شایعه Dead Space 3 با موتور frostbite 2 در حال ساخت است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
شایعه شده بازی بعدی Dead Space با موتور قدرتمند DICE یعنی frostbite 2 در حال ساخت است
امروز صبح Johan Andersson یکی از اعضای DICE توییت کرده که به شرح زیر میباشد :
بیایید پرواز کنیم به کانادا و امریکا و نگاهی به استدیو های EA که در حال ساخت بازی با Frostbite 2 هستند نگاهی بیاندازیم
اولین ایستگاه:Montreal

همونطور که می دونید استدیو سازنده Dead Space یعنی Visceral در شهر Montreal قرار داره پس ایا Dead Space 3 با موتور
frostbite 2 در حال ساخت است ؟

یه سوالی که از بچگی منو مشغول کرده اینه که:
چرا همه منتظر نسل بعد هستن؟ واقعا چرا؟ مثلا این دوستمون گفت:

عذر میخوام،نسل بعد تا نسل حاضر به غیر از گرافیک چی دارن؟؟ جدا چی داره؟
مهم اینه که یه شاهکار باید بیاد بیرون.چه روی این نسل چه روی نسل بعدی.
همش با عناوین سطحی روبرو هستیم و تعداد عناوین خوب خیلی کم هستن.
والا هر جا میرم میبینم همه منتظر نسل بعد هستن.
نسل بعد هم که بیاد همین آشه و همین کاسه....
عزیز من شما از کجا اینقدر مطمئنی که نسل بعد فقط گرافیکه؟ شاید نسل بعد ابزارهایی جدیدی وارد این عرصه بشند و تغییر ایجاد کنند.

عزیز من شما از کجا اینقدر مطمئنی که نسل بعد فقط گرافیکه؟ شاید نسل بعد ابزارهایی جدیدی وارد این عرصه بشند و تغییر ایجاد کنند.
خواهیم دید....
خواهیم دید....
تغییراتش انچنانی هم نیست.هست؟
تا اینجایی که میدونیم واقعیت اینه که نسل قبل یا بهتره بگم نسل های قبل صنعت بازی و بازی سازی خیلی عالی بود.
الان کی به کیه!!!!
یه حقیقته محضه!!!نسل بعد بالاخره میاد و میره و دوباره نسل بعدش و.....................
این قضیه نسل های بعد هم بالاخره یه جایی تموم میشه......
حالا هی به خودتون تلقین کنین که نسل بعد وقتی بیاد میترکون.آره میترکونه ولی صنعت بازی رو میترکونه.اینو خوب درک کنین......

خواهیم دید....
خواهیم دید....
تا اینجایی که میدونیم واقعیت اینه که نسل قبل یا بهتره بگم نسل های قبل صنعت بازی و بازی سازی خیلی عالی بود.
الان کی به کیه!!!!
یه حقیقته محضه!!!نسل بعد بالاخره میاد و میره و دوباره نسل بعدش و.....................
حالا هی به خودتون تلقین کنین که نسل بعد وقتی بیاد میترکون.آره میترکونه ولی صنعت بازی رو میترکونه.اینو خوب درک کنین......
خب تموم بشه،که چی؟
تلقین کنیم؟ میترکونه؟ صنعت بازی رو میترکونه؟
عزیز ریلکس باش لازم نیست اینقدر سیاه و خیلی جدی رو این مورد اینطوری فکر کنی و نظر بدی،مخالف نسل تاحالا ندیده بودم.:d به هر حال نظر شخصی شما هم محترم هست، منم تو پست اولم نظر شخصیم و اون چیزی رو که در مورد بازی تمایل داشتم رو بیان کردم.

