PlayStation Death Stranding 2: On The Beach

سازنده
Kojima Productions
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
ds2_keyimage_withoutreleasedate_16x9.png

سازنده: Kojima Production
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
تاریخ عرضه: 26 ژوئن 2025

"دث استرندیگ 2 ژانر استرند را بازنگری خواهد کرد."
استاد هیدئو کوجیما B-)

سم و یارانش سفری فراتر از UCA را برای وصل کردن آدمها به یکدیگر آغاز میکند تا نسل انسان را از خطر انقراض نجات دهند, و در طول این سفر با موانع زیادی همچون دشمنان فراطبیعی و سوال های سختی همچون "آیا ما باید به یکدیگر وصل میشدیم؟" رو به رو میشوند.
photo_2024-02-06_18-21-04.png
اطلاعات داستانی:

1. نام کامل بازی Death Stranding 2: On The Beach است.

2. علاوه بر بازگشت سه شخصیت سم, فرجایل و هیگز , دو شخصیت جدید به نام Tomorrow و Rainy با هنرپیشگی Elle Fanning و Shioli Kutsuna به مجموعه دث استرندینگ اضافه خواهند شد.
مدل کارگردان معروف جورج میلر, در نقش شخصیتی به نام Tarman در بازی وجود دارد که گربه روی دوشش از شخصیت کاپیتان هارلاک ایده برداری شده.

3. کوجیما پس از وقوع کرونا مجبور به بازنویسی قسمت دوم شده.

4. براساس گفته این بازیساز بزرگ, اگر الی فنینگ پیشنهاد همکاری اش را قبول نمیکرد, او مجبور به بازنویسی بخشی از بازی میشد, شخصیت فنینگ در بازی مرموزه و ممکنه دوست یا دشمن شما باشه.

5. مدل کارگردان معروف جورج میلر, در بازی وجود دارد که گربه روی دوشش از شخصیت کاپیتان هارلاک ایده برداری شده.

6. مدل کارگردانی دیگری به نام فیف آکین در بازی است که نقش عروسکی کوچک شبیه عروسک های ژاپنی bunraku را ایفا میکند, او سم را در سفر هایش همراهی میکند و میتواند با او درباره بارهایش صحبت کند, اینکه چرا او به شکل مترسک درآمده در طی داستان مشخص میشود.

7. شخصیت هیگز زنده شده و بار دیگر شخصیت منفی است, همچنین گفته شده که او ممکن است در قسمتی از داستان به شما علیه روبات های سامورایی کمک کند.

8. شخصیتی با لباس نینجای سایبورگی, مشابه گری فاکس از متال گیر در این بازی وجود دارد.

9. "فرجایل گروه جدیدی به نام Drawbridge را تشکیل داده تا مناطق بیرون از UCA را بهم متصل کند. او رهبر این گروه بوده" و دیگر مثل گذشته خودش ضعیف نیست, دست دوم فرجایل نقش بزرگی در بازی دارد.

10. سفینه ای که در تریلر دیدیم ماگلان یا ماژلان نام دارد. این سفینه یک پایگاه متحرک است که سم را در باربری هایش همراهی میکند. همینطور به زیر زمین هم میرود.

11. بازی در قاره ای متفاوت از آمریکا جریان داره, جایی که سم برای وصل کردن Chiral Network بهش سفر میکنه. برای متصل شدن مناطق خارج یک گروه خصوصی باید وارد عمل شود چرا که اگر UCA دست بکار شود عملش به عنوان یک حمله شناسایی میگردد.

12. حظور بازی سازانی همچون سم لیک و نیل دراکمن به عنوان بازیگر مهمان در بازی تایید شده.

