Dead Space 2 | PC [پست اول خوانده شود]

هرگونه پست با مضمون مشکل در مورد کرک و دیگر مشکلات مانند مشکلات گرافیکی و نصب بازی باید در تاپیک مربوطه پیگیری شود. در غیر این صورت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

مشکلات Dead Space 2(کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

با تشکر از همکاری شما.
dead-space-2-300x300.jpg

Visceral Games
EA GAMES
ACTION
TBA 2011​

با توجه به حتمی شدن نسخه ی PC دیدم جای این تاپیک خالیه!
- این قسمت سه سال بعد از شماره اول بازی و دریک ایستگاه فضایی بسیار بزرگ به نام Sprawl اتفاق میفتد.

- ایستگاه Sprawl مدت زیادی است که در مخروبه های یکی از قمرهای سیاره زحل ساخته شده است. سفینه ی ایشیمورا (سفینه ای که داستان شماره اول بازی در آنجا اتفاق افتاد) در مقابل این شهر بسیار بسیار کوچک است. این شهر از قسمتهای مختلفی مانند مناطق دولتی، سازمانی و مناطق عمومی، مراکز خرید، مدارس و کلیساها تشکیل شده است.

- در شماره دوم عناصر ترس حتی بیشتر از قبل شده و از قرار معلوم آیزاک با موقعیت ها و باس های وحشتناک و غیر ممکنی روبرو خواهد شد.

- به گفته سازندگان قدم گذاشتن آیزاک بهتر و کمی سریعتر از قبل شده است.

- آیزاک این بار علاوه بر معلق شدن میتواند در میان فضا به جهت های مختلف حرکت کند. او در این حالت قادر به استفاده از اسلحه نیز خواهد بود.

- اسلحه و دشمنان جدیدی به بازی اضافه میشوند. یکی از دشمنان جدید در بازی بچه های مُرده، لخت و بی لب (البته دندانهایشان کاملا معلوم است!) هستند که با چنگال هایشان شما را به سمت مرگ هدایت میکنند! دشمنان دیگر، موجوداتی گازانبر به دست که با چیزی شبیه به یک زبان بزرگ میتوانند شما را به سمت خود بکشند!، اسکلتها و همچنین موجوداتی که در خفا حرکت میکنند و ناگهانی شما را در گوشه ای گیر می اندازند!
از اسلحه ی جدید بازی هم میتوان به Javelin Gun اشاره کرد.

- و بله! بالاخره این بار شاهد صحبت کردن آیزاک خواهیم بود!! آیزاک در شماره دوم به معنای واقعی معرفی و در کل شخصیت پردازی بهتری از آیزاک ارائه خواهد شد.

- مهمترین قسمت اضافه شدن مولتی پلیر در بازی است! به گفته یکی از سازندگان " این مود واقعا جذاب است. شما در مقابل نکرومورف هایی که توسط انسان کنترل میشود قرار میگیرید."

با تشکر Dreadlord , Dr.ДядsЙ.

[ [/

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
یه چیز خودمونی بگم بهتون.. شخصیت dead space 2 یه کم سوسول بود..به suit اون توجه کنین می بینین.اما dead space 1 واقعا راه رفتنش هم با ابهت بود....(نظر من)

بازی رو تموم کردم فوق العاده بود! واقعا ارزش این همه صبر کردن و روز شماری رو داشت.

درسته که ترسناکی زیادی نداشت ولی شوکُ خشونت های خوبی داشت.

برم Dead Space: Aftermath رو ببینم که الان به عنوان دسر بدجور میچسبه ! :دی

یکی از زیباترین صحنه های بازی هم از نظر من:

http://www.xfire.com/profile/selon13/screenshots/?view#110523718

http://www.xfire.com/profile/selon13/screenshots/?view#110523736

بازی 2-3 جاش چند تا تیکه باحال طنز هم داشت چسبید :دی مخصوصا اونجاش که اِلینا میگه:

you own me a eye

من نگرفتم از عصبانیت گفت یا شوخیش گرفته بود :)) ولی بدجور خندم گرفت :دی

فکر نکنم دقیقا همینو بشه پیدا کرد واسه بنر میخواین ؟ یا کاور cd ?

