Dead Space 2 | PS3

من نسخه دمو رو دانلود و بازي و تمام كردم خيلي باحال و ترسناك بود:d
من هم مشكل تير داشتم ولي رفتم تو كار تن به تن و دهنه همرو سرويس كردم:>
ولي خيلي كوتاه بود ، تقريبا 20 دقيقه اگه يه ضرب همرو بكشي و بري:">
دركل يه همه پيشنهاد ميكنم نسخه دمو رو بازي كنند و بعد به خريد بازي فكر كنند!!!!;)

Collector's Edition خفنی داره .

deadspace2.ce.lg.jpg

Dead Space 2 game for PlayStation 3 (PlayStation Move compatible).
Isaac Clark's collectible replica Plasma Cutter. Plasma Cutter is modeled from the new design in Dead Space 2 and features trigger activated LED lights.
The Dead Space 2 Original Soundtrack. Soundtrack features an hour of music compiled from the score of Dead Space 2 and a scoring of the Dead Space 2 featurette.
Rare lithograph depicting Necromorph transformation concept art by Visceral Games artist Brett Marting.
Isaac Unitology Suit and accompanying Force Gun in-game items. Each offer unique advantages to the player when used in Dead Space 2
--------------

مگه با موو هم میشه بازی کرد؟

این رو که خیلی وقت پیش معرفی کردند و بنده از اون موقع در کف این پک به سر میبرم:دی ایشالا با قیمت خوب بیارن ایران.

در مورد ساپورت move هم یک نسخه که قبلا برای wii اومده رو که اگه اشتباه نکنم اسمش extraction یا یک همچین چیزی بود رو تو این پک گذاشتند تا ملت بازی کنند:دی

این رو که خیلی وقت پیش معرفی کردند و بنده از اون موقع در کف این پک به سر میبرم:دی ایشالا با قیمت خوب بیارن ایران.

در مورد ساپورت move هم یک نسخه که قبلا برای wii اومده رو که اگه اشتباه نکنم اسمش extraction یا یک همچین چیزی بود رو تو این پک گذاشتند تا ملت بازی کنند:دی

نسخه HD دیگه ؟!

80$ تو آمازون Pre-order میکنه ..
من گرفتمش.فکر کنم تو ایران 120 این طورا در بیاد.

نسخه HD دیگه ؟!

80$ تو آمازون Pre-order میکنه ..
من گرفتمش.فکر کنم تو ایران 120 این طورا در بیاد.
آره HD شده هست.

آره قیمتش رو هم دیدم. انصافا عالی هست.
زبونت رو گاز بگیر بابا چه خبره:دی اگه بشه مثل پک HR که 95 خریدم و قیمت دلاریش هم 80 بود بگیریم عالی میشه. البته با چند نفر صحبت کردند میگفتند یک سری مشکلات به وجود اومده و کلا پک هایی که وارد می کنند ممکنه گرون تر بشه

آره HD شده هست.

آره قیمتش رو هم دیدم. انصافا عالی هست.
زبونت رو گاز بگیر بابا چه خبره:دی اگه بشه مثل پک HR که 95 خریدم و قیمت دلاریش هم 80 بود بگیریم عالی میشه. البته با چند نفر صحبت کردند میگفتند یک سری مشکلات به وجود اومده و کلا پک هایی که وارد می کنند ممکنه گرون تر بشه
توي المان 160 euro قيمتشه و مال xbox 360 169 euro

بازی هنوز تو دبی دست پخش کننده ها نرسیده... چند روز تاخیر داره، ما رو هم گذاشتن تو خماری
احتمالاً تو ایران هم همزمان با دبی پخش میشه
کیوان این بازی با خشونت زیادش اجازه عرضه تو دبی میگیره؟
آخه یادمه اونحا GOW نبود یا مثلا هوی رین
بعد من از فروشنده پرسیدم چرا این بازیا اینجا نیستن، گفت بازیهای صحنه دار و خشن توی امارات اجازه پخش ندارن :|

کیوان این بازی با خشونت زیادش اجازه عرضه تو دبی میگیره؟
آخه یادمه اونحا GOW نبود یا مثلا هوی رین
بعد من از فروشنده پرسیدم چرا این بازیا اینجا نیستن، گفت بازیهای صحنه دار و خشن توی امارات اجازه پخش ندارن :|

با خشونت کاری ندارن، فقط n*dity و ایجور مسائل رو گیر میدن. Dead Space 1 که بدون هیچ مشکلی عرضه شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or