PlayStation Death Stranding 2: On The Beach

سازنده
Kojima Productions
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
ds2_keyimage_withoutreleasedate_16x9.png

سازنده: Kojima Production
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
تاریخ عرضه: 26 ژوئن 2025

"دث استرندیگ 2 ژانر استرند را بازنگری خواهد کرد."
استاد هیدئو کوجیما B-)

سم و یارانش سفری فراتر از UCA را برای وصل کردن آدمها به یکدیگر آغاز میکند تا نسل انسان را از خطر انقراض نجات دهند, و در طول این سفر با موانع زیادی همچون دشمنان فراطبیعی و سوال های سختی همچون "آیا ما باید به یکدیگر وصل میشدیم؟" رو به رو میشوند.
photo_2024-02-06_18-21-04.png
اطلاعات داستانی:

1. نام کامل بازی Death Stranding 2: On The Beach است.

2. علاوه بر بازگشت سه شخصیت سم, فرجایل و هیگز , دو شخصیت جدید به نام Tomorrow و Rainy با هنرپیشگی Elle Fanning و Shioli Kutsuna به مجموعه دث استرندینگ اضافه خواهند شد.
مدل کارگردان معروف جورج میلر, در نقش شخصیتی به نام Tarman در بازی وجود دارد که گربه روی دوشش از شخصیت کاپیتان هارلاک ایده برداری شده.

3. کوجیما پس از وقوع کرونا مجبور به بازنویسی قسمت دوم شده.

4. براساس گفته این بازیساز بزرگ, اگر الی فنینگ پیشنهاد همکاری اش را قبول نمیکرد, او مجبور به بازنویسی بخشی از بازی میشد, شخصیت فنینگ در بازی مرموزه و ممکنه دوست یا دشمن شما باشه.

5. مدل کارگردان معروف جورج میلر, در بازی وجود دارد که گربه روی دوشش از شخصیت کاپیتان هارلاک ایده برداری شده.

6. مدل کارگردانی دیگری به نام فیف آکین در بازی است که نقش عروسکی کوچک شبیه عروسک های ژاپنی bunraku را ایفا میکند, او سم را در سفر هایش همراهی میکند و میتواند با او درباره بارهایش صحبت کند, اینکه چرا او به شکل مترسک درآمده در طی داستان مشخص میشود.

7. شخصیت هیگز زنده شده و بار دیگر شخصیت منفی است, همچنین گفته شده که او ممکن است در قسمتی از داستان به شما علیه روبات های سامورایی کمک کند.

8. شخصیتی با لباس نینجای سایبورگی, مشابه گری فاکس از متال گیر در این بازی وجود دارد.

9. "فرجایل گروه جدیدی به نام Drawbridge را تشکیل داده تا مناطق بیرون از UCA را بهم متصل کند. او رهبر این گروه بوده" و دیگر مثل گذشته خودش ضعیف نیست, دست دوم فرجایل نقش بزرگی در بازی دارد.

10. سفینه ای که در تریلر دیدیم ماگلان یا ماژلان نام دارد. این سفینه یک پایگاه متحرک است که سم را در باربری هایش همراهی میکند. همینطور به زیر زمین هم میرود.

11. بازی در قاره ای متفاوت از آمریکا جریان داره, جایی که سم برای وصل کردن Chiral Network بهش سفر میکنه. برای متصل شدن مناطق خارج یک گروه خصوصی باید وارد عمل شود چرا که اگر UCA دست بکار شود عملش به عنوان یک حمله شناسایی میگردد.

12. حظور بازی سازانی همچون سم لیک و نیل دراکمن به عنوان بازیگر مهمان در بازی تایید شده.

13. شخصیتی مشابه سالید اسنیک با هنرپیشگی لوکا مارینلی معرفی شد. کوجیما در گذشته گفته بود که او گزینه مناسبی برای اسنیک در یک اقتباس سینمایی از متال گیر است.
نقش این شخصیت به کلیف در قسمت اول شباهت دارد. مردی که گذشته مجبور به انجام کارهای کثیف شده است.

ds2_sxsw2025_screenshots013.jpg

اطلاعات گیم پلی:

1. تریلر روی PS5 اجرا میشده, کوجیما فکر میکنه که گرافیک بازی بهتر هم میشه. به گفته کوجیما "است های بازی آماده اند و فقط باید بسازیمشون." دوبله ژاپنی بازی امسال شروع میشه تا به عرضه بازی در 2025 برسه.

