Dead Space 2 | PC [پست اول خوانده شود]

هرگونه پست با مضمون مشکل در مورد کرک و دیگر مشکلات مانند مشکلات گرافیکی و نصب بازی باید در تاپیک مربوطه پیگیری شود. در غیر این صورت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

مشکلات Dead Space 2(کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

با تشکر از همکاری شما.
dead-space-2-300x300.jpg

Visceral Games
EA GAMES
ACTION
TBA 2011​

با توجه به حتمی شدن نسخه ی PC دیدم جای این تاپیک خالیه!
- این قسمت سه سال بعد از شماره اول بازی و دریک ایستگاه فضایی بسیار بزرگ به نام Sprawl اتفاق میفتد.

- ایستگاه Sprawl مدت زیادی است که در مخروبه های یکی از قمرهای سیاره زحل ساخته شده است. سفینه ی ایشیمورا (سفینه ای که داستان شماره اول بازی در آنجا اتفاق افتاد) در مقابل این شهر بسیار بسیار کوچک است. این شهر از قسمتهای مختلفی مانند مناطق دولتی، سازمانی و مناطق عمومی، مراکز خرید، مدارس و کلیساها تشکیل شده است.

- در شماره دوم عناصر ترس حتی بیشتر از قبل شده و از قرار معلوم آیزاک با موقعیت ها و باس های وحشتناک و غیر ممکنی روبرو خواهد شد.

- به گفته سازندگان قدم گذاشتن آیزاک بهتر و کمی سریعتر از قبل شده است.

- آیزاک این بار علاوه بر معلق شدن میتواند در میان فضا به جهت های مختلف حرکت کند. او در این حالت قادر به استفاده از اسلحه نیز خواهد بود.

- اسلحه و دشمنان جدیدی به بازی اضافه میشوند. یکی از دشمنان جدید در بازی بچه های مُرده، لخت و بی لب (البته دندانهایشان کاملا معلوم است!) هستند که با چنگال هایشان شما را به سمت مرگ هدایت میکنند! دشمنان دیگر، موجوداتی گازانبر به دست که با چیزی شبیه به یک زبان بزرگ میتوانند شما را به سمت خود بکشند!، اسکلتها و همچنین موجوداتی که در خفا حرکت میکنند و ناگهانی شما را در گوشه ای گیر می اندازند!
از اسلحه ی جدید بازی هم میتوان به Javelin Gun اشاره کرد.

- و بله! بالاخره این بار شاهد صحبت کردن آیزاک خواهیم بود!! آیزاک در شماره دوم به معنای واقعی معرفی و در کل شخصیت پردازی بهتری از آیزاک ارائه خواهد شد.

- مهمترین قسمت اضافه شدن مولتی پلیر در بازی است! به گفته یکی از سازندگان " این مود واقعا جذاب است. شما در مقابل نکرومورف هایی که توسط انسان کنترل میشود قرار میگیرید."

با تشکر Dreadlord , Dr.ДядsЙ.

[ [/

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
بابا دوباره شروع نکنید nتا پست کرک بزارید ... تست کنید بعد بزارید ... کسی هم که نداره بازیو نزاره اصلا...! :d
به این پستی که نقل قول شده شدیدا دقت کنید، چون از این به بعد پست های این مدلی که شامل این جملات بشه "این کرک بیاید تست کنید ببینید درسته؟" که بعدش 50 تا پست تفسیری هم زده بشه، به این مدل پست ها اخطار داده خواهد شد بدون توجه به تگ و یا سابقه و ...

خوبه حالا نسخه ي موبايلش اومد پريروز فعلا يه خورده صبر ادم رو ميبره بالا #:-s
سلام .
همون نسخه ای رو میگی که روی آیفون ریلیز شد ، واقعا شاهکار هست ...
وقتی نصبیدم فکر کردم دارم بازی رو از کامپیوتر تو گوشی بازی میکنم ، خیلی عالی بود ...
مخصوصا نورپردازی بازی ...

مراجعه شود به پست 108درهمین صفحه)x
بابا همین چند تا پست بالای جواد اشاره کرد !!!!!

چه ربطی داره ؟ چرا پیاز داغشو زیاد میکنی ؟ مگه من کرک گذاشتم واسه تست یا سوال کردم کسی تست کرده ؟ !!! من فقط سوال کردم که تو مغازه ها اومده یا نه ؟ چون الان رفتم جایی که رفتم نداشت. ببخشید پس تو این تاپیک چی باید بحث بشه ؟ این که شمشیر و زره ایزاک بهش میاد یا نه ؟

چه ربطی داره ؟ چرا پیاز داغشو زیاد میکنی ؟ مگه من کرک گذاشتم واسه تست یا سوال کردم کسی تست کرده ؟ !!! من فقط سوال کردم که تو مغازه ها اومده یا نه ؟ چون الان رفتم جایی که رفتم نداشت. ببخشید پس تو این تاپیک چی باید بحث بشه ؟ این که شمشیر و زره ایزاک بهش میاد یا نه ؟
شما می تونی در مورد هر چی که هست در مورد بازی بحث کنی، نه در مورد کرک.

کرک هم وقتی ریلیز بشه یکی از دوستان میاد و می گذاره، با سوال کردن کرک تولید نمیشه فقط تاپیک شلوغ میشه.

من هم اگر نارحت نمیشین با این حرف موافقم! به هر حال این تاپیک برای همینه دیگه،
اگه نخواهیم از این جور سوال ها بپرسیم پس چی باید بپرسیم؟:-/:(
دوستان من هم دیروز یک نسخه از این بازی خریدم ولی سریال نداشت.هر جا هم دنبالش
گشتم پیداش نکردم.بعد بردمش پیش فروشنده محترم اونم گفت به من ربطی نداره! :(
خلاصه کسی فعلا قصد نکنه این بازی رو بخره!
دوستان یک سوال : استدیو ای که نسخه قبلی بازی رو ساخت روی این بازی کار نمیکنه!درسته؟
درسته که کارکنان استدیو قبلی بازی آلان با اسم اسلج‌هامر‌گیمز دارن روی MODERN WARFARE3 کار میکنن؟

من هم اگر نارحت نمیشین با این حرف موافقم! به هر حال این تاپیک برای همینه دیگه،
اگه نخواهیم از این جور سوال ها بپرسیم پس چی باید بپرسیم؟:-/:(
دوستان من هم دیروز یک نسخه از این بازی خریدم ولی سریال نداشت.هر جا هم دنبالش
گشتم پیداش نکردم.بعد بردمش پیش فروشنده محترم اونم گفت به من ربطی نداره! :(
خلاصه کسی فعلا قصد نکنه این بازی رو بخره!
دوستان یک سوال : استدیو ای که نسخه قبلی بازی رو ساخت روی این بازی کار نمیکنه!درسته؟
درسته که کارکنان استدیو قبلی بازی آلان با اسم اسلج‌هامر‌گیمز دارن روی MODERN WARFARE3 کار میکنن؟

منظور سوال تکراری نپرس شما اگه یه نگاه به یکی دو صفحه قبل بندازی میفهمی.
تمام این مشکلات با کرک حل میشه.

از دوستان کسی در مورد جزئیات گیم پلی بازی خبر داره؟ چون من حقیقتش هنوز دقیق نمی دونم گیم پلی ای نشماره چقدر با نسخه اول شباهت داره.
(منظورم این هست که آیزک نیروی های جدید هم داره یا اسبحه ها و موارد این چنینی).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or