Dead Rising

دستت درد نكنه!!!!
ببين الان ماله من درسته؟؟تا اينجاش كه رفتم!!!
روز اول كه مي بينمش!!!مسابقه عكاسي انداختيم!!
بعدش چند بار شستش و نشون داد عكس گرفتم بعد از اينكه هي عكس گرفتم گفت مي گه كافيه كافيه!!
قرار روز دوم رو مي زاره!!!وقتي كه مي ياد با هاش صحبت مي كنم مي گه يه عكس بهم نشون بده!!!من عكس جسي رو هم گرفتم!286 تا هم امتياز داد نوع عكس هم با بنفش مي نويسه اروتيك!!!ولي وقتي بهش ميدم مي خنده و مسخره مي كنه ميره!!!!
حالا من جايي رو اشتباه انجام دادم؟؟؟
اگر غلطه بگيد از اول برم!!!
مرسي!منتظرم!

200 امتیاز اصلا کافی نیست. من حتی شده یک عکس اروتیک 600 امتیازی هم گرفتم ولی بهم خندیده. یادمه یه عکس گرفتم 800 امتیاز بود(البته به لطف کتابهائی که امتیاز عکسها رو بالا میبرن) بعد عکسمو قبول کرد و برایه فرداش باهام قرار گذاشت و ادامه داستان....
اصلا با 200 امتیاز امکان نداره. برو حول و حوش 700 تا.

امتیاز اصلا کافی نیست. من حتی شده یک عکس اروتیک 600 امتیازی هم گرفتم ولی بهم خندیده. یادمه یه عکس گرفتم 800 امتیاز بود(البته به لطف کتابهائی که امتیاز عکسها رو بالا میبرن) بعد عکسمو قبول کرد و برایه فرداش باهام قرار گذاشت و ادامه داستان....
اصلا با 200 امتیاز امکان نداره. برو حول و حوش 700 تا.
ببين جونه من ميشه بگي كدوم كتاب ها هستن و كجا ميشه پيداشون كنم؟؟؟
و بايد بخونمشون يا اينكه نگهشونم بدارم؟؟؟

ببين جونه من ميشه بگي كدوم كتاب ها هستن و كجا ميشه پيداشون كنم؟؟؟
و بايد بخونمشون يا اينكه نگهشونم بدارم؟؟؟

کتاب رو تو مغازه کتاب فروشی میتونی پیدا کنی. نمیخواد بخونیشون. فقط باید نگهشون داری.
اسم کتابها:
Book - Weekly Photography (این باعث میشه یه علامت ظاهر بشه که کمکت میکنه چه موقع و چجور عکسی بگیری. بدردت میخوره مخصوصا برای عکس اروتیک)
Book - Camera Mag (این %25 امتیاز عکسها رو بالا میبره)

آدرس از رویه نقشه تویه Paradise Plaza:

2004795118035794398_rs.jpg

اون وقت عزيز مي دوني كه نمك گيرمون كردي!!
فقط يه چيزي از چه عنواني عكس بگيرم كه خوب امتياز بده؟؟؟

قربونت آقا، کار خاصی نکردم که.
ببین برای عکس اروتیک عناوین زیادی هست. مثلا از بعضی از زامبی های زن هم میشه عکس اروتیک گرفت. من خودم شخصا تونستم از یکی از زنهایی که نجات دادم عکس بگیرم و امتیاز لازمو بدست بیارم. یکیشون هر از چند گاهی رو زمین میشینه اونموقع بهترین وقت برای عکس گرفتنه. ببین مثلا زوم کردن هم تاثیر زیادی تو امتیاز عکسها داره. وقتی اون کتابهائی که گفتم رو همرات داشته باشی، موضوعات اروتیک رو خودبخود بصورت یه علامت صورتی نشون میده رو بدن افراد. سعی کن زوم کنی و از اون جاهایه صورتی عکس بگیری. مثلا افرادی که رو زمین نشستن خیلی امتیاز میدن چون هم رو پاشون علامت صورتی رنگ هست و هم رو بدنشون.
امیوارم موفق بشی. فعلا.

