Dead Space 2 | PC [پست اول خوانده شود]

هرگونه پست با مضمون مشکل در مورد کرک و دیگر مشکلات مانند مشکلات گرافیکی و نصب بازی باید در تاپیک مربوطه پیگیری شود. در غیر این صورت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

مشکلات Dead Space 2(کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

با تشکر از همکاری شما.
dead-space-2-300x300.jpg

Visceral Games
EA GAMES
ACTION
TBA 2011​

با توجه به حتمی شدن نسخه ی PC دیدم جای این تاپیک خالیه!
- این قسمت سه سال بعد از شماره اول بازی و دریک ایستگاه فضایی بسیار بزرگ به نام Sprawl اتفاق میفتد.

- ایستگاه Sprawl مدت زیادی است که در مخروبه های یکی از قمرهای سیاره زحل ساخته شده است. سفینه ی ایشیمورا (سفینه ای که داستان شماره اول بازی در آنجا اتفاق افتاد) در مقابل این شهر بسیار بسیار کوچک است. این شهر از قسمتهای مختلفی مانند مناطق دولتی، سازمانی و مناطق عمومی، مراکز خرید، مدارس و کلیساها تشکیل شده است.

- در شماره دوم عناصر ترس حتی بیشتر از قبل شده و از قرار معلوم آیزاک با موقعیت ها و باس های وحشتناک و غیر ممکنی روبرو خواهد شد.

- به گفته سازندگان قدم گذاشتن آیزاک بهتر و کمی سریعتر از قبل شده است.

- آیزاک این بار علاوه بر معلق شدن میتواند در میان فضا به جهت های مختلف حرکت کند. او در این حالت قادر به استفاده از اسلحه نیز خواهد بود.

- اسلحه و دشمنان جدیدی به بازی اضافه میشوند. یکی از دشمنان جدید در بازی بچه های مُرده، لخت و بی لب (البته دندانهایشان کاملا معلوم است!) هستند که با چنگال هایشان شما را به سمت مرگ هدایت میکنند! دشمنان دیگر، موجوداتی گازانبر به دست که با چیزی شبیه به یک زبان بزرگ میتوانند شما را به سمت خود بکشند!، اسکلتها و همچنین موجوداتی که در خفا حرکت میکنند و ناگهانی شما را در گوشه ای گیر می اندازند!
از اسلحه ی جدید بازی هم میتوان به Javelin Gun اشاره کرد.

- و بله! بالاخره این بار شاهد صحبت کردن آیزاک خواهیم بود!! آیزاک در شماره دوم به معنای واقعی معرفی و در کل شخصیت پردازی بهتری از آیزاک ارائه خواهد شد.

- مهمترین قسمت اضافه شدن مولتی پلیر در بازی است! به گفته یکی از سازندگان " این مود واقعا جذاب است. شما در مقابل نکرومورف هایی که توسط انسان کنترل میشود قرار میگیرید."

با تشکر Dreadlord , Dr.ДядsЙ.

