخته شده

یعنی کاملا بزرگ شدن طرف به نظر من توی این سلیقه گیم تاثیر گذاشته
یه سری از بازیها هستن که این قسمتشون خیلی زیاده ... و آثار کوجیما یکی از هموناست

اگر با کرکتر ها همزاد پنداری نکردی و درکشون نکردی بازی برات کاملا یه چیز لوسی به نظر میاد

• Like
Reactions: AM!R and Thundersky
اتفاقا الان به طور شانسی تاپیک امتیازاتش رو دیدم و فهمیدم همچین هم اشتباه نمیکردم.حداقل من و اج تو یک راستا هستیم ;))
به نظر میاد اون شاهکاری که میگید هم نیست :D
شاهکار فقط فیفا که هر سال ۷۰ دلار ازتون میگیره و ده ساله تنها تغییری که داشته اینه که تابستون چند تا کُد رو تو بازی عوض میکنه بعد با پچ پاییز و زمستان همونا رو برمیگردونه سرجاش و کلی تعریف و تمجید میکنید که وای باگاش فیکس شدن :D

یعنی کونامی امیدوارم هرچی زودتر بازی های قدیمی رو ریمیک درست و حسابی کنه. واقعا همشون بی نظیر هستند.
من به ریمستر mgs 4 برای پیسی راضیم ولی برای ریمیک بهترین گزینه ها mg 1 و ۲ هست که به نظرم نیاز مبرم هست که خود کوجیما حتی به عنوان ناظر بالای سر پروژه باشه مخصوصا برای اضافات و تغییرات داستانی بر پایه mgs 5

خب بیایم تاپیک خود بازی، تاپیک نمرات بنده خداها با حضور ما نمرات رو نمیتونستن بخونن:( و تازه اعتراضات ما به نمرات gamespot و ign هم تو دنیاهای موازی یکیشون دیده بود و...
دست آخر امیدوارم فقط تخلیه شده باشن:دی که بعیده، فشار بالا بود چون بازی موفق شد.

////

آقا بازی به این زودیا تخفیفی چیزی نمیخوره؟
من بازیو‌ خواهرم ظ۳ گرفته کمی رفتم ولی میخوام ظ۲ بگیرم رو اکانت خودم پلات کنم یکم قیمتش هنوز بالاس:دی

آدم باید با خودش صادق باشه، من مال این بازیها نیستم...رفتم بازی رو پس دادم به جاش الدن رینگ گرفتم.

کوجیما شرمنده ام
View attachment 386417

پاشو بیا تاپیک فوتبال من تنهام جلو رعالیا :دی

خجالت نمیکشی با این سن و سال نشستی بازی میکنی؟! /:)

آدم باید با خودش صادق باشه، من مال این بازیها نیستم...رفتم بازی رو پس دادم به جاش الدن رینگ گرفتم.
دمت گرم هیتر نیستی مهم همینه و قبولت داریم چون اصلا طبیعیه هر کسی سلیقه ش یه جور باشه
منم از بازیای میازاکی اندازه این خوشم نمیاد (البته بازیشون میکنم-چندان رغبتی ندارم)
ولی اینکه طرف تاپیک نمرات بازی عقده گشایی کنه یا بخواد دنبال تسویه حساب با من نوعی باشه اونم وقتی بازی واضحا با میانگین نمرات 89 یه عنوان AAA شده برخلاف شماره قبلش و کوجیما این بار پیروز مطلق میدان هست از لحاظ کیفیت بازیش و‌ شاهد نظرات ناهمگون از سوی منتقدین نیستیم
واقعا فقط باز جای تاسف فراوان داره که بیخیال ترول کردن هم نیستن و متاسفانه مجبور به قطع اشتراک از تاپیک شدم.

دمت گرم هیتر نیستی مهم همینه و قبولت داریم چون اصلا طبیعیه هر کسی سلیقه ش یه جور باشه
منم از بازیای میازاکی اندازه این خوشم نمیاد (البته بازیشون میکنم-چندان رغبتی ندارم)
ولی اینکه طرف تاپیک نمرات بازی عقده گشایی کنه یا بخواد دنبال تسویه حساب با من نوعی باشه اونم وقتی بازی واضحا با میانگین نمرات 89 یه AAA شده برخلاف شماره قبلش
واقعا جای تاسف فراوان داره که بیخیال ترول کردن هم نیستن و متاسفانه مجبور به قطع اشتراک از تاپیک شدم.
حالا درسته یکم شوخی میکنم و گاهی کرم هم میریزم ;)) ولی در کل خیلی صحبتها و کل کل ها رو جدی نگیر.اگه تو به عنوان یک گیمر از یه بازی خوشت میاد پس فقط برو حال کن.نمره چه ارزشی داره واقعا؟

حالا درسته یکم شوخی میکنم و گاهی کرم هم میریزم ;)) ولی در کل خیلی صحبتها و کل کل ها رو جدی نگیر.اگه تو به عنوان یک گیمر از یه بازی خوشت میاد پس فقط برو حال کن.نمره چه ارزشی داره واقعا؟
حرفت درسته ولی وقتی مثلا مجله EDGE مرض داره به بیشتر بازیای کوجیما نمره پایینتر از ارزششون داده و ول کنم نیست بعد‌ بیست و‌ خرده ای سال (با MGS1 شروع کرد که بهش ۸ داد) و بدتر یه عده توجیه هم میکنن اینطور نمره دادنشو اعصاب و روان آدم میریزه بهم.
من مشکلم با توجیه کردنه هست، چون سر بازیهای دیگه هم اینطور کرده و سر بازیهای کوجیما هم که ول کن نیس اصلا یک درصد توجیه نداره حتی اول خواستم یه چیزی بگم در حد بن دائم بیخیال شدم رفع اشتراک از ثرد زدم.

حرفت درسته ولی وقتی مثلا مجله EDGE مرض داره به بیشتر بازیای کوجیما نمره پایینتر از ارزششون داده و ول کنم نیست بعد‌ بیست و‌ خرده ای سال (با MGS1 شروع کرد که بهش ۸ داد) و بدتر یه عده توجیه هم میکنن اینطور نمره دادنشو اعصاب و روان آدم میریزه بهم.
خب نقد و نمرات رو نخون.آدم باید خودش دلش با یه چیزی خوش باشه....این حرفمو بعد از 40 سالگی بهش میرسی :D

اصلا از حواشی نمرات و نقد های رسانه های اصلی خبر ندارم ،
یکی از خوبی های زندگی شلوغ پلوغ اینه که میخوای یه گیم بزنی ، دیگه دنبال متا و یوزراسکور ش نمیری یه راست میرم بازیش میکنم ، هیچ خبری هم ندارم کی چی‌ گفته یه هو غرق دنیای بازی میشم ، من حتی تریلر های گیم‌پلی بازی هم ندیدم همه چیز بازی برام تازگی داره 😍

اصلا از حواشی نمرات و نقد های رسانه های اصلی خبر ندارم ،
یکی از خوبی های زندگی شلوغ پلوغ اینه که میخوای یه گیم بزنی ، دیگه دنبال متا و یوزراسکور ش نمیری یه راست میرم بازیش میکنم ، هیچ خبری هم ندارم کی چی‌ گفته یه هو غرق دنیای بازی میشم ، من حتی تریلر های گیم‌پلی بازی هم ندیدم همه چیز بازی برام تازگی داره 😍
اصلشم واقعا همینه
وایب دهه 90 و 2000

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or