Dead to Rights: Retribution|XBoX 360 Version

من بازی رو گرفتم حدود 20 دقیقه بها بازی کردم
اول بازی میتونی سگ رونی کنی بعدش از سگه خبری نیست وارد ....
ولش کن از داستان بازی تعریف میشه
کلا روش بازی برای من جذاب بود ولی گرافیکش یکمی از نسخه ps2 بالاتره .

منم امروز بازی را گرفتم و مرحله مقدماتی و مرحله اول را رفتم .
گرافیک اونطوری که دوستان میگن در حد بازی های ps2 نیست اما خیلی هم بالا هم نیست .
ولی گیم پلی یه جوری هست و نمیدونم چرا نمیشه زیاد از بازی لذت برد .

مجموع امتیازها فعلا تو گیم اسپوت 5.8 یعنی بازی زیاد جالبی به نظر نمیاد !!!! من هم حس کردم بازی زیاد جالب نیست ! در کل شاید برای افرادی خاص جالب باشه !!!

از گرافیکش که بگذریم , گیم پلیِ بازیش خیلی عذاب آورِ..سنگرگیری افتضاح بیداد میکنه , نمیدونم چرا تا وقتی که دوربین پشتِ این مَرتیکه نباشه سنگر نمیگیره ..
بازم شماره های قبلیش وقتی اِسلوموشن میزدی مثل این شماره , یارو سیخ وا نمیستاد شلیک کنِ ...

من بازی رو امروز گرفتم حدود نیم ساعت بازی کردم خیلی خوب بود ( شاید برای نظر دادن زود باشه اما بازی در حد 8.0/10 بود تا اینجاش )
در ضمن اگه واقعا گرافیک براتون مهمه گرافیک خیلی خوبی داره نسبت به خیلی از بازی هایی که این چند روزه اومده مخصوصا sc:c
نمیدونم چرا میگین بده !؟ ( من تو HD tv بازی میکنم خیلی خوبه ! )
بد نیست یک نگاهی به این عکس ها بندازین چون گرافیک بازی در همین حد هست
http://www.gamespot.com/xbox360/act...convert&om_clk=gsimage&tag=images;header;more
بازی گیم پلیش یکم سخت به نظر میاد که من باهاش مشکل ندارم.
بازی خیلی خیلی خونی هست:laughing: سیستم اسلو موشن شدن بازی زمان هد شات کردن هم خیلی به بازی جو میده
سیستم مبارزه ی بازی هم من رو یاد بازی def jam میندازه بخش بدل زدن ضربات هم خیلی خوب کارشده .
داستان بازی هم کلا چیز جالبی میزنه باشه برای خودش
شاید بخاطر اغراق تو حرکات و کمی تخیلی شدن بازی باعث شده خیلی ها خوششون نیاد !
بازی avatar award هم داره

من بازی رو امروز گرفتم حدود نیم ساعت بازی کردم خیلی خوب بود ( شاید برای نظر دادن زود باشه اما بازی در حد 8.0/10 بود تا اینجاش )
در ضمن اگه واقعا گرافیک براتون مهمه گرافیک خیلی خوبی داره نسبت به خیلی از بازی هایی که این چند روزه اومده مخصوصا sc:c
نمیدونم چرا میگین بده !؟ ( من تو HD tv بازی میکنم خیلی خوبه ! )
بد نیست یک نگاهی به این عکس ها بندازین چون گرافیک بازی در همین حد هست
http://www.gamespot.com/xbox360/act...convert&om_clk=gsimage&tag=images;header;more
بازی گیم پلیش یکم سخت به نظر میاد که من باهاش مشکل ندارم.
بازی خیلی خیلی خونی هست:laughing: سیستم اسلو موشن شدن بازی زمان هد شات کردن هم خیلی به بازی جو میده
سیستم مبارزه ی بازی هم من رو یاد بازی def jam میندازه بخش بدل زدن ضربات هم خیلی خوب کارشده .
داستان بازی هم کلا چیز جالبی میزنه باشه برای خودش
شاید بخاطر اغراق تو حرکات و کمی تخیلی شدن بازی باعث شده خیلی ها خوششون نیاد !
بازی avatar award هم داره

يه حسي بهم ميگه اين پست از همه منطقي تر بوده . :biggrin1:

نوید عجب حسی داری تو هم .خب پیداست که بقیه همینجوری امدن دارن حرف میزنن من تا شب دانلود میشه بازی میکنم ولی من تو عکسا و تریلر ها که دیدم گرافیکش خوب بوده به نظر من اینا یی که میگن در حد پلی 2 یا بازی نکردن یا همینجوری امدن دارن حرف میزنن که بگن ما هم واردیم

نوید عجب حسی داری تو هم .خب پیداست که بقیه همینجوری امدن دارن حرف میزنن من تا شب دانلود میشه بازی میکنم ولی من تو عکسا و تریلر ها که دیدم گرافیکش خوب بوده به نظر من اینا یی که میگن در حد پلی 2 یا بازی نکردن یا همینجوری امدن دارن حرف میزنن که بگن ما هم واردیم
حالا شما خودتون بازی رو DL میکنین میفهمین که در حد PS2 هست یا نه.

من نمیدونم کدوم بازی ps2 همچین گرافیکی داشت پس ps2 عجب کنسولی بود ما خبر نداشتیم!
گرافیک بازی خوبه و در رده بازیهای خوبه من نکته ی منفی توی گرافیک ندیم فقط دوربینش یه ذره مسخرس!
گیم پلی هم که مثل نسخه های قبله ولی مشت . لگد خیلی بیشتر شده که من خیلی به شخصه باهاش حال میکنم و هدشاتاشم که کلی فاز میده من نکته ی بدی تو این بازی ندیدم الان من تقریبا وسطهای بازیم و کلی باهاش حال کردم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or