[ [/

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
محمد خیلیها (از جمله خود من) همون باس فایتهای گنده و بی شاخ دم رو بیشتر می پسندن. مثل همون Boss مرحله پایانی DS1 یا Boss های سری Resident Evil.
خب نکته اینجاست که dead space نه resident evil هست نه هیچ بازی دیگه ای! daed space یه بازی جدیده که یه سری المانهای منحصر به فرد رو وارد دنیای گیم کرده و استایل و سبک و سیاق خودشو داره. پس اون رو با بازیهای دیگه مقایسه نکن. تو dead space بیشتر از اینکه با باس فایتا سر و کله بزنی، مشغول سر و کله زدن با صحنه های سینماییش هستی.اگه دقت کرده باشی تو همون dead space اورجینال، غول اخر بازی به هیچ وجه سخت نبود ولی بسیار هیجان انگیز شده بود.اونچیزی که باعث ایجاد اون هیجان شده بود، جو سینمایی بازی بود تا لذت یه رقابت سخت با غولش.این چیزیه که dead space رو از هر عنوان دیگه ای متمایز میکنه.ولی وقتی قضیه جالبتر میشه که dead space در عین سینمایی کردن بازی، به هیچ وجه بر خلاف بازیهای ابدوغی مثل uncharted 2 یا MW1,2 ، به بازیکن باج نمیده که فقط یه صحنه سینمایی رو تجربه کنن بلکه مهارتشون رو هم به چالش میکشه.
در مجموع تمامی المانها عالی بازی از جمله گرافیک، صداگذاری، روند ، گیم پلی اونقدر عالی و استادانه کار شده بودن که من به شخصه اون رو بهترین تجربه tps این نسلم میدونم.
این دیگه ازون حرف ها بودا
حالا مدرن رو قبول دارم ولی آنچارتد بی برو برگرد یه بازی برجسته توی این نسله و تو عالی بودنش هیچ شکی نیست
حالا تو خوشت نمیاد دلیل نمی شه که این جوری بکوبونیش!:biggrin1: البته اینم فکر می کنم واسه کل کلت با کنسول باز هاست و الا کمتر کسی رو دیدم که آنچارتد ببینه و خوشش نیاد
نه منظورمو بد متوجه شدی. به هیچ وجه نگفتم بده ! منظورم این بود از اون بازیهاییه که چالشی برات ایجاد نمیکنه. یه خط بهت میدن که مثل بچه خوب و بدون اینکه اذیت بشی ازش بری جلو و از دیدن صحنه های سینماییش لذت ببری:biggrin1:

آخرین ویرایش:
ه بر خلاف بازیهای ابدوغی مثل uncharted 2
این دیگه ازون حرف ها بودا
حالا مدرن رو قبول دارم ولی آنچارتد بی برو برگرد یه بازی برجسته توی این نسله و تو عالی بودنش هیچ شکی نیست
حالا تو خوشت نمیاد دلیل نمی شه که این جوری بکوبونیش!:دی البته اینم فکر می کنم واسه کل کلت با کنسول باز هاست و الا کمتر کسی رو دیدم که آنچارتد ببینه و خوشش نیاد

وحیدجون منم نداشتن باس فایت رو برای این بازی یه ضعف نمی دونم هرچند اگه داشت بهتر می شد !
در کل بازی خیلی نسبت به نسخه قبل روونتر و بهتر شده .
100 در 100. DS2 نسبت به قبل واقعا بهتر شده. بخصوص Gun Fight ها که تو DS اصلا خوب نبود ولی الان لذت بخش شده.

خب نکته اینجاست که dead space نه resident evil هست نه هیچ بازی دیگه ای! daed space یه بازی جدیده که یه سری المانهای منحصر به فرد رو وارد دنیای گیم کرده و استایل و سبک و سیاق خودشو داره. پس اون رو با بازیهای دیگه مقایسه نکن. تو dead space بیشتر از اینکه با باس فایتا سر و کله بزنی، مشغول سر و کله زدن با صحنه های سینماییش هستی.اگه دقت کرده باشی تو همون dead space اورجینال، غول اخر بازی به هیچ وجه سخت نبود ولی بسیار هیجان انگیز شده بود.اونچیزی که باعث ایجاد اون هیجان شده بود، جو سینمایی بازی بود تا لذت یه رقابت سخت با غولش.این چیزیه که dead space رو از هر عنوان دیگه ای متمایز میکنه.ولی وقتی قضیه جالبتر میشه که dead space در عین سینمایی کردن بازی، به هیچ وجه بر خلاف بازیهای ابدوغی مثل uncharted 2 یا MW1,2 ، به بازیکن باج نمیده که فقط یه صحنه سینمایی رو تجربه کنن بلکه مهارتشون رو هم به چالش میکشه.
در مجموع تمامی المانها عالی بازی از جمله گرافیک، صداگذاری، روند ، گیم پلی اونقدر عالی و استادانه کار شده بودن که من به شخصه اون رو بهترین تجربه tps این نسلم میدونم.

نه منظورمو بد متوجه شدی. به هیچ وجه نگفتم بده ! منظورم این بود از اون بازیهاییه که چالشی برات ایجاد نمیکنه. یه خط بهت میدن که مثل بچه خوب و بدون اینکه اذیت بشی ازش بری جلو و از دیدن صحنه های سینماییش لذت ببری:biggrin1:
مهمترین خصیصه DS2 همون صحنه های سینمایی هست که اشاره کردی. مثلا تو مرحله 7 بازی صحنه ای که آیزاک یه در رو باز میکنه و ناگهان یه جنازه از بالا میفته تو سرش.