خب تموم بشه،که چی؟
تلقین کنیم؟ میترکونه؟ صنعت بازی رو میترکونه؟
عزیز ریلکس باش لازم نیست اینقدر سیاه و خیلی جدی رو این مورد اینطوری فکر کنی و نظر بدی،مخالف نسل تاحالا ندیده بودم.:d به هر حال نظر شخصی شما هم محترم هست، منم تو پست اولم نظر شخصیم و اون چیزی رو که در مورد بازی تمایل داشتم رو بیان کردم.
منظورم اینه که هستن هنوز بازیایی که با خلاقیتشون میتونن بازیای بزرگ رو شکست بدن.مونش Limbo و Mine Craft.
من میگم به جای این که این همه تمرکز بیش از حد روی یه نسل و اونم فقط برای رقابت با همدیگه داشته باشن،بیان همین وقت وتمرکز و نیرو رو در قالب ایده های جدید و خلاقانه روی ساخت یه بازی پیاده کنن.
خداییش چندتا بازی داریم که توشون خلاقیت به کار رفته؟ بیشتریاشون تقلید از یه اثر دیگه هستن.جرات نمیکنن یه بازی و یه IP متفاوت بدن چون میترسن شکست بخوره.
الا بلا صنعت بازی دوری ترکیده!!!:d
نه من مخالف نسل نیستم.میگم نسل حاضر و حتی قدیم توانایی و پتانسیل عناوین شاهکار و عالی رو داره هنوز.

خواهیم دید....
خواهیم دید....
الان کی به کیه!!!!

خب معلومه هیجان انگیزه. توی نسل بعد تکسچرهای واقعگرایانه تر از همیشه خواهیم داشت ، انیمیشن ها دیگه کاملا طبیعی میشن ، محیط interactiveتر از همیشه میشه ، دست سازنده ها برای استفاده فیزیک از همیشه بازتر میشه(مثلا فیزیک سیالاتی مثل آب و خون که من از الان برای دیدنشون لحظه شماری میکنم:d) ، هوش مصنوعی پیشرفته تر میشه که بازم همه چیز رو به واقعیت نزدیک تر میکنه. در واقع اگه dead spaceای توی نسل بعد عرضه بشه من شک ندارم که ترسناکترین نسخه تو این سری خواهد بود.

هنوز اینجا خیلی ها نمیدونن سخت افزار قوی تر و پیشرفته تر = با گرافیک،هوش مصنوعی،فیزیک و در نهایت گیم پلی بهتر (شاید کلمه بهتر کم باشه بهتره بگیم متحول تر !) هستش.

پس،شما تو این نسل حاضر موندگار بشید بزارید ما هم به نسل خبیس بعد برسیم! :)

توی نسل بعد تکسچرهای واقعگرایانه تر از همیشه خواهیم داشت ،
گرافیک
انیمیشن ها دیگه کاملا طبیعی میشن
گرافیک
حیط interactiveتر از همیشه میشه
گرافیک
دست سازنده ها برای استفاده فیزیک از همیشه بازتر میشه(مثلا فیزیک سیالاتی مثل آب و خون که من از الان برای دیدنشون لحظه شماری میکنم:d)
گرافیک
هوش مصنوعی پیشرفته تر میشه که بازم همه چیز رو به واقعیت نزدیک تر میکنه
هوش مصنوعی پیشرفته تر میشه؟ این بستگی به خود سازنده داره که بازیشو چه طوری بتونه بسازه.ربطی نداره.
هنوز اینجا خیلی ها نمیدونن سخت افزار قوی تر و پیشرفته تر = با گرافیک،هوش مصنوعی و در نهایت گیم پلی بهتر (شاید کلمه بهتر کم باشه بهتره بگیم متحول تر !) هستش.
تقلید /:)
در ضمن،الان دیگه دونستم.ممنون استاد بزرگوار!!!!:">
ندیدم لا به لای حرفاتون،حرفی از نو آوری بزنین.جای تعجبی نیست.نا خود اگاه جایی برای خلاقیت و نواوری نمیمونه.
پس،شما تو این نسل حاضر موندگار بشید بزارید ما هم به نسل خبیس بعد برسیم! :)
خبیث
رو چشم.وایسا دنیا من میخوام پیاده شم............

