Dead to Rights: Retribution|XBoX 360 Version

فیلم، کتاب، نشریه، SMS، داستان، حکایت، نقل قول خنده دار دیده بودم ولی بازی کمدی و سراسر خنده، نه!.
این دیگه چیه؟ انیمیشن هاش اینقدر بامزه ست که انگار جیم کری داره جلوت نقش بازی میکنه :دی.

دوستان فرق این بازی با Splinter Cell Conviction چیه ؟؟؟
جفتش سبکاش شدیدا مثل همه
چرا این اینقدر طرفداراش کمن ؟؟ کل تاپیک 3 صفحست ؟؟؟ چرا ؟ ولی Splinter Cell تا الان 72 صفحه ؟؟؟
کسی اصلا بازی کرده ؟؟؟؟
بابا خیلی خفنه

اااااااااااااای بدک نیست بازیش من یه 4-5 روزی میشه تمومش کردم.....اکشنش یکم ریخته و پاشیدست..مرحله مخفی کاری هم با جناب سگ داره که فکر کنم از اسپلینتر سل جدیده بهترهو البته یه چند تا Avatar Award که مثله آب خوردن میمونن(اکثرا با اچیومنت ها باز میشن)
البته از حق نگذریم افکت بارون مرحله آخر با حاله

دوستان فرق این بازی با Splinter Cell Conviction چیه ؟؟؟
جفتش سبکاش شدیدا مثل همه
چرا این اینقدر طرفداراش کمن ؟؟ کل تاپیک 3 صفحست ؟؟؟ چرا ؟ ولی Splinter Cell تا الان 72 صفحه ؟؟؟
کسی اصلا بازی کرده ؟؟؟؟
بابا خیلی خفنه

شما سابقه SC رو با اين بازي يكي ميكني ؟! اون بازي با توجه به شماره هاي قبلي كلي فن داره ...

البته بگزريم كه شماره آخر رو گند زدن تقريبا ...

من اين بازي رو بازي نكردم ولي به نظر نبايد بازي فوق العاده اي باشه , تازه بعضي ها هم اينجور كه تعريف ميكنن مثل اينكه اوضاش

خيلي هم خرابه !!

فقط تعجبم که چرا یه عده از دوستان گفتن بازی خوب هست و ...
حیف 3 تومن

يعني بازي در اين حد ضايست ؟!!

بازی بسیار قشنگ و جذابه
مثل خیلی بازیها تیر مفت بهت نمیده یه 5000 تا
چند تا خشاب که تیر بزنی تموم میشه و باید یه اسلحه جور کنی
من لول 8 هستم-زیباتر از قبل شده
ماموریت با سگ-کند کردن زمان-هد شات های زیبا-کتک کاری خفن-ماموریت های گوناگون

دوستان من تو مرحله شش گیر کردم .
اونجا که باید یک هلیکوپتر را که روی زمین قرار داره بمب گذاری کنیم و بعدش نمیدونم چی کار باید بکنم .

دوستان من تو مرحله شش گیر کردم .
اونجا که باید یک هلیکوپتر را که روی زمین قرار داره بمب گذاری کنیم و بعدش نمیدونم چی کار باید بکنم .
3 تا هستن که باید همرو بمب گذاری کنی. بمب رو که گذاشتی برگرد به اون محوطه حیاط بزرگه یه در جدید باز میشه برات. بمب بذار دوباره برگرد در 3 وم باز میشه و وقتی دوباره برگردی Boss بازی میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or