Dead Space 3 و وعده های همیشگی

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
رئیس بخش بازار یابی EA، خانم Laura Miele گفت که در پی بررسی انجام شده ثابت شد که گیمرهای کمتری حاضر به تجربه ترس به صورت تنها هستند و در همین راستا استودیوی Visceral Games بازی Dead Space 3 را نوعی بازی همکاری گروهی ساخته است

ds3necro.jpg

در گفتگوی انجام شده با MCV، خانم Miele گفت:
" ما تحقیقاتی پیرامون شماره اول و دوم انجام داده ایم و ما واقعا به این 2 شماره افتخار میکنیم. ما نظراتی را پیرامون اینکه تا چه حد میتوانیم بازی را به سمت جذب مصرف کنندگان بیشتر سوق دهیم، دریافت کرده ایم."
Miele خاطر نشان کرد که ترس DS همچنان در شماره سوم پا برجاست و همچنان به ریشه های خود پایبند است و کمتر از گذشته نیست با این تفاوت که مردم احساس بهتری خواهند داشت وقتی که آن را با کسی دیگر بازی کنند تا اینکه به تنهایی بازی کنند.
"ما نظراتی را نسبت به اینکه مردم هیجان را دوست دارند داشتیم در حالی که بازی کاملا ترسناک بود و در ادامه واضح بود که آنها خواستار بازی با دیگران بودند پس بنابراین ما ایده CO-OP را به بازی تزریق کردیم."

"به شخصه دوست دارم که همراه با شوهرم به یک فیلم ترسناک بروم تا اینکه در خانه و در زیر نور فیلم ترسناکی را تماشا کنم."
"ما به دنبال جذب افرادی هستیم که به هر دلیل حاضر به انجام شماره های اول و دوم نبودند."

منبع

یکی نیست بهش بگه =>:|/:)

همون DS2 هم به نظر من به هیچ وجه اون حس ترس قسمت اول رو نداشت و از این نظر کاملا پسرفت کرده بود بازی :دی این یکی از همین الان وضعش مشخصه.

خب چه اشکالی داره,مثل اویل که نیست اگه Co Op هم نخوای بازی کنی یارت همیشه همرات باشه!!
خب ما که دوست نداریم تنهایی بازی میکنیم و اندازه همون 2 شماره اول میترسیم!!

با وجود اینکه اصولا از نوآوری و پیشرفت توی بازی ها حمایت میکنم ولی DS3 وضعش مشخصه ، تا الان نمایش های بازی اصلا جذبم نکرده

"ما به دنبال جذب افرادی هستیم که به هر دلیل حاضر به انجام شماره های اول و دوم نبودند."

تا حالا به ذهنتون رسیده که شاید فقط شاید با اینکارتون همون هوادارای قبلی رو هم از دست بدین ؟!

رئیس بخش بازار یابی EA، خانم Laura Miele گفت که در پی بررسی انجام شده ثابت شد که گیمرهای کمتری حاضر به تجربه ترس به صورت تنها هستند و در همین راستا استودیوی Visceral Games بازی Dead Space 3 را نوعی بازی همکاری گروهی ساخته است
:|
پ.ن:تنهایی جزئی از ترسه

در پی بررسی انجام شده ثابت شد که گیمرهای کمتری حاضر به تجربه ترس به صورت تنها هستند و در همین راستا استودیوی Visceral Games بازی Dead Space 3 را نوعی بازی همکاری گروهی ساخته است
اونوقت این بررسی رو روی کی انجام دادن؟ گیمرهای 2 ساله؟!!!! :|
با این تفاوت که مردم احساس بهتری خواهند داشت وقتی که آن را با کسی دیگر بازی کنند تا اینکه به تنهایی بازی کنند.
احساس بهتر که دیگه نمیشه ترس، میشه پارتی. :|
در کل من الان همه ی امیدم اینه که Co-Op اجباری نیست (طبق گفته ی خودشون) و گرنه همه جوره از Co-Op تو ژانر Horror متنفرم.

همون DS2 هم به نظر من به هیچ وجه اون حس ترس قسمت اول رو نداشت و از این نظر کاملا پسرفت کرده بود بازی :دی این یکی از همین الان وضعش مشخصه.
بازم به قول خودت نسخه 2 بازم کمی احساس ترس توش وجود داشت.تو نسخه 3 بازی همین یه ذره ترس هم دیگه وجود نداره.:d

این که از همون موقع که گفتن Co Op من فهمیدم از دست رفت ، دیگه نباید انتظارات قبلی رو ازش داشت.
"به شخصه دوست دارم که همراه با شوهرم به یک فیلم ترسناک بروم تا اینکه در خانه و در زیر نور فیلم ترسناکی را تماشا کنم."
شما میخوای کاره دیگه ای بکنی خانوووووووم! من میدونم :دی
الکی بازیهارو چرا خراب میکنی؟

خوب شد نگفت به شخصه دوست دارم خاله بازي كنم تا اينكه فيلم ترسناك ببينم و بترسم:|وگرنه الان شخصيت بازي با ش ورت گل گلي بود:d

با وجود استاد استيون هاوارد كارگردان نسخه قبلي و اين نسخه اصلا جاي نگراني وجود نداره...چون اين شخص استاد ساختن صحنه هايه ترسناك و هيجاني هست...بسيار به بازي اميدوارم به نظرم به معناي واقعي كلمه ميتركونه چون همون كارگردان و تيم قبلي دارن ميسازنش...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or