13. شخصیتی مشابه سالید اسنیک با هنرپیشگی لوکا مارینلی معرفی شد. کوجیما در گذشته گفته بود که او گزینه مناسبی برای اسنیک در یک اقتباس سینمایی از متال گیر است.
نقش این شخصیت به کلیف در قسمت اول شباهت دارد. مردی که گذشته مجبور به انجام کارهای کثیف شده است.

ds2_sxsw2025_screenshots013.jpg

اطلاعات گیم پلی:

1. تریلر روی PS5 اجرا میشده, کوجیما فکر میکنه که گرافیک بازی بهتر هم میشه. به گفته کوجیما "است های بازی آماده اند و فقط باید بسازیمشون." دوبله ژاپنی بازی امسال شروع میشه تا به عرضه بازی در 2025 برسه.

3. سم حالا میتونه کیفش رو برای راحت تر حرکت کردن و مبارزه دربیاره.

4. محیط بازی بصورت ریل تایم میتونه تغییر فرم بده. جاده ها میتونن توسط زمین لرزه نصف بشن, جتگل ها بسوزن, سیل بیاد و...

ds2_sxsw2025_screenshots005.jpg

5. وقتی که سم شبکه کایرال را وصل میکند, سفینه ماژلان میتواند آزادانه به این مناطق سفر کند. همچنین میتوانید سفینه را خبر کنید که به دنبالتان بی آید.

ds2_sxsw2025_screenshots002.jpg

6. بازی تعداد زیادی وسایل نقلیه داره.

ds2_sxsw2025_screenshots006.jpg

7.دشمنان جدید همچون سگ های رباتی در تریلر دیده میشود.

ds2_sxsw2025_screenshots009.jpg

8. فوتومد تایید شده است.

ds2.jpg

----------------------------------------------------------------------

7. طبق گفته کوجیما موشن کپچر و صداپیشگی بازی به پایان رسیده.

8. دث استرندیگ 2 در سال تاریخ 26 ژوئن 2025 عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
همین الان تمومش کردم و فقط میتونم بگم این یک بازی ساده نبود یک شاهکار هنری بود تو تاریخ گیم برای من یکی 😵
خیلی کم پیش میومد همچین احساسات عجیبی حین انجام یه بازی بهم دست بده نسخه اولشو بر خلاف تمام نقد ها دوست داشتم و بنظرم اونم عالی بود فقط سلیقه ای بود عین خیلی از سبک ها عامه پسند نبود واقعا .. ولی نسخه دوم واقعا با یک شاهکار تمام عیار روبرو بودیم که بنظرم از هر سلیقه ای همه باید تجربش کنن …👏
خدا سایه کوجیما رو از سر صنعت گیم کم نکنه واقعا 🤲

رفتم استرالیا ، میتونم برگردم مکزیک ساید میشن هارو برمشون و ستاره بیس هارو ببرم‌ بالا؟
آره! بازی یه مکانیزمی داره که نمی‌دونم الآن برات فعال شده یا هنوز مونده، ولی اجازه انجام این کار رو می‌ده. به نظرم چیزی برای اسپویل شدن نداره ولی چون خودم نسبت به همه‌چیز حساس هستم... :دی

از یه جایی به بعد، می‌شه با DHV Magellan توی بعضی از بخش‌های نقشه جابه‌جا شد. کنار خیلی از ایستگاه‌های حمل و نقل بار، یه جایی برای این وسیله نقلیه وجود داره و واردش می‌شی و بعد Fast Travel می‌کنی به یه جای دیگه توی نقشه. برای فعال کردنش هم باید وارد نقشه بشی و دکمه X رو یه ذره نگه داری و بعدش می‌تونی محل موردنظر رو انتخاب کنی یا قاره رو عوض می‌کنی و می‌تونی برگردی مکزیک.
فقط یه نکته‌ای هست. سفر با ماژلان با اینکه بازی رو آسون‌تر می‌کنه، ولی این‌طوری هم نیست که ۵۰۰ کیلو بار بریزی داخلش و هی از این طرف به اون طرف بری و مأموریت انجام بدی و امتیاز کامل بگیری. :دی با اینکه می‌شه باهاش بار حمل کرد، ولی امتیاز بارها به شدت کاهش پیدا می‌کنه و موقع تحویل، لوگوی ماژلان نشون داده می‌شه که یعنی امتیاز کامل رو نگرفتی.
ولی مثلاً برای حمل فلزات و این جور چیزها خیلی خوبه و جاهایی که می‌خوای ساخت و ساز کنی، می‌تونی کلی فلز و چیزهای دیگه از نقاط مختلف نقشه برداری و بریزی توی ماژلان و بعدش سفر کنی به نقطه موردنظر.