بالاخره بعد از كلي تلاش و چندين جنازه زامبي هاي زن!!!در كنار هم يه عكس گرفتم 608 امتيازه!!!
بالاخره روش كم شد منم به موفقيت چشم گيري دست يافتم!
از همه ممنون!!!ولي هنوز نديدم كي بايد بكشمش يعني وقتش نرسيده!ولي به زودي درست ميشه!!
دمه همه گرم!
مخصوصا حميد خان!

بالاخره بعد از كلي تلاش و چندين جنازه زامبي هاي زن!!!در كنار هم يه عكس گرفتم 608 امتيازه!!!
بالاخره روش كم شد منم به موفقيت چشم گيري دست يافتم!
از همه ممنون!!!ولي هنوز نديدم كي بايد بكشمش يعني وقتش نرسيده!ولي به زودي درست ميشه!!
دمه همه گرم!
مخصوصا حميد خان!

باهات برایه فردا ظهرش ساعت 12 قرار میذاره. فقط یه چیزی:
تو میتونی قبل از ساعت 12 تو همون Paradise Plaza باشی و راس ساعت 12 طرف میاد و ادامه ماجرا.
یا اینکه ساعت 12 تو Paradise Plazaنباشی و یه کم دیرتر بری. مثلا 12 ونیم اینطورا. البته اینقدر دیر نری که زمانش تموم بشه(اون خط راست بالای صفحه). فکر کنم بین 12 وربع تا 12 ونیم بری با صحنه جالبی مواجه میشی. یا بهتر بگم جنگ جالبتری!

آقا من تو اون مرحله گیر کردم که اون یارو مو بلنده، میاد پروفسوره رو میدزده و از سقف آویزونش میکنه و باید با کمک اون پلیس سیاه پوسته نجاتش بدیم؛ اصلا باید چیکار کنیم اینجا؟ موبلنده رو باید بکشیم؟ آخه اسلحه نیست اونجا که باش این مو بلنده رو بزنم! بعد یه مدت هم که یه پیغام میاد میگه که Scoop faild و بعدش هم یا من میمرم یا پلیسه
لطفا راهنمایی کنید، ممنون

بچها بازی رو که تموم میکنید یعنی همونجای که هلیکوپتر سقوط میکنه بعد نوشته های بازی میادبعد از اون یه 24 ساعت دیگه بهت وقت میده با دختره ایزابلا هستیم اونجا باید چیکار کنیم دختره میگه یه چندتا چیز میز جمع کن بعد که جمع میکنم دیگه هیچی نمید اونجا باید چی کار کنیم؟

بچها بازی رو که تموم میکنید یعنی همونجای که هلیکوپتر سقوط میکنه بعد نوشته های بازی میادبعد از اون یه 24 ساعت دیگه بهت وقت میده با دختره ایزابلا هستیم اونجا باید چیکار کنیم دختره میگه یه چندتا چیز میز جمع کن بعد که جمع میکنم دیگه هیچی نمید اونجا باید چی کار کنیم؟

تا جایی که یادم میاد اینجا باید 10 تا Queen برای ایزابلا ببری
Queen همون حشره ایه که دور بعضی زامبی ها میچرخه وقتی که زامبی رو بکشی می تونی بگیریش و با استفادش زامبی های اطرافت میمیرن

آخه بخوام نزدیکش بشم با Rifle Snipe میزنتم
بهترین کار اینه بری به عتیقه فروشی که توی همون Entrance Plaza هست و یه شمشیر کاتانا Katana برداری و بری طرف کارلیتو , پشت جایی منتظر بمون تا سیاه پوسته Brad رو هدف بگیره بعد سریع برو طرفش زیکزاکی حرکت کنی تیر بهت نمیخوره(یکی هم بخوره مهم نیست) با دو یا سه ضربه شمشیر کارش تمومه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or