Dead Space 3 و وعده های همیشگی

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
رئیس بخش بازار یابی EA، خانم Laura Miele گفت که در پی بررسی انجام شده ثابت شد که گیمرهای کمتری حاضر به تجربه ترس به صورت تنها هستند و در همین راستا استودیوی Visceral Games بازی Dead Space 3 را نوعی بازی همکاری گروهی ساخته است

ds3necro.jpg

در گفتگوی انجام شده با MCV، خانم Miele گفت:
" ما تحقیقاتی پیرامون شماره اول و دوم انجام داده ایم و ما واقعا به این 2 شماره افتخار میکنیم. ما نظراتی را پیرامون اینکه تا چه حد میتوانیم بازی را به سمت جذب مصرف کنندگان بیشتر سوق دهیم، دریافت کرده ایم."
Miele خاطر نشان کرد که ترس DS همچنان در شماره سوم پا برجاست و همچنان به ریشه های خود پایبند است و کمتر از گذشته نیست با این تفاوت که مردم احساس بهتری خواهند داشت وقتی که آن را با کسی دیگر بازی کنند تا اینکه به تنهایی بازی کنند.
"ما نظراتی را نسبت به اینکه مردم هیجان را دوست دارند داشتیم در حالی که بازی کاملا ترسناک بود و در ادامه واضح بود که آنها خواستار بازی با دیگران بودند پس بنابراین ما ایده CO-OP را به بازی تزریق کردیم."

"به شخصه دوست دارم که همراه با شوهرم به یک فیلم ترسناک بروم تا اینکه در خانه و در زیر نور فیلم ترسناکی را تماشا کنم."
"ما به دنبال جذب افرادی هستیم که به هر دلیل حاضر به انجام شماره های اول و دوم نبودند."

منبع

یکی نیست بهش بگه =>:|/:)

فقط میشه امیدوار باشیم این نسخه مثل نسخه ها و بازی ها جدید زیاد بد نباشه چون میخوام یه بازی درست حسابی بازی کنیم
ولی باید بگیم که بازی قبلی از نظر داستان بسیار بهتر از دیگر بازی ها ظاهر شد b-)
ولی باید منتظر موند تا ببینیم چی میشه

والا طرفدار این سبک بازیا نیستم که بخوام خوشحال بشم یا ناراحت ولی تا جایی که من تو این جندسال یاد گرفتم ترس همیشه مساوی با تنهایی ...

"به شخصه دوست دارم که همراه با شوهرم به یک فیلم ترسناک بروم تا اینکه در خانه و در زیر نور فیلم ترسناکی را تماشا کنم."

خواسته بگه شوهر دارم سراغ من نیاید :d

خوب راست میگه دیگه
چه مسخره بازی بود سر شماره یکش در آوورده بودن کم مونده بود سکته کنم مخصوصا صحنه هایه خودکشی ادمها!
هنوز هم که هنوزه صحنه هاش یادمه :-s
این جور بازیها رو دو نفره بازی کنید لذتش دو چندان میشه

برن گمشن با این تصمیم گیریها و نظراتشون !
من نمیدونم اینا این نظرات رو از کجا میارن که کسی نمیبینه؟
مثل کپکام که RE6 رو اونطوری کرد !
همین که نور تو بازی اومده برام کافیه که بفهمم بازی اصلا ارزش یه بازی HORROR رو نداره !

آقا من می‌خوام تنهایی‌ جلو ارتش‌necrormoph ها برم، باید کی‌ رو ببینم؟:|، تورو خدا مثل LP نکنین میخواستی تنهایی‌ بازی کنی‌ به کل صنعت فحش می‌دادی.

در ضمن به نظر من DS زیاد ترسناک نیست ( به عنوان DS یه fanboy :دی) در مقابل بازی‌های ژاپنی مثل Siren اینا،اگه دفعهٔ اول باشه بازی میکنی‌ داستان و رفتار انسان‌ها می‌تونه اذیت کنند باشه ولی‌ ترسناک نیست.

صد در صد حس ترس در بازي وجود داره يك چيز كاملا مشخص و تابلويي... داريد بهانه هايه بني اسرائيلي ميگيريد...
شما اگه با یه نفر تو خونه باشید بیشتر می ترسین یا اگه تنها باشین؟ مطمئنا اگه تنها باشین.
پس شک نکنید حس ترس تو این بازی تقریبا به 0 میرسه، و تبدیل میشه به یه عنوان صرفا اکشن

به نظر من هم نسخه 2 از نظر ترس پایین تر از نسخه ی 1 بود . تنها بخشی از 2 که واقعا ترسناک بود به نظرم همون بخشی بود که بر میگرده به ایشیمورا (لوکیشن نسخه 1) نسخه 3 هم که گفته مردم حس خوبی دارن که با یکی دیگه بازی کنن منظورش افراد کم سن و سال هست و دقیقا به همین خاطر امیدی به بازی ندارم . آخه چه کسی حس خوبی داره که یه بازی ترسناک رو 2 نفره بازی کنه ؟ داداش خودم که 12 سالشه سر RE5 میگفت تنهایی میترسم نمیتونم بازی کنم ولی 2 نفری خیلی حال میده .

یه سوال این نسخه رو اجبارا باید 2 نفری بازی کرد ؟ تک نفری نمیشه انتخاب کرد ؟

کسی که از ds2 ترسیده، siren , amnesia و امثال این ها رو بازی کنه چه بلایی سرش میاد!!!!

ds3 هم که shooter اه، چیزی به نام horror توش معنی نداره

خوب راست میگه دیگه
چه مسخره بازی بود سر شماره یکش در آوورده بودن کم مونده بود سکته کنم مخصوصا صحنه هایه خودکشی ادمها!
هنوز هم که هنوزه صحنه هاش یادمه :-s
این جور بازیها رو دو نفره بازی کنید لذتش دو چندان میشه
خب برادر من بازی ترسناک هست اکشن که نیست. برن یه بازی دیگه رو اینجوری بسازن مثل Army Of Two.
من هر چی فکر میکنم نمیتونم بفهمم با چه منطقی اینا دست گذاشتن روی یه بازی ترسناک

چقدر دلم برای سری fatal frame تنگ شده . یادش بخیر . ترس این سری کجا و بازیهایی مثل dead space کجا
حالا هم که میخوان co-op کنن . حتما نسخه بعدیش هم برای جذب طرفدارای دارای بیماری قلبی میخوان توی روز برگزار کنن اونم به صورت اشاره کلیک :d

رئیس بخش بازار یابی EA، خانم Laura Miele گفت که در پی بررسی انجام شده ثابت شد که گیمرهای کمتری حاضر به تجربه ترس به صورت تنها هستند و در همین راستا استودیوی Visceral Games بازی Dead Space 3 را نوعی بازی همکاری گروهی ساخته است

با این یک جمله میشه فهمید دیگه تو بازی هیچ رقمه ترسی نخواهیم دید
تو تریلر e3هم دقیقا یک gears of war دیدیم تا یک dead space

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or