مشکل اینجاست که همه عادت کردیم که آخر هر مرحله با یه کات سنس وارد مبارزه با غول آخر بشیم اونم یه غول بی شاخ و دمی که سر و تهش معلوم نیست و الا DS2 باس داشت خوبشم داشت ولی طوری قرار داده شده بود که بازیباز اپیزودیک و قسمت قسمت بودن بازی رو زیاد احساس نکنه و در اصل حس کنه که داره یه فیلم تماشا می کنه.همون هدفی که با ورداشتن HUD بازی توی DS1 کلید خورد و همه چیز در داخل خود بازی نشون داده می شد. بعد قرار هم نیست که همیشه غول ها تک باشن و یه قیافه عجیب و غریب داشته باشن.مثلا حمله ناگهانی 5-4 تا از دشمن های خفن بازی در حین انجام یه کار که باید روش تمرکز کنی یا فرار از یه گله نکرومورف واسه خودش یه باس فایته. Visceral با این کارش خواست سنت شکنی بکنه و الا کسایی که این موجودات و او لباس های فوق العاده آیزک رو طراحی می کنن می تونستن یه 4-5 تا هم باس فایت کلاسیک طراحی کنن.( البته اونایی که گفتم اسمش باس فایت نیست ولی شاید بعضا دو برابر یه باس فایت گیمر و توانایی هاش رو به چالش می کشید)

دوست عزیز شما که تو پست های قبلت گفتی DS1 هیچ نوآوری نداشت!!!!:))
چرا پس آلان داری نوآوری های DS1 رو لیست میکنی؟ بلی این DS1 بود که برای اولین بار
HUD رو از صفحه بازی حذف کرد که خیلی از بازی مقلد آن شدند.
دوست عزیز هسته اصلی DS2 همون بازی 3 ساله پیش است.و بازی هیچ نواوریه خاص و
انقلابی نداره.این در حالیه که
DS1 بازی بود که نواوری های بسیاری داشت،این بازی اولین بازی بود که هنر هفتم رو بدون دستبرد بیش از حد از گیم پلی به صنعت بازی های رایانه یی پیوند زد.
نبود HUD در بازی و حرکت دوربین TARVLING گونه که باعث میشد دوربین حرکتی نرم و رون
رو داشته باشه.تمام این ها در DS2 مو به مو با کمی تعغییرات در بهبود بازی انجام شد.پس وقتی DS2 فرزند خلف DS1 هست چه طور ممکنه که DS1 یک بازی تقلید گونه باشه ولی DS2 عاری از تقلید؟
شما گفتیدکه DS1 از بسیاری از بازی ها تقلید کرد این در حالیه که منتقد IGN یادمه اون زمان که DS1 وارد بازار شد این
جمله رو به کار برد که:DS1 از اون عنوان هاییه که تو بازار داغ تقلید
و کپی،با نوآوری هاش ما رو به آینده امیدوار کرد.

