Dead Space به صورت رایگان بر روی origin تا تاریخ May 8th

dead space 2.

کاربر سایت
01015863997243243855.jpg

فقط یک چیزه بهتر از بازی های cheap وجود داره;اونم بازی های free هستش.بازی Dead Space نیز از حالا تا تاریخ May 8th به صورت free(مجانی) خواهد بود.

شما میتوانید نسخه رایگان این بازی را از اینجا پیدا کنید و طبق لیست تخفیف خورده ها تخفیف این بازی تا تاریخ May 8th مهلت دارد.

این فرصته خوبی است که یک بازی ای را که هنوز هم خوب است را بدون پرداختن یک سکه هم بازی کنیم.پس سریعا به سایت origin رفته و این نسخه را دانلود کنید.

منبع

من همه رو بازی کردم محمد جان! ترس دد اسپس 3 هم به نظر من هیچ فرقی نکرده مثلا چه چیزهایی عامل ترس بوه تو دد اسپیس 1 و 2 که تو 3 نبوده؟ چند نمونه از فاکتورهای ترس تو دد اسپیس 1 و 2 رو مثال بزن که تو 3 نبودن.

ds1 رو با ds2 قاطی نکن.2 پسرفت داشت.

مثال :غافلگیریهای بیشتر داخل نسخه 1 .مثلا داشتی تو راه رو میرفتی یک دفعه چنان صدای نعره ایی میومد که کل شیشه اطراف خرد میشد و چراغها خاموش میشد بعدش صدای کوبیدن سر یک نفر به دیوار و ........
یا مثلا یادم نمیره موقعی که در اسانسور باز شد تو یه اتاق پر لاشه افتاده بود و یه صدای مخوفی از بالای سقف میومد بعدش یواش در یه کمد باز شد توش یه کله ادم بود تا اینجا خبری نبود ولی یکمی جلوتر که رفتی ناگهان صدای شکستن شیشه همانا و پرش رو صندلی همان.پاشیدن خون رو بدن ایزک هم که کلا از نسخه 2 حذفش کردن.

خلاقیتی که داخل ds1 بکار رفته بود به هیچ عنوان 2 و 3 نداشت از لحاظ ترسوندن مخاطب و جذابیت گیم پلی.

ds1 رو با ds2 قاطی نکن.2 پسرفت داشت.

مثال :غافلگیریهای بیشتر داخل نسخه 1 .مثلا داشتی تو راه رو میرفتی یک دفعه چنان صدای نعره ایی میومد که کل شیشه اطراف خرد میشد و چراغها خاموش میشد بعدش صدای کوبیدن سر یک نفر به دیوار و ........
یا مثلا یادم نمیره موقعی که در اسانسور باز شد تو یه اتاق پر لاشه افتاده بود و یه صدای مخوفی از بالای سقف میومد بعدش یواش در یه کمد باز شد توش یه کله ادم بود تا اینجا خبری نبود ولی یکمی جلوتر که رفتی ناگهان صدای شکستن شیشه همانا و پرش رو صندلی همان.پاشیدن خون رو بدن ایزک هم که کلا از نسخه 2 حذفش کردن.

خلاقیتی که داخل ds1 بکار رفته بود به هیچ عنوان 2 و 3 نداشت از لحاظ ترسوندن مخاطب و جذابیت گیم پلی.

پس کلا صدای شکستن شیشه خیلی میترسونتت آره؟ :d اون صداهای مخوف همین جا تو 3 هم میاد یک چیز تو دد اسپیس 1 و 2 بود که من خیلی بدم میومد نمیدونم تو 3 هم هست یا نه من هنوز نرسیدم چراغ ها خاموش میشد همه ی درها قفل و از زمین و آسمونن کرومورف و دشمن های مختلف میباریدن و وقتی همشونو میکشتی درها تازه آنلاک میشدند.

دانلود نشد
The requested URL /en-ie/store/buy/dead-space was not found on this server
موقع ثبت نام چون کشور ایران رو نداشت زدم افغانستان ممکنه برای این باشه؟

دانلود نشد
The requested URL /en-ie/store/buy/dead-space was not found on this server
موقع ثبت نام چون کشور ایران رو نداشت زدم افغانستان ممکنه برای این باشه؟
زدی افغانستان قبول کرد؟
اگه قبول کرده که پس بخاطر همون بوده دیگه.ولی فکر نکنم فعلا انقدر بدبخت شده باشیم که افغانستان رو قبول کنن ایران رو نکنن.

زدی افغانستان قبول کرد؟
اگه قبول کرده که پس بخاطر همون بوده دیگه.ولی فکر نکنم فعلا انقدر بدبخت شده باشیم که افغانستان رو قبول کنن ایران رو نکنن.
ایران اصلا تو لیست نیست که قبول کنه یا نکنه
افغانستان که جهانی شده؛ موندم Isle of Man رو داره اما Iran ـو نداره
yahoo_22.gif

19091337772075098844.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or