Dead Space 2 | PC [پست اول خوانده شود]

هرگونه پست با مضمون مشکل در مورد کرک و دیگر مشکلات مانند مشکلات گرافیکی و نصب بازی باید در تاپیک مربوطه پیگیری شود. در غیر این صورت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

مشکلات Dead Space 2(کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

با تشکر از همکاری شما.
dead-space-2-300x300.jpg

Visceral Games
EA GAMES
ACTION
TBA 2011​

با توجه به حتمی شدن نسخه ی PC دیدم جای این تاپیک خالیه!
- این قسمت سه سال بعد از شماره اول بازی و دریک ایستگاه فضایی بسیار بزرگ به نام Sprawl اتفاق میفتد.

- ایستگاه Sprawl مدت زیادی است که در مخروبه های یکی از قمرهای سیاره زحل ساخته شده است. سفینه ی ایشیمورا (سفینه ای که داستان شماره اول بازی در آنجا اتفاق افتاد) در مقابل این شهر بسیار بسیار کوچک است. این شهر از قسمتهای مختلفی مانند مناطق دولتی، سازمانی و مناطق عمومی، مراکز خرید، مدارس و کلیساها تشکیل شده است.

- در شماره دوم عناصر ترس حتی بیشتر از قبل شده و از قرار معلوم آیزاک با موقعیت ها و باس های وحشتناک و غیر ممکنی روبرو خواهد شد.

- به گفته سازندگان قدم گذاشتن آیزاک بهتر و کمی سریعتر از قبل شده است.

- آیزاک این بار علاوه بر معلق شدن میتواند در میان فضا به جهت های مختلف حرکت کند. او در این حالت قادر به استفاده از اسلحه نیز خواهد بود.

- اسلحه و دشمنان جدیدی به بازی اضافه میشوند. یکی از دشمنان جدید در بازی بچه های مُرده، لخت و بی لب (البته دندانهایشان کاملا معلوم است!) هستند که با چنگال هایشان شما را به سمت مرگ هدایت میکنند! دشمنان دیگر، موجوداتی گازانبر به دست که با چیزی شبیه به یک زبان بزرگ میتوانند شما را به سمت خود بکشند!، اسکلتها و همچنین موجوداتی که در خفا حرکت میکنند و ناگهانی شما را در گوشه ای گیر می اندازند!
از اسلحه ی جدید بازی هم میتوان به Javelin Gun اشاره کرد.

- و بله! بالاخره این بار شاهد صحبت کردن آیزاک خواهیم بود!! آیزاک در شماره دوم به معنای واقعی معرفی و در کل شخصیت پردازی بهتری از آیزاک ارائه خواهد شد.

- مهمترین قسمت اضافه شدن مولتی پلیر در بازی است! به گفته یکی از سازندگان " این مود واقعا جذاب است. شما در مقابل نکرومورف هایی که توسط انسان کنترل میشود قرار میگیرید."

با تشکر Dreadlord , Dr.ДядsЙ.

[ [/

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
از دوستان کسی در مورد جزئیات گیم پلی بازی خبر داره؟ چون من حقیقتش هنوز دقیق نمی دونم گیم پلی ای نشماره چقدر با نسخه اول شباهت داره.
(منظورم این هست که آیزک نیروی های جدید هم داره یا اسبحه ها و موارد این چنینی).
من تا جایی که دیدم به قوله بچه ها :there's a crap load of Guns in new game کلی اسلحه جدید و هیولاهای خفن تر ولی باز خوده بازیو باس دید من که خیلی قبول دارم بازیو.

از دوستان کسی در مورد جزئیات گیم پلی بازی خبر داره؟ چون من حقیقتش هنوز دقیق نمی دونم گیم پلی ای نشماره چقدر با نسخه اول شباهت داره.
(منظورم این هست که آیزک نیروی های جدید هم داره یا اسبحه ها و موارد این چنینی).

