رئیس بخش بازار یابی EA، خانم Laura Miele گفت که در پی بررسی انجام شده ثابت شد که گیمرهای کمتری حاضر به تجربه ترس به صورت تنها هستند و در همین راستا استودیوی Visceral Games بازی Dead Space 3 را نوعی بازی همکاری گروهی ساخته است
در گفتگوی انجام شده با MCV، خانم Miele گفت:
" ما تحقیقاتی پیرامون شماره اول و دوم انجام داده ایم و ما واقعا به این 2 شماره افتخار میکنیم. ما نظراتی را پیرامون اینکه تا چه حد میتوانیم بازی را به سمت جذب مصرف کنندگان بیشتر سوق دهیم، دریافت کرده ایم."
Miele خاطر نشان کرد که ترس DS همچنان در شماره سوم پا برجاست و همچنان به ریشه های خود پایبند است و کمتر از گذشته نیست با این تفاوت که مردم احساس بهتری خواهند داشت وقتی که آن را با کسی دیگر بازی کنند تا اینکه به تنهایی بازی کنند.
"ما نظراتی را نسبت به اینکه مردم هیجان را دوست دارند داشتیم در حالی که بازی کاملا ترسناک بود و در ادامه واضح بود که آنها خواستار بازی با دیگران بودند پس بنابراین ما ایده CO-OP را به بازی تزریق کردیم."
"به شخصه دوست دارم که همراه با شوهرم به یک فیلم ترسناک بروم تا اینکه در خانه و در زیر نور فیلم ترسناکی را تماشا کنم."
"ما به دنبال جذب افرادی هستیم که به هر دلیل حاضر به انجام شماره های اول و دوم نبودند."
منبع
یکی نیست بهش بگه =>



