شایعه Dead Space 3 با موتور frostbite 2 در حال ساخت است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
شایعه شده بازی بعدی Dead Space با موتور قدرتمند DICE یعنی frostbite 2 در حال ساخت است
امروز صبح Johan Andersson یکی از اعضای DICE توییت کرده که به شرح زیر میباشد :
بیایید پرواز کنیم به کانادا و امریکا و نگاهی به استدیو های EA که در حال ساخت بازی با Frostbite 2 هستند نگاهی بیاندازیم
اولین ایستگاه:Montreal

همونطور که می دونید استدیو سازنده Dead Space یعنی Visceral در شهر Montreal قرار داره پس ایا Dead Space 3 با موتور
frostbite 2 در حال ساخت است ؟

این جور جوابی که شما داری میدی یه مغالته هست .من تو جایی از بحثام به کسی تیکه نپروندم و توهینم نکردم پس فلسفه این جواب شما فقط میتونه یه مغالته بی ارزش باشه که صرفا برای فرار کردن از بحث وسط کشیدی. از اول اگه حرفی برای گفتن نداشتی خب چرا اصلا شروعش کردی ؟ میگفتی این نظر شخصی منه و تموم.
اره.من مغلته گرم! نه مغالته گر!!!
اینجور که معلومه شما اون قسمت بالایی رو نخونده بودین چون جواب شما رو هم همونجا داده بودم ولی اینکه چه چیز باعث شد که این حرفو بزنی رو من نمیدونم.وگرنه من حوصله 2بار تکرار کردن حرفمو ندارم.;)
دوست عزیز Ali_Amini:
اینجور که معلومه،من و شما به هیچ وجه حرفای همدیگه رو قبول نمیکنیم.پس بهتره که بحثو بیخود ادامه ندیم.

دوست عزیز safety & peace هوش مصنوعی بازی ارتباط مستقیم با پردازشگر داره درسته که سازنده هم در کیفیت هوش مصنوعی دخیل هستن ولی بخش بزرگش هم مربوط به قدرت پردازشگر هستش به طور مثال بازی های open world در این نسل این توانایی رو ندارن که برای هر npc هوش مصنوعی جدا طراحی بشه دلیلش هم به خاطر محدود بودن پردازشگر در این زمینه هستش بخشی از صحبت هات درسته ولی بخشی هم داری احساسی صحبت میکنی آیا به نظرت بازی بازی به عظمت اسکایرم رو میشد در نسل قبل ساخت صد در صد نه پس میبینی که سخت افزار هر چه قوی تر باشه دست سازنده هم بازتره ............ البته درسته که خلاقیت در این نسل کم شده سبک بازی ها شبیه به هم شده ولی خوب بازی هایی هم بودن که تونستن این نسل رو سر پا نگه دارن بازی اسسین کرید بازی گیرز بازی آنچارتد بازی دارک سولز و........... به نظرت این بازی ها رو در نسل بعد میشد با این کیفیت و وسعت ساخت . بازی پورتال بازی خلاق و بسیار زیبا که بهش توجه زیادی شد این نسل هم مشکلات خودش رو داره ولی باید نیمه پر لیوان رو هم باید ببینیم کلا بحث بسیار بسیار زیاده........
موق باشین

آخرین ویرایش:
با اینکه خودم تعدادی از بازی های رو روی کنسول بازی میکنم باید بگم شک نکنید که نسل بعد کنسول هم نمیتونه به بای تکسچرای با کیفیت کرایسیس 2 و dx11 ش داشته باشه شاید روی pc ولی بدون شک بر روی کنسول ابدا چرا حقیقتو نگیم....باید فکر افکت باشند تا تکسچر چون کرایسیس 2 رو العان اینقدر میشه قوی کرد که چند نسل بعد هم نتونن حرفی برای گفتن داشته باشند.این حرفم از روی مدرکه که واقعا مورد توجه بعضی ها قرار میگیره تعداد کمی که تجربه کردن حرفه منو.

با اینکه خودم تعدادی از بازی های رو روی کنسول بازی میکنم باید بگم شک نکنید که نسل بعد کنسول هم نمیتونه به بای تکسچرای با کیفیت کرایسیس 2 و dx11 ش داشته باشه شاید روی pc ولی بدون شک بر روی کنسول ابدا چرا حقیقتو نگیم....باید فکر افکت باشند تا تکسچر چون کرایسیس 2 رو العان اینقدر میشه قوی کرد که چند نسل بعد هم نتونن حرفی برای گفتن داشته باشند.این حرفم از روی مدرکه که واقعا مورد توجه بعضی ها قرار میگیره تعداد کمی که تجربه کردن حرفه منو.
سخت افزار نسل بعد رو میشه برامون بگی؟

نسل بعد کنسول هم نمیتونه به بای تکسچرای با کیفیت کرایسیس 2 و dx11 ش داشته باشه شاید
شما حتما نزدیک 1 تومن خرج pc کردی و الان داری فقط دفاع میکنی و نسل بعد رو ضعیف جلوه میدی! این نسل هم از همون ابتدا قوی نبود! الان چند سال گذشته
مطمئنن اگر بخوایی U3 و رو pc اجرا کنی باید 2برابر (کمش) خرج PC کنی عزیزم!