آخرین ویرایش:
ندیدم لا به لای حرفاتون،حرفی از نو آوری بزنین.جای تعجبی نیست.نا خود اگاه جایی برای خلاقیت و نواوری نمیمونه.
عزیز من شما که مخالفی و طرز فکرت اینه برو کنسولهای دو دهه قبل مثل PS1 رو بازی کن که یه زمانی نواوری داشتن ! مگه نمیگی نواوری ؟؟؟ خب برو کنسولای نینتندو رو بگیر.
یا اصلا چرا عکس ME رو گذاشتی تو امضات ؟! مگه نمیگی نباید پیشرفت کنه ؟ خب این عنوانی بود که گیم پلی نواورانه داشت ...

عزیز من شما که مخالفی و طرز فکرت اینه برو کنسولهای دو دهه قبل مثل PS1 رو بازی کن که یه زمانی نواوری داشتن ! مگه نمیگی نواوری ؟؟؟ خب برو کنسولای نینتندو رو بگیر.
یا اصلا چرا عکس ME رو گذاشتی تو امضات ؟! مگه نمیگی نباید پیشرفت کنه ؟ خب این عنوانی بود که گیم پلی نواورانه داشت ...
اولا ME چه ربطی به نسل بعد داره؟
دوما چه ربطی داره که من گذاشتمش امضا؟
سوما اره اتفاقا یه سبک جدیدی رو آورد و واقعا ارزش داره بازیش.به خاطر همین گذاشتمش تو امضا.
حرفات جالبن واقعا!!!
یه بار دیگه پستای منو بخون با دقت!!!
4 ساعت روضه نمیخونم!!! دارم میگم نوآوری-خلاقیت-ایده های جدید-.....دیگه به چه زبونی بگم؟:-/ خوب دقت کن، نگفتم گرافیک;)
هنوز افرین به نینتندو که همش با بیشترین دقت و خلاقیت سری های قدیمیشو به روز رسانی میکنه.اصلا همون کنسولش خلاقیت بود.راستی،Move شباهت به یه چیز دیگه نمیده؟:-/ کینکت چی؟:-/
باز خوبه که نینتندو بحثش از اینا جداست.....

باو چرا میزنین به خاکی :دی

مهم نیس نسل بعد میاد یا نمیاد .. مهم اینه که بدبختیش به ما عقب مونده ها میرسه ! :| چند نفر با این وضع دلار ps4 میخرن ؟ تازه اگه بازی هاش کپی نشه که باید از زندگیت بگذری به بازی هاش پول بدی که اصلا عاقلانه نیست ! برای اونوری ها که فرقی نداره ... پس سعی کنید لذت ببرید :دی

sry for off topic ...

کلا این اشخاصی که با نسل بعد مخالفت میکنن به دو دسته تقسیم میشن :

1- تازه کنسول خریدن
2-درک درستی از محتوا،خصوصیات و ویژگی های نسل بعد ندارن.

مگه نمیگیME ? خب عنوان این نسل هستش و قطعا ipش تا نسل های بعدی هم ادامه پیدا میکنه.چرا فکر میکنی نسل بعد خلاقیت و نواوری وجود نداره یا مثلا افت میکنه ؟! اینو توضیح بده شاید جواب سوالات خیلی های دیگه هم باشه :)
ضمنا،از رو منبر هم بیا پایین کسی اینجا حوصله ی روضه و اینچیزا رو نداره :d
سوما اره اتفاقا یه سبک جدیدی رو آورد و واقعا ارزش داره بازیش.به خاطر همین گذاشتمش تو امضا.
کلا حرفات تداخل داره!
هوش مصنوعی FEAR هنوزم از 60% بازی‌های کنونی‌ بالاتر هست. گیم پلی هم که کلا مربوط به سازنده هست که چقدر خلاق باشن
دلیل Fear کاملا مشخصه ! عنوانی بود که با لیدپلتفرم PC ساخته شد نه کنسول ! خیلی فرق میکنه.:d
گیم پلی خوب تو عنوانهای این نسل هم زیاد هست اما نکته اینحاست که ما گیم پلی میخوایم که کاملا پایه و اساسش برا اساس فیزیک و هوش مصنوعی نسل بعد همراه باشه ! این نسل دیگه جایی واسه این حرفها نداره.