یه نکته‌ای در مورد Chiral Crystal و تاثیرش روی گیم‌پلی (این هم واقعا تگ اسپویلر نمی‌خواد، ولی به هر حال):

هرچقدر از این آیتم بیشتر داشته باشین، وزن بارها کمتر احساس می‌شه و حمالی راحت‌تره! :دی
برای همین هر وقت به یه کاراکتر جدید می‌رسین، هرچی Chiral Crystal داره ازش بردارین! هرچند وقت یه بار هم که بارهای زیادی براش می‌برین، این کار رو انجام بدین.
از روی زمین هم تا جای ممکن بردارین. نیازی به پیاده شدن هم نیست و می‌شه با ماشین تا نزدیکشون رفت و برداشت.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Thundersky and AM!R
آره! بازی یه مکانیزمی داره که نمی‌دونم الآن برات فعال شده یا هنوز مونده، ولی اجازه انجام این کار رو می‌ده. به نظرم چیزی برای اسپویل شدن نداره ولی چون خودم نسبت به همه‌چیز حساس هستم... :دی

از یه جایی به بعد، می‌شه با DHV Magellan توی بعضی از بخش‌های نقشه جابه‌جا شد. کنار خیلی از ایستگاه‌های حمل و نقل بار، یه جایی برای این وسیله نقلیه وجود داره و واردش می‌شی و بعد Fast Travel می‌کنی به یه جای دیگه توی نقشه. برای فعال کردنش هم باید وارد نقشه بشی و دکمه X رو یه ذره نگه داری و بعدش می‌تونی محل موردنظر رو انتخاب کنی یا قاره رو عوض می‌کنی و می‌تونی برگردی مکزیک.
فقط یه نکته‌ای هست. سفر با ماژلان با اینکه بازی رو آسون‌تر می‌کنه، ولی این‌طوری هم نیست که ۵۰۰ کیلو بار بریزی داخلش و هی از این طرف به اون طرف بری و مأموریت انجام بدی و امتیاز کامل بگیری. :دی با اینکه می‌شه باهاش بار حمل کرد، ولی امتیاز بارها به شدت کاهش پیدا می‌کنه و موقع تحویل، لوگوی ماژلان نشون داده می‌شه که یعنی امتیاز کامل رو نگرفتی.
ولی مثلاً برای حمل فلزات و این جور چیزها خیلی خوبه و جاهایی که می‌خوای ساخت و ساز کنی، می‌تونی کلی فلز و چیزهای دیگه از نقاط مختلف نقشه برداری و بریزی توی ماژلان و بعدش سفر کنی به نقطه موردنظر.

یه نکته‌ای در مورد Chiral Crystal و تاثیرش روی گیم‌پلی (این هم واقعا تگ اسپویلر نمی‌خواد، ولی به هر حال):

هرچقدر از این آیتم بیشتر داشته باشین، وزن بارها کمتر احساس می‌شه و حمالی راحت‌تره! :دی
برای همین هر وقت به یه کاراکتر جدید می‌رسین، هرچی Chiral Crystal داره ازش بردارین! هرچند وقت یه بار هم که بارهای زیادی براش می‌برین، این کار رو انجام بدین.
از روی زمین هم تا جای ممکن بردارین. نیازی به پیاده شدن هم نیست و می‌شه با ماشین تا نزدیکشون رفت و برداشت.
ممنون دمت گرم راجع به سیستم تراول و نکاتش،
راجع به کایرال کریستال چون نسخه اول رو هم تازگی بازی کردم ، فکر کنم گفت هر ۱۰۰۰ تاش یک کیلو رو حساب نمیکنه از کل محموله .
بهرحال دمت گرم😘