شما حتما نزدیک 1 تومن خرج pc کردی و الان داری فقط دفاع میکنی و نسل بعد رو ضعیف جلوه میدی! این نسل هم از همون ابتدا قوی نبود! الان چند سال گذشته
اطلاعات کافی نداری چرا بحث می کنی؟فقط کارت گرافیک سیستم ایشون نزدیک به 2 تومن میشه(در حال حاضر)و قبلا هم تقریبا قیمت 1.200 رو داشته

این خبرو شما از کجا دراوردی بعد تفسیرش کردی گذاشتی اینجا ادمای بیگناه و اطفال معصومو به جون هم انداختی ؟؟؟؟

یارو با دار و دستش رفتن ی شهری که از قرار معلوم اونجا ی استودیو هم دارن میخوان برن ی سری بزنن مگه فقط ی استودیو گیم تو مونترال هست ؟ مگه فقط ی استودیو داره با این فراست بایت 2 بازی می سازه ؟؟؟؟

DEAD SPACE مهره سوختس با انریل انجین 4 هم بسازن تکراری و کلیشه ایه

نسل بعد کنسول هم نمیتونه به بای تکسچرای با کیفیت کرایسیس 2 و dx11 ش داشته باشه
شاید شما حتما نزدیک 1 تومن خرج pc کردی و الان داری فقط دفاع میکنی و نسل بعد رو ضعیف جلوه میدی! این نسل هم از همون ابتدا قوی نبود! الان چند سال گذشته

نسل نسل نکن باو....
چطو اون موقع که گیرز 1 و 2 و الان 3 رو ساختن م یگقتین کنسول حالا حالا ها کشش داره تو این نسل بازیهای خوب زیاده فلانه و بیساره حالا متوجه شدی که این نسل از ابتداش همین بوده ؟=))
هر وقت نسل بعد اومد شد شبیه حال حاضر کامپیوتر یا حتی نزدیک بهش شد میشه ازش دفا کرد چیزی که هنو نیست وجود نداه تخریب کردن نداره توهمشو هم نگیرید آی فیلم اوتار نشون میده بازیاش آخر عاقبت و 100 تای کامپیوتره نوچ . عزیزم این خبرها نیست
هر وقت یو3 برای جفت کنسول و پی سی اومد متوجه میشید کنسول یعنی چی پی سی یعنی چی
همین الان ویچر داره میاد باسه کنسول کافیه 2 تا عکس از یجای بازی گرفته بشه کار تمومه =))
در ضم مورچه چیه که کله پاچش چی باشه =))

سخت افزار نسل بعد رو میشه برامون بگی؟

داداش عزیزم نیازی به گفت و میل سخت افزارش نیست.. . شما هم اگر قدرتی که در کرایسیس 2 هستش رو ببنید بدون شک این کامنتا واسه نقل قول حرف بنده نمیذاری...شاید واسه بعضی یا بقول معروف حرف من یه جور طمع ولی نه اینجور نیست دوست عزیز شما حرف ما رو به حقیقت بگیر ببین چی میشه...اگر نسل بعد تونستن تکسچرایی و گرافیکی در حد و اندازه کرایسیس 2 نسخه ی مد شده ی balck fire 2 رو بدن ...شما هر چی دوست داشتی بگو....نمی شه واقعا که نمیشه ...چون اخر و زمان گرافیک رو به نمایش میذاره...البته در اینده باشد قدرت های بیشتری رو از این انجین تنها بر روی maxwell ببنیمو بس...نه کنسول های نسل اینده ...من بر این باورم...و بدون شک هم همینطر هستش...

---------- نوشته در 04:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:11 PM ارسال شده بود ----------

این خبرو شما از کجا دراوردی بعد تفسیرش کردی گذاشتی اینجا ادمای بیگناه و اطفال معصومو به جون هم انداختی ؟؟؟؟

یارو با دار و دستش رفتن ی شهری که از قرار معلوم اونجا ی استودیو هم دارن میخوان برن ی سری بزنن مگه فقط ی استودیو گیم تو مونترال هست ؟ مگه فقط ی استودیو داره با این فراست بایت 2 بازی می سازه ؟؟؟؟