اصلی ترین علتی که DS1 تونست موفق باشه در یک کلمه این بود:نوآوری .
همه چیز این بازی نوآوری بود.این که شما قبل DS2 رفتیDS1 رو بازی کردی
همچین کار جالبی هم نکردی.DS1 ماله 3 سال پیش بود و شما با عنوان های همون موقع مقایسش کن.
نکته دیگه این که در اکثر نقد هایی که از DS2 منتشر شده حتی یکی از نشریات ایرانی که آلان نقدش رو خوندم، اینه که رده پای بازی های هم سبک در DS2 به وفور دیده میشه(مخصوصا بایوشاک) این در حالیه که شما DS1 رو متهم به تقلید از دیگر بازی ها کرده اید!!!! پس نظر شما رو به جمله زیر که منتقد سایت یورو گیمر درباره DS2 نوشته جلب میکنم:
یکی از چیز های عجیب که کمی منو ناامید کرد این بود که DS2 از نزدیک شبیه یک توپ بیس بال چند تیکه بود که هر قسمتشو از یک بازی قرض گرفته بود.بهتون باد آوری میکنم که DS1 در زمان خودش بازیی بود
که تمام قسمت هاش از گیم پلی تا گرافیک و.... منحصر به خودش بود و ما در بازی دیگه این همه چیز خوب ندیده بودیم
} منبع و متن کامل:http://www.eurogamer.net/game/dead-space-2-pc)
دوستان عزیز DS2 باید نسبت به DS1 بهتر شده باشه این یک امر واقف هست.و چیزی جز این انتظار نمیره.پس مقایسه مستقیم این دو بازی کاملااجتناب پذیر هست.ما باید دو بازی رو در زمان خودشون مقایسه کنیم.این که DS1 سه سال پیش چه چیز برای گفتن داشت؟و DS2در حال حاظر و با توجه به موفقیت DS1 چه چیز برای گفتن داره؟
دوست عزیز نبود یک غول آخر چالش بر انگیز هم یکی از ایرادات اصلی بازی بود که در این مورد به جرات میگم تمام منتقد ها ازش خرده گرفتن،ولی باز شما به صورت عجیب این رو یک نکته خوب دونستین و باز به طور عجیب فقدان چند باس خوب رو با حمله ی گله ای نکرومورف ها مقایسه کردید.و گفتید این ها خودشون یک نوع باس هستند lol. واقعا تعریف از یک غوال آخر،سخت بودن
و چالش بر انگیز بودن هست؟پس چیزی به نام طراحی ، ایده،و فرار از یک نواختی در کجا قرار میگیره؟؟؟!!!
و در آخر نکته جالب از شما که گفتید:...ولی طوری قرار داده شده بود که بازیباز اپیزودیک و قسمت قسمت بودن بازی رو زیاد احساس نکنه...
میشه تعریفی از اپیزود برای من و دوستان تعریف کنید؟
دوست عزیز اگر DS اپیزودیک هست پس بازی هایی مثل GTA چه نوع ساختار روایتی دارند؟
تمام دوستان گرامی میدونند که DS یک بازی کاملا خطی و روایت محور هست و هیچ نوع پیرنگ و ساختار اپیزودیک نداره
بابا دیگه تمام عالم و آدم فرق بازیه روایت محوره خطی رو با اپیزودیک محور(چند پیرنگی) میدونند.
تو خود همین سایت بازی سنتر هم در نقد DS2 منتقد از خطی بودن داستان گلایه کرده!
به راستی باید در برابر بعضی از حرف ها ایستادو پرسید...!؟؟؟!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: RoCoCo
مشکل اینجاست که همه عادت کردیم که آخر هر مرحله با یه کات سنس وارد مبارزه با غول آخر بشیم اونم یه غول بی شاخ و دمی که سر و تهش معلوم نیست و الا DS2 باس داشت خوبشم داشت ولی طوری قرار داده شده بود که بازیباز اپیزودیک و قسمت قسمت بودن بازی رو زیاد احساس نکنه و در اصل حس کنه که داره یه فیلم تماشا می کنه.همون هدفی که با ورداشتن HUD بازی توی DS1 کلید خورد و همه چیز در داخل خود بازی نشون داده می شد. بعد قرار هم نیست که همیشه غول ها تک باشن و یه قیافه عجیب و غریب داشته باشن.مثلا حمله ناگهانی 5-4 تا از دشمن های خفن بازی در حین انجام یه کار که باید روش تمرکز کنی یا فرار از یه گله نکرومورف واسه خودش یه باس فایته. Visceral با این کارش خواست سنت شکنی بکنه و الا کسایی که این موجودات و او لباس های فوق العاده آیزک رو طراحی می کنن می تونستن یه 4-5 تا هم باس فایت کلاسیک طراحی کنن.( البته اونایی که گفتم اسمش باس فایت نیست ولی شاید بعضا دو برابر یه باس فایت گیمر و توانایی هاش رو به چالش می کشید)

خب این دقیقا همون چیزی هست که تو مبارزه با غول مرحله آخر dead space 1 هماتفاق افتاد.یعنی در ضمن مبارزه اون موجودات هم بودن.من نمیدونم شاید برای من یکم سخت بود ولی هر چی بود از این به تعبیر شما fight boss مرحله آخر dead space 2 سخت تر بود.این یعنی سینمایی نه اون مبارزه با توهمش یعنی نیکل.