این بچه لو خیلی بانمکه . اون اول بازی اون پناهگاه حس دنجی داشت . لحظه خداحافظی با لو در اول بازی خیلی حس غریبی و غمباری داشت . قشنگ درآوردند . انگار حس می کنی بچه خودته

واقعا مدیوم گیم فراتر از یک بازی برای گذراندن وقت شده و احساسات عمیقی رو منتقل می کنه

این بچه لو خیلی بانمکه . اون اول بازی اون پناهگاه حس دنجی داشت . لحظه خداحافظی با لو در اول بازی خیلی حس غریبی و غمباری داشت . قشنگ درآوردند . انگار حس می کنی بچه خودته

واقعا مدیوم گیم فراتر از یک بازی برای گذراندن وقت شده و احساسات عمیقی رو منتقل می کنه
نمیدونم ادامه داستان بازی چی میشه ولی اتفاقی که افتاد واقعا اذیتم کرد ، داشتم‌ با لو حال میکردم 🥲
داستان نسخه اول رو خلاصه واسه خانومم گفتم ، کات سین های اول های بازی هم همه رو تقریبا کنارم بود و خیلی جالب بود تجربه ش ،
این رو هنوز نگفتم چی شده 😐

• Like
Reactions: Thundersky
اقا من دنبال این اهنگم در به در : BB's Theme

اما ورژن جدیدش که توی دث اتسرندینگ 2 خونده میشه نیست، ( با گیتار خونده میشه )

کسی میتونه کمک کنه؟

See the sun set,
The day is ending
Let that yawn out,
There's no pretending

I will hold you,
And protect you
So, let love warm you
'til the morning

I'll stay, with you
By your side
Close your tired eyes
I'll wait, and soon
I'll see your smile
In our dream

آخرین ویرایش:
Decima چه هیولایی شده تو این نسخه!

رام کردن چنین موتور گرافیکی‌ای فقط از کوجیما بر میومد. حقیقتا بی رحمانه داره خروجی میده. چه افکت هایی، چه فریم ریتی، چه نرمی و ترنزیشن های انیمیشن دقیقی. ما هم مبتلا شدیم به نسخه ی دوم. سریعترین لودینگ رو فکر میکنم شاهدیم.

یقین داشتم چند سر و گردن از نسخه اول بهتر هست ولی خب نمیدونستم واسه اینکه تائیدیه ی این یقینم رو بزنم، فقط ۲ ساعت زمان لازمه. بازی به شکل خارق العاده‌ای چکش خورده تر از نسخه ی اول شده.

نورمن ریداس همچنان کلاس درسی برای Authenticity برگزار میکنه. امضا و زبان صورت و بدن این بشر در بازیگری غیرقابل کپی پیست شدنه.

مزخرف ترین توصیف از دث استرندینگ اینه که شبیه ساز پیاده روی خطابش کنیم.

دث استرندینگ به همون اندازه شبیه ساز زندگی و پستی بلندی ها و جا نزدن ها و کم نیاوردن هاست که دارک سولز و الدن رینگ..

بعدا از تنهایی های سم پورتر بیشتر مینویسم اگر زنده باشم و بتونم بازی رو تموم کنم. این سم پورتری که تو این دو ساعت دیدم، به شکل غریبی، حرف های غم‌انگیزتری واسه زدن داره.