DEAD SPACE مهره سوختس با انریل انجین 4 هم بسازن تکراری و کلیشه ایه

نسل نسل نکن باو....
چطو اون موقع که گیرز 1 و 2 و الان 3 رو ساختن م یگقتین کنسول حالا حالا ها کشش داره تو این نسل بازیهای خوب زیاده فلانه و بیساره حالا متوجه شدی که این نسل از ابتداش همین بوده ؟=))
هر وقت نسل بعد اومد شد شبیه حال حاضر کامپیوتر یا حتی نزدیک بهش شد میشه ازش دفا کرد چیزی که هنو نیست وجود نداه تخریب کردن نداره توهمشو هم نگیرید آی فیلم اوتار نشون میده بازیاش آخر عاقبت و 100 تای کامپیوتره نوچ . عزیزم این خبرها نیست
هر وقت یو3 برای جفت کنسول و پی سی اومد متوجه میشید کنسول یعنی چی پی سی یعنی چی
همین الان ویچر داره میاد باسه کنسول کافیه 2 تا عکس از یجای بازی گرفته بشه کار تمومه =))
در ضم مورچه چیه که کله پاچش چی باشه =))

دوست عزیزم خر بخنده :|

چطور هنوز هیچکدوم نتونستن به بای کیفیت بافت ها و گرافیکی در crysis 1 برسن ؟ شما که میخندی یکمی هم منطقی باش ...البته شکی نیست خندت یه جور گریست و باید این موضوع رو هم بذیرفت...که تا درکت به اون قسمتانرسیده شنگول باشو بخند...البته این خنده ها مزییاد کردیم بعد فهمیدیم چه خبره

کسی که داره the witcher 2 نسخه ی x360 رو با pc مقایسه میکنه در یه کلام باید فسنجون کنه بره ...درجه ذهنی خودتو به نمایش گذاشتی با یه جمله ...نیازی نیست بیشتر در موردش بگیم...زوره واقعا..هم عجیبه هم عجیبید.
بخند ببنیم 720 ij میشه 1080 اون 30 فریمت میشه 60 اون low res texture ها رو میتونی مجزا کنی ....با این وجود باید بخندی /:)

---------- نوشته در 04:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:16 PM ارسال شده بود ----------

بحث قیمت نیست اصلا سیستم من یا شما 10 میلیون...
به گفته ی شما این نسل از همون اول ضعیف بود ...و با این وعض باید ودا نسل بعد رو هم خوند...اگر کمی باز ببنیدی می فهمید که خیلی عقب هستن خیلی....باور کن دوست عزیز من طرف چیزی رو میگیرم قویتره نه چیزی که چیزی به حساب نمییاد و بخاطر اینکه دارمش ازش طرفداری کنم...

با توجه ی به گفته dark girl که همچین سوالی از بنده برسیدس واقعا ابتدایی بو د...اخه نیازی نیست که من سخت افزار کنسول رو معرفی کنم شما نگاهیی به سخت افزار های اینده داشته باشید که داره مثل باد بیشرفت میکنه خوب یا این وعض باید بذیرفت که یه کنسول راکت نمی تونه دومی بییاری ...مثل چیزی که العان هست باور کنید بزور سازند ها دارن برای اینها بازی میسازند ...مجبورنتد بخاطر در امد شون.

---------- نوشته در 04:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:22 PM ارسال شده بود ----------

اطلاعات کافی نداری چرا بحث می کنی؟فقط کارت گرافیک سیستم ایشون نزدیک به 2 تومن میشه(در حال حاضر)و قبلا هم تقریبا قیمت 1.200 رو داشته

نه دوست عزیز بذار راحت باشند دوستان....

من چیز هایی رو دیدم که به نتیجه + رسیدم... دور از بازی اصلا نرف افزار تست 3d mark 11 اونقدر گرافیک داره که وقتی در حال تست کارت گرافیک هستی واقعا حیرت زده میشی از این قدرت که چطور میتونه همچین چیزی رو رندر کنه کارت گرافیک ...واقعا ادمو حیرت زده میکنه در اون صورت دوستانی که نزدیک بنده هستند هم با من هم نظر میشن و خیلی چیزارو میبذیرند.

توجه کنید...

به گفته ی epic که این موضوع رو 1 سال بیش گفت pc های العان بیشتر از 10 برابر از کنسول ها قدرت دارند در صورتی که همین چند مدت بیش گفته شد که xbox نسل بعد 6 برابر از کنسول العان قدرت داره..در صورتی که 2015 رو باید maxwell رو دید که چطور جهان واقعی رو با 60 فریم واستون رندر میکنه...اینها همه ثابت میشه فقط دوستان باید از مسخره بازی و طرفداری بیخودی دست بکشن.
(حالا بگید اینا همش حرف ولی تا نبینید و دنبالش نرید و توجه نکیند بش ازین حرفا رو زیییییییییییییییاد میزنید دووووووووووووستان یادم نمی ره که من مثل خیلی از شما ها یه دنده و لج باز سره اینکه کنسول رو برتر یا مساوی بدونم ولی وعض فرق کرد و العان چیزیایی هستند که نمبشه اصلا مقایسه کرد .)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or