Dead Space 2 | PS3

من بازی رو امروز تموم کردم ، واقعا بازی ترسناک و در حین حال جذابی بود ! امیدوارم دوباره نسخه جدیدی ازش بسازن چون واقعا حیفه که تو همین دو نسخه تموم بشه !:d

من بازی رو امروز تموم کردم ، واقعا بازی ترسناک و در حین حال جذابی بود ! امیدوارم دوباره نسخه جدیدی ازش بسازن چون واقعا حیفه که تو همین دو نسخه تموم بشه !:d

عزیزم بزار بازی بیاد بعد شما بازی رو تموم کن !!!! این همه اون بیچاره ها زحمت کشیدن این بازی رو ساختن !!!! بچه ها میگم اگه نشخه ی پی سی شو بگیرین بازی کنین به صرفه تر براتون آب نیمخوره !؟

عزیزم بزار بازی بیاد بعد شما بازی رو تموم کن !!!! این همه اون بیچاره ها زحمت کشیدن این بازی رو ساختن !!!! بچه ها میگم اگه نشخه ی پی سی شو بگیرین بازی کنین به صرفه تر براتون آب نیمخوره !؟

اين جور بازي ها رو LCD بزرگ تر با دسته كنسول لذتبخش تر هست...كيفيت كنسولي با پي سي هم كه تفاوتي نداره..ديگه باقيش به جيب مبارك مربوطه....ولي بازيش ارزش اورجينال رو داره معركس

من بازی رو گرفتم وتا Chapter 5 رفتم.درکمال ناباوری اصلا نترسیدم:-oمحیط بازی خوب کار شده بود.
خوشمان امد:d
راستی Dead Space Exteraction رو هم با دسته میتونین بازی کنین:dخیلی باحاله وقتی میخوای شب رنگ رو روشن کنی باید دسته رو تکون بدی تا روشن بشه.
خوشمان امد:d:d;)

اين جور بازي ها رو LCD بزرگ تر با دسته كنسول لذتبخش تر هست...كيفيت كنسولي با پي سي هم كه تفاوتي نداره..ديگه باقيش به جيب مبارك مربوطه....ولي بازيش ارزش اورجينال رو داره معركس

ولی فکر کنم با نسخه ی پی سی ش یه خرده متفاوت باشه ها ! مطمئنا قدرت یه پی سی حرفه ای رو یه کنسول که تکنولوژی 4 سال پیشه،نمیتونه داشته باشه ! من فکر کنم گرافیکش بتونه تو پی سی بالاتر باشه ! به هر حال به قول شما بازیش با دسته شاید یه فاز دیگه ای بده

دوستان من وقتی تو بخش مولتی کد رو وارد میکنم ارور میده قبول نمیکنه بازی هم نو بود. فعلا زدم رو Trial 3 روزه ولی مولتیش واقعا خداس بخصوص وقتی necromorph ها میشی.

مطمئن هستید؟ چون من همین رفتم نگاه کردم و همون قیمتی بود که قبلا هم گفتم. میشه یک لینک معتبر بابت حرفتون بدین.
لینک معتبر که چشمای خودم تو فروشگاه :d
اما اگه amazon.de رو چک کنید نمیدونم چرا هنو. مال نسخه 360 گرونتره
http://www.amazon.de/Space-Collecto..._1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1296730454&sr=8-1

http://www.amazon.de/Dead-Space-2-C..._5?ie=UTF8&s=videogames&qid=1296730484&sr=8-5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or