Dead Space 3 | PC

images

Developer: Visceral Games
Publisher: Electronic Arts
Genre: Third Person Shooter - Survival Horror
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: February 2013

ترس را حس كنيد ترسي خفته كه در فضا جريان دارد
باري ديگر Visceral Games دست بكار شده تا ترس در فضا را براي سومين بار به بازيكنان نشان دهد.
در سياره اي يخ زده و ايزاك و همراه جديدش درگير ماجرايي جديد شده اند ماجرايي كه بعد از اتفاقات نسخه قبل بوقوع ميپيوندد
در بازي حالت Co-Op وجود دارد و ترس را به صورت 2 نفره تجربه خواهيد كرد
سيستم كاورگيري رد بازي تاييد شده است
و عامل اصلي بازي يعني ترس كمرنگ تر شده است

1- نام كاركتر جديد جنيفر است 2-انها احتمالا تنها بازمانده هاي طوفان برف هستند 3-جنيفر قصد دارد به نوك كوه برسد. 4-هوش مصنوعي دشمنان بسيار شبيه به Resident Evil 5 و F.3.A.R. است . 5- Ellie Langford بازگشتش به بازي تاييد شده. 6- بازي الهام زياد از سري Lost Planet به خصوص Lost Planet 2 گرفته است.7- نام همراه جديد ايزاك John Carver است.8- نام سياره يخ زده هم Tau Volantis است 9-نيمه تاريك ايزاك مثل بازي POP: TT دنبالش خواهد بود 'Dark Isaac'

سيستم مورد نياز بازي :

Minimum System Requirements:

Processor: Intel : Pentium D 840 3.2GHz, AMD : Athlon 64 X2 Dual Core BE-2300
Graphics Card / GPU: Nvidia GeForce 6800 XT, AMD Radeon X1600 Pro 512MB
RAM:1GB XP/2GB Seven,Vista
Operating System (OS): Windows XP 32 bit, Windows 7 32 bit
Hard Disk Space: 10 GB
Direct X 9

Recommended System:
Processor: Intel Core 2 Quad Q6400 2.13GHz, AMD Phenom II X3 720
Graphics Card / GPU: Nvidia GeForce GTX 260, AMD Radeon HD 4870
RAM: 4 GB
Operating System (OS): Windows XP 32 bit, Windows 7 32 bit
Hard Disk Space: 10 GB
Direct X 11

• INTERNET CONNECTION, ONLINE AUTHENTICATION

تاپیک مشکلات بازی
تاپيك تصاوير بازي

Update Soon

آخرین ویرایش:
حالا که بیشتر بازی کردم بنظر من از نسخه دوم بهتره
البته میدونم اون سبک قدیمش رو نداره و نصف نسخه قبل هم ترسناک نیست تا اینجایی که من رفتم ولی تنوعش نسبت به نسخه 2 ـم بیشتره
نسخه دوم باید هی راه میرفتی بعد یک چیزی میپرید جلوت و از ترس قش میکردی:دی ولی این یک جورایی مکاناش تنوع زیاد تری داره
من خیلی خوشم اومد

گند زدن به سری Dead Space! :| واقعا لیاقت اسم Dead Space رو نداشت. خیلی مسخره کرده بودنش! اصلا ترسناک نبود.
ولی بازم ارزش بازی داره.
:|:d
دوستان co-op بازی رو میشه آفلاین زد؟!
Co-Op آفلاین؟ :-/ میشه همون کَمپیِن که. :|
منظورتون هک شده ـس؟ اگه آره، نه نمیشه. هیچ کدوم از بازیای شرکت Electronic Arts هک نمیشه. باید CDKey بخری. :دی

آقا من نفهمیدم چطوری میشه تنگستن گیر آورد؟:دی
چطوری قضیش؟:دی
فی الواقع در و دکون EA برای کشیدن پول ملت بد بخت هست.
اصلی ترین راه به دست آوردنش با اون ربات هاییه که کار می ذاری+اگه ماموریت های فرعی رو بری آخر هر کدوم یکی دو تا باکس بر می داری .اونا رو که ببری bench خودش بهت می ده.
البته اگه بخوای از سیستم بسیار هوشمندانه و دشمن شکن inventory saving سوء استفاده کنی هم راهش اینه:
ربات مبارک رو یه بار یه جایی کار بذار.از بازی quit کن بیا تو منو دوباره برو تو بازی.برو همون جایی که ربات قبلیتو گذاشتی ، دوباره می تونی ربات بذاری... این جوری از یه جایی که یه بار می تونی برداشت کنی عملا بسته به تعداد ربات هات(که مال من 3 تا بود) می تونی برداشت کنی.

