Dead Space 2, Xbox 360 Thread

:|

5m_right.jpg

این دختره Daina چقدر زود مرد؟ اصلا کاراکترهای Dead Space چرا انقدر گذرا هستند؟! بلافاصله بعد از اولین دیدار فرت میشن!!!

:|

5m_right.jpg

این دختره Daina چقدر زود مرد؟ اصلا کاراکترهای Dead Space چرا انقدر گذرا هستند؟! بلافاصله بعد از اولین دیدار فرت میشن!!!
کلا یکم ds2 شخصیت پردازی قویی نداره و شخصیت ها بدون اینکه اصلا معرفی و ساخته و پرداخته بشن حذف میشن

کلا یکم ds2 شخصیت پردازی قویی نداره و شخصیت ها بدون اینکه اصلا معرفی و ساخته و پرداخته بشن حذف میشن

ولی مردن Daina دیگه خیلی تابلو بود! من اینو توهین به شعور بازیباز می دونم :d البته سازنده ها اینکارو می کنن تا حس تنهایی و ترس بیشتر بشه ولی روشهای بهتری ام هست. فکر کنم گیم اسپات هم برای همین 8.5 داد

ولی مردن Daina دیگه خیلی تابلو بود! من اینو توهین به شعور بازیباز می دونم :d البته سازنده ها اینکارو می کنن تا حس تنهایی و ترس بیشتر بشه ولی روشهای بهتری ام هست. فکر کنم گیم اسپات هم برای همین 8.5 داد

اره ولی حیف شد:d تازه داشت ازش خوشم میومد:d

يكي ديگه از نقاط ضعف بازي همين ضربه زدن توي جنازه هاست .ادم عصابش خورد ميشه هي جنازه هارو بايد لگد كني اونم ايزاك كه اينقدر محكم و با حرص لگد ميكنه حالا نميشد وقتي ميكشي مثل 1 خودش بندازه بيرون هر چي هست شايد هم احتمالا اينارو خوردن :d

يكي ديگه از نقاط ضعف بازي همين ضربه زدن توي جنازه هاست .ادم عصابش خورد ميشه هي جنازه هارو بايد لگد كني اونم ايزاك كه اينقدر محكم و با حرص لگد ميكنه حالا نميشد وقتي ميكشي مثل 1 خودش بندازه بيرون هر چي هست شايد هم احتمالا اينارو خوردن :d

اتفاقا به نظرمن ین لگد زدن که به بازی اضافه شده خیلی جالبه ... :d البته شما با شلیک کردن هم میتونی هرچی دارن رو بیرون بریزی...

اتفاقا به نظرمن ین لگد زدن که به بازی اضافه شده خیلی جالبه ... :d البته شما با شلیک کردن هم میتونی هرچی دارن رو بیرون بریزی...
لگد زدن بود از قبل اشتباه نشه دوستان گير ولمون نكنن اما به نظر من يه كار اضافيه حالا دوستاني كه بازي رو كردن شايد با من هم عقيده باشن .با تير فكر نكنم مخلفات بيرون بريزه بايد حتمني له كني جسد بيچاره رو .دقت داشته باشيد حتمني :d

با این کار میخواستن خشونت را در بازی بیشتر نمایش بدن
بنظر من خوب بود ( اما تا یه حدی، نه اینکه تا یکسال هم ضربه بزنی باز تکه تکه شه )

ما هم بازی را تمام کردیم بسی حال کردیم با اعصاب و روانمان بازی کردیم.:d

کسانی که تمام کردن بخونن!
این آخرش که با الی سوار اون سفینه میشن یهو یه جاش ریتم ترسناک میشه بعد به الی نگاه میکنه میگه what؟ این یعنی شماره 3 هم هست ؟

این موجوده هم که خودش رو بازسازی میکرد بد فرم رو اعصابم بود همشم مثل کنه دنبالم بود)x

آخرین ویرایش:
ما هم بازی را تمام کردیم بسی حال کردیم با اعصاب و روانمان بازی کردیم.:d

کسانی که تمام کردن بخونن!
این آخرش که با الی سوار اون سفینه میشن یهو یه جاش ریتم ترسناک میشه بعد به الی نگاه میکنه میگه what؟ این یعنی شماره 3 هم هست ؟

این موجوده هم که خودش رو بازسازی میکرد بد فرم رو اعصابم بود همشم مثل کنه دنبالم بود)x

توی اون صحنه منتظر بود یه اتفاقی مثل اتفاقی که در پایان نسخه ی 1 افتاد اونجا هم بیفته اما نسخه ی 3 حتما وجود خواهد داشت

• Like
Reactions: ADSL
دوستانی که بازی را تموم کردن بخونن
احتمال خیلی خیلی زیاد نسخه سومی هم خواهد آمد. چون مارکر اصلی روی زمین قرار داره و همه مشکلات زیر سر زمین هستش و ایزاک هم الان زخم خورده و میدونه چطور مارکر از بین میره
پس lets finish this

فقط کسایی که تموم کردن:

به نظرم الینا به هیچ وجه نمیتونست تخیل باشه. چون آیزاک تونست تخیالات ذهن خودش رو شکست بده و مارکت هم به همین دلیل نابود شد (چون با تخیلات ذهن آیزاک و stross ساخته شده بود) پس دیگه آیزاک باید سالم سالم باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or