3. سم حالا میتونه کیفش رو برای راحت تر حرکت کردن و مبارزه دربیاره.

4. محیط بازی بصورت ریل تایم میتونه تغییر فرم بده. جاده ها میتونن توسط زمین لرزه نصف بشن, جتگل ها بسوزن, سیل بیاد و...

ds2_sxsw2025_screenshots005.jpg

5. وقتی که سم شبکه کایرال را وصل میکند, سفینه ماژلان میتواند آزادانه به این مناطق سفر کند. همچنین میتوانید سفینه را خبر کنید که به دنبالتان بی آید.

ds2_sxsw2025_screenshots002.jpg

6. بازی تعداد زیادی وسایل نقلیه داره.

ds2_sxsw2025_screenshots006.jpg

7.دشمنان جدید همچون سگ های رباتی در تریلر دیده میشود.

ds2_sxsw2025_screenshots009.jpg

8. فوتومد تایید شده است.

ds2.jpg

----------------------------------------------------------------------

7. طبق گفته کوجیما موشن کپچر و صداپیشگی بازی به پایان رسیده.

8. دث استرندیگ 2 در سال تاریخ 26 ژوئن 2025 عرضه خواهد شد.

Attachments

• ds2_keyimage_withoutreleasedate_16x9.png
    ds2_keyimage_withoutreleasedate_16x9.png
    3.2 MB · مشاهده: 0
آخرین ویرایش:
مجموعه ای از عوامل که مهمترینش جوگیری بود.
* بعد خود کوجیما که با اون شرایط از کونامی خارج شده بود.
* ادیت ها و تیزرهای فوق جذاب قبل از ریلیز مثل الان
* تاثیر رسانه
* استفاده درست و عالی از شخصیت های واقعی
* پروداکشن قدرتمند و تاثیرگذار
ترکیب گرافیک و موسیقی و جوگیری رسانه که وای شاهکار رو ببینید با فلان آهنگ داریم از دامنه یک کوه پیاده روی میکنیم.
* اندک قابلیت های ارتباط در آنلاین
* نامفهوم بودن بازی
فعلا همینا :دی

سطح تحریریه بازیسنتر رو شاهد هستیم

خب خیلی از سایتا و مجلات دیگه ای که توی متاکریتیک نمرتشون ثبت شده حتی خیلی بدتر بازی رو توصیف کردن :

Death Stranding is an irredeemable piece of garbage that should serve as a warning to publishers who give developers carte blanche to create ‘art’.

لول! حالا بگذریم باید به عقل کسی که به دث استرندینگ میگه یه تیکه اشغال و به بازی نمره 3/5 میده شک کرد ولی خب این متن سایت وزین stevivor هست که فحش خور شماره یک بازیسنتر بود یه زمانی به خاطر نمرات عجیب غریبی که میداد!

آخرین ویرایش:
سطح تحریریه بازیسنتر رو شاهد هستیم
خب خیلی از سایتا و مجلات دیگه ای که توی متاکریتیک نمرتشون ثبت شده حتی خیلی بدتر بازی رو توصیف کردن :

Death Stranding is an irredeemable piece of garbage that should serve as a warning to publishers who give developers carte blanche to create ‘art’.

در کل من اون موقع خیلی مشتاق بودم بازی کنم اما توی خود بازیسنتر نظرات منفی اینقدر زیاد بود که نذاشت برم سمت بازی
احتمالا برم سمتش ببینم چی به چیه

• Like
Reactions: ( Layken )
به لطف نت فیبر تریلر رو روی تی‌وی 4K دیدم!
تصور اینکه بخوام این گرافیک رو پلی بدم واقعا بی صبرم‌ میکنه!
خیلی خوبه لامصب از لحاظ بصری بازی 😛
یه سوال، از لحاظ کیفیت تریلر فایل بهتری از لحاظ بیت ریت تصویر و کیفیت بهتر از بالاترین کیفیت یوتوب هم‌ هست؟