با این که اصن نترسیدم..چون سری 1 و 2 ترسناکتر بود اما خوب بود و یه جورایی داستانش واسه من قشنگ بود..
به اون دوست بالایی هم بگم اره ارزش داره.

فی الواقع در و دکون EA برای کشیدن پول ملت بد بخت هست.
اصلی ترین راه به دست آوردنش با اون ربات هاییه که کار می ذاری+اگه ماموریت های فرعی رو بری آخر هر کدوم یکی دو تا باکس بر می داری .اونا رو که ببری bench خودش بهت می ده.
البته اگه بخوای از سیستم بسیار هوشمندانه و دشمن شکن inventory saving سوء استفاده کنی هم راهش اینه:
ربات مبارک رو یه بار یه جایی کار بذار.از بازی quit کن بیا تو منو دوباره برو تو بازی.برو همون جایی که ربات قبلیتو گذاشتی ، دوباره می تونی ربات بذاری... این جوری از یه جایی که یه بار می تونی برداشت کنی عملا بسته به تعداد ربات هات(که مال من 3 تا بود) می تونی برداشت کنی.
ممنون
ولی یک کلمه از حرفاتو نگرفتم:دی
من هنوز ربات ندیدم تو بازی:دی فقط یک رباتی بود شکل لاک پشت بود و ردیاب داشت

ممنون
ولی یک کلمه از حرفاتو نگرفتم:دی
من هنوز ربات ندیدم تو بازی:دی فقط یک رباتی بود شکل لاک پشت بود و ردیاب داشت
خسته نشی انقد بازی رو رفتی ؟! :D
خوب همون.
اولش یه دونه است.بعدا بیشتر می شه. باید هر جا سیگنال می ده کارش بذاری ،10 مین بعد برمی گرده تو bench ت.
قبلا هم گفتم .تا چپتر 10-12 بازی به دلیل کمبود همون تنگستن نمی تونین کرفتینگ خفنی انجام بدین.باث تا اونجاها صبر کنی.

خوب همون.
اولش یه دونه است.بعدا بیشتر می شه. باید هر جا سیگنال می ده کارش بذاری ،10 مین بعد برمی گرده تو bench ت.
قبلا هم گفتم .تا چپتر 10-12 بازی به دلیل کمبود همون تنگستن نمی تونین کرفتینگ خفنی انجام بدین.باث تا اونجاها صبر کنی.

والا منكه هر جا كار گذاشتم جواب داد چه سيگنال بده چه نده باز هم ميبيني ده دقيقه بعد كلي آيتم بهت اضافه مي كنه !

ولي در كل من به جز 3-4 چپتر اول ‘ از بقيه ي بازي خوشم اومد و راضيم كرد ...

خوب همون.
آها ممنون

فقط یک چیز دیگه
یک موجوداتی میان که هر چی میزنیشون دست و پاشونو قطع میکنی باز دوباره در میارن
اونا اصلا نمیمیرن؟؟؟
اخه بعدش یک جا یک در خرابه از در و دیوار از اینا میریزه نمیدونم چیکار کنم:دی

آها ممنون

فقط یک چیز دیگه
یک موجوداتی میان که هر چی میزنیشون دست و پاشونو قطع میکنی باز دوباره در میارن
اونا اصلا نمیمیرن؟؟؟
اخه بعدش یک جا یک در خرابه از در و دیوار از اینا میریزه نمیدونم چیکار کنم:دی

نه نمیمیرن باید فقط فرار کنی لازم نیست اون نکرومورفایی که دنبالش میانم بکشی فقط فرار کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or