من تقریبا سه چار تا ریجن رو توی استرالیا کانکت کردم ،
فقط اومدم بگم‌ چقدر خوبه انصافا 🫡😘
واقعا غرق شدم توش ،
همه چیز توی بهترین سطح خودشون هستن ، انیمیشن ها ، پرفورمنس بازی ، اکت ها ، مکانیم های گجت ها و کلا گیم پلی ! واقعا خفن شده این نسخه ،
چقدر هم منو ها و اوردر ها و ساید میشن ها شسته رفته شدن ، اون شلوغی یک رو نداره خیلی کار کردن باهاشون راحت‌تر شده ،
دمشون گرم خلاصه 🫡

اقا من دنبال این اهنگم در به در : BB's Theme

اما ورژن جدیدش که توی دث اتسرندینگ 2 خونده میشه نیست، ( با گیتار خونده میشه )

کسی میتونه کمک کنه؟

See the sun set,
The day is ending
Let that yawn out,
There's no pretending

I will hold you,
And protect you
So, let love warm you
'til the morning

I'll stay, with you
By your side
Close your tired eyes
I'll wait, and soon
I'll see your smile
In our dream

نمیدونم ادامه داستان بازی چی میشه ولی اتفاقی که افتاد واقعا اذیتم کرد ، داشتم‌ با لو حال میکردم 🥲
داستان نسخه اول رو خلاصه واسه خانومم گفتم ، کات سین های اول های بازی هم همه رو تقریبا کنارم بود و خیلی جالب بود تجربه ش ،
این رو هنوز نگفتم چی شده 😐
مگه چی شد ؟ برام اسپویل کن

من با هزار خونِ دل خوردن و روزی 5 دقیقه بازی رسیدم استرالیا و 2 جا رو هم وصل کردم :D

حالا اگه جر و واجرم نمیدید یه سوالی داشتم...این خب هر دفعه میمیرم که باز زنده میشم، الان پوینتش تو چیه؟خب فوقش میمیرم بعد دوباره زنده میشم، محموله رو دوباره برمیدارم میرم تحویل میدم.حالا یکم داغون شده باشه 😐

منظورم اینه که همینه؟یعنی چالشش کجاشه؟چرا من این بازی رو درک نمیکنم؟؟؟!!! :D

ممنون ولی این نیست، یعنی اون ورژنی که من میخوام اونی هست که تو کات سین خود همین نسخه دوم وجود داره و با گیتار الکترونیک زده میشه

من با هزار خونِ دل خوردن و روزی 5 دقیقه بازی رسیدم استرالیا و 2 جا رو هم وصل کردم :D

حالا اگه جر و واجرم نمیدید یه سوالی داشتم...این خب هر دفعه میمیرم که باز زنده میشم، الان پوینتش تو چیه؟خب فوقش میمیرم بعد دوباره زنده میشم، محموله رو دوباره برمیدارم میرم تحویل میدم.حالا یکم داغون شده باشه 😐

منظورم اینه که همینه؟یعنی چالشش کجاشه؟چرا من این بازی رو درک نمیکنم؟؟؟!!! :D

حمید تو بی احساسی جدی این بازی فایده نداره برات، من روزی 7-8 بار با این بازی گریه میکنم مرد تو دنبال بهونه گرفتنی:-s

خب سم repatriate هست یعنی هر بار که میمیره روحش دوباره جسمش رو پیدا میکنه برمیگرده بهش و همین در طول بازی باعث عذاب کشیدنش میشه خیلی جاها
و یه سری جاها هست تو کلی مسیر طولانی اومدی یهو بمیری خیلی چیزات گم میشه، بارت صدمه میبینه کلی چیزی از دست میدی کلا خیلی پیچیدس و اتفاقا پر چالش

به نظرم بازیهای کوجیمارو اگه داستان رو درک نکردی نمیتونی ادامه بدی واقعا و برات بی معنی میشه

حمید تو بی احساسی جدی این بازی فایده نداره برات، من روزی 7-8 بار با این بازی گریه میکنم مرد تو دنبال بهونه گرفتنی:-s
من بی احساسم کثافت؟من عاشق بازی بودم زبون نفهم :D (دیالوگ بر گرفته شده از بازی درخشان گلزار ;)) )

ولی بی شوخی به نظرم همون بهتره ولش کنم چون واضحا مشکل از منه نه بازی 😐

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or