Last edited by a moderator:
این تایید شه بهترین خبر ممکن می‌شه واسه من :دی هنوزمDS 2 نصب هست رو سیستم بعضا چند مرحله میرم!

فقط زیاد با ساخت شدن بازی باFrostbite موافق نیستم،موتور خیلی‌ سنگینی‌ هست و تو تنظیمات پایین مشکلات زیادی دارن بازی هاش. با همون انجین خود Visceral ساخته بشه کاش.

هنوز اینجا خیلی ها نمیدونن سخت افزار قوی تر و پیشرفته تر = با گرافیک،هوش مصنوعی،فیزیک و در نهایت گیم پلی بهتر (شاید کلمه بهتر کم باشه بهتره بگیم متحول تر !) هستش.
هوش مصنوعی FEAR هنوزم از 60% بازی‌های کنونی‌ بالاتر هست. :d گیم پلی هم که کلا مربوط به سازنده هست که چقدر خلاق باشن

گرافیک

گرافیک

گرافیک

گرافیک

هوش مصنوعی پیشرفته تر میشه؟ این بستگی به خود سازنده داره که بازیشو چه طوری بتونه بسازه.ربطی نداره.
اول اینکه وقتی میگم محیط interactive تر از همیشه میشه یا دست سازنده ها برای استفاده از فیزیک باز میشه به این معنیه که کنسولهای بعدی دست سازنده ها رو برای خلاقیت هر چه بیشتر باز میکنه دوم هم اینکه هوش مصنوعی به عنوان یه تکنیک پیشرفته ، به شدت پردازش cpu رو تحت شعاع قرار میده و تو این نسل به خاطر سخت افزار ضعیف دست سازنده ها برای خلق npcهای بیشتر و بهتر به خاطر همین محدودیت بسته هست که توی نسل بعد این محدودیت به شدت کنار میره و سازنده ها باز هم به قول شما میتونن توی گیم پلی خلاقیت بیشتر ، از خودشون نشون بدن !
دیگه حوصله ندارم چیزی بگم.
yahoo_4.gif

دوستان همین الان دوباره تکرار میکنم:
من قدیمیم! من مال گذشته ام! من توانایی دیدن ظرافت کنسول ها رو ندارم! من هرگز استطاعت خریدن یه کنسول رو نداشتم! و هر چی دوستان لطف میکنن و میگن
yahoo_4.gif

باشه! پس من میرم همون ماریومو بازی کنم!!!!
yahoo_4.gif
yahoo_24.gif

این جور جوابی که شما داری میدی یه مغالته هست .من تو جایی از بحثام به کسی تیکه نپروندم و توهینم نکردم پس فلسفه این جواب شما فقط میتونه یه مغالته بی ارزش باشه که صرفا برای فرار کردن از بحث وسط کشیدی. از اول اگه حرفی برای گفتن نداشتی خب چرا اصلا شروعش کردی ؟ میگفتی این نظر شخصی منه و تموم.

