Wrath OF Joker
کاربر سایت
یه سوال ؟! :d
این مارکر توی این قسمت چرا اینقدر بزرگ شده بود ؟!
خود آیزاک هم دفعه اول دیدش ورمالید ! :d
یه سوال ؟! :d
این مارکر توی این قسمت چرا اینقدر بزرگ شده بود ؟!
این Red Marker نبود که توی شماره اول از بین بردیمش، این رو جدید ساختن اسمش هم فکر کنم Black Marker باشه
آره اینا فهمیدم که الی یا نیکول گفت به آیزاک که جدید ساختن و ...
فقط میخوام بدونم که یعنی خود مردم ساختن ؟! بعد قدرتش رو از مارکر روی زمین میگرفت ؟!
دمت گرم از جوابت !Red Marker رو با انجام مهندسی معکوس بر روی مارکر اصلی که در گذشته و روی زمین پیدا شده بود به وجود آوردن و برای انجام آزمایش روی Aegis VII گذاشتن که در ادامه قضایای DS1 به وجود اومد. حالا توی شماره دوم اومدن با استفاده از شناختی که آیزاک و بقیه که با رد مارکر ارتباط داشتن این بلک مارکر رو بزرگ تر هم ساختن که شعاع تاثیراتش بیشتر باشه، در اصل این مارکر های ثانویه دیگه ارتباطی با مارکر اصلی ندارن ولی خب قدرت های اون رو در خودشون دارن
Red Marker رو با انجام مهندسی معکوس بر روی مارکر اصلی که در گذشته و روی زمین پیدا شده بود به وجود آوردن و برای انجام آزمایش روی Aegis VII گذاشتن که در ادامه قضایای DS1 به وجود اومد. حالا توی شماره دوم اومدن با استفاده از شناختی که آیزاک و بقیه که با رد مارکر ارتباط داشتن این بلک مارکر رو بزرگ تر هم ساختن که شعاع تاثیراتش بیشتر باشه، در اصل این مارکر های ثانویه دیگه ارتباطی با مارکر اصلی ندارن ولی خب قدرت های اون رو در خودشون دارن
:dآقا من یه جا تو چپتر 6 گیر کردم:
همونجا که بعد از سیو کردن,از پله ها میای پایین,برای بار دوم این سگ ها که نوبتی به آدم حمله می کنند هستند.خیلی زیادن,این مین پرت کن هم خریدم ولی باز هم یکی دو تاشون دخلم را در میارن.کسی راهی بلد نیست؟
:d:d
سگ ؟! :d این بازی مگه سگ هم داره ؟!
درست جاتو بگو و نشونی بده ! من که هیچی نفهمیدم !
تا اونجایی که من میدونم Red Marker رو نساختن بلکه توسط سفینه ایشی مورا تو اون سیاره پیدا کردن. این مارکر دومی بود که تو شماره دوم توسط حافظه ایزاک بازسازی شد و جالب اینجا بود که این دو مارکر دارای دو نیت متفاوت از همدیگه بودن...
آقا من یه جا تو چپتر 6 گیر کردم:
همونجا که بعد از سیو کردن,از پله ها میای پایین,برای بار دوم این سگ ها که نوبتی به آدم حمله می کنند هستند.خیلی زیادن,این مین پرت کن هم خریدم ولی باز هم یکی دو تاشون دخلم را در میارن.کسی راهی بلد نیست؟
کنارتون یه چیزی شبیه به کپسول هست که منفنجر میشه.باید اونه بگیرین و ببرین کنار در روی اون نصب کنید بعد بهش شلیک کنید در نهایت در هل میده و میچرخهدوستان من اینجا گیر کردم در چپتر 8 از یه در آهنی بزرگ زرد رنگ که نیمه باز هم هست نمی تونم بگذرم عکساشو گذاشتم البته کیفیت پایینی داره ولی فک کنم متوجه بشید کجا را می گم
http://myup.ir/images/64489317812596280812.jpg
http://myup.ir/images/69151096016230396108.jpg