اول در مورد گیم پلی بگم که ار نسخه اول سریعتر شده و اون کندی سابق رو نداره و دراین شماره ایزاک تندتر حرکت میکنه ودر کل رفلکس بالاتری داره.
در مورد اسلحه ها هم همون اسلحه های قدیمی هستن و چند تادیگه هم به اون ها اضافه شده
و این بار از قابلیت کند کردن زمان برای اجسام زیاد تر از نسخه اول استفاده میشه و جزء بخش های کلیدی گیم پلی هست.
بخش اضافه شده ی مهم دیگه حرکت در خلاء هست که دیگه مثل نسخه قبل فقط حرکت از یک نقطه
به یک نقطه دیگه نیست بلکه آیزاک میتونه در شرایط خلاء کاملا در هوا معلق بمونه و به راحتی در هوا حرکت کنه.
بخش دیگه ای از مبارزه ها که سازندگان روش خیلی مانور دادن و دموهای زنده از اون نشون دادن مبارزه آیزاک در بیرون سفینه و در شرایط خلاء با نکرومورف‌ها بود که به گفته خودشون و اون چیزی که من در دمو دیدم جذاب ترین بخش بازی هست.
معما ها هم همچنان باقی هستند فقط گفته میشه که از قبل خیلی آسون تر شدن(البته در حد شایع هست).کلا در Dead Space 2 روی اکشن بازی تاکیید بیشتری شده.

• Like
Reactions: VahiD_ST
دوستان لطف میکنید از داستان بازی بگید ؟ مخصوصا شماره قبلش که بازی نکردم ...! داستانش مرتبطه دیگه ؟ { اسپویل فراموش نشود}:d>:d<

داستان بازی بسیار پیچیده و نامیراست.در لینک زیر یکی از دوستان تو همین تاپیک کمی راجع به داستان توضیح دادن
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=30929&page=5

اول در مورد گیم پلی بگم که ار نسخه اول سریعتر شده و اون کندی سابق رو نداره و دراین شماره ایزاک تندتر حرکت میکنه ودر کل رفلکس بالاتری داره.
در مورد اسلحه ها هم همون اسلحه های قدیمی هستن و چند تادیگه هم به اون ها اضافه شده
و این بار از قابلیت کند کردن زمان برای اجسام زیاد تر از نسخه اول استفاده میشه و جزء بخش های کلیدی گیم پلی هست.
بخش اضافه شده ی مهم دیگه حرکت در خلاء هست که دیگه مثل نسخه قبل فقط حرکت از یک نقطه
به یک نقطه دیگه نیست بلکه آیزاک میتونه در شرایط خلاء کاملا در هوا معلق بمونه و به راحتی در هوا حرکت کنه.
بخش دیگه ای از مبارزه ها که سازندگان روش خیلی مانور دادن و دموهای زنده از اون نشون دادن مبارزه آیزاک در بیرون سفینه و در شرایط خلاء با نکرومورف‌ها بود که به گفته خودشون و اون چیزی که من در دمو دیدم جذاب ترین بخش بازی هست.
معما ها هم همچنان باقی هستند فقط گفته میشه که از قبل خیلی آسون تر شدن(البته در حد شایع هست).کلا در Dead Space 2 روی اکشن بازی تاکیید بیشتری شده.
ممنون رفیق.

فقط کاشکی اون اسلحه های بی خاصیت نسخه اول (به جز دو تاش که عالی بودن)، حذف می شدن و کلا اسلحه جدید طراحی میکردن. هر چند که این کار تقریبا غیر ممکن بود چون با توجه به اینکه DS 2 ادامه قسمت اول هست این کار یه مقدار مسخره میشد.

فقط کاشکی اون اسلحه های بی خاصیت نسخه اول (به جز دو تاش که عالی بودن)، حذف می شدن و کلا اسلحه جدید طراحی میکردن. هر چند که این کار تقریبا غیر ممکن بود چون با توجه به اینکه DS 2 ادامه قسمت اول هست این کار یه مقدار مسخره میشد.
اسلحه ها هیچ مشکلی نداشتن خیلی خوب طراحی شده بودن فقط باید از هر کدوم به درستی استفاده میکردی و Upgrade شون میکردی!

ممنون رفیق.