واسه بنر میخوام... میخوام بزنم به اتاقم .. خیلی کشتم .. به زور پیداش کردم...میگم اگه با کیفیتش باشه بهتره چون این کیفیت نداره.. کیفیت باکیفیت HQ یا HD میخوام>:d<

واسه بنر میخوام... میخوام بزنم به اتاقم .. خیلی کشتم .. به زور پیداش کردم...میگم اگه با کیفیتش باشه بهتره چون این کیفیت نداره.. کیفیت باکیفیت HQ یا HD میخوام>:d<

دقیقا همون عکس رو پیدا نکردم ولی چند تا عکس 1080 p هست از dead space 2

http://www.gameranx.com/features/id/1112/article/dead-space-2-wallpapers-in-hd/

بازی رو تموم کردم فوق العاده بود! واقعا ارزش این همه صبر کردن و روز شماری رو داشت.

درسته که ترسناکی زیادی نداشت ولی شوکُ خشونت های خوبی داشت.

برم Dead Space: Aftermath رو ببینم که الان به عنوان دسر بدجور میچسبه ! :دی

یکی از زیباترین صحنه های بازی هم از نظر من:

http://www.xfire.com/profile/selon13/screenshots/?view#110523718

http://www.xfire.com/profile/selon13/screenshots/?view#110523736

بازی 2-3 جاش چند تا تیکه باحال طنز هم داشت چسبید :دی مخصوصا اونجاش که اِلینا میگه:

you own me a eye

من نگرفتم از عصبانیت گفت یا شوخیش گرفته بود :)) ولی بدجور خندم گرفت :دی
منظورت همون "you owe me one eye" بود دیگه؟

یه چیز خودمونی بگم بهتون.. شخصیت dead space 2 یه کم سوسول بود..به suit اون توجه کنین می بینین.اما dead space 1 واقعا راه رفتنش هم با ابهت بود....(نظر من)
اتفاقا آیزاک تو این Suit خیلی هم با حال بود.
مخصوصا وقتی ماسکش بصورت رو میومد رو سرش خیلی جالب بود.:d

منظورت همون "you owe me one eye" بود دیگه؟

حالا مگه چقدر فرق دارن :-/ به هر حال منظورم همونجا بود دقیق یادم نیس چی گفت صحنه وحشتناکی بود :d

موندم داستان چطور میخواد ادامه داشته باشه.

چون الان آیزاک زمین بره و بگیرنش و... داستان خیلی شبیه نسخه دوم میشه! از یه طرف هم overseer فکر نکنم دست بردار باشه...

حالا مگه چقدر فرق دارن :-/ به هر حال منظورم همونجا بود دقیق یادم نیس چی گفت صحنه وحشتناکی بود :d

موندم داستان چطور میخواد ادامه داشته باشه.

چون الان آیزاک زمین بره و بگیرنش و... داستان خیلی شبیه نسخه دوم میشه! از یه طرف هم overseer فکر نکنم دست بردار باشه...
own به معنی : "داشتن، مالک، صاحب" هست.
owe به معنی :"مدیون بودن، بدهکار بودن" هست.
حالا فرق داره؟:d

بچه ها من یه مشکلی دارم تو chapter 7 بازی... یه جا به یه در می رسم که باز نمی شه و میگه با این suit نمی تونید وارد بخش معدن بشید منم suit قبلیمو پوشیم اما باز در باز نشد... فکر کنم مشکل از کرک بازیه... درسته؟

• Like
Reactions: leonk13
مشکل شما از کرک بازی هست دوست عزیز ، این کرک رو دانلود کن و بریز که مشکلتون حل بشه :

Server 1 : Persiangig
Server 2 : Mediafire
Server 3 : 4shared
———————————-​
Soft Ware Size : 13MB
Password : www.p30source.com

بچه ها من یه مشکلی دارم تو chapter 7 بازی... یه جا به یه در می رسم که باز نمی شه و میگه با این suit نمی تونید وارد بخش معدن بشید منم suit قبلیمو پوشیم اما باز در باز نشد... فکر کنم مشکل از کرک بازیه... درسته؟

کمی عقب تر توی اتاق یه جسد هستش... گوشش رو بگیرید بیارید بندازیدش جلوی در :دی البته مطمئن نیستم همون در باشه ولی اگه برید جلوی در و آیزاک از الینا بپرسه این در چرا باز نمیشه و... اونوقت خود الینا هم میگه که شاید جسد اون یارو همون اطراف باشه و بتونی ازش استفاده کنی .

• Like
Reactions: LeGolaS

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or