مگه نمیگیME ? خب عنوان این نسل هستش و قطعا ipش تا نسل های بعدی هم ادامه پیدا میکنه.چرا فکر میکنی نسل بعد خلاقیت و نواوری وجود نداره یا مثلا افت میکنه ؟! اینو توضیح بده شاید جواب سوالات خیلی های دیگه هم باشه
ببین از این واضح تر نمیتونم بگم پس خوب گوش کن چون دفعه بعدی در کار نیست!!!! من میرم پی گذشته تو هم برو دنبال سرنوشت خودت در آینده ای که هیچی ازش نمونده!!! :
اره درسته!!! ME خلاقانه بود-Limbo خلاقانه هست و همچنین .......... .
بستگی داره خلاقیتو توی چی ببینی! که خیلیا توی گرافیک میبینن.پس تا میتونی انکار کن.

طبق گفته خیلی از سازنده های مشهور،نمونش جان کارمک،این نسل هنوز
نتونسته از کل قدرت خودش استفاده کنه.با اینکه میدونم الان به جان کارمک هم گیر میدین،ولی باید حقیقتو گفت.
لا به لای توضیحی که دارم میدم این سوال مطرح میشه روی چه حسابی نمیتونن ME برای این نسل بدن بیرون؟

چه چیزی مانع از انجام این کار میشه؟

بار صدم)برای اینکه این نسل هنوز میتونه-هنوز توانایی داره-It Can Because It Can-هنوز پتانسیل داره-هنوز میتونن برای راضی کردن شما
گرافیکو بیشتر کنن.
ببین! این نسل هنوز جا داره! سعی کنین درک کنین! حقیقت اینه که نسل بعد چیزی غیر از گرافیک بیشتر نمیتونه بهتون بده!
آره! دست سازنده ها رو باز میذاره ولی برای اینکه روی گرافیک کار کنن!
چند تا بازی داریم که واقعا
بازین؟
چرا فکر میکنین نمیشه توی نسل حاضر خلاقیت آورد و باید رفت برای نسل بعد تا خلاقیت داشته باشیم؟
چرا همه بازیا شدن یا COD Clone یا GeOW Clone؟
آره برای شماها به طرز شگفت انگیزی که در دیدن حقایق ناتوانین باید تداخل داشته باشه
اول اینکه وقتی میگم محیط interactive تر از همیشه میشه یا دست سازنده ها برای استفاده از فیزیک باز میشه به این معنیه که کنسولهای بعدی دست سازنده ها رو برای خلاقیت هر چه بیشتر باز میکنه
دیگه حوصله ندارم چیزی بگم.:d
دوستان همین الان دوباره تکرار میکنم:
من قدیمیم! من مال گذشته ام! من توانایی دیدن ظرافت کنسول ها رو ندارم! من هرگز استطاعت خریدن یه کنسول رو نداشتم! و هر چی دوستان لطف میکنن و میگن:d
باشه! پس من میرم همون ماریومو بازی کنم!!!!:d