این ویدئو واسه اونایی که میخوان دوباره boss fight تو مرحله آخر dead space 1 رو ببینند.

http://www.5min.com/Video/Dead-Space---Dead-Space---Final-Boss-102386861

Final+Boss.jpg
929850-hive_mind_super.jpg

آخرین ویرایش:
خُب منم امشب بازی رو شروع کردم و بعد از چند ساعت بازی کردن باید بگم واسه من که چیز ترسناک خاصی نداشت. البته چند جاش به اندازه کافی ترسیدم :دی

نکته خیلی جالبی که برام به وجود اومد این بود که من عادت دارم هرجایی جسد میبینم اول بهش شلیک کنم تا اگه خواست یهویی پا شه زیاد نترسم! :دی ولی توی این نسخه نکروف ها بعد از شلیک کردن هم یجوری سریع پا میشن که بازم ترسناک هستن!

فعلا 6 چپتر رفتم و به نظرم زیباترین قسمت بازی آخرای کلیسا بود که اون نکروف های جدیدی که گفته بودن میان (همونایی که سریع و مخفیانه حرکت میکنن و بعد از مدتی تحت نظر گرفتنمون یهویی از پشت حمله میکنن) و چند لحظه واقعا احساس کردم که توی یه فیلم ترسناک هستم! واقعا فوق العاده بود اون قسمت بازی!

سوئیت دوم رو هم گرفتم و از اینکه دیدم اینبار متنوع طراحیشون کردن خیلی خوشم اومد.

خُب منم امشب بازی رو شروع کردم و بعد از چند ساعت بازی کردن باید بگم واسه من که چیز ترسناک خاصی نداشت. البته چند جاش به اندازه کافی ترسیدم :دی

نکته خیلی جالبی که برام به وجود اومد این بود که من عادت دارم هرجایی جسد میبینم اول بهش شلیک کنم تا اگه خواست یهویی پا شه زیاد نترسم! :دی ولی توی این نسخه نکروف ها بعد از شلیک کردن هم یجوری سریع پا میشن که بازم ترسناک هستن!

فعلا 6 چپتر رفتم و به نظرم زیباترین قسمت بازی آخرای کلیسا بود که اون نکروف های جدیدی که گفته بودن میان (همونایی که سریع و مخفیانه حرکت میکنن و بعد از مدتی تحت نظر گرفتنمون یهویی از پشت حمله میکنن) و چند لحظه واقعا احساس کردم که توی یه فیلم ترسناک هستم! واقعا فوق العاده بود اون قسمت بازی!

سوئیت دوم رو هم گرفتم و از اینکه دیدم اینبار متنوع طراحیشون کردن خیلی خوشم اومد.

آره بازی خیلی زیبایی هست.تو این فقدان بازی ترسناک این روزها این یکی خیلی چسبید بهم.منتظر شماره سومش و فیلمشم.

دوستاني كه از بازي ايراد الكي ميگرين و نبود باس فايت در اين نسخه رو يك اشكال بزرگ ميدونن ميتونن برن LOST PLANET بازي كنن چون اخر هر مرحله يك غول رو بايد بكشي اونم چه غولي:dچون انتقادتون اصلا منطقي نيست.
برعكس به نظر من DS با اين كارش نشون داد كه شيوه ها و ايده هاي خودش رو واسه بازيش داره و اين رو هم به بقيه ياد داد كه بازي كه انواع و اقسام موجودات عجيب رو داره ميتونه بدون هيچ باس فايتي يك بازي فوق العاده باشه!!

دوستاني كه از بازي ايراد الكي ميگرين و نبود باس فايت در اين نسخه رو يك اشكال بزرگ ميدونن ميتونن برن LOST PLANET بازي كنن چون اخر هر مرحله يك غول رو بايد بكشي اونم چه غولي:dچون انتقادتون اصلا منطقي نيست.
برعكس به نظر من DS با اين كارش نشون داد كه شيوه ها و ايده هاي خودش رو واسه بازيش داره و اين رو هم به بقيه ياد داد كه بازي كه انواع و اقسام موجودات عجيب رو داره ميتونه بدون هيچ باس فايتي يك بازي فوق العاده باشه!!

