Dead Space 3 | PC

images

Developer: Visceral Games
Publisher: Electronic Arts
Genre: Third Person Shooter - Survival Horror
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: February 2013

ترس را حس كنيد ترسي خفته كه در فضا جريان دارد
باري ديگر Visceral Games دست بكار شده تا ترس در فضا را براي سومين بار به بازيكنان نشان دهد.
در سياره اي يخ زده و ايزاك و همراه جديدش درگير ماجرايي جديد شده اند ماجرايي كه بعد از اتفاقات نسخه قبل بوقوع ميپيوندد
در بازي حالت Co-Op وجود دارد و ترس را به صورت 2 نفره تجربه خواهيد كرد
سيستم كاورگيري رد بازي تاييد شده است
و عامل اصلي بازي يعني ترس كمرنگ تر شده است

1- نام كاركتر جديد جنيفر است 2-انها احتمالا تنها بازمانده هاي طوفان برف هستند 3-جنيفر قصد دارد به نوك كوه برسد. 4-هوش مصنوعي دشمنان بسيار شبيه به Resident Evil 5 و F.3.A.R. است . 5- Ellie Langford بازگشتش به بازي تاييد شده. 6- بازي الهام زياد از سري Lost Planet به خصوص Lost Planet 2 گرفته است.7- نام همراه جديد ايزاك John Carver است.8- نام سياره يخ زده هم Tau Volantis است 9-نيمه تاريك ايزاك مثل بازي POP: TT دنبالش خواهد بود 'Dark Isaac'

سيستم مورد نياز بازي :

Minimum System Requirements:

Processor: Intel : Pentium D 840 3.2GHz, AMD : Athlon 64 X2 Dual Core BE-2300
Graphics Card / GPU: Nvidia GeForce 6800 XT, AMD Radeon X1600 Pro 512MB
RAM:1GB XP/2GB Seven,Vista
Operating System (OS): Windows XP 32 bit, Windows 7 32 bit
Hard Disk Space: 10 GB
Direct X 9

Recommended System:
Processor: Intel Core 2 Quad Q6400 2.13GHz, AMD Phenom II X3 720
Graphics Card / GPU: Nvidia GeForce GTX 260, AMD Radeon HD 4870
RAM: 4 GB
Operating System (OS): Windows XP 32 bit, Windows 7 32 bit
Hard Disk Space: 10 GB
Direct X 11

• INTERNET CONNECTION, ONLINE AUTHENTICATION

تاپیک مشکلات بازی
تاپيك تصاوير بازي

Update Soon

آخرین ویرایش:
تو بازی فقط دوتا اسلحه میشه حمل کرد:-/؟ ونحوهی ساخت اسلحه رو میشه یه نفر توضیح بده چه جوری باید قطعاتو بدست اورد
بازی که فوق العاده وسیع هست در کرفتینگ اسلحه
باید ور بری تا دستت بیاد !
قطعات هم که اگر خودت ترکیب نمیتونی بکنی دستور العامل های موجود در بازی رو پیدا کن و طبق اونا خودش میسازه !
قطعات هم باید پیدا کنی دیگه، توی محیط و اون درب هایی که باید با اهرم مخصوص خودشون (میتونی بسازی اهرم هارو) باز کنی و غیره هست !
-----------------------------------------------------
بهترین اسلحه هایی که میشه ساخت توی بازی (من ساختم یعنی واسه خودم)
یکی همون اسلحه ی دستی (هفتیر خودمون) معروف بازی رو با یک spike gun ترکیب کنید به همراه یک چیپ shock و یک اتچمنت kinesis که سرعت دشمنا رو حین حمله کم میکنه (فوق العاده کاربردی برای مبارزات دورادور)
و دومی هم ترکیب flame thrower یا یک مسلسل سنگین به همراه grenade luncher با چیپ عدم تاثیر انفجار روی خودتون و اتچمنت acid ! (در درگیری های نزدیک فوق العاده کاربردی که اون چیپ عدم انفجار باعث میشه اگر دشمنا دوره کردن شمارو یک انفجار گنده ایجاد کنید با grenade luncher بدون اینکه خودتون اسیب ببینید یا پَرت بشید)

بچه ها من آخر چپتر 13 گیر کردم!