مجموعه ای از عوامل که مهمترینش جوگیری بود.
* بعد خود کوجیما که با اون شرایط از کونامی خارج شده بود.
* ادیت ها و تیزرهای فوق جذاب قبل از ریلیز مثل الان
* تاثیر رسانه
* استفاده درست و عالی از شخصیت های واقعی
* پروداکشن قدرتمند و تاثیرگذار
ترکیب گرافیک و موسیقی و جوگیری رسانه که وای شاهکار رو ببینید با فلان آهنگ داریم از دامنه یک کوه پیاده روی میکنیم.
* اندک قابلیت های ارتباط در آنلاین
* نامفهوم بودن بازی
فعلا همینا :دی
این هم نظر من توی تاپیک بازی. اون همه هایپ و مخفی کاری های عجیب تر از همیشه کوجیما، بعد از ریلیز ضدحال عجیبی زد، گوتی (جوایز پایان سال) رو گرفت ولی انتظارات رو نتونست برآورده کنه و اینو می شه از متای بازی هم متوجه شد. حالا اونو گذاشتم به پای مستقل شدنش ولی الان واقعا انتظار دارم یک عنوان گوتی محور تحویل بده که حرفو حدیثی باقی نذاره

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: robot.boy81

شمارو نمیدونم, اما این صحنه برای من تداعی کننده گیم پلی تریلر بیادماندنی E3 2013 هست و اون "You're a legend in the eyes of those who live on the battlefield" معروف...

Screenshot 2025-03-10 163427.png

آخرین ویرایش:
ما که یادمونه توی تاپیک vs عکس PS5 خودتو گذاشتی گفتی بی طرفم! یعنی کشک بود؟ پس بگو فروختیش، سوتی نیست :D
دکتر جان من ۲ سالی هست اومدم بلاد کفر.
فکر میکنی میتونستم ۱۲ کیلو رو بزارم روی دوشم بیارم؟ بله فروختم.

• Smile
Reactions: .Amirone
وقتی یه بازی روش لیبل a hideo kojima game میخوره برای من تضمین اینه که این بازی چیزی هست که تا الان تجربه نکردم. ممکنه هر مشکل کوچیک و بزرگ دیگه ای داشته باشه بازی ولی این لعنتی شبیه بقیه بازی نمیسازه و این برای من بیشتر از کافیه.
امثال همین اشخاص که من تا الان گیمر نگه داشته و الا از سر بازی هایی که شبیه همن و همه اکلیل میرینن براشون زیاده و تحمل این بازی ها برای منی که ۲۵ سال دارم بازی میکنم عذاب آور و تکراریه.

حس میکنم شماره ۱ بازی یجورایی یه دمو بوده برای شماره دوم :D که کلا با حال و هوا و فضای بازی آشنا بشیم. گیم پلی هم با وجود خفن و جدید بودنش توی نسخه ۱، میتونست متونع تر باشه و انگار توی شماره ۲ این اتفاق افتاده و در کل بازی پیشرفت زیادی داشته.
نظر شخصیم اینه که بازی متای حدود ۹۰ میگیره و میترکونه.

پ.ن: اونایی که میگن بازی شبیه ساز پیاده روی و کولبریه، مطمئنم که اصلا بازی نکردن و صرفا یچیزی رو شنیدن و هی تکرار میکنن.

به نظر منم پتانسیل زیادی داره که نسبت به نسخه قبل پیشرفت کنه، خیلی زیاد، مخصوصا در بخش طراحی بازی و گیم پلی، امیدوارم موفق شه و بترکونه...

من نسخه 1 رو متاسفانه وقت نکردم بازی کنم فقط 1 ساعت بازی کردم، از بازی هایی هست که از این به بعد تو لیست بازی کردنم هستند و حتما بازی میکنم، خیلی خیلی ذوق دارم و خوشحالم که قرار هست اول نسخه 1 و بعد ایشون رو بزنم... عالی...

• Like
Reactions: AlexRRR
خیلی از نقد ها تو نسخه قبلی به شخصیت هیگز بود که هدفش خیلی مبهم بود و کارهاش رو توجیه نمیکرد. تو کنفرانس دیشب کوجیما گفت شخصیت هیگز چندین برابر بهتر و توجیه پذیر تر از قبل هست. و گفت تو بازی یه کار عجیبی میکنه که پشمی براتون نمیمونه :D به نظر میاد این دفعه با یه ویلن درست حسابی طرفیم.

خفن ترین گرافیکی که تو عمرم دیدم بود این تریلر ، رسما مرز بین گیم و سینما رو از بین برده ، به شدت به این بازی و این نسخه امیدوارم . چرا گوریلا خودش با دسیما نمیتونه اینجوری گرافیک بسازه ؟!
شما گرافیک هورایزن ۲ دیدی ؟

گرافیک رو دستش نیست مخصوصا بسته الحاقیش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or