کشتی خودتو با این dead space بابا .معلومه که هنوز تو کف بازی هستی برو هروقت کفت خشک شد بیا عزیزم.:d lol ایراد الکی نیست تو خیلی از سایت های خارجی به این موضوع اشاره شده.ضمنا کسی هم نگفت اشکال بزرگ ولی اگه بود بهتر میشد. .والسلام.در مورد LP2 دقیقا کاری که گفتی رو انجام دادم اما نه به خاطر باساش به خاطر بی بازی ای:d

آخرین ویرایش:
سلام...

سلام بچه ها من دنبال اين عکس خيلي گشتم... به زور پيداش کردم ..اما کيفيت خوبي نداره...؟شما دوستا ميتونيد عکس با کيفيتشو پيدا کنيد..؟چون ميخوام چاپ کنمش.... اگه پيدا کردين پيام بديد.. ممنونم......
>:d<

i78384_524528315700ab0fd2b6b.jpg

سلام بچه ها من دنبال اين عکس خيلي گشتم... به زور پيداش کردم ..اما کيفيت خوبي نداره...؟شما دوستا ميتونيد عکس با کيفيتشو پيدا کنيد..؟چون ميخوام چاپ کنمش.... اگه پيدا کردين پيام بديد.. ممنونم......
>:d<

i78384_524528315700ab0fd2b6b.jpg

فکر نکنم دقیقا همینو بشه پیدا کرد واسه بنر میخواین ؟ یا کاور cd ?

بازی مثه نسخه یکش کامله کامله.و همچنان عالی.
اما یه ایراد خیلی کوچولو که همون اول دیدم نور لیزر اسلحه هاست.دیگه مثه شماره یکش داینامیک نیست و فرقی بین فاصله سطوحی که برخورد میکنه نداره.
but no problem.

خب من هم دیشب تمومش کردم و واقعا باید بگم که سطح بازی فرا از انتظارات من بود. یه اکشن ناب بهمراه داستان زیبا و چالش برانگیز و صحنه های سینمایی فوق العاده که چند وقتی بود توی کمتر بازی ای شاهدش بودم.
یه خوبی که بازی داشت این بود که مثلا هر دشمنی رو که میکشتی یه بسته مهمات یا مثلا Medi Pack ازش میافتاد و این باعث میشد که کشتن دشمن ها اصلا تکراری نشه و بلکه به جذابیتش هم می افزود. یا مثلا یکی از چیزهای خاص و بدیع بازی صحنه هایی بود که آیزاک میمرد و مثل سایر بازی ها کاراکتر فقط نقش زمین نمیشد; مثلا دست و پا و گردنش قطع میشد یا بدنش از وسط دو نصف میشد و توی چپتر پایانی هم که یه صحنه خارق العاده برای این اتفاق وجود داشت ، این همون چیزی بود که من تا حالا توی هیچ بازی دیگه ای ندیده بودم. تنوع اسلحه ها خوب بود اما بنظر من تعدادشون خیلی کم بود و یه جورایی انتظار اسلحه های گران تر و قوی تر داشتم که اضافه نشدند.
از نظر من بهترین اسلحش همون اسلحه بود که تیغ های اره کننده ازش میزد بیرون و اصلا اجازه نمیداد که موجودات نزدیک بدن آیزاک بشن.
در کل بازی زیاد ترسناک و سخت نبود و از این دو نظر توی سطح معمولی بود; اما با توجه به سایر خصیصه های خوب بازی مثل داستان جذاب ، صداگذاری عالی ، صحنه های سینمایی بینظیر و ... میشه از کمبودشون چشم پوشی کرد.
در کل نمره من به این عنوان: 9/10

بازی فوق العاده ای بود ولی من عاشقش نشدم.ولی خب منتظر شماره ی سومش هستم.فیلمش هم که wow عجب چیزی میشه.خدا کنه دقیقا عین بازیش بسازن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or