آخرین ویرایش:
مگه نمیگیME ? خب عنوان این نسل هستش و قطعا ipش تا نسل های بعدی هم ادامه پیدا میکنه.چرا فکر میکنی نسل بعد خلاقیت و نواوری وجود نداره یا مثلا افت میکنه ؟! اینو توضیح بده شاید جواب سوالات خیلی های دیگه هم باشه :)
ببین از این واضح تر نمیتونم بگم پس خوب گوش کن چون دفعه بعدی در کار نیست!!!! من میرم پی گذشته تو هم برو دنبال سرنوشت خودت در آینده ای که هیچی ازش نمونده!!! :
اره درسته!!! ME خلاقانه بود-Limbo خلاقانه هست و همچنین .......... .
بستگی داره خلاقیتو توی چی ببینی! که خیلیا توی گرافیک میبینن.پس تا میتونی انکار کن.;)
طبق گفته خیلی از سازنده های مشهور،نمونش جان کارمک،این نسل هنوز نتونسته از کل قدرت خودش استفاده کنه.با اینکه میدونم الان به جان کارمک هم گیر میدین،ولی باید حقیقتو گفت.
لا به لای توضیحی که دارم میدم این سوال مطرح میشه روی چه حسابی نمیتونن ME برای این نسل بدن بیرون؟:-/ چه چیزی مانع از انجام این کار میشه؟:-/
بار صدم)برای اینکه این نسل هنوز میتونه-هنوز توانایی داره-It Can Because It Can-هنوز پتانسیل داره-هنوز میتونن برای راضی کردن شما گرافیکو بیشتر کنن.
ببین! این نسل هنوز جا داره! سعی کنین درک کنین! حقیقت اینه که نسل بعد چیزی غیر از گرافیک بیشتر نمیتونه بهتون بده!
آره! دست سازنده ها رو باز میذاره ولی برای اینکه روی گرافیک کار کنن!
چند تا بازی داریم که واقعا بازین؟
چرا فکر میکنین نمیشه توی نسل حاضر خلاقیت آورد و باید رفت برای نسل بعد تا خلاقیت داشته باشیم؟
چرا همه بازیا شدن یا COD Clone یا GeOW Clone؟
کلا حرفات تداخل داره!
آره برای شماها به طرز شگفت انگیزی که در دیدن حقایق ناتوانین باید تداخل داشته باشه;)
اول اینکه وقتی میگم محیط interactive تر از همیشه میشه یا دست سازنده ها برای استفاده از فیزیک باز میشه به این معنیه که کنسولهای بعدی دست سازنده ها رو برای خلاقیت هر چه بیشتر باز میکنه
دیگه حوصله ندارم چیزی بگم.:d
دوستان همین الان دوباره تکرار میکنم:
من قدیمیم! من مال گذشته ام! من توانایی دیدن ظرافت کنسول ها رو ندارم! من هرگز استطاعت خریدن یه کنسول رو نداشتم! و هر چی دوستان لطف میکنن و میگن:d
باشه! پس من میرم همون ماریومو بازی کنم!!!!:d=))

بستگی داره خلاقیتو توی چی ببینی! که خیلیا توی گرافیک میبینن.پس تا میتونی انکار کن.
چرا فکر میکنین نمیشه توی نسل حاضر خلاقیت آورد و باید رفت برای نسل بعد تا خلاقیت داشته باشیم؟
ببین این خلاقیتی که چپ رو راست ازش میگی و گفتم،کنسولهای نینتندو دارن.برو اونو بخر هنوزم دیر نشده.
کنسولهای سونی و مایکروسافت هم واسه خلاقیت بوجود نیومدند! اما واسه احترام به شماها هم یه چیزهایی مثل Kinect و Move رو هم گذاشتن روش!
کسی عنوان Geow یا Uncharted و یا خیلی های دیگه رو واسه خلاقیتش بازی نمیکنه.اینهمه طرفدار هم منتظر خلاقیت نیستن! همین گرافیک،رزولوشن،فرم ریت یا با توجه قدرت سخت افزاری فیزیک و هوش مصنوعی در کنارش باشه کافیه.کسی توقع چیز دیگه ای نداره ...
با اینکه میدونم الان به جان کارمک هم گیر میدین،ولی باید حقیقتو گفت.
جان کارمک بحثش جداست با اینکه یه اشتباه محض کرد و لیدپلتفرم رو کنسول قرار داد و خودش هم بوضوح این موضوع رو مطرح کرد مگرنه بحث دیگه ای نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or