برعكس به نظرم قسمت اسلحه ها هيچ مشكلي نداشت و تو اين بخش همه چي به خودت ربط داشت.يعني اين كه از هر كدوم بايد به موقع استفاده ميكردي و در ارتقا دادنشون دقت ميكردي و يك مقدار هم به سليقه خودت بستگي داره كه تير بيشتر رو ترجيح بدي يا قوي تر!

منم با وحید موافقم.دوتا اسلحه واقعا بلااستفاده بودن و استفاده نکردن ازشون مشکلی رو به وجود نمیاورد

من با این نظر موافق نیستم چون بازی تعداد تقریبا زیادی اسلحه رو بهت میداد که بتونی هم زمان همشون رو داشته باشی و سلیقه ای ازشون استفاده کنی.البته بعضی از اون ها هم اصلا
اسلحه نبودن،مثال اون اسلحه ای که مراحل اول دست آیزاک بود.اون مثلا دستگاه جوش دادن فلزات بود.

ممنون رفیق.

اسلحه ها خوب بودا
متناسب با هيولاها و شرايط :-/

بازم پر كاربرد ترينشون همون به اصطلاح هندگان بود كه از ابتدا ميگرفت
من تا اخر با همون رفتم بيشتر بازي رو ;)

برعكس به نظرم قسمت اسلحه ها هيچ مشكلي نداشت و تو اين بخش همه چي به خودت ربط داشت.يعني اين كه از هر كدوم بايد به موقع استفاده ميكردي و در ارتقا دادنشون دقت ميكردي و يك مقدار هم به سليقه خودت بستگي داره كه تير بيشتر رو ترجيح بدي يا قوي تر!
می دونستی یکی از ضعفهایی که از بازی گرفتن همین مشکل اسلحه ها بود.
واقعا هم خودت قبول کن اسلحه های قسمت اول خیلی بی خاصیت بودن. (به جز همون اسلحه ای که شبیه Handgun بود و یه اسلحه دیگه که اگه اشتباه نکنم به اسم Rail Gun).

این هم عکس دو تا اسلحه باحاله:

concept_line_gun_download_052308.jpg

images

منتها تنها چیزی که باعث میشد همیشه از DS لذت ببرم و تو این شماره هم حتما لذت بخش هست نکروموفها و معماهای بازی هست (هر چند شایعه شده معماهای این شماره ساده تر هست).

• Like
Reactions: koorosh sh
دد اسپیس مگه معمایی هم داشت که بخواد آسون هم بشه؟! :دی

کسی اگه Dead Space Aftermath رو دیده ممنون میشم بگه داستانش کی اتفاق میافته ! الان موندم اول اینو ببینم یا اول 2 رو بازی کنم!

منتها تنها چیزی که باعث میشد همیشه از DS لذت ببرم و تو این شماره هم حتما لذت بخش هست نکروموفها و معماهای بازی هست (هر چند شایعه شده معماهای این شماره ساده تر هست).
حتما داری شوخی میکنی! معما؟ کدوم بخش بازی از لحاظ طراحی معما یا پازل سخت بود؟؟؟ dead space به هیچ وجه تو این زمینه چیزی برای به چالش گرفتن بازیکن نداشت.
اگه به معما علاقه داری برو سراغ silent hill تا قشنگ نفستو بگیره:d

حتما داری شوخی میکنی! معما؟ کدوم بخش بازی از لحاظ طراحی معما یا پازل سخت بود؟؟؟ dead space به هیچ وجه تو این زمینه چیزی برای به چالش گرفتن بازیکن نداشت.
اگه به معما علاقه داری برو سراغ silent hill تا قشنگ نفستو بگیره:d
من که منظورم معماهای مغز آب کن نبود.:d
همون معماهای ساده و ابتدایی بازی هست که مثلا باید چیزی رو پیدا کنی یا یه چیزی رو بزاری سر جاش. (مثلا یادته تو شماره 1 باید فیوز پیدا میکردیم تا در باز بشه؟ احتمالا منظور همین معماهاست که فکر کنم این جور معماها از بازی حذف میشن یا خیلی ساده تر بشن، تا روند اکشن بازیرو معطل نکنه).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or