اون غوله رو تمام دستای زردشو می زنم.اون چیزای زرد تو دهنشم می زنم.بعد می برمش جلوی اون نیزه ها که به طناب وصله.نیزه خودش شلیک می شه ولی بعد از چند ثانیه غوله طنابو پاره می کنه می ذاره دنبالم!چی کار باید کرد این جا رو؟!

---------- نوشته در 11:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:55 PM ارسال شده بود ----------

سلام
این Regenerator ها رو چطور میشه کشت؟:|
پ.ن:دقت کردین بازی تو طراحی دشمن چقدر به RE 4-5-6 شبیهه؟:|
نمی شه کشت.
باید فرار کنی.با stasis متوقفشون کن.یا این که پاهاشونو بزن .بعدش فرصت داری در بری

بچه ها من آخر چپتر 13 گیر کردم!

اون غوله رو تمام دستای زردشو می زنم.اون چیزای زرد تو دهنشم می زنم.بعد می برمش جلوی اون نیزه ها که به طناب وصله.نیزه خودش شلیک می شه ولی بعد از چند ثانیه غوله طنابو پاره می کنه می ذاره دنبالم!چی کار باید کرد این جا رو؟!

وقتی با نیزه ها گیر افتاد. گوشه کنار دیوار (طرف کوه) یه دستگیره هست با F بگیرش بعد F پشت سر هم بزن تا از وسط نصف بشه.
اصلا نیازی نیست بزنیش فقط گیرش بنداز.بار اول فرار میکنه فکر کنم

آخرین ویرایش:
نه. مشکل فریم نداره.
من بین 60 تا 120 فریم میگیرم.

منم 200 فریم می گرفتم یه جایی بازی قاطی می کرد اجساد توی هوا می گشن الان adaptive vsync گذاشتم 60 ثابت با تاخیر خیلی کم دارم بازی می کنم البته یه گزینه جدید هم اضافه شده smooth که اون بهتره اما روی این بازی بعضی جاهاشو می کنه 30 فریم

بازي از چپتر 5 به بعد عالي ميشه اگه اين چند چپتر ابتدايي نبود ميانگين امتيازات بازي بازم بالاي 8.5 ميشد...
كرافتينگ سلاحها هم خيلي سرگرمكننده ست ؛ سلاح مورد علاقه ي من در تمام نسخه ها line gun بوده و هست و با كاستومايزي كه ميشه روي اين سلاح تعبيه كرد بيش از پيش مرگبار و قدرتمند ميشه ...
فقط همون ايرادي كه همه بهش اشاره كردن يعني تير و آيتم هاي سلامتي ‘ دلهره بازي را كمتر كرده هرچند به شخصه دوست داشتم سيو دستي درست مثل نسخه هاي قبل‘ بازم در بازي قرار ميگرفت ؛ سيو اتوماتيك مناسب اين سبك نيست ...

من 50 درصد بازي رو رفتم فقط سه تا سلاح دارم:)) حالا اومدم اينجا ديدم بايد اسلحه بسازيم مگه اسلحه فروشي نيست پس اين همه قيمت واسه خريدشون براي چيه

سلام دوستان :دی بالاخره بازی رو خریدم و شروع کردم به بازی کردن.بازی پیشرفت خوبی داشته و گرافیکش بهتر شده. ولی ترسی که در نسخه های قبل بود در این نسخه احساس نمیشه و بیشتر شبیه به یک بازی FPS شده! فریم دهی بازی هم عالیه و فریم بازی بین 100 تا 120 متغیر هست. در کل بخوام نمره بدم 9 مناسبه :دی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or