Dead Space

:love:
سلام . متاسفانه این بازی هم تموم شد :(

نکات مثبت :

.گرافیک
.داستان
.ترسناک
.وحشتناک
.حس تنهایی
.Gears of War + Doom 3 + Prey + Dark sector

نکات منفی :
.انیمیشن های مصنوعی و مسخره همانند Bioshock
(در انسانها)

امتیاز منم : 10/10

:love:
سلام . متاسفانه این بازی هم تموم شد :(

نکات مثبت :

.گرافیک
.داستان
.ترسناک
.وحشتناک
.حس تنهایی
.Gears of War + Doom 3 + Prey + Dark sector

نکات منفی :
.انیمیشن های مصنوعی و مسخره همانند Bioshock
(در انسانها)

امتیاز منم : 10/10
مگه عرضه شده !

از زمانی که بازی رو اولین مغازه ی موجود در ایران اورده (تازه اگر بگیریم شما همون لحظه ی اوردن بازی رو خریده باشی) کمتر از مقدار زمان لازم برای اتمام بازی (تازه بدون در نظر گرفتن خواب دست شوی غذا و...:biggrin1:)
میگزره
(البته خیلی خیلی عجیه این موضوع و منظورم این نیست که خدایی نکرده شما داری خالی میبندی;))
بعدم یه نکته کجا انیمیشن های بایوشوک مصنوعی و مسخره بودن ؟!:confused: واقعا خیلی ایراد بنی اسرائیلیی بود !!

Bingo کوروش راست میگه با کسر زمان خرید و مسافت طی شده تا منزل بدون در نظر گرفتن دستشویی خواب غذا و ... .و اینکه بدون در نظر گرفتن حتی یک لحظه Stop کردن بازی بازم همچین چیزی غیر ممکنه شما بازی رو تموم کرده باشید .البته قصد توهین ندارم همانند کوروش.
بازی فردا بعضی شرکتها میارن که اسمشون رو نمی گم:cheesygri.
راست میگه انیمیشن های بایوشاک کجا مسخره بود؟

بابا یکی زودتر در مورد این بازی توضیح بده این بازی با توجه به کلیشه ای بودنش تقریبا میشه گفت اصلا امکان نداره همچین امتیازی بیاره!!!
اومدم بگم ما که 360 نداریم یادم افتاد بازیش واسه PC هم میاد!!!:biggrin1:

ای بابا شما دیگه کی هستین ;) یهو بگین دروغ میگی خودتونو راحت کنید . من این بازی رو پریشب گرفتم از توپ خونه پاساز لباف طبقه ی پایین . ماله هیچ شرکتی هم نیست .
اصلا" الکی میگم . برید حال کنید حالا . . .

طبقه ی پایین :laughing: !! لطفا شماره تلفن و ادرس دقیقو بدید !!
من اصلا هیچ علاقه ی به گرفتن مچ ندارم ولی وقتی یکی میاد یه حرفی رو هوا میزنه و بعدشم میگه یهو بگید من دروغ گوئم (تازه من گفتم که سوئ تفاهم نشه و خیلی عجیبه و شما دروغ نمیگی) ادم نمیتونه کار دیگه ای بکنه !!
بعدم تا اون جایی که من میدونم حتی اگر جایی قرار بود بیاره اون جا توپخونه نبوده چوه هیچ وقت اولین جایی که بازیی رو میاره نیست !!;)
خیلی جاهای دیگه هم که تازه معمولا زود میارن بازی ها رو زمان رو یا فردا اخر وقت یا پس فردا علام کردن...
امیدوارم به اندازه کافی روشن شده باشه ماجرا ...

ای بابا شما دیگه کی هستین ;) یهو بگین دروغ میگی خودتونو راحت کنید . من این بازی رو پریشب گرفتم از توپ خونه پاساز لباف طبقه ی پایین . ماله هیچ شرکتی هم نیست .

100 افرین به شما که بازی رو تموم کردید :cool:

نه عزیزم کی گفت شما داری دروغ میگین :-"
ما فقط میگیم دیروز تازه اومده تو نت چجوری شما پریروز از لباف گرفتی خدا میدونه ؟!!!
خب پس برو بچ لباف 1 روز قبل از اینکه تو نت بیاد بازی رو میارن ؟ اره ؟:confused:

اتفاقا" زود تر از همه جا میاره . کافیه امتحان کنی .

آقا من که گفتم دروغ گفتم ادامش ندین دیگه . مگه میشه هنوز بازی به دست شما نرسیده من تمومش کنم ؟ :laughing:
خیلی کوتاه فکر هستین . آخه اینم چیزیه که بخوام باهاش لاف بیام و خالی ببندم ؟ :laughing:

اتفاقا" زود تر از همه جا میاره . کافیه امتحان کنی .

آقا من که گفتم دروغ گفتم ادامش ندین دیگه . مگه میشه هنوز بازی به دست شما نرسیده من تمومش کنم ؟ :laughing:
خیلی کوتاه فکر هستین . آخه اینم چیزیه که بخوام باهاش لاف بیام و خالی ببندم ؟ :laughing:
میشه از بازی یک عکس بندازی ؟ :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or