Dead Space 3 | PC

images

Developer: Visceral Games
Publisher: Electronic Arts
Genre: Third Person Shooter - Survival Horror
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: February 2013

ترس را حس كنيد ترسي خفته كه در فضا جريان دارد
باري ديگر Visceral Games دست بكار شده تا ترس در فضا را براي سومين بار به بازيكنان نشان دهد.
در سياره اي يخ زده و ايزاك و همراه جديدش درگير ماجرايي جديد شده اند ماجرايي كه بعد از اتفاقات نسخه قبل بوقوع ميپيوندد
در بازي حالت Co-Op وجود دارد و ترس را به صورت 2 نفره تجربه خواهيد كرد
سيستم كاورگيري رد بازي تاييد شده است
و عامل اصلي بازي يعني ترس كمرنگ تر شده است

1- نام كاركتر جديد جنيفر است 2-انها احتمالا تنها بازمانده هاي طوفان برف هستند 3-جنيفر قصد دارد به نوك كوه برسد. 4-هوش مصنوعي دشمنان بسيار شبيه به Resident Evil 5 و F.3.A.R. است . 5- Ellie Langford بازگشتش به بازي تاييد شده. 6- بازي الهام زياد از سري Lost Planet به خصوص Lost Planet 2 گرفته است.7- نام همراه جديد ايزاك John Carver است.8- نام سياره يخ زده هم Tau Volantis است 9-نيمه تاريك ايزاك مثل بازي POP: TT دنبالش خواهد بود 'Dark Isaac'

سيستم مورد نياز بازي :

Minimum System Requirements:

Processor: Intel : Pentium D 840 3.2GHz, AMD : Athlon 64 X2 Dual Core BE-2300
Graphics Card / GPU: Nvidia GeForce 6800 XT, AMD Radeon X1600 Pro 512MB
RAM:1GB XP/2GB Seven,Vista
Operating System (OS): Windows XP 32 bit, Windows 7 32 bit
Hard Disk Space: 10 GB
Direct X 9

Recommended System:
Processor: Intel Core 2 Quad Q6400 2.13GHz, AMD Phenom II X3 720
Graphics Card / GPU: Nvidia GeForce GTX 260, AMD Radeon HD 4870
RAM: 4 GB
Operating System (OS): Windows XP 32 bit, Windows 7 32 bit
Hard Disk Space: 10 GB
Direct X 11

• INTERNET CONNECTION, ONLINE AUTHENTICATION

تاپیک مشکلات بازی
تاپيك تصاوير بازي

Update Soon

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز خواهشا از فونت مناسب و سایز تصاویر مناسب استفاده کنید کنید پستی ببینم که این دو مورد رو رعایت نکرده بلافاصله پاک میشه

درضمن بحث های کرک و سیستم و مشکلا رو توی تاپیک خودش مطرح کنید با تشکر !

پسر عجب بازییه خدایی
دیشب ساعت 1 اینا بود
همه خواب بودن من خابم نمیبورد
رفتم dead space زدم تا ساعت 3 اینا لا مصب بعدش تو همه جای خونه نکرولایت میدیدم:d
لامصب تیر کم میده دشمن هم خرکی زیاده

من رو hard بازی کردم یه جا میرسه که باید سوار قطار ترن بشه دوتا از این هیولا ها که هر جایشون کنده بشه باز در میاد میریزن سرم با از اینایی که نیش میزنن با دمشون من دیگه نمی دونم باید چیکار کنم همش می میرم یکی بگه باید چه جوری ردش منم ولی در کل گرافیکش از dead space 2 پایین تره مخصوصا چند ضلعی ها و کیفیت تکسچر ها امیدوارم یه چیز درست و حسابی بیاد

آقا بالاخره من متوجه نشدم این سیو dead space 2 و mass effect 3 باید کدوم مسیر باشه تا این آیتم ها آنلاک بشه !؟
حالا زرهش برام مهم نیست ولی اگه سلاحش چیز جالبیه می خوام داشته باشم ...

آقا بالاخره من متوجه نشدم این سیو dead space 2 و mass effect 3 باید کدوم مسیر باشه تا این آیتم ها آنلاک بشه !؟
حالا زرهش برام مهم نیست ولی اگه سلاحش چیز جالبیه می خوام داشته باشم ...
برای Dead Space 2
C:\Users\Your Name\Documents\EA Games
برای Mass Effect 3
C:\Users\Your Name\Documents\BioWare

من رو hard بازی کردم یه جا میرسه که باید سوار قطار ترن بشه دوتا از این هیولا ها که هر جایشون کنده بشه باز در میاد میریزن سرم با از اینایی که نیش میزنن با دمشون من دیگه نمی دونم باید چیکار کنم همش می میرم یکی بگه باید چه جوری ردش منم ولی در کل گرافیکش از dead space 2 پایین تره مخصوصا چند ضلعی ها و کیفیت تکسچر ها امیدوارم یه چیز درست و حسابی بیاد​
باید از دست اون غول گندهه در بری تا برسی به یه اتاقی اونجا یه دستگاه است میری کنارش و فعالش میکنی
بعدی هی باید تو اون اتاقه از دست اون گندهه فرار کنی تازه یکی دیگه هم میاد میشن 2 تا
yahoo_4.gif
با 3 تا از اون عقربی ها
هی در میری تا اونجا یه قطار میاد قطار که اومد سریع میری اون میلرو میی بالا و میری تو قطار و.............
yahoo_4.gif

اقا این تیکه رو قطارش خیلی اذت میکنه ! اون تیکه که 2 نفر رو میکشی بعد میگه Level the Train بعد یه سفینه ای جلو منفجر میشه منم هر کار میکنم بازم میمیرم ! خیلی رو اعصابه .

بچه ها یه سوال
فقط من مشکل کمبود tungsten دارم یا همه همینطورن؟
هر چیزی که می خوام بخرم گیر همینه .اصلا هم تو بازی گیر نمیاد! فقط این رباته میاره که اونم در حد چند تا دونه است!! در حالی که مثلا واسه یه اسلحه حداقل 400-500 تاش لازمه!

بازی مثه نسخه های قبلیش نمیشه اما همچنان داستانش جذابه!
اما همونطور که حدس میزدم جو ترسناکش دیگه مثه قبل نیست؛که بیشتر به خاطر شلوغ بودن بازیه،آخه وقتی همیشه چند نفر دور برت هستن دیگه از چی باید ترسید؟!
آیتم هم اینقدر زیاده که نمیدونی چیکارشون کنی!یه لحظه نگاه میکنی میبینی تمام فضای همراهش شده پر از Medkit های دوبل!

دوستان خواهشاً استفاده از اسپویلر فراموش نشه . حالا من خیلی حساس نیستم به این قضیه ولی خیلی ها هستن که نمیخوان هیچی در مورد بازی بدونن.

سلام .
میخام این بازی رو بگیرم چون 2 نسخه قبلی رو بازی کردم و خوشم اومد .
سوالم اینه که این بازی رو لپ تاپ HP 4540S خوب اجرا میشه ؟
کسی از دوستان این بازی رو روی لپ تاپش براحتی اجرا کرده ؟ مدل لپ تاپ ؟

من شماره دوشو بازی کردم خوشم اومد ولی این نسخش یه افتضاح به تمام معناس...
واقعا خیلی استعداد میخواد که اینطوری ب....ی به یه بازی که سازنده هاش این استعدادو الحق والانصاف که خوب داشتن

من شماره دوشو بازی کردم خوشم اومد ولی این نسخش یه افتضاح به تمام معناس...
واقعا خیلی استعداد میخواد که اینطوری ب....ی به یه بازی که سازنده هاش این استعدادو الحق والانصاف که خوب داشتن

تا خیلی هم قشنگه من خیلی خوشم اومد اون قبلی هارم رفتم اما این قشنگ تر شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or